Hayirlisi olsun canim benim,bizde umutlandık senle beraber,herşey gönlüne göre olur insallah bundan sonra.allahım bizlerinde yüzünü guldursun.ne diyecegimide bilemiyorum.
herseyin hayirlisı cnm ya.ne denebilirki.
cnm hakkına bu hayırlıymış :26:Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
inşallah başlamıştır da görüşürsün canım ya... beni kendisi muayene etmişti.... ama soracaklarını asistanına soruyodu, ben de masadan cevapladım.... biosteron kullanmış mı diyo sertaç beye, o hayır dedi, ben kullandım dedim.... 20 gündür kullanıyorum dedim iyi yapmışsın aferin dediaslında ben sevdim adamı azcık sert ama olsun.....
bi de bi şey diycem siz gecikiyosunuz, ben de erkene çekmeye başladım yaaaaaa.... geçen ay 24. gün bu ay ise 20. gün regl oldum... korkuyorum böyle böyle kesilir miyim acep diye??? sorunum da bu ya....erken menopoz riski...... normalde 31 mayıs veya 1 haziran da olmam gerekiyordu ama 25 mayıs da tamamdır dedi benimki ve geldi.... biosteronun böyle bi etkisi var mı???? yada biosteron ile inofolic birlikte kullanan var mı????? yada acaba bunun nedeni kürler olabilir mi????? gerçi kür de incir kürü... ki zaten bi şey söyliyim misize, diğer topikten bi arkadaş bahçecinin polikliniğine gidiyo ama doktoru mustafa bey değil farklı biri.... biosteron ile birlikte incir kürü yapmasını söylemişgenelde doktorlar söylemez ama bir çok hastamız da çok güzel sonuçlar aldık demiş....
Amin inşallah canımcnm hakkına bu hayırlıymış :26:
inşlh bi daha ki, sefere olucak allah nasip ederse....
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Tabi herkesin başından geçiyor belki kısmet bir dahakine ama şunu öğrendim tüp bebek normal yoldan hamile kalmak kadar zor bizim için
İnşallah canım yapacak bir şey en azından dış gebelik filan yaşamadım
ooooffffffffffff yaaaaaaaaa kuzummmm benimmmm yaaaaaCanlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
canım benim ilk aylarda korkudan ağladım hep, ya bişey olursa diye çünkü ben malesef hamilelikte bronşit oldum, grip oldum, midem fena ağrıdı ve 4 aylıkkende duş alırken çok fena düştüm ama rabbime şükür hala benimle bebeğim, yani korku asla azalmıyor 5 ayı bitirdim ama hala yüreğim hop hop, ama inşallah seninkide sorunsuz ilerleyecek merak etme inşallah benden çok daha güzel bir gebelik geçirirsinilk üç ay bıçak gibi batmalar kasıklarda ağrılar normal sakın kafana takma bunlar karnının içinin genişlemesiyle ilgiliymiş
İnşallah gerçekten bir gün bizimde yüzümüz güler
Hiiiç kafana takma. Seni en iyi ben anlarım çünkü daha yeni negatif haberini aldım bende. Ağladım ağladım sonra kalktım ayağa. Hatta yeni tedavinin pazarlığını bile yaptım. Yazın bol bol gezcem eylul Ekim gibi yeni tedavime başlıcam inşallah. Cok şükür vucut saglıgımız yerinde. Aklımız fikrimiz yerinde. Bir sure kk ya da girmicem. Çünkü biraz unutmak istiyorum. Burdaki arkadaslar cok destek oldu sagolsun ama burada oldugum sürece bu konuya cok odaklandığımı farkettim. Allah herkese gonlundekini versin ne diyeyim. Bak senin en azından tutuyor da kimyasal oluyor bende o bile olmadi. Haline şükretİnşallah gerçekten bir gün bizimde yüzümüz güler
canım benim ilk aylarda korkudan ağladım hep, ya bişey olursa diye çünkü ben malesef hamilelikte bronşit oldum, grip oldum, midem fena ağrıdı ve 4 aylıkkende duş alırken çok fena düştüm ama rabbime şükür hala benimle bebeğim, yani korku asla azalmıyor 5 ayı bitirdim ama hala yüreğim hop hop, ama inşallah seninkide sorunsuz ilerleyecek merak etme inşallah benden çok daha güzel bir gebelik geçirirsinilk üç ay bıçak gibi batmalar kasıklarda ağrılar normal sakın kafana takma bunlar karnının içinin genişlemesiyle ilgiliymiş
Mrb canim nasilsin maasallah hamileligi yariladin saglikla kucaginada alirsin insaallah.
Canim sana bi sorum olacak benimde transferimin 18.gunundeyim nasip olursa yarin kese görmeye gidicez insaallah ve ben dün özel bölgeye agda yaptirdim,sonradan çok pisman oldum ama yaptirmis bulundum.düne kadar sol kasigimda ara sira agri olurdu o kesildi.sence agdadan dolayi bebegime bisey olnusmudur.dunden beri kafayi yedim neredeyse .
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlıs buymuş, belki bir daha ki sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?