- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Kuzum biliyorsun ben aralık ayında negatif aldıktan sonra ocak ayında ara vermeden diğer tedaviye başladım doktor bir sıkıntı olmaz demişti siçin rahat edecekse ramazandan sonra başla hem en az 2 regli görürsün 3. Regliyle baslarsin önemli olan hazır im dediğin zaman tatlisimcanım benım vallahi bilemedim neyse bakalımm azcık beklıyeyım..
canım ben nosab sanayi bölgesinde bi otomotiv firmasındayım..
melindammmmmmmmmmm valla ne yapsam bilemedim şuan canımm olmadı ramazanı bi geçireyim öyle başlayım ne bıleyım doktor biraz ara ver vücudun falan dınlendın demedı kı demekkı uygun gördü..ama eşimin de fikri öenmli tabi
güzelimmm sen sevınenlerle birlikte ol ki sewınmeyenler kıskansınnnnn
amın canım yaa malesefff oyle sorunlar bıtmıyor..
inan üretimdeki eleman daha rahat ızın alıyor ya..
bankaya gıtcem dıyor tüm gün yok mesela..
bize gelınce 3 saat göze batıyor neyse hayırlısı.
ee benım haberım yok kı kız buluşmadan
aminnnnnnnnnnnnnnn inş sende sağlıkla kucaklarsın
Merhaba kuzuuuum
napiyim bu günde aynıyım kendimi boşlukta hissediyorum sanki ellerimden bir şeyler uçtu gitti
herkese günaydın.....
Gunaydin hatunlar
günaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim
Ben bir kere denedim onu ama ben öyle yapınca o bana daha çok surat astıya benim ki çok fena annesi babası da öyledir, onlara çekmiş. E o öyle yapıca benim bu olayı bir gün daha uzatmam gerek e uzat uzat nereye kadar valla o kazanıyor her seferinde ben anlamadımki
Bana daha yeni şunu itiraf etti, ben daha önceden ani sinirli çıkışlara çok maruz kaldığım için (anne babasının ilişkisinden bahsediyor) senin bu sakin huyun için aldım dedi. Çünkü ben öyle ani parlamalar veya bir şey elde edebilmek için ters davranışlar yapmadığım için bu halim onun için ballı kaymak yani. Fakat bir gün çok sinirlendim ama nasıl bir bağırmışım gitti kendisini odaya kitlediyani durur durur bir patladım mı fena patlarım
Herkese günaydınlarrrrrr
Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah
Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel
bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım
kısmetse.
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
günaydın kızlarrrrrr
kızlar ASLA AMA ASLA KISKANMAM KIKANAMAM HAMİLE KALAN BİRİSİNİ SADCE KENDİ ADIMA ÜZÜLDÜM AĞLADIM (uzun zamandır böyle şeyler hisetmemiştim )BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ YAŞADIKALRIMI DÜŞÜNÜNCE AKŞAMADA ÇOK AĞLADIMMM ŞİMDİDE BAŞIM AĞRIYOR GÖZLERİM ŞİŞMİŞ AMA HALA İÇİM BŞALMADI RAHATLAYAMADIM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN HAMİLE KALMAYI HAMİLELELEİRMİZ HEPSİNE NASİP ETSİN SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI
Kuzum biliyorsun ben aralık ayında negatif aldıktan sonra ocak ayında ara vermeden diğer tedaviye başladım doktor bir sıkıntı olmaz demişti siçin rahat edecekse ramazandan sonra başla hem en az 2 regli görürsün 3. Regliyle baslarsin önemli olan hazır im dediğin zaman tatlisim
Kuzum önemli olan senin kendini hazır hissetmen başlamak istiyorsan başla derim inşallah Rabbim bu sefer yüzünü guldursun
Tatlım yine bursadami devam edeceksin tedavine kız belki busefer beraber gün sayariz hastanede denk geliriz ve ikimizde hamis kalırız
Canim gozunaydin çok sevindim inşallah be is bu tedavinde gelir
Bitanem boşverhiç takma bebisini düşün önemli olan esin annesinin yaptığını görmüş böyle küçük şeylere uzulup bebisini üzme değmez çünkü
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
boş ver kızım ne üzeceğiz tatlı canımızı ya, annem bana hep şunu söyler, bu kadar kafanızı takmayın bir şeyi bu kadar çok istemeyin diye, olursa olur olmazsa olmaz der hep kızar. Gerçekten öyle boş ver gitsin beeeee aaaaaa
Evet canim 4 ay arayla yaptim ... bu sefer şükürler olsu mevla nasip eyledi. Ve suna cok vakti zamani gelicek yapilan merkezle hic alakasi yok ilkinde acibademde yaptim cok iyi dediler. Olmadi 2. sinde burda kücuk bi hastane var herkes dediki oraya gitme orasi iyi degil hic olumlu birsey duymadim dedim nasip olursa burdada olur. Ve oldu sükür o yüzden hic canini sikma rabbim ol diycek bizde sadece dua edicez.
saol deyıp kapasaydın telefonu surtaına ahh bacmm ah bız onların göznde elın kızı oldugmuz ıcın degerımız yok malesef allaha haval et bos verBu konuda da beraberz malesef şanssız bacm
canım bosver ya takma onu kafana madem..
Sen bebeğini ve esını dusunn..kımı ınsanlar böyle maalesef..
Durduk yere laf sokmaya bayılır..
evet adet olunca başlıcam cnm yaşım 22
allaha havale canm bazı insanları değiştiremezsin öle kabul edip kafaya takmamak lazım sen bebişlerinle ilgilen eşinle ilgilen bak eşin de farkında annesinin o yüzden eşine sarıl sıkıca bebişlerine sarıl mutlu olun
sen söyledinmi kaynanana kız :44:
Günaydın kızlarrr.
canim benim sen kendini üzme allaha büyüktür öyle olmamisi lazim cünkü sende onun bi kizisin insan oglunu sevdigi zaman karisinida sevicek sonucta onlarin gelinlerisin allah var yeter sen yine esine destek ol oda sana destek olsun gerisi bos benim esimin aileside tüp bebek oldugunu bilmiyor söylememde cok agir bi aile eyer söylesek herbiri birsey söyler belki bizde kaldiramayiz bizimkidi allahtan allah bize böyle layik görmüs nasip görmüs biz yine sayginizi kusur etmeyelim canim allah yardimcimiz olsun kucagimiza almayi nasip etsin
allaha binlerce sükür ler olsun🙏🙏
gesendet von meinem iphone mit kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?