- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Canim benim çok sagol. Bende seni tebrik ederim.Rabbim saglikli sihhatli ve sorunsuz bi hamilelik geçirmek nasip etsin insaallah.9 ayin sonundada saglikla,sihhatle,sorunsuz bi şekilde hayirli ve hayirli uzun ömürlü evlatlarimizi kucagimizada almayi nasip etsin insaallah.senin değerinde güzel masaallah.bende nasip olursa yarin kese görmeye gidicem.
Rabbim hayirliaiyla tum evlat hasreti çeken kullarinada bu güzel duyguyu tattirsin insaallah
kızlar ya bişey sorcam sabah test yaptım akşam eve gelince baktım incecik bi çizgi var. Başıma bi kere daha gelmişti aşılamadan sonra çatlatma iğnesinin etkisiymiş o.. şimdi hiç bi ilaç vs. kullanmadım test beni yanıltıyor mu yada ince çizginin bi anlamı yokmu ben deli gibi spor yapıyorum bu aralar şimdide kursum var çıkacam ama kafama takıldı bi bakar mısın fotografaEki Görüntüle 1132833
Hiç belli olmamışşşş resimde yaa :SS Hayal mi görüyorum nedir :))))
Miss turkey yasaklansin yaaa o nee bee 20 numaranin bacak boyu benim kadar arkadass...adaletinnn bu mu dunyaaa:)))))))
yaaa aslında bir şeyim yokk bu gün bir arkadaşımın hamile haberini aldımmm onun adına çok mutlu oldummm ama kendi adıma üzüldüm ne kadar doluymuşum meğer ne zamandır içime atmışım
yaaa aslında bir şeyim yokk bu gün bir arkadaşımın hamile haberini aldımmm onun adına çok mutlu oldummm ama kendi adıma üzüldüm ne kadar doluymuşum meğer ne zamandır içime atmışım
Miss turkey yasaklansin yaaa o nee bee 20 numaranin bacak boyu benim kadar arkadass...adaletinnn bu mu dunyaaa:)))))))
Melindam3535 canım sen biosteronu kullanıyorum di mi 25 mg günde 3 kez mi aliyodun? Kist yaptı mi sende?günde 3 kez çok değil mi?tüp öncesi kist yapar diye korkuyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar birde face de bir grup var orada 11. hafta ve yukarısının USG resmine bakıp cinsiyet tahmininde bulunuyor arkadaşlar çoğu doğru çıkıyor haberiniz olsun
O diildee evlendigizde aranizda bes yas varmis simdi 6 olmusss phalacimm ne ayakkk:)))rabbim verecek olsun yasa bakmio valla kuzum esimin halasi!!! Halasi diorum bak iki oğlu vardi biri 23 biri 25 yasinda 3 tanede büyük miyomu vardi menopoza giriom yok miyom düzensizliği derken uc aylik olmus kucuk oğlunun nisaninda hamileydi dugunde 1 yasindaydi üçüncü oglu:)))myomlarlaa top oynaya oynaya dogduu velett cok da tatlii massallah...46 yasindaydi hala..demekki neymisss rabbim ol deyiversin yeter..tasin içinden cicek actiran mevlam bizden razi olup oluversin desin yeter cicimmm
kızlar ya bişey sorcam sabah test yaptım akşam eve gelince baktım incecik bi çizgi var. Başıma bi kere daha gelmişti aşılamadan sonra çatlatma iğnesinin etkisiymiş o.. şimdi hiç bi ilaç vs. kullanmadım test beni yanıltıyor mu yada ince çizginin bi anlamı yokmu ben deli gibi spor yapıyorum bu aralar şimdide kursum var çıkacam ama kafama takıldı bi bakar mısın fotografaEki Görüntüle 1132833
Hiç belli olmamışşşş resimde yaa :SS Hayal mi görüyorum nedir :))))
nasıl olsun canım iyice gerildim artık bi an önce perşembe olsa diye dua ediyorum
siz atlattınız çok şükür sevindirici haberide aldınız darısı bize inşallah
evet bayadır yoktun bida okadar çok ara verme tamam mı kuzum
biz özlüyoruz senihoş parsenle bende aynı anda tedaviye başlayınca bizde çok sık giremedik ama
Allah izin verirse bu haftadan sonra hep burdayım
yine kaynatırız
minnnoşlarımız sıkı tutunsun diye ben 6 gün banyo yapmadım kıgızzzz
