Bugün 2'de transferim var. Dualarınızda beni de eksik etmeyin lütfen. Hepinize sevgiler.
evet cnm normal transferden sonra adetın bi kaç gun gecikebilir.
ben 2 .denemem de hemen reglı olmamıştım çıkan sonuca pek ınanmayıp reglım gelene kadar kendımı hamiş sanmıştım
Bende aynı şeyi hisediyorum bugun bugün 6 . Gün boş neden belki pskoleji den dolayı
Canım arkadaşlarım başlık kısmına kızlaaaaaar diye yazarsam bilin ki sorum var
Dün adet tarihimdi hala adet olmadım normal mi?
Benim için hava hoş kendi biliröyledir tabi canm bi de herkesin bünye farklı belirti kiminde hemen oluyo kiminde olmuyo takılma onlara
olursun canm ya hem tedavi hem stres gecikebilir yani
nerdeyse bende öyle sanacağım
Günaydın canlarrrr..
nerdeyse bende öyle sanacağım
Teşekkürler blgk inşallah dediğin gibi tutunurlar.
Bitmedi kuzum daha çok isim varGünaydın canım.bittimi temizliğin.
Bende ona bakmaya geldim ama yok gelmedi daha dimi.
Bende güzel haber verebilirim inşallah size.
Ama bende hiç bir değişikilik yok boş gibiyim yaa..
Amin inşallah bebeğimgünaaydın canmm amiiinnn ne tatlı maşallah
günaydın canmm bebişin sna sımsıkı tutunuyodur inşallah annesi
günaaydııınnnnn
amin canmm günaydııınnnnnnnn
tatlımm günaydın nasılsınız bakalm yarın gidiyosun dimi doktora:44:
günaydıın kuzum aynen güzel hamiş haberi alcaz inşallah bugun yarın
hayırlı olsun tatlm inşallah sımsıkı tutunurlar
günaaydıın canmmmm hiç öle düşünme belirtisiz hamişlerimiz oluyo ki hıh
Canım Allahın tüm bereketi üzerinde olsun inşallah
Bitmedi kuzum daha çok isim varMybayb Bakmaya GELDİM HALA HABER Yok inşallah bitanem senden de güzel haberler alcaz heyecan korku bunlardan dolayi boş gibi hissediyorsun
Amin inşallah bebeğim
Canim cok normal böyle olmasi ilaçların etkisi büyük burda bir iki güne gelir
Kafan karışmış kuzum bende fikrimi söyleyeyim erkek faktöründe IMSi şart bak ben izmirden bursaya gelmeyi düşünüyorum o alet için 3 kere denedik boşuna zaman ve para kaybı mantıken biri spermi 400 diğeri 8000 kat büyütüyor 100 de 100 sonucmu tabikide değil bir çok etken var yeni açılan bir merkez isimlerini duyurmak için tabikide en iyisini yapmaya calisacaklardir valla tatlisim en doğru karar senin hangisi içine siniyorsa onu yap
Canim.insallah transferin sorunsuz gecer ve sonucu pozitif olur..transferden sonra zaman geçmiyor hiç oyle tutundumu ettimi diye strese girme aklını başka şeylerle dağıt güzelim
hadi güzel haberler ver biraz toparlanınca yürüyüş yaparsın o zaman verirsin kiloları ..sen 9 ay yatcanmı kız ne güzel
Bugün 2'de transferim var. Dualarınızda beni de eksik etmeyin lütfen. Hepinize sevgiler.
Ya benim 2 nisan da adet olmuştum 17 sinde transferim olmuştu 28 aksamida adet oldum normalde 26 güne birdi adetim ama ilaçlarla bir iki gün oynardi fakat halen adet olmadım..soğan kuru yapmıştım bu ay acaba onun etkisimi diyorum bende ya;(((
Kist felan olmuştur diye korkuyorum yarın dr a giderim bende
benim bir hafta geçmisti canım :) normalmiş yani :) o zaman gecikmesine sinir olmustum hem birsey yok hem gecikiyor diye
canım mybaby nin ne zaman çıkacak biliyor musun
rabbım sonunda yuzunu guldursun ınsallah bıtanem.
Bitmedi kuzum daha çok isim varMybayb Bakmaya GELDİM HALA HABER Yok inşallah bitanem senden de güzel haberler alcaz heyecan korku bunlardan dolayi boş gibi hissediyorsun
Amin inşallah bebeğim
Canim cok normal böyle olmasi ilaçların etkisi büyük burda bir iki güne gelir
Kafan karışmış kuzum bende fikrimi söyleyeyim erkek faktöründe IMSi şart bak ben izmirden bursaya gelmeyi düşünüyorum o alet için 3 kere denedik boşuna zaman ve para kaybı mantıken biri spermi 400 diğeri 8000 kat büyütüyor 100 de 100 sonucmu tabikide değil bir çok etken var yeni açılan bir merkez isimlerini duyurmak için tabikide en iyisini yapmaya calisacaklardir valla tatlisim en doğru karar senin hangisi içine siniyorsa onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?