2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

daha iyiym canım inşşş rabbim yaşadıkalrımızın üstesinden gelmeyi nasip eder

Günayyyydddıııınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr:92::92::92:....bol bereketli musmutlu bir gün:119::119::119: olsun inşaAllahhhhh

daha iyiym canım inşşş rabbim yaşadıkalrımızın üstesinden gelmeyi nasip eder

kuzummm böyle zamanlarr hep oluyor bizim gibi emek verip karşılığını alamayanlarda...ama biz seçilmiş insanlarız..güçlü olmalıyızz..üzme kendını..bende nerde hamıle gorsem nerde hamıle haberı alsam üzülüyorum ama kendıme üzülüyorum..Allahım isteyen herkese nasip etsın diyorum hemen arkasından...o bebekler bizede gelecek arkadaşşşşşşşş

hadi toparla artık kendini, hep sen bize destek olurdun seni böyle görünce üzülüyorum

iyiym canım çok şükür adet oldum bu gün bol bol ağladım rahatladımm birazdanda bıdıkımı dişçiye götüreceğimm tabiki cimcimemde olcak yanımızda musmutlu bir gün olacak kuzularımla

seviyorum sizi duygularıma tercuman luyorsunuz benim anlatmak istediklerimi hemen anlıyorsunuz

cnm ayni hastanene gitmeyecekmisin..

Bak benim kuzenimin çok dusugu oldu istanbulda çapa da profa felan gitti ama kocaelide eray çalışkan var hiçbiri onun gibi iyi değil diyor ki bebeği sağlıkla doğdu.tüp bebek de yapıyor sanirsam bi gorussene

Son düzenleme:
Hadi toparla artık kendini, hep sen bize destek olurdun seni böyle görünce üzülüyorum

Canim günaydın sana yazım dedim ensu yazdım,kocaelide eray çalışkan var ona bi gitsene dedim bayağı iyiymiş...istanbulda da kadın dogimcu arkadaşım var ama o tüp bebek yapmıyor laporoskopi,histereskopi doğum felan yapıyor ama dr konusunda yönlendirebilir

Canlarim gunaydinnnnn
Bugün günlerden mybayb kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Parsenim yanında senden güzel haberler bekliyoruz

Bugün 2'de transferim var. Dualarınızda beni de eksik etmeyin lütfen. Hepinize sevgiler.

Canlarim gunaydinnnnn
Bugün günlerden mybayb kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Parsenim yanında senden güzel haberler bekliyoruz

Günaydın canım.bittimi temizliğin.
Bende ona bakmaya geldim ama yok gelmedi daha dimi.
Bende güzel haber verebilirim inşallah size.
Ama bende hiç bir değişikilik yok boş gibiyim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…