2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım çok üzüldüm hep takipteydim ne oldu ne bitti diye hayırlısı buymuş insan söyleyecek bir şey de bulamıyor maalesef ama herşeyde var bir hayır Allah beterinden korusun...

Olacağı böyleymiş yapacak maalesef hiç bir şey yok, bir daha ki denemelere inşallah

Kızlar birde face de bir grup var orada 11. hafta ve yukarısının USG resmine bakıp cinsiyet tahmininde bulunuyor arkadaşlar çoğu doğru çıkıyor haberiniz olsun

Kesinlikle öyle canım çok doğru söylüyorsun

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

Canım hakkında hayırlısı inş. Biliyorum üzülme demek boşuna üzüleceksin ağlayacaksın ama sonra toparlayacaksınız inş. Allahım tez zamanda maddi ve manevi toparlayın tekrarlansın inş

evet transferin 14.günü 1 ayı doldurdum bile kız kızım mı olacak benim ayyy inşallah ya senin cinsiyet belli oldumu ? bu arada halamı kusuyorsun sen :44:

yarın tekrar test yapacamm sen keseye nezamn gıdecennn

ben bidaha test yapmicam.doktor dediki çarşamba 800 küsür cumada 1600 küsür çıkar demekki cuma keseyi görme ihtimalimiz var gel bi bakalım dedi.cuma sabah işten önce oraya gitcem bende.

Evet arkadaşım.

Canım hakkında hayırlısı inş. Biliyorum üzülme demek boşuna üzüleceksin ağlayacaksın ama sonra toparlayacaksınız inş. Allahım tez zamanda maddi ve manevi toparlayın tekrarlansın inş

Canım ağlayacak bir şey yok fakat ama tabikide moralim bozuk ama geçer herhalde

ben bidaha test yapmicam.doktor dediki çarşamba 800 küsür cumada 1600 küsür çıkar demekki cuma keseyi görme ihtimalimiz var gel bi bakalım dedi.cuma sabah işten önce oraya gitcem bende.

kese 1000den sonra gözükmüyormuydu 2000mıydıı hatırlıyan varmıı ınsallah görn canmm

Anladım canım, idrar testi yaptın mı?
Yapmadım cnm, cumartesiye kadar sabredebilirsem yapmıycamda. Belli belirsiz sonuçlar kafamı bulandırmama neden oluyor, olumlu ya da olumsuz duygu yoğunluğu yaşamak iyi gelmez diye düşünüyorum. Allah sabır verirse inşallah

Çok doğru ama beklemekte çok zor, Allah kolaylık versin. Peki senin kaçıncı denemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…