2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim yaaa

hem duygusal hem bulantılı hamiş bılancak tabi kız hamilesin bulantıların bile keyfini çıkar dicem ama mide bulantısı da çok iğrenç bişi yaaa sabah diş fırçalarken bulandı ıyyyy

hem duygusal hem bulantılı hamiş bılancak tabi kız hamilesin bulantıların bile keyfini çıkar dicem ama mide bulantısı da çok iğrenç bişi yaaa sabah diş fırçalarken bulandı ıyyyy

çok kötüsün ya inşallah artmaz kız nasıl bişi bu

canım o stres hiç bitmiyor malesef hala her kontrole gidişimizde kalbimiz güm güm atıyor bebeğimi görmeden rahat edemiyorum, ama merak etme hiçbi sorun yok değerin artacak dualarım seninle muhakkak yaz bize değerini

herkesten tavsiye bekliyorum sağol bebeğim

Bebişin hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende henüz kalp atışı duymadım. Yarın gidicem bakalım inşallah duyarım hayırlısıyla sağlıkla benimde bulantım falan yok çok şükür ama insan anormal benmiyim acaba diyor bir belirti arıyor .. herkeste aynı belirti olmuyormuş bunuda biliyorum ama işte bunu kendime anlatamıyorum işte :18:

rabbim herşeyin zamanını biliyor canım benim doğru söylüyorsun

Ben de 9. haftamdayım ama çok şükür benim de ciddi bir mide bulantım olmadı, ara ara az bir bulantım oluyor o kadar, bende önceleri acaba bende mi bir problem var diyordum ama demek ki herkesin farklı olabiliyor, bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda inşaallah, önemli olan o

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

canım çok üzüldüm hep takipteydim ne oldu ne bitti diye hayırlısı buymuş insan söyleyecek bir şey de bulamıyor maalesef ama herşeyde var bir hayır Allah beterinden korusun...

O kadar asilama tüp bebekle olmadı da normal olacağına hiç ihtimal vermiyorum.bende bi iki gün beklerim olmazsa dr a gidecem

Ne bileyim ya Allah'tan ümit kesilmezmişşş. En umutsuzken gelsinde o bebek de gör sen ozamannn

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

Olumsuz bi durum olsada baktığın pencere çok güzel phala.. Hayat devam ediyor ve yapabileceğin çok güzel şeyler var. Bende ilk negatifimi aldıgımda; bol bol her haftasonu gezdim tozdum.. Spor salonuna yazıldım, tenise başladım ve fark ettim ki öyle bi girdabın içindeymişim ki üzerimden tonlarca yük kalkmış gibi hissettim. Rabbimin bir bildiği varrr. O bebişler renkli dünyamıza geldikleri zaman çok şanslı olacaklar mutlu ve hayatı her haliyle gögüsleyen güçlü anneleri oldukları içinnn

Maydanoz kaynak canım.

maydanoz suyunu kaynatip içeyim mi :26:

Son düzenleme:

sağol canım :))) yok zaten herkeste bulantı olmuyormuş.belkide limon yemeyi abarttım ondan da olabilir.ama gerçekten insanların afedersin ter kokusunu resmen hissediyorum çok zor bulantı.bide benm normaldede bulantım olur kansızlıktan baş dönmem olur o yüzden çift kat yandım ben

Ay canım maşallah Amin canım onlar iyi olsun sağlıklı olsunlarda tek herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…