2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
annem bile kızdı bana sabah aradğnda deseydinki akşam sen beni doyurdun sağol deseydin dedi eşim olduğu için diyemiyorum işte.

Sonradan sanırsam o da pişman oldu ki seni aradı. Ama kaç yaşında kadın!!!! Bunlar görmüş geçirmiş onca yıl yaşamış insanlar, bu gibi basit hataları artık yapmaması lazım.

Tabi herkes farklı şeyler yaşıyor ama bende erkeğin inat yapanını hiç sevmem.bazı erkekler cocuklarin sorumluluğundan korkar ve istemezler ama eşleri istiyorsa kendilerini hazirlarlar senin ki bayağı inat yapmış yani aileler felan araya girmiş.
hem bende olsam asla müsade etmezdim kirada oturacam ve hiç gitmediğim bir evim olacak bilmiyorum senin eşi de oylemi ailesini düşünüp herkes gelsin bize hep beraber tatil yapalım dermi belki bundan dolayı dir satmaya yanaşmaması.seen iyi sabretmissin güzelim.ama hiç aklını takma şimdi bunlarada canını sikma.degistiremiyiruz maalesef erkekleri hep burunlarinin dikine gidip doğru karar verdiklerini düşünüyorlar

aminnnnn sen naptın test yaptınmı ?

Biz ilaç için üniversiteden rapor çıkarmıştık, her belge hazır orada zaten. Eşimin de üniversiteyle bağlantısı var istesek hemen rapor çıkartır başlarız ama orda IMSI yok sanırsam üniversitelerin aletleri maalesef çok kıt. Birde yeni bir bölüm deneyimi hiç yok denebilir o yüzden bilmiyorum cesaret edebilir miyim?

Sonradan sanırsam o da pişman oldu ki seni aradı. Ama kaç yaşında kadın!!!! Bunlar görmüş geçirmiş onca yıl yaşamış insanlar, bu gibi basit hataları artık yapmaması lazım.

katılıyorum o yüzden ona hiç kötüyüm rahatsızım bile demicem desem anında gelir kalmaya bize

Aileside bizsiz gitmiyorlar, biz olmayınca sıkılıyorlarmış bende hep beraber gitmek istemiyorum e bütün yıl çalışıyorum tek başıma olup ayağımı uzatıp evde dinlenmek istiyorum rahat giyinmek evde dolanmak istiyorum kayınpeder varken mümkün mü, e birde ev bir yıl kapalı oluyor nerdeyse 3 gün temizlikle uğraşılıyor yerleş et bir bakmışsın tatil bitmiş hiç bir şey anlamıyorum hatta daha da yorulup dönüyorum. Aman yok ne ben gidiyorum artık ne de ailesi

katılıyorum o yüzden ona hiç kötüyüm rahatsızım bile demicem desem anında gelir kalmaya bize

Sana bakmaya mı gelir ama anlamadım o soğuk davranan neden bakmaya gelsin ki?

Son düzenleme:
aminnnnn sen naptın test yaptınmı ?

canım dün akşam ki o çizgiyi görünce eşimi eczaneye yollatıp şu predictör diye bi test var ya ondan aldırdım. Çıkar diye düşündüm ama çıkmadı yani çok dikkatli bakıp ışık tutunca gölge vardı. sabah kalkıp tekrar baktım akşamkinin aynı ince çizgi ondada vardı ben kimyasal bi durum mmu geçiriyorum acaba olsa şimdiye çıkardı 6 gün geçti adetim çünkü en sonki ilişki tarihim 23 Mayıs Cuma en sonradan bi önceki 15 mayıs bana pek mantıklı zamanlamalar gelmiyor. yarınki testte de çıkmazsa net bişey doktora giderim kist falanda oluşmuş olabilir bildiğim kadarıyla adeti geciktiriyor

Vallahi yazmayın böyle şeyler ağzım çoook bozuk onu fark ediyorum...
Bebek doğduğunda al intikamını

mevsimsel gecikmede olabilir gebelikte olabilir herşey olabilir bencede yarına kadar olmazsan bi kan ver en azından...

Vallahi yazmayın böyle şeyler ağzım çoook bozuk onu fark ediyorum...
Bebek doğduğunda al intikamını

canım benm ya..bide beni düşün benmde ağzım bozuktur ama şok oldumda ondan bişey diyemedim yoksa susmam bu kadar.beklemiyordum bu kadarını

bugün doktoru arayacağım yetişir başlayalım derse başlayacağım test sonucu embriyo transferi zamanında gerekecek inşallah bi sorun çıkmaz çıksa da embriyolar üzerinde inceleme yapılıp öyle transfer gerçekleşecek

Görmüş geçrimiş deyince aklıma hep Recep ivediğin filmdeki repliği gelir "Bu kadın görmüş dedim bu kadına geçirmişler dedim"

Bu kan değerleri ne kadar değişken birşey benim 11. gün 102 13. gün 245 15. gün 701 çıkmıştı az önce başka bir başlıkta 12. gün 501 14. gün 1075 değeri varmış ama tek embriyo konmuş ve tek kese görünmüş enteresan yani kişiden kişiye çok değişiyor değerler oğlumda ise 8. gün 32, 11. gün 82 13. gün 168 diye gitmişti değerlerim düşüktü yani

Bak bak bak hemen de çakıyor çünkü canım benim 36 yaşa girmeme bir ay varda ondan, lütfen lütfen ben belgelerle konuşuyorum
Vayyyyy demek hala 46 yaşında doğurdu ha maşallah teyzeme
Biz evlendigimizde de esim 28 yasindaydi ben 27..simdi o 30 yasinda ben 27:)))belge melge yokkk..yas hesaplamayi sizden ogrenecek degilizzzz:))))))))

Selam kizlar dun irenbeye gittik kaan hocayla konustuk tedavimiz biraz uzun surecek gibi hissettim..haftaya sali histereskopi cekilecek kullanmam icin vitaminler ilaclar verdi hormon testleri yaptiracagim gidene kadar..adetimin ucuncu gunu gittim muayenede yumurtalarima bakildi sag ve solda 5 er tane saydi yeterli bizim icin dedi..sayim iyi mi kotumu bilemedim..bizim durumumuz da boyle biraz daha sabirrr...

arkadaşlar kısmetse ben de 2. denemem için randevumu aldım yarın doktora gidiyorum iğnelere başlayacağız inşallah rabbim 2. seferinde nasip eder. yine endişelerim var ilkinde negatif gördüm ya şimdi çok korkuyorum ya yine aynı sonucu alırsam diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…