canım benim yaaa
kolay gelsinnnnnnnnn
hem duygusal hem bulantılı hamişbılancak tabi kız hamilesin bulantıların bile keyfini çıkar dicem ama mide bulantısı da çok iğrenç bişi yaaa sabah diş fırçalarken bulandı ıyyyy
Kızlar bu kadar erken bulantılar başlarmı ya kafayı yicem ben çok kötü bulantım var sabahtan beri .en korktuğum şey
Canim benim çok sagol cevabin için. Agdadan sonra agri kesilince bebegimin beni biraktigini dusundum ve dunden beri içimde bi alev topu var sanki beni eritti durdu..hiç kendimde değilim aklim hep orda.esimede soyleyemedim.bugün kan verdim tekrar insaallah hayirlisiyla artar.dua et ne olur.Rabbim hayirlisiyla hepimizin yüzünü guldursun insaallah.
Sunu anladimki hamile kalincada stres bitmiyomus.
Olur olur, aç bırakma kendini
sen ne gülüyon kız sende bulantı yokmu daha
herkesten tavsiye bekliyorum sağol bebeğim
herkesten tavsiye bekliyorum sağol bebeğim
ağır kaldırmıyorum uzanmıyorum unutup yapmam inşallahbizim evde çok soğuktu bebiş olursa üşümesin diye taşındık taşındığımız ayda tüp bebeğimiz tuttu hemde 2+1 ken 3+1 e taşındık ikiz olursa odalarıda olacak rabbim ne güzel planlıyor herşeyi ya
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Bebişin hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende henüz kalp atışı duymadım. Yarın gidicem bakalım inşallah duyarım hayırlısıyla sağlıklabenimde bulantım falan yok çok şükür ama insan anormal benmiyim acaba diyor bir belirti arıyor .. herkeste aynı belirti olmuyormuş bunuda biliyorum ama işte bunu kendime anlatamıyorum işte :18:
hahhahahhahhahhahhahahhayokkk
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
O kadar asilama tüp bebekle olmadı da normal olacağına hiç ihtimal vermiyorum.bende bi iki gün beklerim olmazsa dr a gidecem
Maydanoz kaynak canım.
Bebişin hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende henüz kalp atışı duymadım. Yarın gidicem bakalım inşallah duyarım hayırlısıyla sağlıklabenimde bulantım falan yok çok şükür ama insan anormal benmiyim acaba diyor bir belirti arıyor .. herkeste aynı belirti olmuyormuş bunuda biliyorum ama işte bunu kendime anlatamıyorum işte :18:
leblebı cubuk kraker safasına gelmıssın kolay gesınnn
Ben de 9. haftamdayım ama çok şükür benim de ciddi bir mide bulantım olmadı, ara ara az bir bulantım oluyor o kadar, bende önceleri acaba bende mi bir problem var diyordum ama demek ki herkesin farklı olabiliyor, bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda inşaallah, önemli olan o
cnm ya işte böyleee sen böyle olduğun sürece bak nasıl ummadığın anda gelecek evinin meleği
süpersin kızzz sevişmek he
son gülen iyi güler sana sadece 2 gün veriyorum gör bak bulantı nası loluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?