canım benımm kıyamam yaa..kadın sasırdı heralde ne bılım kı..
kımı ınsan duygularını belli edemez..
eğer sevınmese sabahta aramazdı benceee
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
kızlar ASLA AMA ASLA KISKANMAM KIKANAMAM HAMİLE KALAN BİRİSİNİ SADCE KENDİ ADIMA ÜZÜLDÜM AĞLADIM (uzun zamandır böyle şeyler hisetmemiştim )BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ YAŞADIKALRIMI DÜŞÜNÜNCE AKŞAMADA ÇOK AĞLADIMMM ŞİMDİDE BAŞIM AĞRIYOR GÖZLERİM ŞİŞMİŞ AMA HALA İÇİM BŞALMADI RAHATLAYAMADIM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN HAMİLE KALMAYI HAMİLELELEİRMİZ HEPSİNE NASİP ETSİN SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI
yok kız benm kaynanam sorunlu biri.geçen sen e giresuna gittik daldaki ekşi üzümü çok severim oldum olası.görünce canım çekmişti eşim toplayınca kaynanam herkesin içinde neden canı çekmişki sanki hamilemi demişti.çok patavatsız biri ya
o zamn eşini dinle hem vücudun biraz dinlansin yaz çıkışı eylül gbi deyn istersenzz hem iş yeride de unutulur bras nerde calışıon
Kuzum önemli olan senin kendini hazır hissetmen başlamak istiyorsan başla derim inşallah Rabbim bu sefer yüzünü guldursun
Bitanem boşverhiç takma bebisini düşün önemli olan esin annesinin yaptığını görmüş böyle küçük şeylere uzulup bebisini üzme değmez çünkü
Canım hepimiz yaşadık bu duyguyu bak ufacık birşey anlatayım bu en basiti evlendim 1,5 yıl geçti komşular soruyor tabi yaşımızda ileri olunca hemen belli oluyor hamile kalamadığım bir komşum doğum yaptı bizde görmeye gittik ben yeni doğan bebekleri gördüğümde çok duygulanırım melek onlar ya Rabbimin emaneti neyse bebeği aldım kucağıma gözlerim doldu "ne masumlar Rabbim ne güzel yaratıyor melek" dedim ve gözlerim doldu senmisin gözleri dolan, acıyarak bakmalar, "aman tüh inşallah seninde olur üzülme" demeler, bebeği hemen kucağımdan almalar eve geldim bir ağla bir ağla aynı senin gibi yani yaşadıkların bize hiç yabancı değil rahat ol sen kıskanma yok ama insan çok üzülüyor işte canım benim
canım benım vallahi bilemedim neyse bakalımm azcık beklıyeyım..
canım ben nosab sanayi bölgesinde bi otomotiv firmasındayım..
melindammmmmmmmmmm valla ne yapsam bilemedim şuan canımm olmadı ramazanı bi geçireyim öyle başlayım ne bıleyım doktor biraz ara ver vücudun falan dınlendın demedı kı demekkı uygun gördü..ama eşimin de fikri öenmli tabi
yok kız benm kaynanam sorunlu biri.geçen sen e giresuna gittik daldaki ekşi üzümü çok severim oldum olası.görünce canım çekmişti eşim toplayınca kaynanam herkesin içinde neden canı çekmişki sanki hamilemi demişti.çok patavatsız biri ya
gunaydınnn canmmm nasılsınn????
Günaydın tatlım
canım hepimiz yaşadık bu duyguyu bak ufacık birşey anlatayım bu en basiti evlendim 1,5 yıl geçti komşular soruyor tabi yaşımızda ileri olunca hemen belli oluyor hamile kalamadığım bir komşum doğum yaptı bizde görmeye gittik ben yeni doğan bebekleri gördüğümde çok duygulanırım melek onlar ya rabbimin emaneti neyse bebeği aldım kucağıma gözlerim doldu "ne masumlar rabbim ne güzel yaratıyor melek" dedim ve gözlerim doldu senmisin gözleri dolan, acıyarak bakmalar, "aman tüh inşallah seninde olur üzülme" demeler, bebeği hemen kucağımdan almalar eve geldim bir ağla bir ağla aynı senin gibi yani yaşadıkların bize hiç yabancı değil rahat ol sen kıskanma yok ama insan çok üzülüyor işte canım benim
Bitanem boşverhiç takma bebisini düşün önemli olan esin annesinin yaptığını görmüş böyle küçük şeylere uzulup bebisini üzme değmez çünkü
özel sektörde böle sorunlar oluo allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle bu arada cumartesi günü buluşma var gelecek misin
Çok enteresan atalar boşuna dememişler "yaşa ki neler göresin" iyi ki tedaviyle olduğunu söylemedin yoksa bide onu başına kalkarlardı ya da seni aciz görüp "normal yolla kalamıyo" muhabbeti yaparlardı bu konuda bende muzdaribim canım boşver desem insan boşveremiyo tabi takıyo kafaya moralini yüksek tutmaya bak kendini şartla hiçbirşey benim moralimi bozamaz 9 ay ne olursa olsun hiçbir şeye üzülmeyeceğim de bebek etkileniyo ben ilk hamileliğimde kendimi hep böyle telkin ettim şimdi görenler "maşallah senin hamileliğin çok rahat geçti herhalde bebeğin çok mutlu" diyordu gel bir de bana sor
yok canım 2. olacak normalde en gec 25 de olmam lazımdı hala olmadım bkliorumm dünde evi temizledik ablamla
canım ben çoookkkk uzun zamandır böyle şeyler hisetmiyordum evliliğimin ilk yıllarında yaşamıştım böyle hisler ama son zamanlarda içime attım sanırım ondan oldu geçecek geçmek zorunda başka yolu yok
aminnnnnnnnnnnnnnn inş sende sağlıkla kucaklarsınyama canmmm kendını yıpratma elden bırsey gelmıyor gönlumuz sözdınlenmıyor allah yardımcımız olsundun gece yataga yattım aklıma sen geldın dedım allahın neolur onada bır mucıze ver dedmmm allah gönlunu hafıfletsın ınsallah
kuzummmm napıonnn nasılsınnnn...
adet olunca tedavine mi başlayacaksın yani? Yaşın kaç bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?