2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

evet dünyanın en güzel ritmini duyacaksın inşallah , fasulye şeklinde minicik bir beden bende kalp atışını duymadan söylemedim kimseye... bende taşındım evimiz çok soğuktu başka eve geçtik bebiş için ama bu halde çok zor oluyor sakın ağır kaldırma ben dalgınlıkla kaldırdım bigün sonra içim içimi yedi birde sakın ağır bişeyi silkeleme öyle pencereden falan yukarılara uzanma bu dönem çok önemli

Canim benim çok sagol cevabin için. Agdadan sonra agri kesilince bebegimin beni biraktigini dusundum ve dunden beri içimde bi alev topu var sanki beni eritti durdu..hiç kendimde değilim aklim hep orda.esimede soyleyemedim.bugün kan verdim tekrar insaallah hayirlisiyla artar.dua et ne olur.Rabbim hayirlisiyla hepimizin yüzünü guldursun insaallah.
Sunu anladimki hamile kalincada stres bitmiyomus.

nasip canım yaaaaa üzüldüm

gerçekten üzüldüm..hayırlısını biz bilemeyiz rabbim bilir sabırlı ol ne olur

Söylenecek bişe yok.. Bebişin senin biraz daha bekletecek sen onu biraz daha çok özliceksin.. Sonra herşey çok güzel olacak.. Tüm kalbimle...

🌸🌸🌸

ooooffffffffffff yaaaaaaaaa kuzummmm benimmmm yaaaaa....çooookkkk üzüldümmm yaaaa...rabbim sabrını versinn kuzummm yaaa

inşallah canm uzulmee neolur herşeyın bır vaktı zamanı var sende bılıyorsun allahım tez vakıtde ol desın olsun ınsallah allah sabrını arttırsın

Canım benim üzülme ne olur, az daha vakti var demek ki, ama sakın yılma, inşaallah bir daha ki tedavin de olacak sadece biraz daha uğraştıracak annesini. Hem bir gelsin bak bütün bunları sana unutturacak

phalacım, herşeyin hayırlsı inşlh diğerinde nasip olur.

Canim benim yaa çok uzuldum ne desem bos biliyorum Rabbim yuregine ferahlik versin,sabir versin insaallah. Insaallah hayirlisiyla en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun.

Hayirli olsun canim..rabbim beterinden sakinsin..vakti saati gelince mevlam bizimde yüzümüzu guldurecek..operim cok.zor bi surec atlattin gelmiş gecmis olsunn

Canım arkadaşlarım ben iyiyim merak etmeyin. İşin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, yakında işi bırakacağım biliyorsunuz il değiştireceğiz en azından kazasız belasız taşınırım hamile hamile çok zor olacaktı taşınmak hem memleketten ayrılıyor olmam beni duygusal olarak etkileyeceğinden belki bebeğime zarar verecekti. Birde yaz geldi gönlümce dinlenip tatilimi yapacağım, güneş deniz yasağı olmayacak, eşimle korkmadan sevişeceğim en azından tuvalete rahat çıkacağım bir sürü neden varda da var amaaaan boş veriyorum kısmetse zaten bir gün olacak. Sizleri çoooook seviyorum canlarım benim

cnm ya işte böyleee sen böyle olduğun sürece bak nasıl ummadığın anda gelecek evinin meleği
süpersin kızzz sevişmek he

canım senin rahim filmin varmıydı yoksa eğer ilk iş bu adetinden sonra rahim filmi çektir..

Evet canım ilk negatifim ama o kadar da çok etkilenmedim sen beni merak etme canım, dediğin gibi tatilimi yapacağım bütün kış iş, ev, fsh ile uğraşmaktan gına gelmişti
Her şeyde hayır vardır canım
Her türlü desteğin için, bana yazdığın için beni aradığın için çok teşekkür ederim arkadaşım bende seni çok ama çoook seviyorum

ağır kaldırmıyorum uzanmıyorum unutup yapmam inşallah bizim evde çok soğuktu bebiş olursa üşümesin diye taşındık taşındığımız ayda tüp bebeğimiz tuttu hemde 2+1 ken 3+1 e taşındık ikiz olursa odalarıda olacak rabbim ne güzel planlıyor herşeyi ya

Merak etme canım ben çok iyiyim, bu gün negatif aldıysak yarın da pozitif alırız inşallah. Bende senin gibi bol bol gezicem eylülde başlayacağım canım, özgürlük ne güzel bir şeymiş Kimyasal olması galiba iyi bir şey ama fark etmez inşallah bir dahakine çatır çatır hamile kalırız canım

duygusal hamiş yaaa

Canımmmmmmmmmmm ya tamam işte ondan bu kez negatif olmuş sen bu yazı güzelce geçir sonra kışın yola devam önümüzdeki maçlara bakalım

cnm bnm, olumlu olmana okadar sevindim ki, neler hissettiğini biliyorum hepsini yaşamıştım. İlk denememdi, bebek olmazsa sürpriz olur demişlerdi, Hamilesin demişlerdi, sonra işler değişti. bana teselli oluyorsun canım. Ben de bir aya kadar ev taşıyacağım, Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna taşınacağım, bebek olmadığı taktirde çevre illeri gezicez, babamla çadır kampı yapıcaz, kendimi üzmemem için okadar çok neden var ki Alacak nefesi varsa kimselere sormaz o zaten, Umarım bolbol enerji depolarsın, eylüle kadar

Phala canım üzülme dicem ama ister istemez üzülüyorum. Allah büyük arkadaşım nasipte varsa birgün bizlerde anne oluruz inşallah.benimde canım sıkkın dün yine canımı acıtan şeyler söylendi üzüldüm.insanlar sana tedavi aşamasında yardımsever iyi de daha sonra niye kafana kakarlar ne kıymeti kalır o yardımın.

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

Üzüldüm canım yaaa, inşallah bundan sonraki denemende tutar. Negatiflere alışkın biri olarak söylüyorum, üzülme desemde üzülüyor insan, söyleyecek söz ve kelime kalmıyor.İnşallah Rabbim sesimizi bir gün duyar ve dualarımız kabul olur...

Başına gelmeyince insanlar bilmiyor, nekadar yaralandığını bilmiyor, nelerle uğraştığını bilmiyor, en basiti millet ağdayla ayda bir cart curt hallederken işini her hafta jilet vurmak nedir bilmiyor, annelik hasreti bilmiyor, nasıl teselli olunur bilmezler ki, kimisi diyor, olacak olacak busefer olacak diyorlar 12 gün sonra tırt. Olmaz diyemiyorlar zaten. Bu konu hakkında konuşmasalar kafamızı dağıtsalar en hayırlısı ama bilmiyorlar

Yanlizzz ne fenayiz dimi negatifi alan çoğumuzz hoppp eylule ekime erteledik tedaviyi deniz kum gunes kociss hehehe:)))iyiyizz be yinee oyle boyle toparliyoruz kendimizii kalkiyoruz ayaga dusuyoruz yine bebis pesine..eylul ekimm costurucazz burayii kk ayaga kalkicekk bak gor:))iyi ol guclu ol vee cok inan..ben oyle yapiyorum biri azicik azalsa digeri kendime getiriyo..

Kızlar bu kadar erken bulantılar başlarmı ya kafayı yicem ben çok kötü bulantım var sabahtan beri .en korktuğum şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…