2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aynennnnnn!!! Ne kavgalar ettim üç yıl boyunca ne gözyaşları döktüm istemiyo diye!! Aklıma geldikçe deli oluyorum. Şimdi haklısın dese neeee demese ne...

🌸🌸🌸

kuzum bunları yaşayacağını bilemezdinki HİÇ AKLINA GELİRMİYDİ BU YAŞAŞNLARI YAŞAYACAĞIN BENİM GELMEZDİ BEN İLK AY BEBEĞİMİZN DOĞAL YOLLA GELMEYECEĞİNİ ÖĞRENİNCE HEMN DR GİTTİK EŞİM 2 YILA YAKIN TEDAVİ OLDU ÜROLOJİ DR GİTTİ KUTU KUTU İLAÇ KULANDI AMA BİZ HALA OLUR HERKES HAMİLE KALIRSA BENDE KALIRIM BİİZMDE ÇOCUĞUMUZ OLUR DİYE BEKLERKEN BİR ANDA KENDİMİZİ BU TEDAVİLEİRN İÇİNDE BULDUKK YANİİİİİİ KUZUM BİZ HİÇ KORUNMADIK TA NE OLDU ZAMANI GELMEMİŞSE OLMUYOR İŞTE

Melindam3535 canım sen biosteronu kullanıyorum di mi 25 mg günde 3 kez mi aliyodun? Kist yaptı mi sende?günde 3 kez çok değil mi?tüp öncesi kist yapar diye korkuyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim desteğin için çok çok sagol. Bugün yani 18.gün değerim 2062 ve bebegim benle çok şükür.Rabbim hepimizin evladina saglikli sihhatli sorunsuz hayirli uzun ömür nasip etsin inşaallh hayirli evlat olsunlar.
Tüm evlat hasreti cekenlerede en kisa zamanda hayirlisiyla bu güzel duygulari yaşatsın insaallah.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende haziran ayında adetimle tüp bebeğe başlayacaktım 2. denememiz olacak doktorumuz bizden kromozom analizi ve sperm fısh testi istemişti 2 hafta önce kromozom testini yaptırdık bi kaç güne sonucu çıkar ama fısh testini yaptıramadık yoğunluk falan vardı bu cumartesiye ertelediler. ve benim adetimi 2 haziranda bekliyordum bugün adet oldum ne yapacağım bu ay tedaviye başalamayı çok istiyordum acaba tedaviye başlasak bu testin sonucu tedavi sonlanmadan yetişirmi bu sonuc ne zaman değerlendiriliyor embriyolar da mı incelememi yapıyorlar.. şimdi tedaviye başlayayım mı.. bu ay olmazsa ramazan sonunu beklemek zorundayım ama dayanamıyorum yaa

Canim benim kendince eşine kizmakla haklisin belki ama bu nasip işi Rabbim nasip etmedimi o zaman yada bu zaman farketmiyo. Insaallah hayirlisiyla en kisa zamanda Rabbim nasip edecek buna inan.
Bak bende 7 yil sonra nerdeyse ümidimi yitirmisken Rabbim 5.denememin sonunda nasip etti çok sukur. Sen yeterki inancini yitirme canim. Hep dualarimdasiniz.

Canim fsh testi zaten adetin 2.yada 3.günü yapilir yarin sabahtan yaptir ögleden sonra alirsin sonucu.

Aynennnnnn!!! Ne kavgalar ettim üç yıl boyunca ne gözyaşları döktüm istemiyo diye!! Aklıma geldikçe deli oluyorum. Şimdi haklısın dese neeee demese ne...

🌸🌸🌸

Sen kaç yaşındasın canım, ben 30 yaşında evlendim şimdi 35 yaşındayım yani 5 yılı mı boşu boşuna yedi, kendileri de 41 yaşında

bende 2 ay kullandım günde 3 tane biosteron iyikide kullanmışım

Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41

Canim fsh testi zaten adetin 2.yada 3.günü yapilir yarin sabahtan yaptir ögleden sonra alirsin sonucu.

canım o test değil eşimden istendi sperm fısh testi spermlerim hasarına bakılıyormuş onlarda bi sorun varsa embriyo ya inceleme yapılacakmış yani çok karışık durumda kaldım yetişirmi diye bu ay olması için eşimle bir sürü sıkıntıya girmiştik herşeyimizi hazırladık

Ne güzel canım senin adına çok sevindim.
Fakat bir takım şeyleri bilip önlem alsaydık belkide şuan farklı olabilirdi ne biliyoruz ki. Tabikide her şey kısmet işi ama benim eşimin her işi böyle

Tebrik ederim canım benim de bugün 20.gün benim de 2354 çıktı değerim şükür inş bizi bırakmazlar.

bende 2 ay kullandım günde 3 tane biosteron iyikide kullanmışım

canım senin 2. denemend, demi gözün aydın çok sevindim darısı bize inşallah... bende 2. deneme için yola çıkacağım. ilkine göre hiç farklı birşeler denedin mi kaç yumurta toplandı bu sefer. benim önceden 23 toplanmıştı hafif ohss olunca ertelenmişti dondurulmuş transfer edilmişti malesef negatif yine öyle olur endişesindeyim..

Canim benim yaa ne kadar plan yaparsak yapalim bazen hersey. istedigimiz zaman istedigimiz gibi olmayabiliyo.Rabbim hayirlisiyla gönlünüze göre versin inşaallah. Geç olsun güç olmasin.

Canim benim yaa ne kadar plan yaparsak yapalim bazen hersey. istedigimiz zaman istedigimiz gibi olmayabiliyo.Rabbim hayirlisiyla gönlünüze göre versin inşaallah. Geç olsun güç olmasin.

amin amin inşallah yaa adetim tam başlasın en iyisi doktoru arayıp sormak olacak o ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…