canım çok üzüldüm hep takipteydim ne oldu ne bitti diye hayırlısı buymuş insan söyleyecek bir şey de bulamıyor maalesef ama herşeyde var bir hayır Allah beterinden korusun...
şimdi sen ne yapcaksın doktorla ne konuştunuz ????
Kesinlikle öyle canım çok doğru söylüyorsunNe bileyim ya Allah'tan ümit kesilmezmişşş. En umutsuzken gelsinde o bebek de gör sen ozamannn
Olumsuz bi durum olsada baktığın pencere çok güzel phala.. Hayat devam ediyor ve yapabileceğin çok güzel şeyler var. Bende ilk negatifimi aldıgımda; bol bol her haftasonu gezdim tozdum.. Spor salonuna yazıldım, tenise başladım ve fark ettim ki öyle bi girdabın içindeymişim ki üzerimden tonlarca yük kalkmış gibi hissettim. Rabbimin bir bildiği varrr. O bebişler renkli dünyamıza geldikleri zaman çok şanslı olacaklar mutlu ve hayatı her haliyle gögüsleyen güçlü anneleri oldukları içinnn
maydanoz suyunu kaynatip içeyim mi :26:
çok üzüldüm canım inş en yakın zamanda bebeğine kavuşursun hayırlısı canım ALLAH yardımcın olsun
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Canım senin prenses yolda benden söylemesi bunu İsrailli bilim adamları keşfetmiş kız bebekler daha fazla hormon salgıladıkları için hem bulantıları fazla olurmuş hemde tahlilde yüksek çıkarmış üstelik bunu benim doktorumda onaylıyor ikili testte BHCG ye baktı 137 büyük bir ihtimalle kız dedi kaçıncı gündesin canım 14 değilmi? benim 8. gün başladı sabah azıcık öğürdüm sonra ikindin kafama takıldı eğer bulantım varsa tahlilde çıkar diye çıktıda zaten ve o günden beri kusmalarım devam ediyo bugün anladım ki klozetle akraba olmuşuz benim bir parçam gibi sabahları hep onunlayım
yarın tekrar test yapacamm sen keseye nezamn gıdecennn
evet cnm, Bir ay kaldı, iğne bile kaldırmadım henüz, 4 gün sonra belli olursa eşya toplıycaz.
Evet arkadaşım.Ne bileyim ya Allah'tan ümit kesilmezmişşş. En umutsuzken gelsinde o bebek de gör sen ozamannn
Olumsuz bi durum olsada baktığın pencere çok güzel phala.. Hayat devam ediyor ve yapabileceğin çok güzel şeyler var. Bende ilk negatifimi aldıgımda; bol bol her haftasonu gezdim tozdum.. Spor salonuna yazıldım, tenise başladım ve fark ettim ki öyle bi girdabın içindeymişim ki üzerimden tonlarca yük kalkmış gibi hissettim. Rabbimin bir bildiği varrr. O bebişler renkli dünyamıza geldikleri zaman çok şanslı olacaklar mutlu ve hayatı her haliyle gögüsleyen güçlü anneleri oldukları içinnn
maydanoz suyunu kaynatip içeyim mi :26:
Canım hakkında hayırlısı inş. Biliyorum üzülme demek boşuna üzüleceksin ağlayacaksın ama sonra toparlayacaksınız inş. Allahım tez zamanda maddi ve manevi toparlayın tekrarlansın inş
ben bidaha test yapmicam.doktor dediki çarşamba 800 küsür cumada 1600 küsür çıkar demekki cuma keseyi görme ihtimalimiz var gel bi bakalım dedi.cuma sabah işten önce oraya gitcem bende.
Nereye gideceğiniz belli değil mi?
kese 1000den sonra gözükmüyormuydu 2000mıydıı hatırlıyan varmıı ınsallah görn canmm
belli belli, istanbula gidicez, benim 4 gün sonra 12. gün oluyobelli olursa derken onu kastettim
belli belli, istanbula gidicez, benim 4 gün sonra 12. gün oluyobelli olursa derken onu kastettim
inşallahburaya geliyon yani gel canm hosgel bebişli gel inşallahneresine geliyon bakim
Yapmadım cnm, cumartesiye kadar sabredebilirsem yapmıycamda. Belli belirsiz sonuçlar kafamı bulandırmama neden oluyor, olumlu ya da olumsuz duygu yoğunluğu yaşamak iyi gelmez diye düşünüyorum. Allah sabır verirse inşallahAnladım canım, idrar testi yaptın mı?
Yapmadım cnm, cumartesiye kadar sabredebilirsem yapmıycamda. Belli belirsiz sonuçlar kafamı bulandırmama neden oluyor, olumlu ya da olumsuz duygu yoğunluğu yaşamak iyi gelmez diye düşünüyorum. Allah sabır verirse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?