Ne güzel canım senin adına çok sevindim.
Fakat bir takım şeyleri bilip önlem alsaydık belkide şuan farklı olabilirdi ne biliyoruz ki. Tabikide her şey kısmet işi ama benim eşimin her işi böyle
Ne güzel canım senin adına çok sevindim.
Fakat bir takım şeyleri bilip önlem alsaydık belkide şuan farklı olabilirdi ne biliyoruz ki. Tabikide her şey kısmet işi ama benim eşimin her işi böyle
Tebrik ederim canım benim de bugün 20.gün benim de 2354 çıktı değerim şükür inş bizi bırakmazlar.
Olacağı böyleymiş yapacak maalesef hiç bir şey yok, bir daha ki denemelere inşallah
Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere
Amma şey kaçırmışim kuzularr hamile tişortüyle totemmi yaptınız siz inşallah olucak bende totem yapmıştımtest günüde yaklaşıyor aman boşverin belirtiyi bende de hiç belirti olmuyor diye okadar çok üzülüyordumki sonra yaşamadıgım belirti kalmadı inanki Allahım sağlıklı rahat güzel bi hamilelik nasib etsin canım arkadaşlarıma
canım senin 2. denemend, demi gözün aydın çok sevindim darısı bize inşallah... bende 2. deneme için yola çıkacağım. ilkine göre hiç farklı birşeler denedin mi kaç yumurta toplandı bu sefer. benim önceden 23 toplanmıştı hafif ohss olunca ertelenmişti dondurulmuş transfer edilmişti malesef negatif yine öyle olur endişesindeyim..
canım bizim sorun endometriozis..ilk denemede 6 yumurta toplandı 2 si transfer edildi donmuşum yoktu tutmadı zaten..ikincisini denedik devamı gelir inşallah tuttu...10 yumurta toplandı ama 4 ü döllendi yine 2 transfer oldu yinbe donmuşum yok maalesef..negatif düşünmeyeceksin önemli olan pozitif düşünmek bide şöyle bişey varki herşey kısmet..kısmette yoksa biz napsak boş.
herşey kısmet tabi inşallah kısmetimizde vardır rabbim bizlere de nasip etsin dayanmak çok zor geliyor artık bana. ama elden gelen bişey yok
yaaa haberin yokmuydu senin kuzum
biz bi güzel hamiş badimizle gittik transfere şaka maka
belirti falan yok zaten canım son 2 gün bakalım hayırlısı artık
sende dikkat et kendine de prensesine de
canım iğnelere başladığın gün yürüyüşe başlayacaksın kocanla.akşamları 10 dakika elele konuşa konuşa..kafanı boşaltacaksın..gün içinde kendini öyle yoracaksınki yatağa girdinmi hop yatacaksın bişey düşünmeyeceksin.transferden sonra kesinlikle içinde bebek olduğunu unutacaksın kendini yormadan yaşamaya devam edeceksin ve stres olmayacaksın gez toz ama kafana bebeği takma
ne güzel söylüyorsun öyle inşallah bu dediklerini yapabilirim zaten şu stres belasından kurtulsam başak bişey istemem
evet stres yüzünden aslında hayatta neler kaybediyoruz bi bilsek...benim işyerim mesela çok stresli o yüzden 1 hafta rapor almıştım.ama şu an stresin içindeyim işyerimde.rabbim gebeliğimin devamını nasip ederse bikaç ay sonra zaten ayrılmayı düşünüyorum.o yüzden strese çözüm bulmadığımız sürece gebe kalmamız zor.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. bende iş sıkıntısı yok şükür ev hanımıyım ama bu bebek için strese giriyordum tedavi olduğum süreçte kendimi rahatlatırım inşallah
bende 2 ay kullandım günde 3 tane biosteron iyikide kullanmışım
bu biosteronun çok yan etkisi olduğunu okudum.ses kalınlaşması.tuylenme felan bırsuru bıseey.zaten benım dr yumurta kalıtesını arttıran bısey yok dıye hıc bısey onermedı alıp kullansammı kı ya aklım karışık :26:
gülüm bu bi vitamin değil hormon o yüzden doktorun önermeden sakın kullanma.bende o saydıklarının hiçbiri olmadı valla.diğer tüptede kullanmıştım o tutmamıştı yani çok faydası yok gibi
kufredesım geliyor bazen...şunu yapsam mı bunu etsemm mı acaba hangısı ıyı,şu hastane mı bu hastane mı hangı dr,hangı laburatuar,su ıyı ama embrıyologu kötü...üffffffffffffffffffff benım canımı bunlar sıkıyor ya.yoksa tedavıdır,iğnedir degıl yanı.gercekten dr lar ellerinden gelenı yapıyorlarmı?
benimde aklıma geliyor neden ilki tutmadıda bu tuttu diyorum nesi eksikti.madem tutunması için bi iğne vardı ve bunu hastalarına yapıyorsun neden kobay olarak kullandı beni ilkinde denemedide bunda denedi..benimde aklımda sorular sorular. sonra diyorumki rabbim sen en iyisini bilirsin.dua edip sabredip onlara güvencez başka çaresi yok.ben bu sefer doktoruma güvenmemiştim ama bak
Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?