2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Evet canım bekliyorum işte sonucu

senin içinde benim içinde en hayırlı zamanda olsun yeni tedavimiz cnm...
Tatilden sonra rahat bi psikolojiyle başlamak en iyisi.
İnşallah meleğin gelsin bu kez Elamm yaaa.
Valahi hasret bırakıyorlar kendilerineee

vallahi sormaa....böyle anneleri olacağını bilseler hemen gelirler sıpalar ama napalım artık sabredip beklicez..
evet ya tatilden sonra başlamak en güzeli..
hayırlısı olsun

Kaldıkça koyulaşıyo derken öyle kopkoyu değil ha yani gözün görebileceği belirginliği kastediyorum koyudan kasıt uçuk uçuk pembe yane

Aynen benimkiside öyleydi hayatım inşallah geç tutunmuştur da o yüzden öyledir, zaten 3. gün embriyosuydu

O kadar asilama tüp bebekle olmadı da normal olacağına hiç ihtimal vermiyorum.bende bi iki gün beklerim olmazsa dr a gidecem

canımm günaydın..
sana bısey sorcam kız benım bugun randevum var saat 13:30 da..acaba gürkan beyi görebilirmiyim ki..?

inşallah başlamıştır da görüşürsün canım ya... beni kendisi muayene etmişti.... ama soracaklarını asistanına soruyodu, ben de masadan cevapladım.... biosteron kullanmış mı diyo sertaç beye, o hayır dedi, ben kullandım dedim.... 20 gündür kullanıyorum dedim iyi yapmışsın aferin dedi aslında ben sevdim adamı azcık sert ama olsun.....

bi de bi şey diycem siz gecikiyosunuz, ben de erkene çekmeye başladım yaaaaaa.... geçen ay 24. gün bu ay ise 20. gün regl oldum... korkuyorum böyle böyle kesilir miyim acep diye??? sorunum da bu ya....erken menopoz riski...... normalde 31 mayıs veya 1 haziran da olmam gerekiyordu ama 25 mayıs da tamamdır dedi benimki ve geldi.... biosteronun böyle bi etkisi var mı???? yada biosteron ile inofolic birlikte kullanan var mı????? yada acaba bunun nedeni kürler olabilir mi????? gerçi kür de incir kürü... ki zaten bi şey söyliyim misize, diğer topikten bi arkadaş bahçecinin polikliniğine gidiyo ama doktoru mustafa bey değil farklı biri.... biosteron ile birlikte incir kürü yapmasını söylemiş genelde doktorlar söylemez ama bir çok hastamız da çok güzel sonuçlar aldık demiş....

Çok yazmasam da takipçin ve duacınım canım. Hakkında hayırlısı ne ise onu versin allahım.. Yüzün gülsün umarım ki..

🌸🌸🌸

inşallah canım, Allahım inşallah beni de sizin gibi sevindirir.

karadeniz turunu da okumuştum bi ara.... en iyisi tatil dönüşü tedavisi zaten :))))) inşallah son tedavi olur canım yaaa... hatta o zamana kadar Allah büyük, ol derse önünde ne durabilir ki :))))))

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

ya ciddimisin sen bebeğim beni hiç bırakmaz dimi ya sende böyle korkular yaşadınmı

canım benim ilk aylarda korkudan ağladım hep, ya bişey olursa diye çünkü ben malesef hamilelikte bronşit oldum, grip oldum, midem fena ağrıdı ve 4 aylıkkende duş alırken çok fena düştüm ama rabbime şükür hala benimle bebeğim, yani korku asla azalmıyor 5 ayı bitirdim ama hala yüreğim hop hop, ama inşallah seninkide sorunsuz ilerleyecek merak etme inşallah benden çok daha güzel bir gebelik geçirirsin ilk üç ay bıçak gibi batmalar kasıklarda ağrılar normal sakın kafana takma bunlar karnının içinin genişlemesiyle ilgiliymiş

karadeniz turunu da okumuştum bi ara.... en iyisi tatil dönüşü tedavisi zaten :))))) inşallah son tedavi olur canım yaaa... hatta o zamana kadar Allah büyük, ol derse önünde ne durabilir ki :))))))

ya bizde bi yandan deniyoz normal aslında ama korkuyoz da tedaviden dolayı sıkıntı olur mu eger olur da bebiş olursa bi sıkıntı olabilir diye korkuyoz sanırım normal denemicez o yuzden doktorumuz iki yıl bekleyin demişti normal için bugun adet gunum olayım diye bekliyorum resmen dort gözle hayırlısı herşeyin aynen canm inşallah tatil dönüşü adetimle başlarım artık o da nasıl olcak okul başlamış olcak ama artık idare etcez bi şekilde inşallah yanıma bi rehberlikçi daha gelir de sabahçı öğleci olurum sıkıntı yaşamam tatlım zaman göstercek artık hayırlısı Allahıma bıraktım herşeyi

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

kuzummmmmmm üzüldüm ya ama elden bişe gelmiyo bazen demek vakti gelmemiş bebişimizin Allahım inşallah hayırlısıyla bebeğini yollar sana tatlm hiç üzülmeden yola devam

Canımmmmm demek ki kimyasal olmuş ne diyelim tevekkül ve dua ile yeni tedavilere devam acını hafifletebilsem keşke ama emin ol yenilen pehlivan güreşe doymaz misali bu tüp bebek tedavisi böyle negatif olunca ertesi gün hemen yeni tedavi çalışmalarına başlıyorsun hepimizin başından geçti canım Rabbim yardımcın olsun

Amin sağolasın canım inşallah bir daha ki sefere

Hayirlisi olsun canim benim,bizde umutlandık senle beraber,herşey gönlüne göre olur insallah bundan sonra.allahım bizlerinde yüzünü guldursun.ne diyecegimide bilemiyorum.

Tabi herkesin başından geçiyor belki kısmet bir dahakine ama şunu öğrendim tüp bebek normal yoldan hamile kalmak kadar zor bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…