2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ne güzel canım senin adına çok sevindim.
Fakat bir takım şeyleri bilip önlem alsaydık belkide şuan farklı olabilirdi ne biliyoruz ki. Tabikide her şey kısmet işi ama benim eşimin her işi böyle

Canim benim sagol. Haklisin tabi bu esler hep böyle. 7 yildir benimkinide itekleye itekleye bugünlere geldik Rabbim sonunda nasip etti çok şükür. Sabrin sonu selamet olsun insaallah.

Ne güzel canım senin adına çok sevindim.
Fakat bir takım şeyleri bilip önlem alsaydık belkide şuan farklı olabilirdi ne biliyoruz ki. Tabikide her şey kısmet işi ama benim eşimin her işi böyle

Eşini suçlama hiç bosu bosuna nerden bilebilirdi ki böyle olacağını?onunlada böyle konuşma o da uzuluyordur kendini suçlu hissettirme hiç...keşke kadınlığını kullanıp ikna etseydin))))

Tebrik ederim canım benim de bugün 20.gün benim de 2354 çıktı değerim şükür inş bizi bırakmazlar.

Canim benim çok sagol. Bende seni tebrik ederim.Rabbim saglikli sihhatli ve sorunsuz bi hamilelik geçirmek nasip etsin insaallah.9 ayin sonundada saglikla,sihhatle,sorunsuz bi şekilde hayirli ve hayirli uzun ömürlü evlatlarimizi kucagimizada almayi nasip etsin insaallah.senin değerinde güzel masaallah.bende nasip olursa yarin kese görmeye gidicem.
Rabbim hayirliaiyla tum evlat hasreti çeken kullarinada bu güzel duyguyu tattirsin insaallah

Canlarım maalesef değerlerim düşüyor, bundan sonrası artık yükselmez. Hayırlısı buymuş, belki bir daha ki sefere

canım arkadaşım sonucunu şimdi öğrendim hakkında hayırlısı demekki böyleymiş :2:
biz seni çok seviyoruz biliyorsun hep birlikte bu günleride atlatıcaz yeni günler gelecek pozitif haberlerini okuyacağız
sadece biraz zaman Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün müjdeni versin inşallah

yaaa haberin yokmuydu senin kuzum
biz bi güzel hamiş badimizle gittik transfere şaka maka
belirti falan yok zaten canım son 2 gün bakalım hayırlısı artık
sende dikkat et kendine de prensesine de

canım bizim sorun endometriozis..ilk denemede 6 yumurta toplandı 2 si transfer edildi donmuşum yoktu tutmadı zaten..ikincisini denedik devamı gelir inşallah tuttu...10 yumurta toplandı ama 4 ü döllendi yine 2 transfer oldu yinbe donmuşum yok maalesef..negatif düşünmeyeceksin önemli olan pozitif düşünmek bide şöyle bişey varki herşey kısmet..kısmette yoksa biz napsak boş.

herşey kısmet tabi inşallah kısmetimizde vardır rabbim bizlere de nasip etsin dayanmak çok zor geliyor artık bana. ama elden gelen bişey yok

herşey kısmet tabi inşallah kısmetimizde vardır rabbim bizlere de nasip etsin dayanmak çok zor geliyor artık bana. ama elden gelen bişey yok

canım iğnelere başladığın gün yürüyüşe başlayacaksın kocanla.akşamları 10 dakika elele konuşa konuşa..kafanı boşaltacaksın..gün içinde kendini öyle yoracaksınki yatağa girdinmi hop yatacaksın bişey düşünmeyeceksin.transferden sonra kesinlikle içinde bebek olduğunu unutacaksın kendini yormadan yaşamaya devam edeceksin ve stres olmayacaksın gez toz ama kafana bebeği takma

ne güzel söylüyorsun öyle inşallah bu dediklerini yapabilirim zaten şu stres belasından kurtulsam başak bişey istemem

ne güzel söylüyorsun öyle inşallah bu dediklerini yapabilirim zaten şu stres belasından kurtulsam başak bişey istemem

evet stres yüzünden aslında hayatta neler kaybediyoruz bi bilsek...benim işyerim mesela çok stresli o yüzden 1 hafta rapor almıştım.ama şu an stresin içindeyim işyerimde.rabbim gebeliğimin devamını nasip ederse bikaç ay sonra zaten ayrılmayı düşünüyorum.o yüzden strese çözüm bulmadığımız sürece gebe kalmamız zor.

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. bende iş sıkıntısı yok şükür ev hanımıyım ama bu bebek için strese giriyordum tedavi olduğum süreçte kendimi rahatlatırım inşallah

allah razı olsun canım benim ev hanımları için daha zor haklısın o yüzden havalar güzelken gez toz lütfen bol bol olurmu

bende 2 ay kullandım günde 3 tane biosteron iyikide kullanmışım

bu biosteronun çok yan etkisi olduğunu okudum.ses kalınlaşması.tuylenme felan bırsuru bıseey.zaten benım dr yumurta kalıtesını arttıran bısey yok dıye hıc bısey onermedı alıp kullansammı kı ya aklım karışık :26:

gülüm bu bi vitamin değil hormon o yüzden doktorun önermeden sakın kullanma.bende o saydıklarının hiçbiri olmadı valla.diğer tüptede kullanmıştım o tutmamıştı yani çok faydası yok gibi

gülüm bu bi vitamin değil hormon o yüzden doktorun önermeden sakın kullanma.bende o saydıklarının hiçbiri olmadı valla.diğer tüptede kullanmıştım o tutmamıştı yani çok faydası yok gibi

kufredesım geliyor bazen...şunu yapsam mı bunu etsemm mı acaba hangısı ıyı,şu hastane mı bu hastane mı hangı dr,hangı laburatuar,su ıyı ama embrıyologu kötü...üffffffffffffffffffff benım canımı bunlar sıkıyor ya.yoksa tedavıdır,iğnedir degıl yanı.gercekten dr lar ellerinden gelenı yapıyorlarmı?

Son düzenleme:

benimde aklıma geliyor neden ilki tutmadıda bu tuttu diyorum nesi eksikti.madem tutunması için bi iğne vardı ve bunu hastalarına yapıyorsun neden kobay olarak kullandı beni ilkinde denemedide bunda denedi..benimde aklımda sorular sorular. sonra diyorumki rabbim sen en iyisini bilirsin.dua edip sabredip onlara güvencez başka çaresi yok.ben bu sefer doktoruma güvenmemiştim ama bak

amannnn keyif senin güzelim,gez dolaş temız havada keyfıne bak ye iç,bebegıne ıyı bak.stres yapma sakın en zoru bebegın tutunması bence ınsallah bundan sonra bı sıkıntı yasamadan kalp atıslarınıda duyarsın bıcırıgın...
öpüyorum canım cok sagol

Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41

tamda anne baba olacak yaştasınız kuzumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…