sen kendini ne zaman hazır hissedersen maddi manevi beynen ruhen o zaman başla derim
Herkese günaydınlarrrrrr
Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah
Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel
bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım
kısmetse.
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Bizde ilk negatif alanlardaniz olsun demek vakti degilmis vakti gelince mevlaa nasip eyliyor.. Üzülme diyemem insan emeklerine ve beklentilerine üzülüyor. Gerisi rabbimden yapcak bisi yok.Herseyin hayirlisi olsun ins .
hıh bak böle ol tabi ... bizim bebişlerimiz doğunca iyiki sizin çogunuzum diyecekler inşallah
Canım nisanda tranfer oldum ama tutunamadı. Bu ay kendimiz denedik diger ay dondurulmuş denicem galiba. Beklemedeyim şuan
Adetim 6 gün gecikti; eğer olsaydı hemen çıkması lazımdı...dün predictor ile yaptım kızlar akşam ondada aynısı oldu.. ..sabah kalktım yine ince çizgi..Demekki genelde herkeste çıkabilecek bişey çünkü adetim gecikmiş olsada ben hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi. 2 haftadır haftada en az 4 gün spora gidiyorum bebe falan kalmaz vala bu tempoya.Rabbim gün sayan arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallahh. Daha sıramız gelmemiş bizim.
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
Senin tedavin ne zaman başlayacak ve ilk denemen mi olacak
Senin tedavin ne zaman başlayacak ve ilk denemen mi olacak
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
Ben aslında hazırım canım ama eşim böyle düşünmüyor..
hem iş yerınde de ızın alırken sıkıntı yasıyorumm
geçen ay reglim 12 gun gecıktı eşimde biraz vücudun dınlensın dıyor.
canımmmmmmmmmmmm..senı görmek ne güzel bı sorun olmamasına cok sevındımmm...hakkında hayırlısı
hatişimmmmm sakın haa...boyle ruhsuz bi insan için üzülmeye değer mii...sen bebişinin keyfini cıkarr ...ne düşünürse düşünsün..hem normal yolla kaldıgını sanmıstır da ondan bişey olmaz demıstır.....sen hamılelığin keyfini cıkar tatlımmm ....
Canım neden böyle oldun sen yaa, atla gel yanıma dolaşalım beraber ağlayalım. Gelemesende al eline bir bardak fırlat yere çatır çatır kırılsın sonra ağla rahatla
maşallah halanıza :) allahım hepimize mucizelerimizi gönderir inşallah :)
canım aynı durum hepimizde var arkadaşlarımız için seviniyoruz ama içimizde bir buruklukbazen kızıyorum kendime arkadaşın o senin kıskanıyor musun diye ama kıskançlık değil kötü bir duygu sadece ağlamak geliyor içimden zaten yapabileceğimiz birsey yok sadece dua etmek rabbim de bize o güzel günleri göstersin diye :) tatlım rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün :)
canım bekleyince çıkabiliyor bazenbenimde bir kere öyle oldu yarın bir daha tekrarla istersen ama
canım az kalmış hadi :) inşallah güzel haberlerini alırız :)
canım yazamıyorum ama seni takip ediyorum :) bu başlangıçtı :) rabbim inşallah yakında bebişini gönderecek :) yaş bizlerde de aynı :) kızların anlattıkları benimde umudumu arttırdı :) rabbim bir dahaki sefer ol der de olur kuzularımız gelir :)
ahh ahh ben sabahlara kadar azmı agladım kendımı öldurmeyı bıle dusundumm kocam bıle bıkmıstı benden seni çok ıyı anlıyorm buda benm son umudm zaten sonrasını dusunmek bıle ıstemıyorm ne maddı ne manevı gucum kalmadı artıkkçok ıyı anlıyrm senı canmm
neyın var canmmmm
canım zaten hiç anlaşamayız kaynanamla ...görümcem bile sevindi onu öyle görünce şok oldum
Kuzum önemli olan senin kendini hazır hissetmen başlamak istiyorsan başla derim inşallah Rabbim bu sefer yüzünü guldursungünaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim
Tatlım yine bursadami devam edeceksin tedavine kız belki busefer beraber gün sayariz hastanede denk geliriz ve ikimizde hamis kalırızCanım çok teşekkür ederim, ben 2. yi eylülde düşünecektim ama bir gezi programım var eğer onu ayarlaya bilirsem tedaviyi bir daha ki ay yapacağım ben ona değil o bana uyacak artık
Canim gozunaydin çok sevindim inşallah be is bu tedavinde gelirHerkese günaydınlarrrrrr
Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah
Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel
bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım
kısmetse.
Evet canim 4 ay arayla yaptim ... bu sefer şükürler olsu mevla nasip eyledi. Ve suna cok vakti zamani gelicek yapilan merkezle hic alakasi yok ilkinde acibademde yaptim cok iyi dediler. Olmadi 2. sinde burda kücuk bi hastane var herkes dediki oraya gitme orasi iyi degil hic olumlu birsey duymadim dedim nasip olursa burdada olur. Ve oldu sükür o yüzden hic canini sikma rabbim ol diycek bizde sadece dua edicez.Sağol canım benim senin 2. denemende mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?