Kendini nsaıl rahat hissediyorsan öyle davran canım keyfşne bak minnoşu üzme annesi
Canım yıpratma kendini bak yeni tedaviye başlayacaksın kendini toparla sakın içine kaçma yoksa dönüşü zor oluyo
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bitanem dua edelim tevekkül edelim inşallah Rabbim emanetini gönderecek hepimize
Kendini nsaıl rahat hissediyorsan öyle davran canım keyfşne bak minnoşu üzme annesi
O senin kayınvaliden değil bunu böyle bil!!!!! Pes doğrusu
Test gününden bir gün önce bi duyguları yaşayan normal korku heycan hepsi birarada içini ferah tut kuzum Rabbim yarın yüzünü guldursun dualarim seninle
Öyle ama ummadik yerden ummadik seyler cikiyor.. ve hastane öyle söylendigi gibi kötü bo yer degildi.
aynen canım doğru diyorsun
benimde yarın öle olacaktır muhtemelen heycan yeniden tavan :18:
annemle birlkte gideceğim zaten kan vermeye
heycanlı bekleyişi annemle yapmak iyi olcak :18:
normal değil dimi yaptıkları phala
Hemen sonuç çıkar mı?
Canim gozunaydin çok sevindim inşallah be is bu tedavinde gelir
canımmmmmmmmmmmm..senı görmek ne güzel bı sorun olmamasına cok sevındımmm...hakkında hayırlısı
hayırlısıyla olur inşallah canm sana da günaydıınn
Bende üniversitede mi yaptırsam acaba raporlu :26: Bak kanıma girdin şimdi
canım görüşmüşsün sanırım.... nasıl geçti randevu????kuzucumm valla haklısın amaaa ınsan dayanamıyor ya..
mılletın bakışları lafları benı deli ediyor
canım görüşmüşsün sanırım.... nasıl geçti randevu????
..Merhaba kuzuuuum
napiyim bu günde aynıyım kendimi boşlukta hissediyorum sanki ellerimden bir şeyler uçtu gitti
Canım ne yapıyorsun.iyimisin.benim ara ara kasıklarım ağrımaya başladı.sende varmı.sanırım adet olcam ben.test gününe kadar gelmese bari.piştt günaydınnn kuzummmmm
yakaladım seni
napıosun gebe hatunbenim bgn sanki belim agrıyo yaa
psikolojik mi ne anlamadım ama
yarın kuzum test tarihim artık bişey kalmadı
valla bugün niyeyse içimdeki o heycan gitti sanki olumsuz gibiyim :44:
Rabbim nasip ettiyse güzel haberlerini alırız etmediyse darısı yarınlara pes etmek yok tabiki
sadece heycanım gitti ama, niyeyse korku kapladı içimi bu sabah uyandıgımda :26:
kuzucum gürkan hoca ıle bırebır görüşemedim maalesefbı erkek doktor varya onunla görüştüm muayene falan olmadım ama konuştuk ettik işte..
ben genetiğe bakılabilir mi bide pıhtılaşmaya falan dedım ben doktorla görüşeceğim sana haber vereceğim dedi neyse bekledim gene 40 dakıka falan sonra Ertaç bey mı neydı doktorun ısmı unuttum..
hemen ılk reglı ıle tedaviye baslayabılırız dedı.sende bi taze bı dondurulmuş embrıyo transferı yapıldı için birde ılk transferde kımyasal olduğu için test yapmaya sımdılık gerek yok dedi
yakaladım seni
napıosun gebe hatunbenim bgn sanki belim agrıyo yaa
psikolojik mi ne anlamadım ama
Moralim yok ara ara kasıklarım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?