kraliçe gibi baktılar sağolsunlar bi tahtım eksikti bi de tacım
Ama olsun, o başka ama bizimkisi boşu boşuna kendimizi tehlikeye atmışız. Biz genç yaşlarda evlenmedik ki ikimizde yirmilerinde olsaydık neyse ama 30 yaşındaydım eşim 35, ben şimdi 35 o oldu 41
bizim ilaçsız 4250 tuttu bizim ilaçlarım vardı mikroenjeksiyon yaptı erkek inferlitesı var bizdede
Kuzum hayalet bir çizgi var haklisin :)) adetinmi gecikti senin..normalde ilk bes dakikadan sonrasini dikkate almayin derler ama ben elli kerede yapsam aksama hic i cizgi cikmazdi.insallah gebesindir
Canım sen tedavidemisin yoksa beklemede mi evet hayali bir ikinci cizgi var ama bnce yeniden yap çünkü aradan çok vakit gecmis
Yarın bi kan tahlili ver ya güzelim, zaten gününde geçti benim bildiğim.belli mi olur kismet hiç olmazsa aklında soruda kalmaz
canım bekleyince çıkabiliyor bazenbenimde bir kere öyle oldu yarın bir daha tekrarla istersen ama
Eşini suçlama hiç bosu bosuna nerden bilebilirdi ki böyle olacağını?onunlada böyle konuşma o da uzuluyordur kendini suçlu hissettirme hiç...keşke kadınlığını kullanıp ikna etseydin))))
canım arkadaşım sonucunu şimdi öğrendim hakkında hayırlısı demekki böyleymiş :2:
biz seni çok seviyoruz biliyorsun hep birlikte bu günleride atlatıcaz yeni günler gelecek pozitif haberlerini okuyacağız
sadece biraz zaman Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün müjdeni versin inşallah
tamda anne baba olacak yaştasınız kuzumm
ah cnm ya herşey kader kısmet bizde evlendik hemen istedik 3 ay sonra eşim dr.a gitmiş haberim yok neden olmuyor diye bi baksaki azosperm çıkmış o gün bugün bizim denemediğimiz yapmadığımız kalmadı ev araba parası neler yedik ama kısmet olmayınca olmuyorŞekerim evlendiğimin ilk günü bana, sakın bana sormadan hamile kalma diye uyarmıştı düşüne biliyor musun, bana söylediği ilk şey seni seviyorum değil benden habersiz bu işe kalkışma dediği, uzun bir süre ikna edemeyince aileler bile araya girdi onu ikna etmek için ama yok kimse ikna edemedi.
Birde ben asla ona karşı kendisini suçlu hissettirecek bir şey yapmam çünkü ben eşimi gerçekten çok seviyorum.
Mesela başka bir örnek vereyim, yazlık evimiz var yılda anca 1 hafta gidiyoruz satılığa çıkardık o da benim zorumla, satılsın da kendimize ev alalım kiradan kurtulalım diye bir fiyat biçti pahalı tabi 5 yıldır satamıyoruz belki biraz indirse satılacak bizde ev sahibi olacağız. Arabamız vardı onu da sattı yazlık evin tadilat işi için. Evlenmeden önce almıştı o evi, eski bir rum evi restorasyon işleri biliyorsun epey para tutuyor neyse evin her işi bitti ama vakit bulup gidilmiyor işte o da pişman oldu ama şimdide satılmıyor, biz nişanlıyken para harcama kendimize ev yapalım dedim dinlemedi yaptı. Eeeee ortada ne evimiz var ne arabamız boşu boşuna o yazlıkta duruyor ve çürüyor fiyatını da indirtemiyorum. O yüzden kadın sözü dinleyecek bu adamlar biraz, dinlemeyince de işte böyle oluyor.
ben de bursadayım bugün adet oldum perşembe günü için randevu aldım senin doktoruna gidecem inş hayırlı olur benim polip var histereskopi olmam lazım polip olmasada hietereskopi olması iyi olurmuş bakalım hayırlısı ben çok uğraştım 3 negetif tüp bebek ten sonra karamsarlık var ama RABBİM DEN hayırlısıyla çocuğumuz olmasın diliyorum ALLAHIM nasip etsin inş
canım geçmiş geçmişte kaldı boşver artık dönüşü yok.. biz yıllarca tedavi oldukda ne oldu sanki..
ama şuda varki erkekleri bazı konularda asla dinlememek gerekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?