2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet cnm normal transferden sonra adetın bi kaç gun gecikebilir.
ben 2 .denemem de hemen reglı olmamıştım çıkan sonuca pek ınanmayıp reglım gelene kadar kendımı hamiş sanmıştım

nerdeyse bende öyle sanacağım

Canım sabırsızlıkla seni bekliyoruz

Bende aynı şeyi hisediyorum bugun bugün 6 . Gün boş neden belki pskoleji den dolayı

öyledir tabi canm bi de herkesin bünye farklı belirti kiminde hemen oluyo kiminde olmuyo takılma onlara

Canım arkadaşlarım başlık kısmına kızlaaaaaar diye yazarsam bilin ki sorum var
Dün adet tarihimdi hala adet olmadım normal mi?

olursun canm ya hem tedavi hem stres gecikebilir yani

öyledir tabi canm bi de herkesin bünye farklı belirti kiminde hemen oluyo kiminde olmuyo takılma onlara

olursun canm ya hem tedavi hem stres gecikebilir yani
Benim için hava hoş kendi bilir

nerdeyse bende öyle sanacağım

Ya benim 2 nisan da adet olmuştum 17 sinde transferim olmuştu 28 aksamida adet oldum normalde 26 güne birdi adetim ama ilaçlarla bir iki gün oynardi fakat halen adet olmadım..soğan kuru yapmıştım bu ay acaba onun etkisimi diyorum bende ya;(((
Kist felan olmuştur diye korkuyorum yarın dr a giderim bende

benim bir hafta geçmisti canım :) normalmiş yani :) o zaman gecikmesine sinir olmustum hem birsey yok hem gecikiyor diye
canım mybaby nin ne zaman çıkacak biliyor musun

Günaydın canım.bittimi temizliğin.
Bende ona bakmaya geldim ama yok gelmedi daha dimi.
Bende güzel haber verebilirim inşallah size.
Ama bende hiç bir değişikilik yok boş gibiyim yaa..
Bitmedi kuzum daha çok isim varMybayb Bakmaya GELDİM HALA HABER Yok inşallah bitanem senden de güzel haberler alcaz heyecan korku bunlardan dolayi boş gibi hissediyorsun
Amin inşallah bebeğim

Canim cok normal böyle olmasi ilaçların etkisi büyük burda bir iki güne gelir
Kafan karışmış kuzum bende fikrimi söyleyeyim erkek faktöründe IMSi şart bak ben izmirden bursaya gelmeyi düşünüyorum o alet için 3 kere denedik boşuna zaman ve para kaybı mantıken biri spermi 400 diğeri 8000 kat büyütüyor 100 de 100 sonucmu tabikide değil bir çok etken var yeni açılan bir merkez isimlerini duyurmak için tabikide en iyisini yapmaya calisacaklardir valla tatlisim en doğru karar senin hangisi içine siniyorsa onu yap

bende geldim.onu merak ettim.nerde bu kızzz yaaa

Canim.insallah transferin sorunsuz gecer ve sonucu pozitif olur..transferden sonra zaman geçmiyor hiç oyle tutundumu ettimi diye strese girme aklını başka şeylerle dağıt güzelim

Daha ben transfer aşamasında 7 tane ve kaliteliyse niye 3. Gün diye yedim kendimi 3 saatte bu sabah. Allah sabır selamet versin. Sağol canım benim, duaların için. Allah gönlünden geçeni versin sana da.

Bugün 2'de transferim var. Dualarınızda beni de eksik etmeyin lütfen. Hepinize sevgiler.

Allah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider ve Allah emegin karsiligini verir canim bol bol Dua Et ve ayetel kürsiyi cok oku Allah herkesin gölüne göre versin

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Zaten doktora mutlaka gitmek gerek, ilaçlar ağır hormon ilaçları olduğu için kist tehlikesi var tabi.

benim bir hafta geçmisti canım :) normalmiş yani :) o zaman gecikmesine sinir olmustum hem birsey yok hem gecikiyor diye
canım mybaby nin ne zaman çıkacak biliyor musun

Bu gün ama galiba eve gelemedi daha

Daha vaktim var canım ben biraz düşüneyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…