emınımm cok ıstıyorsundur bitanem..ama rabbimden hayırlısını sağlıklısını iste kuzuucum
Sabah epey moralim bozuldu canım hemen çıkmayınca sonra bir baktım çizgi belirmişti, hemen gidip kan verdim o yüzden. İnşallah mevlam sevindirir beni inşallah
canlarrr selamunaleykum ben.geldim...
ama hemen gidicem..
10gündür iş yeri çok yoğundu ugrayamadim 1haftadır da bizimle.uğraşıyorum dış menüsküs yırtılmış çarpraz bağda da kısmı yırtık var çarşamba ameliyat olucam..
iyilesme süreci 2ayı buluyomus bende tedaviden ince olayım istedim malum hamile kalırsam bu dizlen.zor olur
benden.haberler böyle ne yazıkki umarım herkescikler iyidir
girdim bikaçkere ama pc yasakladı eşimyazamadım 22 mayıs test günümdü ama 20 mayısta test yaptırdım 196 çıktı değerim
şükürler olsun 22 mayısta hastaneye gittim yine dr pozitif dedi perşembe ultrasyona gircem çok korkuyorum
Doktor aradı canım, tabi biz biraz daha yüksek bekleriz ama buda 0 değil dedi, yarın kan testi verme diğer gün ver dedi çünkü değerin ikiye katlanacak mı nu görelim dedi. Ben bir hastamda 5 görüp doğum yaptığını biliyorum dedi. Anlayacağın çarşamba test yaptıracağım doktorumu dinliyim nasılsa idrar testim var sabah onunla oyalanırım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr Eki Görüntüle 1131847
Kızlar herkese musmutlu günler olsun ; size yeni öğrendiğim bir bilgiyi aktarıyorum özellikle istanbulda oturanlar için,
Bakırköy dr. sadi konuk eğitim araştırmada genetik bölümü açılmış ve randevusuz çalışıyolarmış, direk gidip muayene olup bütün genetik tahlilleri anında yaptırabiliyomuşuz, bende doktoruma gidip genetik testleri isteyip orda yaptırıcam genetik uzmanı da çok ilgileniyomuş...
İlgilenenlere duydurulur
günaydın kızlarrrrmutlu haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh phalanın değeri de katladıkça katlamış olsun inşallahhhhhh
Doğru haklısın canım, Allahım hayırlı ise versin bana bebeğimi
tatlım sen henüz tedaviye başlamadın sanırım???? düşündüğünüz her hangi bi zaman dilimi var mı, ne zaman düşünüyosun yada ne aşamadasın en son eşinin testlerinin temiz çıkmasına sevinmiştim.... hatta bi şişkinlik falan oluşmuştu ama önemli olmadığı anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.....:44::44::44::44::44:
tatlım sen henüz tedaviye başlamadın sanırım???? düşündüğünüz her hangi bi zaman dilimi var mı, ne zaman düşünüyosun yada ne aşamadasın en son eşinin testlerinin temiz çıkmasına sevinmiştim.... hatta bi şişkinlik falan oluşmuştu ama önemli olmadığı anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.....:44::44::44::44::44:
Sabah epey moralim bozuldu canım hemen çıkmayınca sonra bir baktım çizgi belirmişti, hemen gidip kan verdim o yüzden. İnşallah mevlam sevindirir beni inşallah
Kız arayacağına sorsaydın kuzum bana hemen cevap atardım sana bebişim niye yordun kendinioy kuzum gecmiş olsun benm eşimde olmustu öle ama ameliyattan sonra düzeliyo kum torbası ile de çalışırsın güçlendirirsin dizini tatlım geçmiş olsun
oyy maşallah canm hadi hayırlı olsun Allahım sağlıkla dogdugunu da göstersin inşallah
yaaa dedik sana bosuna üzdün öle kendini tatlm bak ne güzel demiş doktorunohh idrar da daha belirgin çıkmış kan da vermişsin o da artcak inşallaah kııız senin yüzüne dünden butun geçmişi okudum acaba doktor ne dedi idrar yapcaktı noldu yerim seni de bebişini de
günaaaydıııınnnnn
günaaydııın canmmmm
günaaydııınlaaarrrr
o zaman son tedavilerimiz olsun bu kez 2014 yılında gebelik haberlerimiz ve doğum haberlerimiz ard arda gelsin...
2014 ün başında gebe kalırsak sonunda doğururuz
Herkese mutlu gunlerrrrrr..
günaydınlar güzel bir gün olsun inş
Kız arayacağına sorsaydın kuzum bana hemen cevap atardım sana bebişim niye yordun kendini
Kız arayacağına sorsaydın kuzum bana hemen cevap atardım sana bebişim niye yordun kendini
Doğru haklısın canım, Allahım hayırlı ise versin bana bebeğimi
Herkese hayırlı günlerrr kızlar,,
Benim vücudum hala çok şişkin adet olamadım malesef 33. gün bugünnn 5 gün geciktimmm yaa testlerde bişey de çıkmıyor. Adeti söktürmek için ne yapabilirim ben erken regl olurdum geç olmazdımmm bünyem bozuluyorrr galiba.. Sinir stres cabasııı.. Tavsiyeniz var mı :26::26:
günaaydıınn inşallah canmm
ben geldiğimde sen yoktun ki okudum bende o yuzdenyine 2bucuk gibi mi çıkcak canm sonucun
Napıyosun canım inşallah bugün iyi haberlef alırsın.seni takipteyim unuttu sanma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?