Herkese mutlu gunlerrrrrr..
Herkese hayırlı günlerrr kızlar,,
Benim vücudum hala çok şişkin adet olamadım malesef 33. gün bugünnn 5 gün geciktimmm yaa testlerde bişey de çıkmıyor. Adeti söktürmek için ne yapabilirim ben erken regl olurdum geç olmazdımmm bünyem bozuluyorrr galiba.. Sinir stres cabasııı.. Tavsiyeniz var mı :26::26:
Valla dün 2.30 olmadan 12.30 çıkmıştı gene çıkar o saatlerde herhalde
canım benım geçen ay 12 gün gecikmişti benım de hep düzenlidir adetim aslında bende 3 kere idrar testi yapmıştım negatifti..
sonra kendiliğinden geldi biraz daha bekle derim
Kan verdim gene canım bu gün bakalım kaç çıkacak
umutla, umutsuzluk arasına sıkıştırıyor bu durum insanı gelse bi dert gelmese bir dert valahi
Bekleyim bakim kekik suyu falan içsem mi ki iyi gelir mi bitkisel bişeyler...
bende tam elam a sor dicektim o da gecikmişti söktürücü fln kullandımı diye ama o da yazdı zaten olusun canm stres yapma tedaviler etkiliyo sınucta vucudu
canım bence bısey ıcme ya.
belkim bebek vardır (inşallah)
az bekle bak sana ne diyorum benım 12 gun sonra geldi gecen
İnşallah bebeğim ya inşallah iyi gelirde bende hamilelik takvimi yaparımKan sonucunu merakla bekliyorum, güzel bir artış gelir inşaallah
canım ben tedaviye başlamadan önce hormon testlerini yaptırmıştım.fsh,lh,e2.Arkadaşım çok teşekkür ediyorum ilgine bir tğrlü öğrenemedim acaba İMSİ kesin var mı birde tekrarlayan negatiflerden sonra histereskopi istiyorlar mı? Birde tedaviye başlamadan önceki adetinde kontrole gitmek gerekir mi yoksa direkt gidip başlıyor musun?
ya haklısın evette 2 gündür test yapıyorum bembeyazz valahi
KEşke gelsee sıpaaaa ne büyük bi mucize olurdu benim içinnnn
TEdaviye ne zaman başlıcam bilmiyorum yaaa ramaz ayına giriyoruz haziran sonu acaba temmuzda mı denesem. Dondurulmuşları denemeyi düşünüyorum bu kez. İğneler beni çok yıprattı yaaa
Sen ne zaman başlıyorsun tatil dönüşü mü:26:
umutla, umutsuzluk arasına sıkıştırıyor bu durum insanı gelse bi dert gelmese bir dert valahi
İyi etmişsin.rabbim gönlüne göre versin.inş.
Valla ateş yakabilsem dumanla çağıracam seni ya ben bir mesaj yazıyorum 10 sayfa birden atlıyo sonra kopuyoruz dünden beride cepten yazamadım testin dün pozitifti bugün sabah yaptın mı? son durum ne canım seni çok merak ettim gece tuvalete kalksam yinede yapacam demiştin yaptın mı?
Canım dün akşam eve gidince idrar testi yaptım çok hafif bir çizgi vardı. Sonra sabah idrarı ile yaptım çok çok hafifti zor görünüyordu tamam bitti bu iş dedim sonra tekrar bir baktım gene kendini belli etmişti, ondan sonra hemen hastaneye gidip kan verdim. Dün çıkan 17.97 lik değer Allahtan umuyorum ki hayırlısıyla artmış olur, ama düşmüşse de yapacak bir şey yok belki bir dahakine canım. Yaşım 35 olduğu için galiba bebek zor tutunuyor, aslında bizde sorun erkek faktörü bende hiç bir sorun yok tamam rezervim azalıyor ama o da yaşımdan kaynaklanıyor.
canımcımm benımde 2 transferım de de hep gününde geldı reglım ben bıle gecikince bı an emındım hamışim die.
yaptığım testlere ınanmıyordum 2 gun 5 gun 8 gun geçer ama 12 gun gecikmez diyordum doktordan randevu almıştım kı artık 12. gunun sonunda geldi.gelince baya üzüldüm biliomusun kendımı hamısım dıe sartlamıştım sanırımspora gitmedim bi kere düşün ama nasip bu işler bitanem.
keşke gelmese de sende tersi olsa hamiş olsan..
rabbım gönlüne göre versin.
canım benım bugun doktora gıdıcem bakalım bu sefer farklı bır doktor ıle gorusucem bakalım hemen başlayalım mı dıcek benden testler ıstıcek mı bılmıyorum.
zaten hemen başlasak bıle tatilden sonra baslıcam.
bence de dondurulmuşları dene canım kendını ne zaman hazır hissedersen
Canim bencede bişey içme bekle biraz daha eğer olmazsan dr a gidersin.
İnşallah artacakKan verdim gene canım bu gün bakalım kaç çıkacak
Ya ben bu ay adet biter bitmez soğan kuru yaptim.normalde dün olması gerekiyordu ama olmadı adetim bide üç gündür sol tarafında arada sizi oluyor bacağına vuruyor sende böyle şeyler oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?