2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benımm kıyamam yaa..kadın sasırdı heralde ne bılım kı..
kımı ınsan duygularını belli edemez..
eğer sevınmese sabahta aramazdı benceee

yok kız benm kaynanam sorunlu biri.geçen sen e giresuna gittik daldaki ekşi üzümü çok severim oldum olası.görünce canım çekmişti eşim toplayınca kaynanam herkesin içinde neden canı çekmişki sanki hamilemi demişti.çok patavatsız biri ya

saol deyıp kapasaydın telefonu surtaına ahh bacmm ah bız onların göznde elın kızı oldugmuz ıcın degerımız yok malesef allaha haval et bos ver bu konudA da beraberz malesef şanssız bacm

Canım hepimiz yaşadık bu duyguyu bak ufacık birşey anlatayım bu en basiti evlendim 1,5 yıl geçti komşular soruyor tabi yaşımızda ileri olunca hemen belli oluyor hamile kalamadığım bir komşum doğum yaptı bizde görmeye gittik ben yeni doğan bebekleri gördüğümde çok duygulanırım melek onlar ya Rabbimin emaneti neyse bebeği aldım kucağıma gözlerim doldu "ne masumlar Rabbim ne güzel yaratıyor melek" dedim ve gözlerim doldu senmisin gözleri dolan, acıyarak bakmalar, "aman tüh inşallah seninde olur üzülme" demeler, bebeği hemen kucağımdan almalar eve geldim bir ağla bir ağla aynı senin gibi yani yaşadıkların bize hiç yabancı değil rahat ol sen kıskanma yok ama insan çok üzülüyor işte canım benim

al ozaman ona

o zamn eşini dinle hem vücudun biraz dinlansin yaz çıkışı eylül gbi deyn istersenzz hem iş yeride de unutulur bras nerde calışıon

canım benım vallahi bilemedim neyse bakalımm azcık beklıyeyım..
canım ben nosab sanayi bölgesinde bi otomotiv firmasındayım..

melindammmmmmmmmmm valla ne yapsam bilemedim şuan canımm olmadı ramazanı bi geçireyim öyle başlayım ne bıleyım doktor biraz ara ver vücudun falan dınlendın demedı kı demekkı uygun gördü..ama eşimin de fikri öenmli tabi

kuzucum bunları herkes yasıyor kı...
bende artık en yakınım olmayan bebeklere gıtmıyorumm..darısı başına demeler,sende al bitane demeler..vs vs işte..
bende artık hamıle haberlerıne sevınıyorum sonra da kendı halıme ağlıyorum psikolojim bozuldu anlayacağın..
rabbım bızede nasıp etsın ne dıyeyım..
su sıra benım de hıc huzurum yok mutlu değilim evde bısey yapasım yok hep uyuyorummmmmmmmm

özel sektörde böle sorunlar oluo allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle bu arada cumartesi günü buluşma var gelecek misin

KIZLAR GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIMIZLA (burada )ADANA BAŞKENT HAKINDA KONUŞMUŞTUK BEN ONA ANK GENART SÖZ ETMİŞTİM GENART A GİDEN ARKADAŞIMLA KONUŞTUM DÜN MERKEZİN ÇOK İYİ GELİŞMİŞ BİR YER OLDUĞUNU GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİDEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİİ AMA KİMDİ UNUTTUM ARKADAŞALR

canım bosver ya takma onu kafana madem..
sen bebeğini ve esını dusunn..kımı ınsanlar böyle maalesef..
durduk yere laf sokmaya bayılır..

canım ben çoookkkk uzun zamandır böyle şeyler hisetmiyordum evliliğimin ilk yıllarında yaşamıştım böyle hisler ama son zamanlarda içime attım sanırım ondan oldu geçecek geçmek zorunda başka yolu yok

Bitanem boşverhiç takma bebisini düşün önemli olan esin annesinin yaptığını görmüş böyle küçük şeylere uzulup bebisini üzme değmez çünkü

haklısın kuzum onu takmicam valla bebeğime odaklancam.inşallah onlar beni bırakmaz aminnnnnnnnnnnn

özel sektörde böle sorunlar oluo allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle bu arada cumartesi günü buluşma var gelecek misin

amın canım yaa malesefff oyle sorunlar bıtmıyor..
inan üretimdeki eleman daha rahat ızın alıyor ya..
bankaya gıtcem dıyor tüm gün yok mesela..
bize gelınce 3 saat göze batıyor neyse hayırlısı.
ee benım haberım yok kı kız buluşmadan

ya canım benm yaşamayan bilemez.bide kayınvalide olduğu için bişeyde diyemiyorsun içinde kalıyor ondan sonra kendi kendini yiyorsun.bende bundan sonra haftada bir giderim otururum kalkarım eve giderim o kadar.

yama canmmm kendını yıpratma elden bırsey gelmıyor gönlumuz sözdınlenmıyor allah yardımcımız olsundun gece yataga yattım aklıma sen geldın dedım allahın neolur onada bır mucıze ver dedmmm allah gönlunu hafıfletsın ınsallah

aminnnnnnnnnnnnnnn inş sende sağlıkla kucaklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…