2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Normalini geçtim, tabiki de normal olamaz ama yaptığı insanlığa sığmaz

annem bile kızdı bana sabah aradğnda deseydinki akşam sen beni doyurdun sağol deseydin dedi eşim olduğu için diyemiyorum işte.

oyyyy yerim seni.görüşüyomusun peki ?? Aynı şehirdemisin

evet tabıkı görüşüyorum görğşmeme gibi lüksüm yokk ki

canm ben profa gıdıyorm banada ılkkez verdı benexolu ve ne dedı bılıyormusun ocsapar kan sulandırıcı kullanıyorsan bu ılacıda kullanmalsın dedı onunla alakalı yanıı

Moralim yok ara ara kasıklarım ağrıyor.

sorma bitanem benmde bgn belim agrıo sanki yaa
benimde adet olunca belim ağrır hep
hiçbişey hissetmedim bugüne kdar bgn böyle oldu diyorum psikolojik mi
kasık agrısıda iyi bişey değil mi kuzum hamişlik belirtsii diye biliorum
ama tabi nasip kısmet dur bakalım az kaldı ikimizinde azcık daha sabır versin ya Rabbim

canım normal böyle hissetmen :) Allahımdan hayırlısı dile :) inşallah tutmuştur ve yarın buradan güzel haberlerini alırız :) yarın teste giderken heyecanın geri gelir merak etme :)

amin canım başından beri hep öyle dua ettim zaten
Rabbim hayırlısı ile nasip et dedim inşallah
orası kesin canm mutlaka heycanlanırım:18:

canımcımm ınsallah güzel haberler ıle geleceksinnn

sağol elacım inşallah güzel haberler veririz hepimiz
seninde yeni tedavin için görüşmeler başlamış şimdiden hayırlısı olsun canım

canım kasık ağrıları normal :) benim doğuma kadar kasıklarım ağrıdı :)
inşallah tutmustur :) hemen kendinizi olumsuza yöneltmeyin belirtileri iyiye yorun :)
senin test günün ne zaman canım ?

İnşallah öyledir canın.gerçi öbür düşüğümdede hep kasığım ağrıdı ama.senin gibi.heran adet olacam yani.adet olsamda test yaptıracakmıyım kızlar.benim cuma günü canım test.

Bu sabah test yaptın mı? yaptıysan resmini koy

kuzucumm valla haklısın amaaa ınsan dayanamıyor ya..
mılletın bakışları lafları benı deli ediyor

Rabbim sana emanetini gönderdiğinde ve o sana sıcacık baktığında tüm acıların dinecek herşeyi unutacaksın merak etme

İnşallah öyledir canın.gerçi öbür düşüğümdede hep kasığım ağrıdı ama.senin gibi.heran adet olacam yani.adet olsamda test yaptıracakmıyım kızlar.benim cuma günü canım test.

yaptırıyorsun dıye bılıyorm ama öyle düşünme yaa guzel dusun canmm

Valla şuanda hiçbirşey bilmiyorum.bildiklerimide unuttum.dün eşimle konuştum.tutmadıysa işe gircem çalışcam yeter bu kadar.hep hayırlısını istedim rabbimden ne takdir ederse onu yaşamaya razıyım.az kaldı bwkleyelim görelim canım.:))

allah razı olsun ne güzel yazmışsın.ama onlar bizi kızları gibi görmüyorlar gelini gibide görmüyorlar insan yerine koysa bi tebrik ederdi değilmi.neyse allaha havale ediyorum rabbim büyüktür..

Bosver gitsin Allaha büyüktür bence biz herseye ragmen saygimizdan kusur etmeyelim canim bizde seneye insallah evlatlarimizi kucagimiza aliriz ve ozaman annelerimizi daha iyi anlariz bazi Kayinvalider oglan cocuklari paylasamiyorlar bende ilk evlendim zaman cektim ama Allaha sükür olsun simdi hersey yolunda bence hicbirsey icin üzülmemek lazim degmiyor eslerimiz arkamizda olsun ve bize karsi Sevgi ve saygisini eksik etmesinler geri kendilinden gelir canim

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bende üniversitede mi yaptırsam acaba raporlu :26: Bak kanıma girdin şimdi

Senin kararlarini tabikide etkilemek istemem ben raporla ugrasiyordum esime dedim bizim hast. Bi dr var oda acibadrmde yaptigmis tutmus dedim bosver raporu neyse raporin cikmasini beklemeden ords yaptirdim. Daha sonra rapor onaylandi dedim bosuna ugrastik raporla tabi orda tuymayinca rapor bulduk gibi oldu bana gittim raporla yaptim ... dedim acele etmemek lazimmis.

Aynen öyle canım Mevlam neylerse Güzel eyler hakkımızda hayırlısı
ben şimdilk çıkıyorum sonra yine gelirim görüşürüz canımcım

Günaydın kızlarrr.

günaydıınnn

ayyy yarın test günümüz hadi inşallah canm hamiş haberlerinle gel yarın

Canım ne yapıyorsun.iyimisin.benim ara ara kasıklarım ağrımaya başladı.sende varmı.sanırım adet olcam ben.test gününe kadar gelmese bari.

olur olur test yaklaştı stres bastı tabi güzel haberlerle gelceksiniz inşallah totemciler sizi

günaydıınnn

ayyy yarın test günümüz hadi inşallah canm hamiş haberlerinle gel yarın

olur olur test yaklaştı stres bastı tabi güzel haberlerle gelceksiniz inşallah totemciler sizi

İnşallah öyle olur canım.dua et ne olur.görücez totemide:)))

hiç bilmiyorum ki sabah 8de gideceğim
e2 sonucum hep 2 saat sonra çıkıodu buda sanırım en geç 2 saate çıkar diye düşünüyorum
bide hamileysem yada değilsem alttan muayene falan olmucak değilmi

Yok hayatım olmayacak 2 gün sonra tekrar kanda test isteyecekler

canım üniv.deki doktor da değişti şimdi prof. gürkan uncu geldi.
istersen orda dene sende...bana arkadaş

Tatlım biz Boluya taşınacağız ya üniversite ile de bağımız olacak üniversite düşünürsem İzzet Baysal olacak yani :26:

İnşallah eder canım nasip

günaydın kızlar..
bende dün doktora gittim..ilk adette başlayalım dedi.
eşim ise bu yazı bi geçirelim vücudun bi dinlensin diyor ne yapçam bilemedim

Sen kendini nasıl hissediyorsan ona göre bi takvim belirle. Eğer tedaviye başladıgında daha mutluysan erteleme..
Beklemek beni yıpratan bi süreç meraktan ölüyorum çünkü sabrın varsa bekleyebilirin tatlım ya. Rabbim gönlüne göre hayırlı vakitte versinn bebişini inşallah.

canım seninki gerçekten çok düşüncesizmiş. Bazı insanlar patavatsız olur ama içi kötü olmaz ya umarım öyledirde seni daha fazla üzmez.. Kötü bi kaynana ile yaşamaya çalışmanın ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin Hepimizeee

yok canım 2. olacak normalde en gec 25 de olmam lazımdı hala olmadım bkliorumm dünde evi temizledik ablamla

Benimde aynısı oldu ya adetim gecikti bu tedaviler bizi bu hale getiriyor
Umarım bekleyişlerimiz sonu güzel olur canım..

Bu sabah test yaptın mı? yaptıysan resmini koy

testleri bitirdim vala 4 gündür hergün yapıyordum çünkü yarın yapıcam ama yekrar sabah idrarıyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…