2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Herkese mutlu gunlerrrrrr..

günaaydıın canm

bende tam elam a sor dicektim o da gecikmişti söktürücü fln kullandımı diye ama o da yazdı zaten olusun canm stres yapma tedaviler etkiliyo sınucta vucudu

Valla dün 2.30 olmadan 12.30 çıkmıştı gene çıkar o saatlerde herhalde

hadi bakalm sabırsızlıkla ve duayla bekliyoruz tatlmm

canım benım geçen ay 12 gün gecikmişti benım de hep düzenlidir adetim aslında bende 3 kere idrar testi yapmıştım negatifti..
sonra kendiliğinden geldi biraz daha bekle derim

umutla, umutsuzluk arasına sıkıştırıyor bu durum insanı gelse bi dert gelmese bir dert valahi
Bekleyim bakim kekik suyu falan içsem mi ki iyi gelir mi bitkisel bişeyler...

umutla, umutsuzluk arasına sıkıştırıyor bu durum insanı gelse bi dert gelmese bir dert valahi

canım bence bısey ıcme ya.
belkim bebek vardır (inşallah)
az bekle bak sana ne diyorum benım 12 gun sonra geldi gecen

bende tam elam a sor dicektim o da gecikmişti söktürücü fln kullandımı diye ama o da yazdı zaten olusun canm stres yapma tedaviler etkiliyo sınucta vucudu

Sağol hayatımmm sağolsun cevap verdi Elammm
evet ya transfer sonrası gün sayarken pat diye geldi hiç ümitlendirmedi bile 26. gün regl başlamıştı.
Bekleyim bakalım biraz daha yaaaa

Son düzenleme:
canım bence bısey ıcme ya.
belkim bebek vardır (inşallah)
az bekle bak sana ne diyorum benım 12 gun sonra geldi gecen

ya haklısın evette 2 gündür test yapıyorum bembeyazz valahi
KEşke gelsee sıpaaaa ne büyük bi mucize olurdu benim içinnnn
TEdaviye ne zaman başlıcam bilmiyorum yaaa ramaz ayına giriyoruz haziran sonu acaba temmuzda mı denesem. Dondurulmuşları denemeyi düşünüyorum bu kez. İğneler beni çok yıprattı yaaa
Sen ne zaman başlıyorsun tatil dönüşü mü:26:

canım ben tedaviye başlamadan önce hormon testlerini yaptırmıştım.fsh,lh,e2.
birde rahim için ultason çektirmiştim.onları götürdüm yanımda.zaten başlamadan önce özelde ben bu testleri yaptırmıştım.
tedaviden önce bi rahim filmi çektirmen lazım dedi.
merkeze yakın bir yerdeki laboratuvarda doktorum kendi çekti.hem rahime tüplere bakıcam hemde embriyoyu nereye yerleştirceğim konusunda bir harita çizicem kendime dedi.

bizde ocakta sperm çıkışı başlayınca şubatta başlayım dedik tedaviye.ocakta yeni regli olmuştum zaten.bir sonraki reglimle hemen başladık.muayene olmadım.çünkü sperm çıkışı tekrar durabilir diye endişelendik.
reglinin 3.günü tedaviye başlarken hormon değerlerine tekrar bakıldı.sonrada bikaç gün sonra e2 ye bi daha bakıldı.

tekrarlayan negatiflerden sonra histereskopi hk.bilgim yok.
ama benim ilk tedavide bebeğimi kaybettiğimden sonra 2.denemede pgt istedi embriyolar için.benden kromozon analizi ve tromboli testlerini istedi.
IMSI işlemini merkezle bir görüş istersen canım.embriyologlarda Sertaç beyde çok güzel bilgi veriyorlar.gayet donanımlılar o konuda.

