2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Himmm yeniyse o biraz tereddütte birakiyor insani sizin sikinti neydi. Birde hangi üniversite çünkü üniversite hastanelerinde her cihazoluyor.

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum.üyeliğim iptal olmuştu sanırım.yazdıklarınızı okuyabiliyordum ancak yazamıyordum.iyisinizdir inşallah

Biz evlendigimizde de esim 28 yasindaydi ben 27..simdi o 30 yasinda ben 27:)))belge melge yokkk..yas hesaplamayi sizden ogrenecek degilizzzz:))))))))

Bu hesaplamaya göre zaten istesem de ben sana öğretemem

Son düzenleme:
Himmm yeniyse o biraz tereddütte birakiyor insani sizin sikinti neydi. Birde hangi üniversite çünkü üniversite hastanelerinde her cihazoluyor.

Bizde sperm sayısı 2 milyon, hareket çok az, morfoloji 0
İzzet baysal üni. canım

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum.üyeliğim iptal olmuştu sanırım.yazdıklarınızı okuyabiliyordum ancak yazamıyordum.iyisinizdir inşallah

Ne olsun bildiğin gibi çocuk yapmaya çalışıyoruz

Bende daha yeni negatifi aldım değerim 17.97 iken ertesi gün 14 de düştü, gene aynı şeyler olur diye bende çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok deneyip göreceğiz canım

bende korkuyordum 2.deneme daha iyi oluyormuş öğrendim

Kızlar benim doktorum transferden sonra iki saat ayak altımda yastık uzattırdı beni.gerçekten bu konuda iyi bir doktor şart.para tuzağı çok fazla oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar , benimde dondurulmus 5. Gun embriyosu. Ve sukurki su an 3 aylik hamileyim. Bruksel tup bebek yucel karamanin hastasiyim. 2012 de ilk tup denememizi yaptik ve su an 1,5 yadinda bir kizim var allahin izniyle. Rabbim bunuda kucagimiza almayi nasip etsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Maşallah canım.bende istanbul bahçelievler medicana süha sönmez de yaptım çok şükür 1 ayı atlattık

Maşallah canım.bende istanbul bahçelievler medicana süha sönmez de yaptım çok şükür 1 ayı atlattık

Hayirli olsun canim. Darisi tum dileyenlerin basina insallah. Ben merkezimdende doktorumsanda merkez calisanlarinda cooookk memnunum. Hersey paraya bakiyo. Cok pahali ama olsun. Ben bileziklerimi bozdurdum tedavi icin:) feda olsun evlatlarima :)))

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Maşallah cnm hayırlı olsun
darısı bizlere inşallah
biz de herkes gibi çok para harcadık cnm, bazı arkadaşlar en çok tavsiye aldıkları hastanelerden olumsuz sonuç alırken isim bile yapmamış hastanelerde olumlu sonuçlar alabiliyor. Allahım ol derse oluyor İnşallah çok para harcadım ama deydi diyebiliriz senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…