- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Hayirli olsun canim..rabbim beterinden sakinsin..vakti saati gelince mevlam bizimde yüzümüzu guldurecek..operim cok.zor bi surec atlattin gelmiş gecmis olsunnAmin inşallah canım
hamdolsun ferahlattın beni yadediğin gibi kasık ağrıları çok oluyor doğum yapcam sanki kız bide taşınıyoruz hiç sorma kimseyede söylemedik kalp atışını duyalım inşallah o zaman söylicez
canım benim iyi dileklerin için sağol, darısı başına inşallah kalp atışlarınıda duyarsın yakındacanım ağdanın sakıncası olacağını hiç sanmıyorum doktorumda sakıncalı demedi hatta sana şöyle diyeyim biz 3 kız kardeşiz ablalarımın ikiside 2 doğum yaptı bende yeni hamileyim ve hepimiz ağda yaptık gebelikler boyunca, sadece karnın büyüyünce biraz zor oluyor o kadar sen hiç dert etme bebişine ağdadan zarar gelmez , o ağrılar bir geçecek bir başlayacak ilk 3-4 ay çünkü embriyo yerleşiyor karnın genişliyor ve meleğine yer açıyor doktorum bana böyle izah etmişti bu ağrıları
nasip canım yaaaaa üzüldüm
gerçekten üzüldüm..hayırlısını biz bilemeyiz rabbim bilir sabırlı ol ne olur
Söylenecek bişe yok.. Bebişin senin biraz daha bekletecek sen onu biraz daha çok özliceksin.. Sonra herşey çok güzel olacak.. Tüm kalbimle...
🌸🌸🌸
ooooffffffffffff yaaaaaaaaa kuzummmm benimmmm yaaaaa....çooookkkk üzüldümmm yaaaa ...rabbim sabrını versinn kuzummm yaaa
inşallah canm uzulmee neolur herşeyın bır vaktı zamanı var sende bılıyorsun allahım tez vakıtde ol desın olsun ınsallah allah sabrını arttırsın
Canım benim üzülme ne olur, az daha vakti var demek ki, ama sakın yılma, inşaallah bir daha ki tedavin de olacak sadece biraz daha uğraştıracak annesini. Hem bir gelsin bak bütün bunları sana unutturacak
phalacım, herşeyin hayırlsı inşlh diğerinde nasip olur.
Canim benim yaa çok uzuldum ne desem bos biliyorum Rabbim yuregine ferahlik versin,sabir versin insaallah. Insaallah hayirlisiyla en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun.
Hayirli olsun canim..rabbim beterinden sakinsin..vakti saati gelince mevlam bizimde yüzümüzu guldurecek..operim cok.zor bi surec atlattin gelmiş gecmis olsunn
cnm ya işte böyleee sen böyle olduğun sürece bak nasıl ummadığın anda gelecek evinin meleğiCanım arkadaşlarım ben iyiyim merak etmeyin. İşin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, yakında işi bırakacağım biliyorsunuz il değiştireceğiz en azından kazasız belasız taşınırım hamile hamile çok zor olacaktı taşınmak hem memleketten ayrılıyor olmam beni duygusal olarak etkileyeceğinden belki bebeğime zarar verecekti. Birde yaz geldi gönlümce dinlenip tatilimi yapacağım, güneş deniz yasağı olmayacak, eşimle korkmadan sevişeceğimen azından tuvalete rahat çıkacağım bir sürü neden varda da var amaaaan boş veriyorum kısmetse zaten bir gün olacak. Sizleri çoooook seviyorum canlarım benim
canım senin rahim filmin varmıydı yoksa eğer ilk iş bu adetinden sonra rahim filmi çektir..
((
canımm ne desemkii bu ilk negatifin olduğu için çok üzüleceğini tahmin ediyorum genelde ilkler hep çok üzer..
Allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.. herşeyde bir hayır vardır.. biraz kafanı toparla tatilini yap hemen diğer tedavine start verirsin canım benim...
çok geçmiş olsun.. seni seviyorum..
