2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hadi inş canım yarın yazarsın kesen de inş sorunsuz gözükür.

Yarın bi kan tahlili ver ya güzelim, zaten gününde geçti benim bildiğim.belli mi olur kismet hiç olmazsa aklında soruda kalmaz

yaaa aslında bir şeyim yokk bu gün bir arkadaşımın hamile haberini aldımmm onun adına çok mutlu oldummm ama kendi adıma üzüldüm ne kadar doluymuşum meğer ne zamandır içime atmışım

Esimle dugunune gittgmiz bi arkadas vardi ilk geceden hamile kalmis istemiyorum diye agliyordu.gecen gittim dogurmus bebek dünya güzeli eve girdim ağla ağla öldüm. .dua edelim ne yapalim

yaaa aslında bir şeyim yokk bu gün bir arkadaşımın hamile haberini aldımmm onun adına çok mutlu oldummm ama kendi adıma üzüldüm ne kadar doluymuşum meğer ne zamandır içime atmışım

ahh ahh ben sabahlara kadar azmı agladım kendımı öldurmeyı bıle dusundumm kocam bıle bıkmıstı benden seni çok ıyı anlıyorm buda benm son umudm zaten sonrasını dusunmek bıle ıstemıyorm ne maddı ne manevı gucum kalmadı artıkkçok ıyı anlıyrm senı canmm

Canım bu ilacı 4 aydır günde 2tane ıcıyorum cok şükür bır sıkıntı olmadı

maşallah halanıza :) allahım hepimize mucizelerimizi gönderir inşallah :)

canım aynı durum hepimizde var arkadaşlarımız için seviniyoruz ama içimizde bir burukluk bazen kızıyorum kendime arkadaşın o senin kıskanıyor musun diye ama kıskançlık değil kötü bir duygu sadece ağlamak geliyor içimden zaten yapabileceğimiz birsey yok sadece dua etmek rabbim de bize o güzel günleri göstersin diye :) tatlım rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün :)

canım bekleyince çıkabiliyor bazen benimde bir kere öyle oldu yarın bir daha tekrarla istersen ama

canım az kalmış hadi :) inşallah güzel haberlerini alırız :)

Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41

canım yazamıyorum ama seni takip ediyorum :) bu başlangıçtı :) rabbim inşallah yakında bebişini gönderecek :) yaş bizlerde de aynı :) kızların anlattıkları benimde umudumu arttırdı :) rabbim bir dahaki sefer ol der de olur kuzularımız gelir :)

Kuzum hayalet bir çizgi var haklisin :)) adetinmi gecikti senin..normalde ilk bes dakikadan sonrasini dikkate almayin derler ama ben elli kerede yapsam aksama hic i cizgi cikmazdi.insallah gebesindir

Canım sen tedavidemisin yoksa beklemede mi evet hayali bir ikinci cizgi var ama bnce yeniden yap çünkü aradan çok vakit gecmis

Canım nisanda tranfer oldum ama tutunamadı. Bu ay kendimiz denedik diger ay dondurulmuş denicem galiba. Beklemedeyim şuan

Yarın bi kan tahlili ver ya güzelim, zaten gününde geçti benim bildiğim.belli mi olur kismet hiç olmazsa aklında soruda kalmaz

canım bekleyince çıkabiliyor bazen benimde bir kere öyle oldu yarın bir daha tekrarla istersen ama

Adetim 6 gün gecikti; eğer olsaydı hemen çıkması lazımdı...dün predictor ile yaptım kızlar akşam ondada aynısı oldu.. ..sabah kalktım yine ince çizgi..Demekki genelde herkeste çıkabilecek bişey çünkü adetim gecikmiş olsada ben hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi. 2 haftadır haftada en az 4 gün spora gidiyorum bebe falan kalmaz vala bu tempoya. Rabbim gün sayan arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallahh. Daha sıramız gelmemiş bizim.

Son düzenleme:
Eşini suçlama hiç bosu bosuna nerden bilebilirdi ki böyle olacağını?onunlada böyle konuşma o da uzuluyordur kendini suçlu hissettirme hiç...keşke kadınlığını kullanıp ikna etseydin))))

Şekerim evlendiğimin ilk günü bana, sakın bana sormadan hamile kalma diye uyarmıştı düşüne biliyor musun, bana söylediği ilk şey seni seviyorum değil benden habersiz bu işe kalkışma dediği, uzun bir süre ikna edemeyince aileler bile araya girdi onu ikna etmek için ama yok kimse ikna edemedi.
Birde ben asla ona karşı kendisini suçlu hissettirecek bir şey yapmam çünkü ben eşimi gerçekten çok seviyorum.
Mesela başka bir örnek vereyim, yazlık evimiz var yılda anca 1 hafta gidiyoruz satılığa çıkardık o da benim zorumla, satılsın da kendimize ev alalım kiradan kurtulalım diye bir fiyat biçti pahalı tabi 5 yıldır satamıyoruz belki biraz indirse satılacak bizde ev sahibi olacağız. Arabamız vardı onu da sattı yazlık evin tadilat işi için. Evlenmeden önce almıştı o evi, eski bir rum evi restorasyon işleri biliyorsun epey para tutuyor neyse evin her işi bitti ama vakit bulup gidilmiyor işte o da pişman oldu ama şimdide satılmıyor, biz nişanlıyken para harcama kendimize ev yapalım dedim dinlemedi yaptı. Eeeee ortada ne evimiz var ne arabamız boşu boşuna o yazlıkta duruyor ve çürüyor fiyatını da indirtemiyorum. O yüzden kadın sözü dinleyecek bu adamlar biraz, dinlemeyince de işte böyle oluyor.

Sağ olasın canım benim...
Sen ne yaptın canım test tarihine az kaldı galiba

ah cnm ya herşey kader kısmet bizde evlendik hemen istedik 3 ay sonra eşim dr.a gitmiş haberim yok neden olmuyor diye bi baksaki azosperm çıkmış o gün bugün bizim denemediğimiz yapmadığımız kalmadı ev araba parası neler yedik ama kısmet olmayınca olmuyor
yani erken düşünsek olurdu veya daha önce yapsaydık bunları demek boş zamanı gelince ne yaşayacaksak yaşıyoruz...
bundan sonra inşlh güzel günler yaşarsın bi daha ki tedavide pozitifi görürsün...

meraba canım seni takip ediyorum bu sefer olmamış olsun sorun değil hepimiz geçtik bu yollardan insan gene toparlanıyor ve 2. yi nasıl yapabilirize gelio konu çünkü umudumuz olmak zorunda başka türlü yaşayamayızz....

Ceydanın selamı var de, kadınlar kulübünden tanışıyoruz de tamam mı Doktor beni hatırlar, çünkü benle çok ilgilendi süreklide yazıştık. Belki kadınlar kulübüne üye olduğumuzu söylersek daha daha temkinli ve ilgili olur ki zaten kendisi öyle ben demediğim halde ilgisi süperdi ama ben kendim bulduğum için kadınlar kulübündeki duyumlardan geldim diyemedim.

canım geçmiş geçmişte kaldı boşver artık dönüşü yok.. biz yıllarca tedavi oldukda ne oldu sanki..
ama şuda varki erkekleri bazı konularda asla dinlememek gerekli..

Kesinlikle canım, onun başka beni böyle zora soktuğu şeylerde var biraz üstlerde desdo arkadaşa yazdım stersen oku canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…