O diildee evlendigizde aranizda bes yas varmis simdi 6 olmusss phalacimm ne ayakkk:)))rabbim verecek olsun yasa bakmio valla kuzum esimin halasi!!! Halasi diorum bak iki oğlu vardi biri 23 biri 25 yasinda 3 tanede büyük miyomu vardi menopoza giriom yok miyom düzensizliği derken uc aylik olmus kucuk oğlunun nisaninda hamileydi dugunde 1 yasindaydi üçüncü oglu:)))myomlarlaa top oynaya oynaya dogduu velett cok da tatlii massallah...46 yasindaydi hala..demekki neymisss rabbim ol deyiversin yeter..tasin içinden cicek actiran mevlam bizden razi olup oluversin desin yeter cicimmm
maşallah halanıza :) allahım hepimize mucizelerimizi gönderir inşallah :)
canım aynı durum hepimizde var arkadaşlarımız için seviniyoruz ama içimizde bir buruklukbazen kızıyorum kendime arkadaşın o senin kıskanıyor musun diye ama kıskançlık değil kötü bir duygu sadece ağlamak geliyor içimden zaten yapabileceğimiz birsey yok sadece dua etmek rabbim de bize o güzel günleri göstersin diye :) tatlım rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün :)
canım bekleyince çıkabiliyor bazenbenimde bir kere öyle oldu yarın bir daha tekrarla istersen ama
canım az kalmış hadi :) inşallah güzel haberlerini alırız :)
canım yazamıyorum ama seni takip ediyorum :) bu başlangıçtı :) rabbim inşallah yakında bebişini gönderecek :) yaş bizlerde de aynı :) kızların anlattıkları benimde umudumu arttırdı :) rabbim bir dahaki sefer ol der de olur kuzularımız gelir :)
ah cnm ya herşey kader kısmet bizde evlendik hemen istedik 3 ay sonra eşim dr.a gitmiş haberim yok neden olmuyor diye bi baksaki azosperm çıkmış o gün bugün bizim denemediğimiz yapmadığımız kalmadı ev araba parası neler yedik ama kısmet olmayınca olmuyor
yani erken düşünsek olurdu veya daha önce yapsaydık bunları demek boş zamanı gelince ne yaşayacaksak yaşıyoruz...
bundan sonra inşlh güzel günler yaşarsın bi daha ki tedavide pozitifi görürsün...
aynen cnm boşver sen bu yaz gez toz gününü gün et sonrasında herşey daha güzel gelişecekTabi söyleniyoruz ediyoruz ama gerçekten yapacak bir şey yok amaan boş verelim napalım
aynen cnm boşver sen bu yaz gez toz gününü gün et sonrasında herşey daha güzel gelişecek
Canım arkadaşlarım ben iyiyim merak etmeyin. İşin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, yakında işi bırakacağım biliyorsunuz il değiştireceğiz en azından kazasız belasız taşınırım hamile hamile çok zor olacaktı taşınmak hem memleketten ayrılıyor olmam beni duygusal olarak etkileyeceğinden belki bebeğime zarar verecekti. Birde yaz geldi gönlümce dinlenip tatilimi yapacağım, güneş deniz yasağı olmayacak, eşimle korkmadan sevişeceğimen azından tuvalete rahat çıkacağım bir sürü neden varda da var amaaaan boş veriyorum kısmetse zaten bir gün olacak. Sizleri çoooook seviyorum canlarım benim
Canim ne denilebilir ki??? Rabbim daha kotusunden korusun hayirlisi boyleymis((
HAYATIM YAA böyle düşünmene çok sevindim..
gerçekten de en doğrusu burabbım hepimizin gönlüne göre versin..
günaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim
meraba canım seni takip ediyorum bu sefer olmamış olsun sorun değil hepimiz geçtik bu yollardan insan gene toparlanıyor ve 2. yi nasıl yapabilirize gelio konu çünkü umudumuz olmak zorunda başka türlü yaşayamayızz....
Şekerim evlendiğimin ilk günü bana, sakın bana sormadan hamile kalma diye uyarmıştı düşüne biliyor musun, bana söylediği ilk şey seni seviyorum değil benden habersiz bu işe kalkışma dediği, uzun bir süre ikna edemeyince aileler bile araya girdi onu ikna etmek için ama yok kimse ikna edemedi.
Birde ben asla ona karşı kendisini suçlu hissettirecek bir şey yapmam çünkü ben eşimi gerçekten çok seviyorum.
Mesela başka bir örnek vereyim, yazlık evimiz var yılda anca 1 hafta gidiyoruz satılığa çıkardık o da benim zorumla, satılsın da kendimize ev alalım kiradan kurtulalım diye bir fiyat biçti pahalı tabi 5 yıldır satamıyoruz belki biraz indirse satılacak bizde ev sahibi olacağız. Arabamız vardı onu da sattı yazlık evin tadilat işi için. Evlenmeden önce almıştı o evi, eski bir rum evi restorasyon işleri biliyorsun epey para tutuyor neyse evin her işi bitti ama vakit bulup gidilmiyor işte o da pişman oldu ama şimdide satılmıyor, biz nişanlıyken para harcama kendimize ev yapalım dedim dinlemedi yaptı. Eeeee ortada ne evimiz var ne arabamız boşu boşuna o yazlıkta duruyor ve çürüyor fiyatını da indirtemiyorum. O yüzden kadın sözü dinleyecek bu adamlar biraz, dinlemeyince de işte böyle oluyor.
boğazım düğüm düğümbu gün içimde adını koyamadığım sebebini bilmediğim bir hüzün var dokunsalar ağlayacağımm
canımm her evlilikte bu tarzda sıkıntılar mutlaka oluyor ama tabi herkezinki farklı açıdan oluyor.. sende bence sorun şu her duruma rağmen eşine karşı surat yapmıyorsun hep mutlu ve sorunsuz eş olmuşsun ev ortamında herşey eksiksiz her günkü gibi ilerlemiş. çünkü eşini kırmak istemiyorsun..
bazen eşlerde kırılmalı biz nasıl kırılıyorsak.. bazı konularda surat yapmazsan tepkini farklı yönlede olsa ortaya koymazsan erkekler asla anlamazlar hatalarını.. benim eşim çok baskın karekter tipik aslan burcu hep beni bastırmaya çalıştı ilk başlarda ama benim ağır tepkilerimden sonra artık geri adım attı.. tepkilerimden biri şuydu ikna edemediğim beni üzen gerçekten önemli bi konu varsa o akşam yemek yapmaz ben aç değilim der gider odama uzanırım.. ozaman anlıyorki bir yerde hata yapmış.. yani birşeylerin ters gitmesi gerekli bazen..
evde hiçbir konuda düzeni bozmazsak erkekler asla anlamıyorlar bizi gerçekten üzdüklerini..
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Bizde ilk negatif alanlardaniz olsun demek vakti degilmis vakti gelince mevlaa nasip eyliyor.. Üzülme diyemem insan emeklerine ve beklentilerine üzülüyor. Gerisi rabbimden yapcak bisi yok.Herseyin hayirlisi olsun ins .ama olamıyoruz, inşallah yaşlarımız daha da büyümeden bebeğimize kavuşuruz.
Canım çok teşekkür ederim, ben 2. yi eylülde düşünecektim ama bir gezi programım var eğer onu ayarlaya bilirsem tedaviyi bir daha ki ay yapacağım ben ona değil o bana uyacak artık
face.deki grubun adı neki??merak ettik walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?