2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hayirlisi olsun canim benim,bizde umutlandık senle beraber,herşey gönlüne göre olur insallah bundan sonra.allahım bizlerinde yüzünü guldursun.ne diyecegimide bilemiyorum.

İnşallah gerçekten bir gün bizimde yüzümüz güler

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
cnm hakkına bu hayırlıymış :26:
inşlh bi daha ki, sefere olucak allah nasip ederse....

valla canım ne bıleyım kı..başlamasa bana randevu vermezdi heralde yenı hasta değilim sonuçta..
işten zaten zar zor ızın aldım umarım gorusurum..
kuzum bence ılacların etkısıdır o..
umarım kesilme durumun olmaz...ama sanmıyorum ya olmaz..
diğer yazdıkların hakkında da bı bılgım yok

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

gerçekten üzüldüm..hayırlısını biz bilemeyiz rabbim bilir sabırlı ol ne olur

((
canımm ne desemkii bu ilk negatifin olduğu için çok üzüleceğini tahmin ediyorum genelde ilkler hep çok üzer..
Allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.. herşeyde bir hayır vardır.. biraz kafanı toparla tatilini yap hemen diğer tedavine start verirsin canım benim...
çok geçmiş olsun.. seni seviyorum..

Tabi herkesin başından geçiyor belki kısmet bir dahakine ama şunu öğrendim tüp bebek normal yoldan hamile kalmak kadar zor bizim için

Söylenecek bişe yok.. Bebişin senin biraz daha bekletecek sen onu biraz daha çok özliceksin.. Sonra herşey çok güzel olacak.. Tüm kalbimle...

🌸🌸🌸

ooooffffffffffff yaaaaaaaaa kuzummmm benimmmm yaaaaa....çooookkkk üzüldümmm yaaaa...rabbim sabrını versinn kuzummm yaaa

Mrb canim nasilsin maasallah hamileligi yariladin saglikla kucaginada alirsin insaallah.
Canim sana bi sorum olacak benimde transferimin 18.gunundeyim nasip olursa yarin kese görmeye gidicez insaallah ve ben dün özel bölgeye agda yaptirdim,sonradan çok pisman oldum ama yaptirmis bulundum.düne kadar sol kasigimda ara sira agri olurdu o kesildi.sence agdadan dolayi bebegime bisey olnusmudur.dunden beri kafayi yedim neredeyse .

İnşallah gerçekten bir gün bizimde yüzümüz güler
Hiiiç kafana takma. Seni en iyi ben anlarım çünkü daha yeni negatif haberini aldım bende. Ağladım ağladım sonra kalktım ayağa. Hatta yeni tedavinin pazarlığını bile yaptım. Yazın bol bol gezcem eylul Ekim gibi yeni tedavime başlıcam inşallah. Cok şükür vucut saglıgımız yerinde. Aklımız fikrimiz yerinde. Bir sure kk ya da girmicem. Çünkü biraz unutmak istiyorum. Burdaki arkadaslar cok destek oldu sagolsun ama burada oldugum sürece bu konuya cok odaklandığımı farkettim. Allah herkese gonlundekini versin ne diyeyim. Bak senin en azından tutuyor da kimyasal oluyor bende o bile olmadi. Haline şükret

Canım benim üzülme ne olur, az daha vakti var demek ki, ama sakın yılma, inşaallah bir daha ki tedavin de olacak sadece biraz daha uğraştıracak annesini. Hem bir gelsin bak bütün bunları sana unutturacak

hamdolsun ferahlattın beni ya dediğin gibi kasık ağrıları çok oluyor doğum yapcam sanki kız bide taşınıyoruz hiç sorma kimseyede söylemedik kalp atışını duyalım inşallah o zaman söylicez

canım benim iyi dileklerin için sağol, darısı başına inşallah kalp atışlarınıda duyarsın yakında canım ağdanın sakıncası olacağını hiç sanmıyorum doktorumda sakıncalı demedi hatta sana şöyle diyeyim biz 3 kız kardeşiz ablalarımın ikiside 2 doğum yaptı bende yeni hamileyim ve hepimiz ağda yaptık gebelikler boyunca, sadece karnın büyüyünce biraz zor oluyor o kadar sen hiç dert etme bebişine ağdadan zarar gelmez , o ağrılar bir geçecek bir başlayacak ilk 3-4 ay çünkü embriyo yerleşiyor karnın genişliyor ve meleğine yer açıyor doktorum bana böyle izah etmişti bu ağrıları

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlıs buymuş, belki bir daha ki sefere

Canim benim yaa çok uzuldum ne desem bos biliyorum Rabbim yuregine ferahlik versin,sabir versin insaallah. Insaallah hayirlisiyla en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…