evet dünyanın en güzel ritmini duyacaksın inşallah , fasulye şeklinde minicik bir bedenbende kalp atışını duymadan söylemedim kimseye... bende taşındım evimiz çok soğuktu başka eve geçtik bebiş için ama bu halde çok zor oluyor sakın ağır kaldırma ben dalgınlıkla kaldırdım bigün sonra içim içimi yedi birde sakın ağır bişeyi silkeleme öyle pencereden falan yukarılara uzanma bu dönem çok önemli
Hiiiç kafana takma. Seni en iyi ben anlarım çünkü daha yeni negatif haberini aldım bende. Ağladım ağladım sonra kalktım ayağa. Hatta yeni tedavinin pazarlığını bile yaptım. Yazın bol bol gezcem eylul Ekim gibi yeni tedavime başlıcam inşallah. Cok şükür vucut saglıgımız yerinde. Aklımız fikrimiz yerinde. Bir sure kk ya da girmicem. Çünkü biraz unutmak istiyorum. Burdaki arkadaslar cok destek oldu sagolsun ama burada oldugum sürece bu konuya cok odaklandığımı farkettim. Allah herkese gonlundekini versin ne diyeyim. Bak senin en azından tutuyor da kimyasal oluyor bende o bile olmadi. Haline şükret
ağır kaldırmıyorum uzanmıyorum unutup yapmam inşallahbizim evde çok soğuktu bebiş olursa üşümesin diye taşındık taşındığımız ayda tüp bebeğimiz tuttu hemde 2+1 ken 3+1 e taşındık ikiz olursa odalarıda olacak rabbim ne güzel planlıyor herşeyi ya
Maydanoz kaynak canım.umutla, umutsuzluk arasına sıkıştırıyor bu durum insanı gelse bi dert gelmese bir dert valahi
Bekleyim bakim kekik suyu falan içsem mi ki iyi gelir mi bitkisel bişeyler...
Canım arkadaşlarım ben iyiyim merak etmeyin. İşin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, yakında işi bırakacağım biliyorsunuz il değiştireceğiz en azından kazasız belasız taşınırım hamile hamile çok zor olacaktı taşınmak hem memleketten ayrılıyor olmam beni duygusal olarak etkileyeceğinden belki bebeğime zarar verecekti. Birde yaz geldi gönlümce dinlenip tatilimi yapacağım, güneş deniz yasağı olmayacak, eşimle korkmadan sevişeceğimen azından tuvalete rahat çıkacağım bir sürü neden varda da var amaaaan boş veriyorum kısmetse zaten bir gün olacak. Sizleri çoooook seviyorum canlarım benim
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Başına gelmeyince insanlar bilmiyor, nekadar yaralandığını bilmiyor, nelerle uğraştığını bilmiyor, en basiti millet ağdayla ayda bir cart curt hallederken işini her hafta jilet vurmak nedir bilmiyor, annelik hasreti bilmiyor, nasıl teselli olunur bilmezler ki, kimisi diyor, olacak olacak busefer olacak diyorlar 12 gün sonra tırt. Olmaz diyemiyorlar zaten. Bu konu hakkında konuşmasalar kafamızı dağıtsalar en hayırlısı ama bilmiyorlarPhala canım üzülme dicem ama ister istemez üzülüyorum. Allah büyük arkadaşım nasipte varsa birgün bizlerde anne oluruz inşallah.benimde canım sıkkın dün yine canımı acıtan şeyler söylendi üzüldüm.insanlar sana tedavi aşamasında yardımsever iyi de daha sonra niye kafana kakarlar ne kıymeti kalır o yardımın.
Yanlizzz ne fenayiz dimi negatifi alan çoğumuzz hoppp eylule ekime erteledik tedaviyi deniz kum gunes kociss hehehe:)))iyiyizz be yinee oyle boyle toparliyoruz kendimizii kalkiyoruz ayaga dusuyoruz yine bebis pesine..eylul ekimm costurucazz burayii kk ayaga kalkicekk bak gor:))iyi ol guclu ol vee cok inan..ben oyle yapiyorum biri azicik azalsa digeri kendime getiriyo..Canım arkadaşlarım ben iyiyim merak etmeyin. İşin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, yakında işi bırakacağım biliyorsunuz il değiştireceğiz en azından kazasız belasız taşınırım hamile hamile çok zor olacaktı taşınmak hem memleketten ayrılıyor olmam beni duygusal olarak etkileyeceğinden belki bebeğime zarar verecekti. Birde yaz geldi gönlümce dinlenip tatilimi yapacağım, güneş deniz yasağı olmayacak, eşimle korkmadan sevişeceğimen azından tuvalete rahat çıkacağım bir sürü neden varda da var amaaaan boş veriyorum kısmetse zaten bir gün olacak. Sizleri çoooook seviyorum canlarım benim
Canım arkadaşlarım ben iyiyim merak etmeyin. İşin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, yakında işi bırakacağım biliyorsunuz il değiştireceğiz en azından kazasız belasız taşınırım hamile hamile çok zor olacaktı taşınmak hem memleketten ayrılıyor olmam beni duygusal olarak etkileyeceğinden belki bebeğime zarar verecekti. Birde yaz geldi gönlümce dinlenip tatilimi yapacağım, güneş deniz yasağı olmayacak, eşimle korkmadan sevişeceğimen azından tuvalete rahat çıkacağım bir sürü neden varda da var amaaaan boş veriyorum kısmetse zaten bir gün olacak. Sizleri çoooook seviyorum canlarım benim
Kızlar bu kadar erken bulantılar başlarmı ya kafayı yicem ben çok kötü bulantım var sabahtan beri .en korktuğum şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?