2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum biliyorsun ben aralık ayında negatif aldıktan sonra ocak ayında ara vermeden diğer tedaviye başladım doktor bir sıkıntı olmaz demişti siçin rahat edecekse ramazandan sonra başla hem en az 2 regli görürsün 3. Regliyle baslarsin önemli olan hazır im dediğin zaman tatlisim

öle canım malesef bende kamudayım ama pozisyopnum tek olduğum için izin alsamda evde rahat yok... bursalılar grubunda paylaşmıştık iyi gelecek emin ol ben geliorum mesela

aminnnnnnnnnnnnnnn inş sende sağlıkla kucaklarsın

amınn canmmm

Merhaba kuzuuuum
napiyim bu günde aynıyım kendimi boşlukta hissediyorum sanki ellerimden bir şeyler uçtu gitti

canm yapma neoluyo böyle bıze bende öyle aglamak ıstıyorm kı sabret sadece sabret allah bır mucıze yaratsın ınsallah

herkese günaydın.....

günaaydııınn

Gunaydin hatunlar

günaydın tatlımm

günaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim

günaydın canm sen ve eşin ne zaman hazır hissederseniz başlayın canm ikinizin de hazır olması çok önemli bence

aman aynı benmki o tavır trip yapar ben yapınca kıyamet kopar

hayırlısıyla olur inşallah canm sana da günaydıınn

Allaha havale canm bazı insanları değiştiremezsin öle kabul edip kafaya takmamak lazım sen bebişlerinle ilgilen eşinle ilgilen bak eşin de farkında annesinin o yüzden eşine sarıl sıkıca bebişlerine sarıl mutlu olun

günaydın kızlarrrrrr

günaayydıınn canmmmm

Boş ver kızım ne üzeceğiz tatlı canımızı ya, annem bana hep şunu söyler, bu kadar kafanızı takmayın bir şeyi bu kadar çok istemeyin diye, olursa olur olmazsa olmaz der hep kızar. Gerçekten öyle boş ver gitsin beeeee aaaaaa

canım bende aralıkda yaptırdım hatırladım seniii...ocakdaki tuttu mu bende şimdi 2. ye başlayacağımmm

Kesinlikle bursa olacak ben çok memnun kaldım doktorumdam ama sen bende önce başlayacaksın tatlım:26:

Canim Benim sen kendini üzme Allaha büyüktür öyle olmamisi lazim cünkü sende onun bi kizisin insan oglunu sevdigi zaman karisinida sevicek sonucta onlarin gelinlerisin Allah var yeter sen yine esine destek ol oda sana destek olsun gerisi bos Benim esimin aileside tüp bebek oldugunu bilmiyor söylememde cok agir bi aile eyer söylesek herbiri birsey söyler belki bizde kaldiramayiz bizimkidi allahtan Allah bize böyle layik görmüs nasip görmüs biz yine sayginizi kusur etmeyelim canim Allah yardimcimiz olsun kucagimiza almayi nasip etsin

Allaha binlerce sükür ler olsun🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

neyi en çok istersen o senin sınavınmış yaa işte bu da bizim sınavımızz geçer canım yaaa:26: Inş geçecek

Kesinlikle öyle Allah ol dedikten sonra hastane fark etmez tabi, ama hastane konusunda genede önlem alalım

saol deyıp kapasaydın telefonu surtaına ahh bacmm ah bız onların göznde elın kızı oldugmuz ıcın degerımız yok malesef allaha haval et bos ver Bu konuda da beraberz malesef şanssız bacm

sen söyledinmi kaynanana kız :44:

canım bosver ya takma onu kafana madem..
Sen bebeğini ve esını dusunn..kımı ınsanlar böyle maalesef..
Durduk yere laf sokmaya bayılır..

haklısın kuzum artık hiç sallamicam çokta gidip gelmicem keyfime bakcam

kızlar ben çıkıyorum biraz temizlik yapayım sonrada pazara çıkacağım

canım benim aynen allahtan eşim farkında o yüzden onla ve bebeğimle ilgilencem

allah razı olsun ne güzel yazmışsın.ama onlar bizi kızları gibi görmüyorlar gelini gibide görmüyorlar insan yerine koysa bi tebrik ederdi değilmi.neyse allaha havale ediyorum rabbim büyüktür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…