2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun canım sana da sağlıkla kucağına almayı nasil etsin. Amin. Her şeyi okudum da bi onu okumadım yeminle dur okuyayım sağolasın.

Amin inşallah. Allah razı olsun. Biraz dua ettim kendime de hepimize de rahatladım. Allah sana da tez vakitte evlat versin inşallah.

Ameliyat masasında yatarken çok dua et, çünkü o an çok mübarek ve en çok masum olduğumuz an. O an ki dualar çok önemli.

Malesef bu sefer olmadi nasip degilmis demekki
Duygularimi tarif edemiyorum
Sadece cok uzgunum

Sadece cok uzgunum

canm benmm yaa ne denir ki Allahım yardımcın olsun güç kuvvet versin inşallah en kısa zamanda toparlanır yeni tedavilere yelken açarsın kuzummmm

malesef bu sefer olmadi nasip degilmis demekki
duygularimi tarif edemiyorum
sadece cok uzgunum

rabbim olumsuz olursa sabrını ver derdim hep.rabbim sabırlar versin inşallah.sizde sadece morfoloji sorunu vardı değilmi morfolojiniz kaçtı ? Benm eşimdede morfoloji % 2 çıktı en son.

Merhaba arkadaslar bugün tedaviye başlayacakltik ama 3 cm lik bir kistim olusmus doktor bu sekilde baslamayalim dedi küçük olsaydı cekerek alip baslardik dedi riske atmamak için bu ay doğum kontrol hapi kullanip ramazandan sonra başlayacağız insallah bi aksilik cikmazsa

Sadece cok uzgunum

Çok zor umutlanip sonrasında negatif olması burdaki herkes nerdeyse bu negatif sonucu yaşadı senin duygularını çok iyi anlayabiliyoruz.sana tek diyebileceğim metanetli ol bu sefer olmadi ama insallah bi daki sefere olur.

Kızlar yaa bende kasık ağrısı var normal mi bugün 7.gün acaba belirti olabilir mi ki :):)

offf doğum kontrol hapıyla ramazan :26: geçen sene hergünüm hastanedeydi hangisini kullancan

Sadece cok uzgunum

Canım ben ve burada ki arkadaşlar emin ol ki seni çok iyi anlıyorlar kendi duygularını anlatmana hiç gerek yok ve gene eminim ki 2-
3 gün içinde kendini toparlayacak ve gene yola çıkacağız. Yanındayım hiç merak etme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…