yokk busefer söylemek yokkkçocuklarım öldü umrunda oldumu kı hamıle olduguma sevınsn
Kuzum biliyorsun ben aralık ayında negatif aldıktan sonra ocak ayında ara vermeden diğer tedaviye başladım doktor bir sıkıntı olmaz demişti siçin rahat edecekse ramazandan sonra başla hem en az 2 regli görürsün 3. Regliyle baslarsin önemli olan hazır im dediğin zaman tatlisim
öle canım malesef bende kamudayım ama pozisyopnum tek olduğum için izin alsamda evde rahat yok... bursalılar grubunda paylaşmıştık iyi gelecek emin ol ben geliorum mesela
günaaydııınn
günaydın tatlımm
günaydın canm sen ve eşin ne zaman hazır hissederseniz başlayın canm ikinizin de hazır olması çok önemli bence
aman aynı benmki o tavır trip yapar ben yapınca kıyamet kopar
hayırlısıyla olur inşallah canm sana da günaydıınn
Allaha havale canm bazı insanları değiştiremezsin öle kabul edip kafaya takmamak lazım sen bebişlerinle ilgilen eşinle ilgilen bak eşin de farkında annesinin o yüzden eşine sarıl sıkıca bebişlerine sarıl mutlu olun
günaayydıınn canmmmm
haklısın kuzum artık hiç sallamicam çokta gidip gelmicem keyfime bakcam
Ohhh maşallah yaşın çok iyi maşallah
günaydınn nasılsın canmmmmmmm
haklısın kuzum onu takmicam valla bebeğime odaklancam.inşallah onlar beni bırakmaz aminnnnnnnnnnnn
Hatırladım bitanem malesef kimyasal oldu bende 4. Tedaviye başlayacağım bursa Acıbadem düşünüyorum izmirden gelicem önce bir on görüşmeye geleyim doktor ne zaman derse başlayacağımcanım bende aralıkda yaptırdım hatırladım seniii...ocakdaki tuttu mu bende şimdi 2. ye başlayacağımmm
Kesinlikle bursa olacak ben çok memnun kaldım doktorumdam ama sen bende önce başlayacaksın tatlım:26:
sittt kızdima beni tabiki birakmazlar 9 ay sımsıkı babaneye inat yapisıcaklar annislerinin gobusune
Hatırladım bitanem malesef kimyasal oldu bende 4. Tedaviye başlayacağım bursa Acıbadem düşünüyorum izmirden gelicem önce bir on görüşmeye geleyim doktor ne zaman derse başlayacağım
Kuzum beraber denk gelebiliriz eşimin izni sıkıntı olacak gibi herkes ramazan öncesi izine çıkıyor biz önce ongorusmeye gitmemiz gerek inşallah bu reglide izin alırevinde kalacağım akrabamiz acibademin orda oturuyormus yürüme mesafesinden az dedi ay çok sevindim gidip gelme kolay olacak sen doktora ne zaman gideceksin bidaha:26:
öle eşim 31 yasında eşimde var problem
Canım yıpratma kendini bak yeni tedaviye başlayacaksın kendini toparla sakın içine kaçma yoksa dönüşü zor oluyokuzucum bunları herkes yasıyor kı...
bende artık en yakınım olmayan bebeklere gıtmıyorumm..darısı başına demeler,sende al bitane demeler..vs vs işte..
bende artık hamıle haberlerıne sevınıyorum sonra da kendı halıme ağlıyorum psikolojim bozuldu anlayacağın..
rabbım bızede nasıp etsın ne dıyeyım..
su sıra benım de hıc huzurum yok mutlu değilim evde bısey yapasım yok hep uyuyorummmmmmmmm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bitanem dua edelim tevekkül edelim inşallah Rabbim emanetini gönderecek hepimizecanım ben çoookkkk uzun zamandır böyle şeyler hisetmiyordum evliliğimin ilk yıllarında yaşamıştım böyle hisler ama son zamanlarda içime attım sanırım ondan oldu geçecek geçmek zorunda başka yolu yok
Kendini nsaıl rahat hissediyorsan öyle davran canım keyfşne bak minnoşu üzme annesiya canım benm yaşamayan bilemez.bide kayınvalide olduğu için bişeyde diyemiyorsun içinde kalıyor ondan sonra kendi kendini yiyorsun.bende bundan sonra haftada bir giderim otururum kalkarım eve giderim o kadar.
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
Sağ olasın canım benim...
Sen ne yaptın canım test tarihine az kaldı galiba
iyide tatlım eğer bu ay hiçbirşey kullanmıyorsan nasıl ikinci çizgi çıksınki nisan denemende transferin ne zamandı?
Nasip canım Rabbim baslaman için en doğru zamanı biliyor demekki nasibin bu zamanlardaymisBiliyor musun ilk evlendiğimde bende Acıbademin çok yakının da oturuyordum keşke o zamanlar farkına vara bilseydikte hazır ordayken başlasaydık. Benim başlama tarihim daha net belli değil ama en erken Eylül canım. Şimdi sen ne zaman başlayacaksın peki
yarın kuzum test tarihim artık bişey kalmadı
valla bugün niyeyse içimdeki o heycan gitti sanki olumsuz gibiyim :44:
Rabbim nasip ettiyse güzel haberlerini alırız etmediyse darısı yarınlara pes etmek yok tabiki
sadece heycanım gitti ama, niyeyse korku kapladı içimi bu sabah uyandıgımda :26:
Nasip canım Rabbim baslaman için en doğru zamanı biliyor demekki nasibin bu zamanlardaymis
Benimde ramazandan sonrayi bulur gibi gözüküyor ramazanda pek başlamak istemiyorum eşim iznini ayarlayinca hemen başlarım
Nasip canım Rabbim baslaman için en doğru zamanı biliyor demekki nasibin bu zamanlardaymis
Benimde ramazandan sonrayi bulur gibi gözüküyor ramazanda pek başlamak istemiyorum eşim iznini ayarlayinca hemen başlarım
Kesinlikle öyle Allah ol dedikten sonra hastane fark etmez tabi, ama hastane konusunda genede önlem alalım
sittt kızdima beni tabiki birakmazlar 9 ay sımsıkı babaneye inat yapisıcaklar annislerinin gobusune
yarın kuzum test tarihim artık bişey kalmadı
valla bugün niyeyse içimdeki o heycan gitti sanki olumsuz gibiyim :44:
Rabbim nasip ettiyse güzel haberlerini alırız etmediyse darısı yarınlara pes etmek yok tabiki
sadece heycanım gitti ama, niyeyse korku kapladı içimi bu sabah uyandıgımda :26:
Çok normal hayatım çok normal böyle hissetmen.
Artık o kadar heyecan yaşıyoruz ki o korkuya dönüşüyor, hem ben sonucumu ekranda açmaya çalışırken o sakin atan kalbim bir anda nasıl coştu nasıl coştu anlamam ve tüm damarlarımda olmak üzere hissettim o bambaşka bir şeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?