yardımcı olabildimmi bilmiyorum canım:26::26::26:

canımcımm benımde 2 transferım de de hep gününde geldı reglım ben bıle gecikince bı an emındım hamışim die.
yaptığım testlere ınanmıyordum 2 gun 5 gun 8 gun geçer ama 12 gun gecikmez diyordum doktordan randevu almıştım kı artık 12. gunun sonunda geldi.gelince baya üzüldüm biliomusun kendımı hamısım dıe sartlamıştım sanırım spora gitmedim bi kere düşün ama nasip bu işler bitanem.
keşke gelmese de sende tersi olsa hamiş olsan..
rabbım gönlüne göre versin.
canım benım bugun doktora gıdıcem bakalım bu sefer farklı bır doktor ıle gorusucem bakalım hemen başlayalım mı dıcek benden testler ıstıcek mı bılmıyorum.
zaten hemen başlasak bıle tatilden sonra baslıcam.
bence de dondurulmuşları dene canım kendını ne zaman hazır hissedersen

Valla ateş yakabilsem dumanla çağıracam seni ya ben bir mesaj yazıyorum 10 sayfa birden atlıyo sonra kopuyoruz dünden beride cepten yazamadım testin dün pozitifti bugün sabah yaptın mı? son durum ne canım seni çok merak ettim gece tuvalete kalksam yinede yapacam demiştin yaptın mı?

Canım dün akşam eve gidince idrar testi yaptım çok hafif bir çizgi vardı. Sonra sabah idrarı ile yaptım çok çok hafifti zor görünüyordu tamam bitti bu iş dedim sonra tekrar bir baktım gene kendini belli etmişti, ondan sonra hemen hastaneye gidip kan verdim. Dün çıkan 17.97 lik değer Allahtan umuyorum ki hayırlısıyla artmış olur, ama düşmüşse de yapacak bir şey yok belki bir dahakine canım. Yaşım 35 olduğu için galiba bebek zor tutunuyor, aslında bizde sorun erkek faktörü bende hiç bir sorun yok tamam rezervim azalıyor ama o da yaşımdan kaynaklanıyor.

Ya ben bu ay adet biter bitmez soğan kuru yaptim.normalde dün olması gerekiyordu ama olmadı adetim bide üç gündür sol tarafında arada sizi oluyor bacağına vuruyor sende böyle şeyler oluyormu?

Canım zaten ilk yapılan testler hemen koyulaşmıyor ben 8. gün akşam yaptım çooooook zor görünüyordu kaldıkça koyulaştı sonra 9. gün sabah yine aynıydı hatta ilk damlattım ben hemen belirecek sandım bekle bekle bişe yok eyvah dünkü test yanlıştı herhalde dedim sonra bekledikçe hafif belirdi 10. gün yine öyle yani hemen koyulaşmıyo kaç gün yaptım ben hemde günde 4-5 kez senin bebiş hormon salgılıyor olmasa idrarda çıkmazdı eğer değerin güzel katlanırsa oldu bu iş

Kaldıkça koyulaşıyo derken öyle kopkoyu değil ha yani gözün görebileceği belirginliği kastediyorum koyudan kasıt uçuk uçuk pembe yane

senin içinde benim içinde en hayırlı zamanda olsun yeni tedavimiz cnm...
Tatilden sonra rahat bi psikolojiyle başlamak en iyisi.
İnşallah meleğin gelsin bu kez Elamm yaaa.
Valahi hasret bırakıyorlar kendilerineee

Ya ben bu ay adet biter bitmez soğan kuru yaptim.normalde dün olması gerekiyordu ama olmadı adetim bide üç gündür sol tarafında arada sizi oluyor bacağına vuruyor sende böyle şeyler oluyormu?

canım ara sıra bende de sağ veya sol kasıkta batmalar oluyor ama bacağıma vurmuyor.
Bacağıma zaman zaman vuran ağrılarda oluyordu ama ya yumurtala zamanı ya da 1 ay kist vardı o ay olmuştu.. Soğan kürüde yapmış olabilir belki de cnm. Ama daha iyimser konuşmak gerekirse bence bebiş gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…