2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sabah epey moralim bozuldu canım hemen çıkmayınca sonra bir baktım çizgi belirmişti, hemen gidip kan verdim o yüzden. İnşallah mevlam sevindirir beni inşallah

inşaAllah kuzummm inşaAllahhhh birlikte bayram edicez burdaaaa

tatlım sen henüz tedaviye başlamadın sanırım???? düşündüğünüz her hangi bi zaman dilimi var mı, ne zaman düşünüyosun yada ne aşamadasın en son eşinin testlerinin temiz çıkmasına sevinmiştim.... hatta bi şişkinlik falan oluşmuştu ama önemli olmadığı anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.....:44::44::44::44::44:

oy kuzum gecmiş olsun benm eşimde olmustu öle ama ameliyattan sonra düzeliyo kum torbası ile de çalışırsın güçlendirirsin dizini tatlım geçmiş olsun

oyy maşallah canm hadi hayırlı olsun Allahım sağlıkla dogdugunu da göstersin inşallah

yaaa dedik sana bosuna üzdün öle kendini tatlm bak ne güzel demiş doktorun ohh idrar da daha belirgin çıkmış kan da vermişsin o da artcak inşallaah kııız senin yüzüne dünden butun geçmişi okudum acaba doktor ne dedi idrar yapcaktı noldu yerim seni de bebişini de

günaaaydıııınnnnn

günaaydııın canmmmm

günaydın kızlarrrr mutlu haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh phalanın değeri de katladıkça katlamış olsun inşallahhhhhh

günaaydııınlaaarrrr

günaydınlar güzel bir gün olsun inş

canımm günaydın..
sana bısey sorcam kız benım bugun randevum var saat 13:30 da..acaba gürkan beyi görebilirmiyim ki..?

evet canm öle bi sıkıntımız yok çok şükür iyiyiz ya tedavi sorma bana canm ya valla muallak yani özel yaptırcaktık sonra rapor alabildigimizi öğrendik rapor cıkarcaz esimin sperm testi için 24haziran randevu vermşlerdi bi iki ay önce onu bekliyoz işte canm bende o arada yaptırcam testlerimi sonra rapor cıkar ama bu yaz yapamayız heralde cunku karadeniz turuna gitcez Allah nasip ederse ona gitmeden başlamak istemem artık eylulde fln bi ara başlarız inşallah canm

Kız arayacağına sorsaydın kuzum bana hemen cevap atardım sana bebişim niye yordun kendini

o zaman son tedavilerimiz olsun bu kez 2014 yılında gebelik haberlerimiz ve doğum haberlerimiz ard arda gelsin...
2014 ün başında gebe kalırsak sonunda doğururuz

canımmm nasılsın ?? tabloda 91.sırada gunes23 nickli arkadaşta hamile haberin olsun

Herkese hayırlı günlerrr kızlar,,
Benim vücudum hala çok şişkin adet olamadım malesef 33. gün bugünnn 5 gün geciktimmm yaa testlerde bişey de çıkmıyor. Adeti söktürmek için ne yapabilirim ben erken regl olurdum geç olmazdımmm bünyem bozuluyorrr galiba.. Sinir stres cabasııı.. Tavsiyeniz var mı :26::26:

canım benım geçen ay 12 gün gecikmişti benım de hep düzenlidir adetim aslında bende 3 kere idrar testi yapmıştım negatifti..
sonra kendiliğinden geldi biraz daha bekle derim

günaaydıınn inşallah canmm

ben geldiğimde sen yoktun ki okudum bende o yuzden yine 2bucuk gibi mi çıkcak canm sonucun

Valla dün 2.30 olmadan 12.30 çıkmıştı gene çıkar o saatlerde herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…