2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sağol canım sen neler yaptın? Sende bursadaydın değil mi?

ben de bursadayım bugün adet oldum perşembe günü için randevu aldım senin doktoruna gidecem inş hayırlı olur benim polip var histereskopi olmam lazım polip olmasada hietereskopi olması iyi olurmuş bakalım hayırlısı ben çok uğraştım 3 negetif tüp bebek ten sonra karamsarlık var ama RABBİM DEN hayırlısıyla çocuğumuz olmasın diliyorum ALLAHIM nasip etsin inş

Son düzenleme:
boğazım düğüm düğüm bu gün içimde adını koyamadığım sebebini bilmediğim bir hüzün vardokunsalar ağlayacağımm

kızlar ya bişey sorcam sabah test yaptım akşam eve gelince baktım incecik bi çizgi var. Başıma bi kere daha gelmişti aşılamadan sonra çatlatma iğnesinin etkisiymiş o.. şimdi hiç bi ilaç vs. kullanmadım test beni yanıltıyor mu yada ince çizginin bi anlamı yokmu ben deli gibi spor yapıyorum bu aralar şimdide kursum var çıkacam ama kafama takıldı bi bakar mısın fotografa
Hiç belli olmamışşşş resimde yaa :SS Hayal mi görüyorum nedir :))))

Son düzenleme:
yaaa haberin yokmuydu senin kuzum
biz bi güzel hamiş badimizle gittik transfere şaka maka
belirti falan yok zaten canım son 2 gün bakalım hayırlısı artık
sende dikkat et kendine de prensesine de

Yaa sorma yoktu haberim bayadir giremiyodum ya çok şey kaçırmışim ayy merak ediyorum inşallah minnoşlar sıkı sıkı tutunmuştur canlarım dualarım siiznle
Dikkat ediyorum teyzesi saol

boğazım düğüm düğüm bu gün içimde adını koyamadığım sebebini bilmediğim bir hüzün vardokunsalar ağlayacağımm

canim benimm.. iyi kalpli arkadasim bazen aglamakda iyi geliyor rahatlarsin.. ama huzunlu olma ne olur sana mutlu olmak yakisiyor.. cok optumm

canmm naslsnnn nasıl gıdıyorrrrrrrrrr

nasıl olsun canım iyice gerildim artık bi an önce perşembe olsa diye dua ediyorum
siz atlattınız çok şükür sevindirici haberide aldınız darısı bize inşallah

Yaa sorma yoktu haberim bayadir giremiyodum ya çok şey kaçırmışim ayy merak ediyorum inşallah minnoşlar sıkı sıkı tutunmuştur canlarım dualarım siiznle
Dikkat ediyorum teyzesi saol

evet bayadır yoktun bida okadar çok ara verme tamam mı kuzum
biz özlüyoruz seni hoş parsenle bende aynı anda tedaviye başlayınca bizde çok sık giremedik ama
Allah izin verirse bu haftadan sonra hep burdayım
yine kaynatırız
minnnoşlarımız sıkı tutunsun diye ben 6 gün banyo yapmadım kıgızzzz
kraliçe gibi baktılar sağolsunlar bi tahtım eksikti bi de tacım

Allah hayıra çıkarsın canım
ağlamak geliyorsada içinden ağla bazen ağlamakda iyi geliyor insana
ama ensunun da dediği gibi sana gülmek yakışır iyi yürekli arkadaşım

Canim haklisin o yüzden inşallah seninkide son olur aminnnnn cok öptüm

Kuzum hayalet bir çizgi var haklisin :)) adetinmi gecikti senin..normalde ilk bes dakikadan sonrasini dikkate almayin derler ama ben elli kerede yapsam aksama hic i cizgi cikmazdi.insallah gebesindir

Canım sen tedavidemisin yoksa beklemede mi evet hayali bir ikinci cizgi var ama bnce yeniden yap çünkü aradan çok vakit gecmis

Aglaa tatlım sorunnn yok aglamak guzeldirrr arada banada geliolarr valla tabiri caizse tepine tepine ağlıyorumm evin icinnde..sonraa bi ohhh çekiyorum elimi yüzümü sacimi basimi toparliyorummm umutlu modd onn devam sonra

canim benimm.. iyi kalpli arkadasim bazen aglamakda iyi geliyor rahatlarsin.. ama huzunlu olma ne olur sana mutlu olmak yakisiyor.. cok optumm

Allah hayıra çıkarsın canım
ağlamak geliyorsada içinden ağla bazen ağlamakda iyi geliyor insana
ama ensunun da dediği gibi sana gülmek yakışır iyi yürekli arkadaşım

Aglaa tatlım sorunnn yok aglamak guzeldirrr arada banada geliolarr valla tabiri caizse tepine tepine ağlıyorumm evin icinnde..sonraa bi ohhh çekiyorum elimi yüzümü sacimi basimi toparliyorummm umutlu modd onn devam sonra

bir rahatlasaydımmm ama olmadı

Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41
O diildee evlendigizde aranizda bes yas varmis simdi 6 olmusss phalacimm ne ayakkk:)))rabbim verecek olsun yasa bakmio valla kuzum esimin halasi!!! Halasi diorum bak iki oğlu vardi biri 23 biri 25 yasinda 3 tanede büyük miyomu vardi menopoza giriom yok miyom düzensizliği derken uc aylik olmus kucuk oğlunun nisaninda hamileydi dugunde 1 yasindaydi üçüncü oglu:)))myomlarlaa top oynaya oynaya dogduu velett cok da tatlii massallah...46 yasindaydi hala..demekki neymisss rabbim ol deyiversin yeter..tasin içinden cicek actiran mevlam bizden razi olup oluversin desin yeter cicimmm

haklısında bıtmıyorkı hala deger arttımı dıye baktırıyom sonra kese sora kalpp daha neler neler buan sukur

Hayirli olsun canim bi negatif asilamasi ve bi negatif tupu olan biri olarak söylüyorum testlerinin sonucunu almadann baslama bence mümkün oldugunca herseyin kontrolu yapılmış olarak baslamak bence en iisii...gec olsun guc olmasin inşallah

neyın var canmmmm

yaaa aslında bir şeyim yokk bu gün bir arkadaşımın hamile haberini aldımmm onun adına çok mutlu oldummm ama kendi adıma üzüldüm ne kadar doluymuşum meğer ne zamandır içime atmışım

canım yazını okuyunca aklıma geldi sabah Samatya dev. hast. gitmiştim hormon testi vermeye.. sırada bi bayanla tanıştım 37 yaşında 5. çocuğuna hamileymiş ama en son 14 sene önce doğum yapmış ve o doğumla menapoza girmiş.. kadın diyorki 14 yıldır hiç bir gün bile adet olmadığım için doktor korunma zaten asla bebeğin olmaz dedi.. ama hiç adet olmadan 14 yıl sonra 5. ye gebe kalmış.. şoktaydı ama mutluyduda 23. haftasına girmiş gebeliği.. bazen imkansız olanda olabiliyor..

Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41

canım geçmiş geçmişte kaldı boşver artık dönüşü yok.. biz yıllarca tedavi oldukda ne oldu sanki..
ama şuda varki erkekleri bazı konularda asla dinlememek gerekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…