2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İnşallah azalarak devam eder canım cidden zordur mide bulantısı ya bu limon olayı ne olacak bilmiyorum bende çok fazla tüketiyorum korkunç canım istiyor normaldede ekşi severdim şimdi kat be kat limon ve sarımsaklı yoğurt istiyor canım anlam veremiyorum korkuyorum bi taraftanda sarımsak falan birşey olurmu of

Tabikide canım bunun bugünü varsa yarını da , elbet bizde bir gün sevineceğiz Sende demek taşınacaksın, eşinin işi dolayısıyla mı?

İnşallah seviniriz bizde bir gün canım inşallah

çok kötüsün ya inşallah artmaz kız nasıl bişi bu

inşallah canm gecer bi an önce bulantıların eşimin tedavi zamanından biliyorum bulantıya sarı leblebi, cubuk kraker iyi geliyo

hahhahahhahhahhahhahahhayokkk

gül gül sanki sen hamiş değilsin sanki senin bulanmıcak

son gülen iyi güler sana sadece 2 gün veriyorum gör bak bulantı nası loluyo

çok alemsiniz yaa çok güldüm size canm Allah da sizi çook güldürsün inşallah

içme canm sabret biraz bişe oldugunu bebiş oldugunu düşün bi mucize gelcek belki içme sakın bişe ya bekle ya doktora git kendin bişe yapma canm

bzzz bir aydır böylryizz kızzz doguma kadar böyleyızz inşallah

hehe canım benim sağolasın ya

kız aynı ben Normaldede sarımsak ve limon delisiyim bide yeşillik delisiyim.erik ve limon yemekten anam ağladı ama canım istiyo.yani aşerme değil bu canım çekiyor işte.inşallah zararı olmaz limonun?:44:

İşin tek bir kötü tarafı var canım olumsuz olunca gene aynı şeyin başımıza gelecek olmasını düşünmemiz.

sarımsakkkmıı cok yeme tansıyonunu etkılerrr

Kızlar bu kadar erken bulantılar başlarmı ya kafayı yicem ben çok kötü bulantım var sabahtan beri .en korktuğum şey

Canım senin prenses yolda benden söylemesi bunu İsrailli bilim adamları keşfetmiş kız bebekler daha fazla hormon salgıladıkları için hem bulantıları fazla olurmuş hemde tahlilde yüksek çıkarmış üstelik bunu benim doktorumda onaylıyor ikili testte BHCG ye baktı 137 büyük bir ihtimalle kız dedi kaçıncı gündesin canım 14 değilmi? benim 8. gün başladı sabah azıcık öğürdüm sonra ikindin kafama takıldı eğer bulantım varsa tahlilde çıkar diye çıktıda zaten ve o günden beri kusmalarım devam ediyo bugün anladım ki klozetle akraba olmuşuz benim bir parçam gibi sabahları hep onunlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…