2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bak bak bak hemen de çakıyor çünkü canım benim 36 yaşa girmeme bir ay varda ondan, lütfen lütfen ben belgelerle konuşuyorum
Vayyyyy demek hala 46 yaşında doğurdu ha maşallah teyzeme

İnşallah canım ya inşallah yakında kavuşalım bebeklerimize inşallah

Tabi söyleniyoruz ediyoruz ama gerçekten yapacak bir şey yok amaan boş verelim napalım

Canim ne denilebilir ki??? Rabbim daha kotusunden korusun hayirlisi boyleymis ((

Tabi söyleniyoruz ediyoruz ama gerçekten yapacak bir şey yok amaan boş verelim napalım
aynen cnm boşver sen bu yaz gez toz gününü gün et sonrasında herşey daha güzel gelişecek

HAYATIM YAA böyle düşünmene çok sevindim..
gerçekten de en doğrusu bu rabbım hepimizin gönlüne göre versin..

günaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim

Canım çok teşekkür ederim, ben 2. yi eylülde düşünecektim ama bir gezi programım var eğer onu ayarlaya bilirsem tedaviyi bir daha ki ay yapacağım ben ona değil o bana uyacak artık

canımm her evlilikte bu tarzda sıkıntılar mutlaka oluyor ama tabi herkezinki farklı açıdan oluyor.. sende bence sorun şu her duruma rağmen eşine karşı surat yapmıyorsun hep mutlu ve sorunsuz eş olmuşsun ev ortamında herşey eksiksiz her günkü gibi ilerlemiş. çünkü eşini kırmak istemiyorsun..
bazen eşlerde kırılmalı biz nasıl kırılıyorsak.. bazı konularda surat yapmazsan tepkini farklı yönlede olsa ortaya koymazsan erkekler asla anlamazlar hatalarını.. benim eşim çok baskın karekter tipik aslan burcu hep beni bastırmaya çalıştı ilk başlarda ama benim ağır tepkilerimden sonra artık geri adım attı.. tepkilerimden biri şuydu ikna edemediğim beni üzen gerçekten önemli bi konu varsa o akşam yemek yapmaz ben aç değilim der gider odama uzanırım.. ozaman anlıyorki bir yerde hata yapmış.. yani birşeylerin ters gitmesi gerekli bazen..
evde hiçbir konuda düzeni bozmazsak erkekler asla anlamıyorlar bizi gerçekten üzdüklerini..

boğazım düğüm düğüm bu gün içimde adını koyamadığım sebebini bilmediğim bir hüzün vardokunsalar ağlayacağımm

Canım neden böyle oldun sen yaa, atla gel yanıma dolaşalım beraber ağlayalım. Gelemesende al eline bir bardak fırlat yere çatır çatır kırılsın sonra ağla rahatla

Ben bir kere denedim onu ama ben öyle yapınca o bana daha çok surat astı ya benim ki çok fena annesi babası da öyledir, onlara çekmiş. E o öyle yapıca benim bu olayı bir gün daha uzatmam gerek e uzat uzat nereye kadar valla o kazanıyor her seferinde ben anlamadımki
Bana daha yeni şunu itiraf etti, ben daha önceden ani sinirli çıkışlara çok maruz kaldığım için (anne babasının ilişkisinden bahsediyor) senin bu sakin huyun için aldım dedi. Çünkü ben öyle ani parlamalar veya bir şey elde edebilmek için ters davranışlar yapmadığım için bu halim onun için ballı kaymak yani. Fakat bir gün çok sinirlendim ama nasıl bir bağırmışım gitti kendisini odaya kitledi yani durur durur bir patladım mı fena patlarım

ama olamıyoruz, inşallah yaşlarımız daha da büyümeden bebeğimize kavuşuruz.
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Bizde ilk negatif alanlardaniz olsun demek vakti degilmis vakti gelince mevlaa nasip eyliyor.. Üzülme diyemem insan emeklerine ve beklentilerine üzülüyor. Gerisi rabbimden yapcak bisi yok.Herseyin hayirlisi olsun ins .

Herkese günaydınlarrrrrr

Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah

Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel

bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım

kısmetse.

Canım çok teşekkür ederim, ben 2. yi eylülde düşünecektim ama bir gezi programım var eğer onu ayarlaya bilirsem tedaviyi bir daha ki ay yapacağım ben ona değil o bana uyacak artık

hıh bak böle ol tabi ... bizim bebişlerimiz doğunca iyiki sizin çogunuzum diyecekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…