Biz ilaç için üniversiteden rapor çıkarmıştık, her belge hazır orada zaten. Eşimin de üniversiteyle bağlantısı var istesek hemen rapor çıkartır başlarız ama orda IMSI yok sanırsam üniversitelerin aletleri maalesef çok kıt. Birde yeni bir bölüm deneyimi hiç yok denebilir o yüzden bilmiyorum cesaret edebilir miyim?
kız obakmaya gelmiyoki laf almaya geliyo benmki valla bi değişik
Amaç gelenne bakmak değildir oglununn yanında olmaktır))
Görmüş geçrimiş deyince aklıma hep Recep ivediğin filmdeki repliği gelir "Bu kadın görmüş dedim bu kadına geçirmişler dedim"
Biz evlendigimizde de esim 28 yasindaydi ben 27..simdi o 30 yasinda ben 27:)))belge melge yokkk..yas hesaplamayi sizden ogrenecek degilizzzz:))))))))
Himmm yeniyse o biraz tereddütte birakiyor insani sizin sikinti neydi. Birde hangi üniversite çünkü üniversite hastanelerinde her cihazoluyor.
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum.üyeliğim iptal olmuştu sanırım.yazdıklarınızı okuyabiliyordum ancak yazamıyordum.iyisinizdir inşallah
Aboooooo
arkadaşlar kısmetse ben de 2. denemem için randevumu aldım yarın doktora gidiyorum iğnelere başlayacağız inşallah rabbim 2. seferinde nasip eder. yine endişelerim var ilkinde negatif gördüm ya şimdi çok korkuyorum ya yine aynı sonucu alırsam diyeee
Canım nasıl oldun sonuç nasıl geçti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar kısmetse ben de 2. denemem için randevumu aldım yarın doktora gidiyorum iğnelere başlayacağız inşallah rabbim 2. seferinde nasip eder. yine endişelerim var ilkinde negatif gördüm ya şimdi çok korkuyorum ya yine aynı sonucu alırsam diyeee
Hımmm şimdi anladık, o zaman gerek yok bana eşim çok iyi bakıyor de ki hem ihtiyacın olmadığını anlasın hem kıskansın
Benim ilk transferim maalesef olumsuzla sonuçlandı, kimyasal gebelik yaşadım yani
Kaynana olasıcalar siziaynen kız hehe
Selam arkadaslar , benimde dondurulmus 5. Gun embriyosu. Ve sukurki su an 3 aylik hamileyim. Bruksel tup bebek yucel karamanin hastasiyim. 2012 de ilk tup denememizi yaptik ve su an 1,5 yadinda bir kizim var allahin izniyle. Rabbim bunuda kucagimiza almayi nasip etsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Maşallah canım.bende istanbul bahçelievler medicana süha sönmez de yaptım çok şükür 1 ayı atlattık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah cnm hayırlı olsunSelam arkadaslar , benimde dondurulmus 5. Gun embriyosu. Ve sukurki su an 3 aylik hamileyim. Bruksel tup bebek yucel karamanin hastasiyim. 2012 de ilk tup denememizi yaptik ve su an 1,5 yadinda bir kizim var allahin izniyle. Rabbim bunuda kucagimiza almayi nasip etsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?