Canım zaten ilk yapılan testler hemen koyulaşmıyor ben 8. gün akşam yaptım çooooook zor görünüyordu kaldıkça koyulaştı sonra 9. gün sabah yine aynıydı hatta ilk damlattım ben hemen belirecek sandım bekle bekle bişe yok eyvah dünkü test yanlıştı herhalde dedim sonra bekledikçe hafif belirdi 10. gün yine öyle yani hemen koyulaşmıyo kaç gün yaptım ben hemde günde 4-5 kez senin bebiş hormon salgılıyor olmasa idrarda çıkmazdı eğer değerin güzel katlanırsa oldu bu iş
senin içinde benim içinde en hayırlı zamanda olsun yeni tedavimiz cnm...
Tatilden sonra rahat bi psikolojiyle başlamak en iyisi.
İnşallah meleğin gelsin bu kez Elamm yaaa.
Valahi hasret bırakıyorlar kendilerineee
Kaldıkça koyulaşıyo derken öyle kopkoyu değil ha yani gözün görebileceği belirginliği kastediyorum koyudan kasıt uçuk uçuk pembe yane
İnşallah artacak
gene mi 2yi bekliycez
canım ara sıra bende de sağ veya sol kasıkta batmalar oluyor ama bacağıma vurmuyor.
Bacağıma zaman zaman vuran ağrılarda oluyordu ama ya yumurtala zamanı ya da 1 ay kist vardı o ay olmuştu.. Soğan kürüde yapmış olabilir belki de cnm. Ama daha iyimser konuşmak gerekirse bence bebiş gelsinnn
Günaydın canım inşallah katlanır inşallah
canımm günaydın..
sana bısey sorcam kız benım bugun randevum var saat 13:30 da..acaba gürkan beyi görebilirmiyim ki..?
Çok yazmasam da takipçin ve duacınım canım. Hakkında hayırlısı ne ise onu versin allahım.. Yüzün gülsün umarım ki..
🌸🌸🌸
evet canm öle bi sıkıntımız yok çok şükür iyiyizya tedavi sorma bana canm ya valla muallak yani özel yaptırcaktık sonra rapor alabildigimizi öğrendik rapor cıkarcaz esimin sperm testi için 24haziran randevu vermşlerdi bi iki ay önce onu bekliyoz işte canm bende o arada yaptırcam testlerimi sonra rapor cıkar ama bu yaz yapamayız heralde cunku karadeniz turuna gitcez Allah nasip ederse ona gitmeden başlamak istemem artık eylulde fln bi ara başlarız inşallah canm
ya ciddimisin senbebeğim beni hiç bırakmaz dimi ya sende böyle korkular yaşadınmı
karadeniz turunu da okumuştum bi ara.... en iyisi tatil dönüşü tedavisi zaten :))))) inşallah son tedavi olur canım yaaa... hatta o zamana kadar Allah büyük, ol derse önünde ne durabilir ki :))))))
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
ya bizde bi yandan deniyoz normal aslında ama korkuyoz da tedaviden dolayı sıkıntı olur mu eger olur da bebiş olursa bi sıkıntı olabilir diye korkuyoz sanırım normal denemicez o yuzden doktorumuz iki yıl bekleyin demişti normal için bugun adet gunum olayım diye bekliyorum resmen dort gözlehayırlısı herşeyin aynen canm inşallah tatil dönüşü adetimle başlarım artık o da nasıl olcak okul başlamış olcak ama artık idare etcez bi şekilde inşallah yanıma bi rehberlikçi daha gelir de sabahçı öğleci olurum sıkıntı yaşamam tatlım zaman göstercek artık hayırlısı Allahıma bıraktım herşeyi
kuzummmmmmm üzüldüm ya ama elden bişe gelmiyo bazen demek vakti gelmemiş bebişimizinAllahım inşallah hayırlısıyla bebeğini yollar sana tatlm hiç üzülmeden yola devam
canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Canımmmmm demek ki kimyasal olmuş ne diyelim tevekkül ve dua ile yeni tedavilere devam acını hafifletebilsem keşke ama emin ol yenilen pehlivan güreşe doymaz misali bu tüp bebek tedavisi böyle negatif olunca ertesi gün hemen yeni tedavi çalışmalarına başlıyorsun hepimizin başından geçti canım Rabbim yardımcın olsun
allah beterinden korusun canım, bi daha ki sefere sorunsuz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?