sağol canım :))) yok zaten herkeste bulantı olmuyormuş.belkide limon yemeyi abarttım ondan da olabilir.ama gerçekten insanların afedersin ter kokusunu resmen hissediyorum çok zor bulantı.bide benm normaldede bulantım olur kansızlıktan baş dönmem olur o yüzden çift kat yandım ben
cnm bnm, olumlu olmana okadar sevindim ki, neler hissettiğini biliyorum hepsini yaşamıştım. İlk denememdi, bebek olmazsa sürpriz olur demişlerdi, Hamilesin demişlerdi, sonra işler değişti. bana teselli oluyorsun canım. Ben de bir aya kadar ev taşıyacağım, Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna taşınacağım, bebek olmadığı taktirde çevre illeri gezicez, babamla çadır kampı yapıcaz, kendimi üzmemem için okadar çok neden var kiAlacak nefesi varsa kimselere sormaz o zaten, Umarım bolbol enerji depolarsın, eylüle kadar
Üzüldüm canım yaaa, inşallah bundan sonraki denemende tutar. Negatiflere alışkın biri olarak söylüyorum, üzülme desemde üzülüyor insan, söyleyecek söz ve kelime kalmıyor.İnşallah Rabbim sesimizi bir gün duyar ve dualarımız kabul olur...
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
hahahhahahhahahha olmaz olmazzzzUnuttun galıba ben 6 ay hamılelık yasadm benm 2.aydan sonra başlıyorrr
çok kötüsün yainşallah artmaz kız nasıl bişi bu
hahhahahhahhahhahhahahhayokkk
son gülen iyi güler sana sadece 2 gün veriyorum gör bak bulantı nası loluyo
Ne bileyim ya Allah'tan ümit kesilmezmişşş. En umutsuzken gelsinde o bebek de gör sen ozamannn
Olumsuz bi durum olsada baktığın pencere çok güzel phala.. Hayat devam ediyor ve yapabileceğin çok güzel şeyler var. Bende ilk negatifimi aldıgımda; bol bol her haftasonu gezdim tozdum.. Spor salonuna yazıldım, tenise başladım ve fark ettim ki öyle bi girdabın içindeymişim ki üzerimden tonlarca yük kalkmış gibi hissettim. Rabbimin bir bildiği varrr. O bebişler renkli dünyamıza geldikleri zaman çok şanslı olacaklar mutlu ve hayatı her haliyle gögüsleyen güçlü anneleri oldukları içinnn
maydanoz suyunu kaynatip içeyim mi :26:
hehe hayırlı sağlıklı olsunlarda biz herşeye razıyız ya
bzzz bir aydır böylryizz kızzz doguma kadar böyleyızz inşallahinşallah canm gecer bi an önce bulantıların eşimin tedavi zamanından biliyorum bulantıya sarı leblebi, cubuk kraker iyi geliyo
gül gül sanki sen hamiş değilsin sanki senin bulanmıcak
çok alemsiniz yaa çok güldüm size canm Allah da sizi çook güldürsün inşallah
içme canm sabret biraz bişe oldugunu bebiş oldugunu düşün bi mucize gelcek belki içme sakın bişe ya bekle ya doktora git kendin bişe yapma canm
hehe canım benim sağolasın yainşallah canm gecer bi an önce bulantıların eşimin tedavi zamanından biliyorum bulantıya sarı leblebi, cubuk kraker iyi geliyo
Gül gül sanki sen hamiş değilsin sanki senin bulanmıcak
çok alemsiniz yaa çok güldüm size canm allah da sizi çook güldürsün inşallah
Içme canm sabret biraz bişe oldugunu bebiş oldugunu düşün bi mucize gelcek belki içme sakın bişe ya bekle ya doktora git kendin bişe yapma canm
inşallah azalarak devam eder canımCidden zordur mide bulantısı Ya bu limon olayı ne olacak bilmiyorum bende çok fazla tüketiyorum korkunç canım istiyor normaldede ekşi severdim şimdi kat be kat limon ve sarımsaklı yoğurt istiyor canım Anlam veremiyorum Korkuyorum bi taraftanda sarımsak falan birşey olurmu of
bzzz bir aydır böylryizz kızzz doguma kadar böyleyızz inşallah
Yanlizzz ne fenayiz dimi negatifi alan çoğumuzz hoppp eylule ekime erteledik tedaviyi deniz kum gunes kociss hehehe:)))iyiyizz be yinee oyle boyle toparliyoruz kendimizii kalkiyoruz ayaga dusuyoruz yine bebis pesine..eylul ekimm costurucazz burayii kk ayaga kalkicekk bak gor:))iyi ol guclu ol vee cok inan..ben oyle yapiyorum biri azicik azalsa digeri kendime getiriyo..
İnşallah azalarak devam eder canımcidden zordur mide bulantısı ya bu limon olayı ne olacak bilmiyorum bende çok fazla tüketiyorum korkunç canım istiyor normaldede ekşi severdim şimdi kat be kat limon ve sarımsaklı yoğurt istiyor canım anlam veremiyorum korkuyorum bi taraftanda sarımsak falan birşey olurmu of
öylee tabıkıı benn seninlee takılıyorummmm
sende arkadan gel ınsallahhh
Hayırlısı olsun(((
evet cnm, Bir ay kaldı, iğne bile kaldırmadım henüz, 4 gün sonra belli olursa eşya toplıycaz.Tabikide canım bunun bugünü varsa yarını da , elbet bizde bir gün sevineceğizSende demek taşınacaksın, eşinin işi dolayısıyla mı?
Kızlar bu kadar erken bulantılar başlarmı ya kafayı yicem ben çok kötü bulantım var sabahtan beri .en korktuğum şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?