2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

kuzucumm valla haklısın amaaa ınsan dayanamıyor ya..
mılletın bakışları lafları benı deli ediyor

Test gününden bir gün önce bi duyguları yaşayan normal korku heycan hepsi birarada içini ferah tut kuzum Rabbim yarın yüzünü guldursun dualarim seninle

Allah razı olsun sizden canım benim
bu süreç ne kadar zorlu bir süreçti ama sizler sayesinde kolay atlattım
bilemediğim kafama takılan her konuda desteğiniz yetti
iyiki burası var sizler varsınız
sevincimizi acımızı paylaşıyoruz
bazen ağlayacak bir omuz bazen de kucaklaştığımız kollar oluyoruz birbirimize
kocaman geniş bir aileyiz burda

aynen canım doğru diyorsun
benimde yarın öle olacaktır muhtemelen heycan yeniden tavan :18:
annemle birlkte gideceğim zaten kan vermeye
heycanlı bekleyişi annemle yapmak iyi olcak :18:

Hemen sonuç çıkar mı?

Hemen sonuç çıkar mı?

hiç bilmiyorum ki sabah 8de gideceğim
e2 sonucum hep 2 saat sonra çıkıodu buda sanırım en geç 2 saate çıkar diye düşünüyorum
bide hamileysem yada değilsem alttan muayene falan olmucak değilmi

Canim gozunaydin çok sevindim inşallah be is bu tedavinde gelir

canımmmmmmmmmmmm..senı görmek ne güzel bı sorun olmamasına cok sevındımmm...hakkında hayırlısı

hayırlısıyla olur inşallah canm sana da günaydıınn

sağolun kızlar Rabbim ekime kadar nasip ederse ne mutlu olmazsa da ekim de yeni tedavi start alacak Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

canım görüşmüşsün sanırım.... nasıl geçti randevu????

kuzucum gürkan hoca ıle bırebır görüşemedim maalesef bı erkek doktor varya onunla görüştüm muayene falan olmadım ama konuştuk ettik işte..
ben genetiğe bakılabilir mi bide pıhtılaşmaya falan dedım ben doktorla görüşeceğim sana haber vereceğim dedi neyse bekledim gene 40 dakıka falan sonra Ertaç bey mı neydı doktorun ısmı unuttum..
hemen ılk reglı ıle tedaviye baslayabılırız dedı.sende bi taze bı dondurulmuş embrıyo transferı yapıldı için birde ılk transferde kımyasal olduğu için test yapmaya sımdılık gerek yok dedi

Merhaba kuzuuuum
napiyim bu günde aynıyım kendimi boşlukta hissediyorum sanki ellerimden bir şeyler uçtu gitti
..
canımm benımmm yaaa...çok üzülüyorsun suan ve bu zamanla azalacak ..şimdi hiç bişey olmamış gibi davranamazsın zaten..ama üzülmemek için kendını kasma aglaman geldıgınde ağla..inan cok ii gelicek sana..Rabbim bize de nasip edecek inşaAllah bi gün o bebişleri...

yakaladım seni
napıosun gebe hatun benim bgn sanki belim agrıyo yaa
psikolojik mi ne anlamadım ama

canım normal böyle hissetmen :) Allahımdan hayırlısı dile :) inşallah tutmuştur ve yarın buradan güzel haberlerini alırız :) yarın teste giderken heyecanın geri gelir merak etme :)

hımmm... hayırlısı tatlım, hepimiz için....

yaz tatili düşünüyormusun hemen başlayacak mısın??

Moralim yok ara ara kasıklarım ağrıyor.

canım kasık ağrıları normal :) benim doğuma kadar kasıklarım ağrıdı :)
inşallah tutmustur :) hemen kendinizi olumsuza yöneltmeyin belirtileri iyiye yorun :)
senin test günün ne zaman canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…