Normalini geçtim, tabiki de normal olamaz ama yaptığı insanlığa sığmaz
oyyyy yerim seni.görüşüyomusun peki ?? Aynı şehirdemisin
Ya kızlar 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra, doktorum genetik test & kanda pıhtılaşma testi yaptırmamı istemişti. Sonuçlar çıktıktan sonra doktorum genetik olarak bir problem yok ama pıhtılaşma yatkınlığın var dedi ve dodex iğne 5 tane & benexol ilaç her gün 1 tane kullanman gerek dedi.
Ama eczaneye sorduğumda bunlara b12 takviyesi dedi, anlamadım ki bu işi... Ben 2 ay önce b12 testi yaptırmıştım hiçbir eksik yoktu, hatta fazlası bile var demişti aile hekimim?....
Moralim yok ara ara kasıklarım ağrıyor.
canım normal böyle hissetmen :) Allahımdan hayırlısı dile :) inşallah tutmuştur ve yarın buradan güzel haberlerini alırız :) yarın teste giderken heyecanın geri gelir merak etme :)
canımcımm ınsallah güzel haberler ıle geleceksinnn
canım kasık ağrıları normal :) benim doğuma kadar kasıklarım ağrıdı :)
inşallah tutmustur :) hemen kendinizi olumsuza yöneltmeyin belirtileri iyiye yorun :)
senin test günün ne zaman canım ?
17 Nisanda Transfer oldu ben 26 nisanda regl gördüm adetim 2 gün önce geldi hap kullanmama rağmen...
Umut hem güzel hem tehlikeli bişey tatlım ya ne bileyim valahi yarına kadar adetim gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum ama bakalım ne olacak. Herşey Allahtan Hayırlısını dilerimmm.
Iyiyim cnm.2 gundur migde bulantim yok ve daha iyiyim rahat rahaytyemek yapip yedim vallaa.şükür öyle bi sıkıntım yokk.
Sen nasılsın asıl haberler sende nasıl gidiyoo.
kuzucumm valla haklısın amaaa ınsan dayanamıyor ya..
mılletın bakışları lafları benı deli ediyor
İnşallah öyledir canın.gerçi öbür düşüğümdede hep kasığım ağrıdı ama.senin gibi.heran adet olacam yani.adet olsamda test yaptıracakmıyım kızlar.benim cuma günü canım test.
sorma bitanem benmde bgn belim agrıo sanki yaa
benimde adet olunca belim ağrır hep
hiçbişey hissetmedim bugüne kdar bgn böyle oldu diyorum psikolojik mi
kasık agrısıda iyi bişey değil mi kuzum hamişlik belirtsii diye biliorum
ama tabi nasip kısmet dur bakalım az kaldı ikimizinde azcık daha sabır versin ya Rabbim
amin canım başından beri hep öyle dua ettim zaten
Rabbim hayırlısı ile nasip et dedim inşallah
orası kesin canm mutlaka heycanlanırım:18:
sağol elacım inşallah güzel haberler veririz hepimiz
seninde yeni tedavin için görüşmeler başlamış şimdiden hayırlısı olsun canım
allah razı olsun ne güzel yazmışsın.ama onlar bizi kızları gibi görmüyorlar gelini gibide görmüyorlar insan yerine koysa bi tebrik ederdi değilmi.neyse allaha havale ediyorum rabbim büyüktür..
Bende üniversitede mi yaptırsam acaba raporlu :26: Bak kanıma girdin şimdi
Valla şuanda hiçbirşey bilmiyorum.bildiklerimide unuttum.dün eşimle konuştum.tutmadıysa işe gircem çalışcam yeter bu kadar.hep hayırlısını istedim rabbimden ne takdir ederse onu yaşamaya razıyım.az kaldı bwkleyelim görelim canım.:))
Aynen öyle canım Mevlam neylerse Güzel eyler hakkımızda hayırlısı
ben şimdilk çıkıyorum sonra yine gelirim görüşürüz canımcım
Günaydın kızlarrr.
yarın kuzum test tarihim artık bişey kalmadı
valla bugün niyeyse içimdeki o heycan gitti sanki olumsuz gibiyim :44:
Rabbim nasip ettiyse güzel haberlerini alırız etmediyse darısı yarınlara pes etmek yok tabiki
sadece heycanım gitti ama, niyeyse korku kapladı içimi bu sabah uyandıgımda :26:
Canım ne yapıyorsun.iyimisin.benim ara ara kasıklarım ağrımaya başladı.sende varmı.sanırım adet olcam ben.test gününe kadar gelmese bari.
günaydıınnn
ayyy yarın test günümüz hadi inşallah canm hamiş haberlerinle gel yarın
olur olur test yaklaştı stres bastı tabigüzel haberlerle gelceksiniz inşallah totemciler sizi
İnşallah öyle olur canım.dua et ne olur.görücez totemide:)))
hiç bilmiyorum ki sabah 8de gideceğim
e2 sonucum hep 2 saat sonra çıkıodu buda sanırım en geç 2 saate çıkar diye düşünüyorum
bide hamileysem yada değilsem alttan muayene falan olmucak değilmi
canım üniv.deki doktor da değişti şimdi prof. gürkan uncu geldi.
istersen orda dene sende...bana arkadaş
..
canımm benımmm yaaa...çok üzülüyorsun suan ve bu zamanla azalacak ..şimdi hiç bişey olmamış gibi davranamazsın zaten..ama üzülmemek için kendını kasma aglaman geldıgınde ağla..inan cok ii gelicek sana..Rabbim bize de nasip edecek inşaAllah bi gün o bebişleri...
günaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
yok kız benm kaynanam sorunlu biri.geçen sen e giresuna gittik daldaki ekşi üzümü çok severim oldum olası.görünce canım çekmişti eşim toplayınca kaynanam herkesin içinde neden canı çekmişki sanki hamilemi demişti.çok patavatsız biri ya
yok canım 2. olacak normalde en gec 25 de olmam lazımdı hala olmadım bkliorumm dünde evi temizledik ablamla
Bu sabah test yaptın mı? yaptıysan resmini koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?