Sağol canım sen neler yaptın? Sende bursadaydın değil mi?
yaaa haberin yokmuydu senin kuzum
biz bi güzel hamiş badimizle gittik transfere şaka maka
belirti falan yok zaten canım son 2 gün bakalım hayırlısı artık
sende dikkat et kendine de prensesine de
boğazım düğüm düğümbu gün içimde adını koyamadığım sebebini bilmediğim bir hüzün var dokunsalar ağlayacağımm
canmm naslsnnn nasıl gıdıyorrrrrrrrrr
Yaa sorma yoktu haberim bayadir giremiyodum ya çok şey kaçırmışim ayy merak ediyorum inşallah minnoşlar sıkı sıkı tutunmuştur canlarım dualarım siiznle
Dikkat ediyorum teyzesi saol
boğazım düğüm düğümbu gün içimde adını koyamadığım sebebini bilmediğim bir hüzün var dokunsalar ağlayacağımm
amannnn keyif senin güzelim,gez dolaş temız havada keyfıne bak ye iç,bebegıne ıyı bak.stres yapma sakın en zoru bebegın tutunması bence ınsallah bundan sonra bı sıkıntı yasamadan kalp atıslarınıda duyarsın bıcırıgın...
öpüyorum canım cok sagol
kızlar ya bişey sorcam sabah test yaptım akşam eve gelince baktım incecik bi çizgi var. Başıma bi kere daha gelmişti aşılamadan sonra çatlatma iğnesinin etkisiymiş o.. şimdi hiç bi ilaç vs. kullanmadım test beni yanıltıyor mu yada ince çizginin bi anlamı yokmu ben deli gibi spor yapıyorum bu aralar şimdide kursum var çıkacam ama kafama takıldı bi bakar mısın fotografaEki Görüntüle 1132833
Hiç belli olmamışşşş resimde yaa :SS Hayal mi görüyorum nedir :))))
kızlar ya bişey sorcam sabah test yaptım akşam eve gelince baktım incecik bi çizgi var. Başıma bi kere daha gelmişti aşılamadan sonra çatlatma iğnesinin etkisiymiş o.. şimdi hiç bi ilaç vs. kullanmadım test beni yanıltıyor mu yada ince çizginin bi anlamı yokmu ben deli gibi spor yapıyorum bu aralar şimdide kursum var çıkacam ama kafama takıldı bi bakar mısın fotografaEki Görüntüle 1132833
Hiç belli olmamışşşş resimde yaa :SS Hayal mi görüyorum nedir :))))
Al bi deli dahaa:)) bu da bendennn heee dogru dionn dahili dogum kontrollu hatunuz vesselammm:))Kız bizim duruma birde iyi yönünden bak benimde tüplerim tıkalı yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç korunma derdimiz yok oleyyyyyyyyyyyyyy
Aglaa tatlım sorunnn yok aglamak guzeldirrr arada banada geliolarr valla tabiri caizse tepine tepine ağlıyorumm evin icinnde..sonraa bi ohhh çekiyorum elimi yüzümü sacimi basimi toparliyorummm umutlu modd onn devam sonraboğazım düğüm düğümbu gün içimde adını koyamadığım sebebini bilmediğim bir hüzün var dokunsalar ağlayacağımm
canim benimm.. iyi kalpli arkadasim bazen aglamakda iyi geliyor rahatlarsin.. ama huzunlu olma ne olur sana mutlu olmak yakisiyor.. cok optumm
Allah hayıra çıkarsın canım
ağlamak geliyorsada içinden ağla bazen ağlamakda iyi geliyor insana
ama ensunun da dediği gibi sana gülmek yakışır iyi yürekli arkadaşım
Aglaa tatlım sorunnn yok aglamak guzeldirrr arada banada geliolarr valla tabiri caizse tepine tepine ağlıyorumm evin icinnde..sonraa bi ohhh çekiyorum elimi yüzümü sacimi basimi toparliyorummm umutlu modd onn devam sonra
O diildee evlendigizde aranizda bes yas varmis simdi 6 olmusss phalacimm ne ayakkk:)))rabbim verecek olsun yasa bakmio valla kuzum esimin halasi!!! Halasi diorum bak iki oğlu vardi biri 23 biri 25 yasinda 3 tanede büyük miyomu vardi menopoza giriom yok miyom düzensizliği derken uc aylik olmus kucuk oğlunun nisaninda hamileydi dugunde 1 yasindaydi üçüncü oglu:)))myomlarlaa top oynaya oynaya dogduu velett cok da tatlii massallah...46 yasindaydi hala..demekki neymisss rabbim ol deyiversin yeter..tasin içinden cicek actiran mevlam bizden razi olup oluversin desin yeter cicimmmAma olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41
nasıl olsun canım iyice gerildim artık bi an önce perşembe olsa diye dua ediyorum
siz atlattınız çok şükür sevindirici haberide aldınız darısı bize inşallah
evet bayadır yoktun bida okadar çok ara verme tamam mı kuzum
biz özlüyoruz senihoş parsenle bende aynı anda tedaviye başlayınca bizde çok sık giremedik ama
Allah izin verirse bu haftadan sonra hep burdayım
yine kaynatırız
minnnoşlarımız sıkı tutunsun diye ben 6 gün banyo yapmadım kıgızzzz
kraliçe gibi baktılar sağolsunlar bi tahtım eksikti bi de tacım
bir rahatlasaydımmmama olmadı
Hayirli olsun canim bi negatif asilamasi ve bi negatif tupu olan biri olarak söylüyorum testlerinin sonucunu almadann baslama bence mümkün oldugunca herseyin kontrolu yapılmış olarak baslamak bence en iisii...gec olsun guc olmasin inşallahmerhaba kızlar bende haziran ayında adetimle tüp bebeğe başlayacaktım 2. denememiz olacak doktorumuz bizden kromozom analizi ve sperm fısh testi istemişti 2 hafta önce kromozom testini yaptırdık bi kaç güne sonucu çıkar ama fısh testini yaptıramadık yoğunluk falan vardı bu cumartesiye ertelediler. ve benim adetimi 2 haziranda bekliyordum bugün adet oldum ne yapacağım bu ay tedaviye başalamayı çok istiyordum acaba tedaviye başlasak bu testin sonucu tedavi sonlanmadan yetişirmi bu sonuc ne zaman değerlendiriliyor embriyolar da mı incelememi yapıyorlar.. şimdi tedaviye başlayayım mı.. bu ay olmazsa ramazan sonunu beklemek zorundayım ama dayanamıyorum yaa
neyın var canmmmm
O diildee evlendigizde aranizda bes yas varmis simdi 6 olmusss phalacimm ne ayakkk:)))rabbim verecek olsun yasa bakmio valla kuzum esimin halasi!!! Halasi diorum bak iki oğlu vardi biri 23 biri 25 yasinda 3 tanede büyük miyomu vardi menopoza giriom yok miyom düzensizliği derken uc aylik olmus kucuk oğlunun nisaninda hamileydi dugunde 1 yasindaydi üçüncü oglu:)))myomlarlaa top oynaya oynaya dogduu velett cok da tatlii massallah...46 yasindaydi hala..demekki neymisss rabbim ol deyiversin yeter..tasin içinden cicek actiran mevlam bizden razi olup oluversin desin yeter cicimmm
Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?