2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba canlar.. salı gunu transferim oldu.. bugun 3.gün mü oluyor yanı o gun sayılıyor değilmi... daha erkenmı bilmiyorum ama kızlarr bende bi belirti yok öle kasık falan ağrımıyor inş herşey iyi gidiyordur.. tutunmu acaba endişeleniyorm...

kızlarrrrrrrrrr herkese kocaman günaydınnnnnnnnn
Eki Görüntüle 1135109
rabbim hepimize böyle sevimli çocuklar nasip etsin

günaaydın canmm amiiinnn ne tatlı maşallah

Günaydın kızlar bende tüp bebek yaptırdım sonucu bekliyorum ama bugun korkuyla uyandım tutmadıysa diye;(

günaydın canmm bebişin sna sımsıkı tutunuyodur inşallah annesi

günaydınlarrrr kızlar

günaaydııınnnnn

Günayyyydddıııınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr:92::92::92:....bol bereketli musmutlu bir gün:119::119::119: olsun inşaAllahhhhh

amin canmm günaydııınnnnnnnn

Aminmnnn cnm benim kıyamam ben sana yaaa:85::85:

tatlımm günaydın nasılsınız bakalm yarın gidiyosun dimi doktora:44:

Canlarim gunaydinnnnn
Bugün günlerden mybayb kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Parsenim yanında senden güzel haberler bekliyoruz

günaydıın kuzum aynen güzel hamiş haberi alcaz inşallah bugun yarın

Bugün 2'de transferim var. Dualarınızda beni de eksik etmeyin lütfen. Hepinize sevgiler.

hayırlı olsun tatlm inşallah sımsıkı tutunurlar

Günaydın canım.bittimi temizliğin.
Bende ona bakmaya geldim ama yok gelmedi daha dimi.
Bende güzel haber verebilirim inşallah size.
Ama bende hiç bir değişikilik yok boş gibiyim yaa..

günaaydıın canmmmm hiç öle düşünme belirtisiz hamişlerimiz oluyo ki hıh

Bende aynı şeyi hisediyorum bugun bugün 6 . Gün boş neden belki pskoleji den dolayı

seviyorum sizi duygularıma tercuman luyorsunuz benim anlatmak istediklerimi hemen anlıyorsunuz

bizdeee senııı coook seviyoruzzzz....kendimize iyi bakmalıyızz ki tedavilerimiz olumlu ruh halıyle gecsın kuzucumm...bende ara ara dalıp gidiyorum..şimdi haftaya regl ile baslıycak 2.tedavı Allahın izniyle..Eşim senden hiç bişey istemıom dio ne olur olumlu düşün sadece olumlu ol diyo..korkma,, tedavinin sonucunu şimdiden düşünme diyo..öyle diyince kıyamıyorum ona hemen toparlanıyorumm...hooooppp yürüyüşe gidiyorum ıkı saat deli gibi ter atıyorumm...vee eve yorgun ve rahat geliyorummmm...deneyebilrsin çoook işee yarıyorr..Allah varken gayle yok kuzummm...

canım salı günü sayılmıyor çarşamba perşembe bugün 2.günün hayırlı olur inşallah

inşallah canm öyle düşünme ya sennde testın bufunmuydu mybaby ile birlktemıydii onerdee kıı

cnm ayni hastanene gitmeyecekmisin..

Canım geldiğin iyi oldu, şimdi biz hani boluya taşınacağız ya diyorum ki bu ikinci denemeyi hazır oradayken raporlu orada mı yaptırsam ama bölüm daha çok yeni, eşim doktorla ilk konuştuğunda ona demiş ki, şuan için burayı önermiyorum ama bir embriyolog var onu buraya almaya çalışıyoruz dalında çok iyi onu getirte bilirsek mutlaka burada yaptırın demiş. O sıralarda o olmadığı için ve ben Acıbademi çok istediğim için orada yaptırdık. Şimdi benim olumsuz olunca acaba diyorum rapordan yararlanmak için hem o bahsettiği embriyolog üniversitede işe başlamış acaba diyorum ikinci denememi orada mı yaptırsam ama eminim İMSİ cihazı yoktur ama yeni olduğu için daha mı önemserler veya ummadığın taş baş mı yarar diyorum ne bileyim aklımda Acıbademde kalacak. Bu arada dün Acıbadem mi aradım ben çider üyesiyim ya 1.000 lık indirimden tekrar yararlanıyorum birde 2. Kez hastaları olacağım için indirim varmış. Bize fiyat 3.800 olacak yani. Eşimle konuştum iyi dedi ama bu sefer ilaçlar için ben o doktora gidip tekrar rapor çıkartamam dedi çünkü ilkinde surat yapmış orda yapmadık diye ama ilaç raporunu çıkarmış şimdi eşimde çıkartmaz ilaç için yani ilaç indirimimiz olmayacak bu sefer yani gene aynı kapıya gelecek. Ne dersin canım napayım sence.

iyiym canım çok şükür adet oldum bu gün bol bol ağladım rahatladımm birazdanda bıdıkımı dişçiye götüreceğimm tabiki cimcimemde olcak yanımızda musmutlu bir gün olacak kuzularımla

Ya bak ne güzel senin bıdıkların var, onlarla mutlu huzurlusun en azından, tabi insanın kendi çocuğu gibi olmaz tabi ama sen teyzelerisin anne yarısı, bak o bizde bile yok.

O ismi bende duydum canım, izmit te anırsam kendisi ben bir araştırayım canım bakiyim. Çok sağol canım

zaten sonum oda bırde yıyıp yıyıp yatıyommm mayalı hamur gıbı şişecemm çıkmıştırda kocam alacak öglene dogru ben gıtmıcem canmm

hadi güzel haberler ver biraz toparlanınca yürüyüş yaparsın o zaman verirsin kiloları ..sen 9 ay yatcanmı kız ne güzel

Canım arkadaşlarım başlık kısmına kızlaaaaaar diye yazarsam bilin ki sorum var
Dün adet tarihimdi hala adet olmadım normal mi?

Günaydın canım
İnşallah böyle güzel akıllı bebelerimiz olur

Canım merhaba, bu tür kabuslar görmen çok normal bende öyleydim. İnşallah Allahım senin yüzünü güldürür

İNSALLAH BITANEM YAA...

Bugün 2'de transferim var. Dualarınızda beni de eksik etmeyin lütfen. Hepinize sevgiler.

rabbım sonunda yuzunu guldursun ınsallah bıtanem.

ınsallah güzel haberler vereceksın cnm benım..
rabbım buyuk

canım daha 2.gun bugun..
bısey hıssetmemen normal

günaaydın canmm amiiinnn ne tatlı maşallah

günaaydıın canmmmm hiç öle düşünme belirtisiz hamişlerimiz oluyo ki hıh

dımı yaa çok tatlı maşallah..
rabbım bızede anne olmayı nasıp etsın ınsallah

Canım arkadaşlarım başlık kısmına kızlaaaaaar diye yazarsam bilin ki sorum var
Dün adet tarihimdi hala adet olmadım normal mi?

evet cnm normal transferden sonra adetın bi kaç gun gecikebilir.
ben 2 .denemem de hemen reglı olmamıştım çıkan sonuca pek ınanmayıp reglım gelene kadar kendımı hamiş sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…