2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra, doktorum genetik test & kanda pıhtılaşma testi yaptırmamı istemişti. Sonuçlar çıktıktan sonra doktorum genetik olarak bir problem yok ama pıhtılaşma yatkınlığın var dedi ve dodex iğne 5 tane & benexol ilaç her gün 1 tane kullanman gerek dedi.

Ama eczaneye sorduğumda bunlara b12 takviyesi dedi, anlamadım ki bu işi... Ben 2 ay önce b12 testi yaptırmıştım hiçbir eksik yoktu, hatta fazlası bile var demişti aile hekimim?....

saol cevapların ıcın canım bakalımm zaman ne göstercek bilmiyorum..

öle canım malesef bende kamudayım ama pozisyopnum tek olduğum için izin alsamda evde rahat yok... bursalılar grubunda paylaşmıştık iyi gelecek emin ol ben geliorum mesela

bana ozelden mesaj atarmısın canımm yerı falan..
kızımmm patron mılletı hep aynı hıc hasta olmucan hep hep hepp çalışcan.

haklıısn bıtanemmm ben esımı dınleyımm barim

haklısın kuzum artık hiç sallamicam çokta gidip gelmicem keyfime bakcam

bence de yanı..
ohoooo sen zoru başardınnn bu satten sonra bebısı düşün

haklısın kuzum onu takmicam valla bebeğime odaklancam.inşallah onlar beni bırakmaz aminnnnnnnnnnnn
sittt kızdima beni tabiki birakmazlar 9 ay sımsıkı babaneye inat yapisıcaklar annislerinin gobusune
canım bende aralıkda yaptırdım hatırladım seniii...ocakdaki tuttu mu bende şimdi 2. ye başlayacağımmm
Hatırladım bitanem malesef kimyasal oldu bende 4. Tedaviye başlayacağım bursa Acıbadem düşünüyorum izmirden gelicem önce bir on görüşmeye geleyim doktor ne zaman derse başlayacağım

Kesinlikle bursa olacak ben çok memnun kaldım doktorumdam ama sen bende önce başlayacaksın tatlım:26:

Kuzum beraber denk gelebiliriz eşimin izni sıkıntı olacak gibi herkes ramazan öncesi izine çıkıyor biz önce ongorusmeye gitmemiz gerek inşallah bu reglide izin alırevinde kalacağım akrabamiz acibademin orda oturuyormus yürüme mesafesinden az dedi ay çok sevindim gidip gelme kolay olacak sen doktora ne zaman gideceksin bidaha:26:

Biliyor musun ilk evlendiğimde bende Acıbademin çok yakının da oturuyordum keşke o zamanlar farkına vara bilseydikte hazır ordayken başlasaydık. Benim başlama tarihim daha net belli değil ama en erken Eylül canım. Şimdi sen ne zaman başlayacaksın peki

Canım yıpratma kendini bak yeni tedaviye başlayacaksın kendini toparla sakın içine kaçma yoksa dönüşü zor oluyo

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bitanem dua edelim tevekkül edelim inşallah Rabbim emanetini gönderecek hepimize
ya canım benm yaşamayan bilemez.bide kayınvalide olduğu için bişeyde diyemiyorsun içinde kalıyor ondan sonra kendi kendini yiyorsun.bende bundan sonra haftada bir giderim otururum kalkarım eve giderim o kadar.
Kendini nsaıl rahat hissediyorsan öyle davran canım keyfşne bak minnoşu üzme annesi

O senin kayınvaliden değil bunu böyle bil!!!!! Pes doğrusu

Sağ olasın canım benim...
Sen ne yaptın canım test tarihine az kaldı galiba

yarın kuzum test tarihim artık bişey kalmadı
valla bugün niyeyse içimdeki o heycan gitti sanki olumsuz gibiyim :44:
Rabbim nasip ettiyse güzel haberlerini alırız etmediyse darısı yarınlara pes etmek yok tabiki
sadece heycanım gitti ama, niyeyse korku kapladı içimi bu sabah uyandıgımda :26:

iyide tatlım eğer bu ay hiçbirşey kullanmıyorsan nasıl ikinci çizgi çıksınki nisan denemende transferin ne zamandı?

17 Nisanda Transfer oldu ben 26 nisanda regl gördüm adetim 2 gün önce geldi hap kullanmama rağmen...
Umut hem güzel hem tehlikeli bişey tatlım ya ne bileyim valahi yarına kadar adetim gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum ama bakalım ne olacak. Herşey Allahtan Hayırlısını dilerimmm.

Nasip canım Rabbim baslaman için en doğru zamanı biliyor demekki nasibin bu zamanlardaymis
Benimde ramazandan sonrayi bulur gibi gözüküyor ramazanda pek başlamak istemiyorum eşim iznini ayarlayinca hemen başlarım

Çok normal hayatım çok normal böyle hissetmen.
Artık o kadar heyecan yaşıyoruz ki o korkuya dönüşüyor, hem ben sonucumu ekranda açmaya çalışırken o sakin atan kalbim bir anda nasıl coştu nasıl coştu anlamam ve tüm damarlarımda olmak üzere hissettim o bambaşka bir şeydi.

Nasip canım Rabbim baslaman için en doğru zamanı biliyor demekki nasibin bu zamanlardaymis
Benimde ramazandan sonrayi bulur gibi gözüküyor ramazanda pek başlamak istemiyorum eşim iznini ayarlayinca hemen başlarım

piştt günaydınnn kuzummmmm

Ağustos ayıda çok sıcak olur yalnız hele bursa felaket sıcak olur

Test gününden bir gün önce bi duyguları yaşayan normal korku heycan hepsi birarada içini ferah tut kuzum Rabbim yarın yüzünü guldursun dualarim seninle

aynen canım doğru diyorsun
benimde yarın öle olacaktır muhtemelen heycan yeniden tavan :18:
annemle birlkte gideceğim zaten kan vermeye
heycanlı bekleyişi annemle yapmak iyi olcak :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…