annem bile kızdı bana sabah aradğnda deseydinki akşam sen beni doyurdun sağol deseydin dedieşim olduğu için diyemiyorum işte.
Şekerim evlendiğimin ilk günü bana, sakın bana sormadan hamile kalma diye uyarmıştı düşüne biliyor musun, bana söylediği ilk şey seni seviyorum değil benden habersiz bu işe kalkışma dediği, uzun bir süre ikna edemeyince aileler bile araya girdi onu ikna etmek için ama yok kimse ikna edemedi.
Birde ben asla ona karşı kendisini suçlu hissettirecek bir şey yapmam çünkü ben eşimi gerçekten çok seviyorum.
Mesela başka bir örnek vereyim, yazlık evimiz var yılda anca 1 hafta gidiyoruz satılığa çıkardık o da benim zorumla, satılsın da kendimize ev alalım kiradan kurtulalım diye bir fiyat biçti pahalı tabi 5 yıldır satamıyoruz belki biraz indirse satılacak bizde ev sahibi olacağız. Arabamız vardı onu da sattı yazlık evin tadilat işi için. Evlenmeden önce almıştı o evi, eski bir rum evi restorasyon işleri biliyorsun epey para tutuyor neyse evin her işi bitti ama vakit bulup gidilmiyor işte o da pişman oldu ama şimdide satılmıyor, biz nişanlıyken para harcama kendimize ev yapalım dedim dinlemedi yaptı. Eeeee ortada ne evimiz var ne arabamız boşu boşuna o yazlıkta duruyor ve çürüyor fiyatını da indirtemiyorum. O yüzden kadın sözü dinleyecek bu adamlar biraz, dinlemeyince de işte böyle oluyor.
canım seninki gerçekten çok düşüncesizmiş. Bazı insanlar patavatsız olur ama içi kötü olmaz ya umarım öyledirde seni daha fazla üzmez.. Kötü bi kaynana ile yaşamaya çalışmanın ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin Hepimizeee
Senin kararlarini tabikide etkilemek istemem ben raporla ugrasiyordum esime dedim bizim hast. Bi dr var oda acibadrmde yaptigmis tutmus dedim bosver raporu neyse raporin cikmasini beklemeden ords yaptirdim. Daha sonra rapor onaylandi dedim bosuna ugrastik raporla tabi orda tuymayinca rapor bulduk gibi oldu bana gittim raporla yaptim ... dedim acele etmemek lazimmis.
Sonradan sanırsam o da pişman oldu ki seni aradı. Ama kaç yaşında kadın!!!! Bunlar görmüş geçirmiş onca yıl yaşamış insanlar, bu gibi basit hataları artık yapmaması lazım.
Tabi herkes farklı şeyler yaşıyor ama bende erkeğin inat yapanını hiç sevmem.bazı erkekler cocuklarin sorumluluğundan korkar ve istemezler ama eşleri istiyorsa kendilerini hazirlarlar senin ki bayağı inat yapmış yani aileler felan araya girmiş.
hem bende olsam asla müsade etmezdim kirada oturacam ve hiç gitmediğim bir evim olacak bilmiyorum senin eşi de oylemi ailesini düşünüp herkes gelsin bize hep beraber tatil yapalım dermi belki bundan dolayı dir satmaya yanaşmaması.seen iyi sabretmissin güzelim.ama hiç aklını takma şimdi bunlarada canını sikma.degistiremiyiruz maalesef erkekleri hep burunlarinin dikine gidip doğru karar verdiklerini düşünüyorlar
katılıyorum o yüzden ona hiç kötüyüm rahatsızım bile demicem desem anında gelir kalmaya bize
aminnnnn sen naptın test yaptınmı ?
Sana bakmaya mı gelir ama anlamadım o soğuk davranan neden bakmaya gelsin ki?
Günaydın kızlarDün eşimle konuştuk bilmesi daha iyi dedi kayınvalideme gittik söyledi eşim hamile olduğumu.kadında ne bi sevinme ne bi şaşırma ne bi surat hareketi ne bi tebrik.sanki kıskanmış yada sevinmemiş gibiydi çok üzüldük eşimle.anne hatice hamile dedi eşim.oda ne dedi bilin.""nerden biliyonuz" şaka gibi gerçekten nerden bilebiliriz içimize doğdu yani.sonrada paranızı iyi tutun demeye başladı herzamanki gibi..5 dakika sonra kalktık eşim anne taksi çağır hatice yürüyemez dedi.ne taksisi bişeycik olmaz yürür yürür dedi bende bağırdım eşime buraya gel çabuk dedim.çıktık eve gittik.eşimde tüp bebek olduğunu bilmiyo ondan öyle tavrı dedi.ama ne olursa olsun 2 yıldır çocuğumuzn olmadığını biliyordu sonuçta insan bi yalandan sevinir ya.sabahta aramış canın bişey çekerse bana söyle diyo.bunlar nasıl insanlar ya Sizler beni tanımadan nasıl sevindiniz kaynanama bak
canım dün akşam ki o çizgiyi görünce eşimi eczaneye yollatıp şu predictör diye bi test var ya ondan aldırdım. Çıkar diye düşündüm ama çıkmadı yani çok dikkatli bakıp ışık tutunca gölge vardı. sabah kalkıp tekrar baktım akşamkinin aynı ince çizgi ondada vardı ben kimyasal bi durum mmu geçiriyorum acaba olsa şimdiye çıkardı 6 gün geçti adetim çünkü en sonki ilişki tarihim 23 Mayıs Cuma en sonradan bi önceki 15 mayıs bana pek mantıklı zamanlamalar gelmiyor. yarınki testte de çıkmazsa net bişey doktora giderim kist falanda oluşmuş olabilir bildiğim kadarıyla adeti geciktiriyor
Vallahi yazmayın böyle şeyler ağzım çoook bozuk onu fark ediyorum...
Bebek doğduğunda al intikamını
Hayirli olsun canim bi negatif asilamasi ve bi negatif tupu olan biri olarak söylüyorum testlerinin sonucunu almadann baslama bence mümkün oldugunca herseyin kontrolu yapılmış olarak baslamak bence en iisii...gec olsun guc olmasin inşallah
Sana bakmaya mı gelir ama anlamadım o soğuk davranan neden bakmaya gelsin ki?
Canım bence değerin çok yüksek 2. kese sana sürpriz yapabilir ama 2. kese olmasada bir olsun bizim olsun
Sonradan sanırsam o da pişman oldu ki seni aradı. Ama kaç yaşında kadın!!!! Bunlar görmüş geçirmiş onca yıl yaşamış insanlar, bu gibi basit hataları artık yapmaması lazım.
Biz evlendigimizde de esim 28 yasindaydi ben 27..simdi o 30 yasinda ben 27:)))belge melge yokkk..yas hesaplamayi sizden ogrenecek degilizzzz:))))))))Bak bak bak hemen de çakıyor çünkü canım benim 36 yaşa girmeme bir ay varda ondan, lütfen lütfen ben belgelerle konuşuyorum
Vayyyyy demek hala 46 yaşında doğurdu ha maşallah teyzeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?