evet transferin 14.günü 1 ayı doldurdum bile kızkızım mı olacak benim ayyy inşallah ya senin cinsiyet belli oldumu ? bu arada halamı kusuyorsun sen :44:
inşallahsamandra diye biliyorum, yanılıyor da olabilirim :26:
iki deneme başarısız oldu. Bu üçüncü denememiz.Çok doğru ama beklemekte çok zor, Allah kolaylık versin. Peki senin kaçıncı denemen?
Hepimiz için inşallahhadi hayırlısı olur inşallah sizin için canmm
evet canım benimde kızım yolda rabbim nasip ederse
oğlumda bulantılarım 8. Haftada başladı ve çok az sürdü hevesle sabah olsada çıkarsam diye beklerdim bunda sabah öğle akşam her daim 7/24 çıkardım ama şimdi sadece sabahları devam ediyor
Neden öyle dusunuyosunkii...bigun hepimize olum var ama her an olecek gibi yasamak dogru mu??hergun bi ihtimal yasiyoruz sukurler olsun..bu da onun gibi kısmetimizde ne var ne gorucez ne yasiycaz bilmiyorum rabbim ne sunarsa bin şükür tatlimmm..İşin tek bir kötü tarafı var canım olumsuz olunca gene aynı şeyin başımıza gelecek olmasını düşünmemiz.
sarımsakkkmıı cok yeme tansıyonunu etkılerrr
Neden öyle dusunuyosunkii...bigun hepimize olum var ama her an olecek gibi yasamak dogru mu??hergun bi ihtimal yasiyoruz sukurler olsun..bu da onun gibi kısmetimizde ne var ne gorucez ne yasiycaz bilmiyorum rabbim ne sunarsa bin şükür tatlimmm..
Arkadaşlar kese görmeye gidene kadar dayanamadım 16 .gün beta hcg 919 dü. 20 .gün ( yani bugün) 2345 çıkmış. Nasıl sizce? Bir de bunun dış gebelik olma ihtimali var mı? Onu ancak kese görmede mi anlarız. 2 gün sonra göreceğiz inş ama benim içim içim sığmıyor... Bilenler lütfen yardım:26:
Hepimiz için inşallah
4 gün sonra sonuç alıcam. Olaki başarısız oldu, ben de eylüle ekime kalırım sanırım. Dondurulmuş da kalmadı, sil baştan. Allah yolumuzu açık etsin
Arkadaşlar kese görmeye gidene kadar dayanamadım 16 .gün beta hcg 919 dü. 20 .gün ( yani bugün) 2345 çıkmış. Nasıl sizce? Bir de bunun dış gebelik olma ihtimali var mı? Onu ancak kese görmede mi anlarız. 2 gün sonra göreceğiz inş ama benim içim içim sığmıyor... Bilenler lütfen yardım:26:
Bir sorun gözükmüyor gibi sen iki kat artışa takıldın herhalde bir sorun çıkmaz keseni görürsün inşallah
canım senden haber varmı diye bakayım dedim.evimi taşıdım ne zamandır giremiyordum.canım çok üzüldüm.Allah inşallah en kısa zamanda kendiliğinden gönderir meleğini.Dualarım seninle ve burdaki herkese.canım benim benim tüp denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasal oldu.doktorum kullanılan ilaçların sonraki ay da etkisini gösteridiğini kendiliğinden gebe kalınabileceğini söylemişti.Canım bu ay dikkat et bakalım olur mu olur..Bu arada ben de aşılama tedavim başlamıştı hatırlasan.bu sabah 9 da çatlatma iğnemi oldum nasip olursa yarın sabah aşılamam olcak canım benim.dualarında beni de unutma.
Canım doğal yolla kalma ihtimalim çok düşük çünkü eşimin sperm sayı değeri 2 milyon, aşılamada bir şansımız yok. Bebek olsun da tüp olsun fark etmez. Senin de inşallah aşılamanla bebeciğin kucağına gelir canım
Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Kız bizim duruma birde iyi yönünden bak benimde tüplerim tıkalı yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç korunma derdimiz yok oleyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?