2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sen kendini ne zaman hazır hissedersen maddi manevi beynen ruhen o zaman başla derim

Ben aslında hazırım canım ama eşim böyle düşünmüyor..
hem iş yerınde de ızın alırken sıkıntı yasıyorumm
geçen ay reglim 12 gun gecıktı eşimde biraz vücudun dınlensın dıyor.

canımmmmmmmmmmmm..senı görmek ne güzel bı sorun olmamasına cok sevındımmm...hakkında hayırlısı

Günaydın kızlar Dün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak

Sağol canım benim senin 2. denemende mi oldu?

iyide tatlım eğer bu ay hiçbirşey kullanmıyorsan nasıl ikinci çizgi çıksınki nisan denemende transferin ne zamandı?

hatişimmmmm sakın haa...boyle ruhsuz bi insan için üzülmeye değer mii...sen bebişinin keyfini cıkarr...ne düşünürse düşünsün..hem normal yolla kaldıgını sanmıstır da ondan bişey olmaz demıstır.....sen hamılelığin keyfini cıkar tatlımmm....

canım benımm kıyamam yaa..kadın sasırdı heralde ne bılım kı..
kımı ınsan duygularını belli edemez..
eğer sevınmese sabahta aramazdı benceee

o zamn eşini dinle hem vücudun biraz dinlansin yaz çıkışı eylül gbi deyn istersenzz hem iş yeride de unutulur bras nerde calışıon

canım zaten hiç anlaşamayız kaynanamla ...görümcem bile sevindi onu öyle görünce şok oldum

Çok enteresan atalar boşuna dememişler "yaşa ki neler göresin" iyi ki tedaviyle olduğunu söylemedin yoksa bide onu başına kalkarlardı ya da seni aciz görüp "normal yolla kalamıyo" muhabbeti yaparlardı bu konuda bende muzdaribim canım boşver desem insan boşveremiyo tabi takıyo kafaya moralini yüksek tutmaya bak kendini şartla hiçbirşey benim moralimi bozamaz 9 ay ne olursa olsun hiçbir şeye üzülmeyeceğim de bebek etkileniyo ben ilk hamileliğimde kendimi hep böyle telkin ettim şimdi görenler "maşallah senin hamileliğin çok rahat geçti herhalde bebeğin çok mutlu" diyordu gel bir de bana sor

Canım neden böyle oldun sen yaa, atla gel yanıma dolaşalım beraber ağlayalım. Gelemesende al eline bir bardak fırlat yere çatır çatır kırılsın sonra ağla rahatla

neyın var canmmmm

kızlar ASLA AMA ASLA KISKANMAM KIKANAMAM HAMİLE KALAN BİRİSİNİ SADCE KENDİ ADIMA ÜZÜLDÜM AĞLADIM (uzun zamandır böyle şeyler hisetmemiştim )BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ YAŞADIKALRIMI DÜŞÜNÜNCE AKŞAMADA ÇOK AĞLADIMMM ŞİMDİDE BAŞIM AĞRIYOR GÖZLERİM ŞİŞMİŞ AMA HALA İÇİM BŞALMADI RAHATLAYAMADIM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN HAMİLE KALMAYI HAMİLELELEİRMİZ HEPSİNE NASİP ETSİN SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI

günaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim
Kuzum önemli olan senin kendini hazır hissetmen başlamak istiyorsan başla derim inşallah Rabbim bu sefer yüzünü guldursun

Canım çok teşekkür ederim, ben 2. yi eylülde düşünecektim ama bir gezi programım var eğer onu ayarlaya bilirsem tedaviyi bir daha ki ay yapacağım ben ona değil o bana uyacak artık
Tatlım yine bursadami devam edeceksin tedavine kız belki busefer beraber gün sayariz hastanede denk geliriz ve ikimizde hamis kalırız
Canim gozunaydin çok sevindim inşallah be is bu tedavinde gelir

Bitanem boşverhiç takma bebisini düşün önemli olan esin annesinin yaptığını görmüş böyle küçük şeylere uzulup bebisini üzme değmez çünkü

Sağol canım benim senin 2. denemende mi oldu?
Evet canim 4 ay arayla yaptim ... bu sefer şükürler olsu mevla nasip eyledi. Ve suna cok vakti zamani gelicek yapilan merkezle hic alakasi yok ilkinde acibademde yaptim cok iyi dediler. Olmadi 2. sinde burda kücuk bi hastane var herkes dediki oraya gitme orasi iyi degil hic olumlu birsey duymadim dedim nasip olursa burdada olur. Ve oldu sükür o yüzden hic canini sikma rabbim ol diycek bizde sadece dua edicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…