Amin pek iyi degilim bugun morel olarak niye bilmiyom
canımm ağlama artık kendini hasta edeceksin allah korusun.. üzülme lütfen.. Dün hastaneye test yaptırmaya gittiğimde bir bayanla tanıştım 37 yaşında kadın ve 14 yıl önce 23 yaşındayken 4. çocuğunu doğurunca menapoza girmiş ve 14 yıl boyunca tek bir damla bile adet olamamış.. Doktor demişki artık hiç korunmana bile gerek yok amh sende 0 ve erken menapoza girmişsin.. Bu bayan bu yıl hamile kalmış kendinden ve yine adet olamazken menapozdayken.. şu anda 4 aylık hamile.. Kadın doktor ve ben şoktayız diyordu.. Hayatın ne getireceğini kimse bilemez.. Birde şu var artık bu klasik oldu ama yinede yazmak istiyorum şu anda sadece kendin için üzülmen bile güzel birşey allah korusun hasta veya engelli çocuğu olan binlerce anne var onlar hergün çocuğu için ağlıyor.. çok öpüyorum canım benim seni seviyorum..
daha iyiym canım inşşş rabbim yaşadıkalrımızın üstesinden gelmeyi nasip eder
İstanbulda var ama ben ist. istemiyorum biz kocaelinde oturuyoruz gidip gelmek çok zor çok stresli oluyor. Buralarda da ssk anlaşmalı özel hastaneler yok.
hadi toparla artık kendini, hep sen bize destek olurdun seni böyle görünce üzülüyorum
kuzummm böyle zamanlarr hep oluyor bizim gibi emek verip karşılığını alamayanlarda...ama biz seçilmiş insanlarız..güçlü olmalıyızz..üzme kendını..bende nerde hamıle gorsem nerde hamıle haberı alsam üzülüyorum ama kendıme üzülüyorum..allahım isteyen herkese nasip etsın diyorum hemen arkasından...o bebekler bizede gelecek arkadaşşşşşşşş
cnm ayni hastanene gitmeyecekmisin..
Aminmnnn cnm benim kıyamam ben sana yaaa:85::85:
Hayirlisi olsun canim benim... evet yollar perisan ediyor insani.İstanbulda var ama ben ist. istemiyorum biz kocaelinde oturuyoruz gidip gelmek çok zor çok stresli oluyor. Buralarda da ssk anlaşmalı özel hastaneler yok.
Hadi toparla artık kendini, hep sen bize destek olurdun seni böyle görünce üzülüyorum
kız bn hıc doymuyormm yaa sende öylemisn
ayyy inşallah bizim sonumuzda seninkine benzer...
Test günün ne zaman canım?
Canlarim gunaydinnnnn
Bugün günlerden mybayb kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Parsenim yanında senden güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?