Dogum knt hapini kullanmama gerek kalirmiDert etme canım, çoğu kişide oluyor. Soğan kürü yap bire bir canım
offf doğum kontrol hapıyla ramazan :26: geçen sene hergünüm hastanedeydi hangisini kullancan
Haklısın canım biraz daha düşünDaha vaktim var canım ben biraz düşüneyim o zaman
Malesef bu sefer olmadi nasip degilmis demekki
Duygularimi tarif edemiyorum
Sadece cok uzgunum
Allah razı olsun canım sana da sağlıkla kucağına almayı nasil etsin. Amin. Her şeyi okudum da bi onu okumadım yeminle dur okuyayım sağolasın.
Eşin bile bende genç. Çok şanslısınız ki yaşın genç o yüzden İMSİ tekniği olan bir yerde yaptırırsanız şansınız daha da olacaktır.
Niyeki cnm nasil etki etti sana ben daha önce hiç kullanmadim simdi korkt um ginera tablet adi
Dogum knt hapini kullanmama gerek kalirmi
Niyeki cnm nasil etki etti sana ben daha önce hiç kullanmadim simdi korkt um ginera tablet adi
o ne demek acaba ımsı
hanımlar mrblar
burası daha yoğun olduğu için buraya sormak istedim...bende tedavi oluyorum 3 yıldır henuz tüp bebeğe geçilmedi ..doktorum şuan için gerek görmedi..aşılama yaptrdım daha öncesinden vs detaya girmicem...ben şuan regli oldum normalde 3. günü doktora giderim ama iş için il dışında olacam ve ancak 5. günü doktorumu görebilirm..doktorumla görüşemedim henüz yoğun....haziran ayım boşamı düşer 5. gün gidersem. tedavi uygulamazmı bana:26:hep ilaçlara 3. yada 4. gün başlardım...5. gün çokmu geç....
Evet canım 5. gün geç olur.
yapma ya..yıkıldım .napsamki püffff
hanımlar mrblar
burası daha yoğun olduğu için buraya sormak istedim...bende tedavi oluyorum 3 yıldır henuz tüp bebeğe geçilmedi ..doktorum şuan için gerek görmedi..aşılama yaptrdım daha öncesinden vs detaya girmicem...ben şuan regli oldum normalde 3. günü doktora giderim ama iş için il dışında olacam ve ancak 5. günü doktorumu görebilirm..doktorumla görüşemedim henüz yoğun....haziran ayım boşamı düşer 5. gün gidersem. tedavi uygulamazmı bana:26:hep ilaçlara 3. yada 4. gün başlardım...5. gün çokmu geç....
Canim normalde tahlil yapıp ilaçlara başlıyorlar ya oda 2.veya3.günü yapiliyor.ama sen bi dr imla görüş tüp bebekyyapip uzun protokol denerse adetin 21. Günü lucrin tarzında ilac kullanıyorsun o zaman geç olmaz ama tahlillerin önemli,bend özellikle triod tahlilini beklemisti
Selam kizlar,allahim yar ve yardimciniz olsun.insallah rabbim isteyen herkese iclerindede bize saglikli birer evlat verir
Canım geldiğin iyi oldu, şimdi biz hani boluya taşınacağız ya diyorum ki bu ikinci denemeyi hazır oradayken raporlu orada mı yaptırsam ama bölüm daha çok yeni, eşim doktorla ilk konuştuğunda ona demiş ki, şuan için burayı önermiyorum ama bir embriyolog var onu buraya almaya çalışıyoruz dalında çok iyi onu getirte bilirsek mutlaka burada yaptırın demiş. O sıralarda o olmadığı için ve ben Acıbademi çok istediğim için orada yaptırdık. Şimdi benim olumsuz olunca acaba diyorum rapordan yararlanmak için hem o bahsettiği embriyolog üniversitede işe başlamış acaba diyorum ikinci denememi orada mı yaptırsam ama eminim İMSİ cihazı yoktur ama yeni olduğu için daha mı önemserler veya ummadığın taş baş mı yarar diyorum ne bileyim aklımda Acıbademde kalacak. Bu arada dün Acıbadem mi aradım ben çider üyesiyim ya 1.000 lık indirimden tekrar yararlanıyorum birde 2. Kez hastaları olacağım için indirim varmış. Bize fiyat 3.800 olacak yani. Eşimle konuştum iyi dedi ama bu sefer ilaçlar için ben o doktora gidip tekrar rapor çıkartamam dedi çünkü ilkinde surat yapmış orda yapmadık diye ama ilaç raporunu çıkarmış şimdi eşimde çıkartmaz ilaç için yani ilaç indirimimiz olmayacak bu sefer yani gene aynı kapıya gelecek. Ne dersin canım napayım sence.
canımm maddi olarak tabiki kendi durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz ama ben senin yerinde olsam daha hiçbirşeyi oturmamış bir yerde raporluda olsa tedavi olmam.. devlet hastaneleri veya üniversite hastaneleri arasında sistemi oldukca oturmuş yerler var.. örneğin Zeynep Kamil, Süleymaniye Kadın Doğum yada Ankara Başkent Unv. hast. , Çapa gibi yerlerde sistem oturmuş iyi doktorlar var binlerce hasta üzerinde denemeleri var yıllardır, raporunu illaki devlette kullanacaksan herkezin yoğun gittiği yerlerde kullan.. çünkü bizde hem yumurta kalitesi ve rezerv azlığı hemde erkek infertilitesi var çift taraflı sıkıntılıyız..
yada Acıbademin fiyatıda oldukca iyiymiş aslında orasıda çokda sarsmaz sizi.... ilaki özelde olmak istiyorsan raporun gececeği başka özel hastane yokmu yakınlarında canım.. yada devlette olacaksan kapsamlı bir ünv. hastanesi bulman daha faydalı olur..
Ama sen gene de doktoruna sor. Çünkü iğneler hemen ikinci üçüncü gün başlanıyor benim öyle oldu
Canim normalde tahlil yapıp ilaçlara başlıyorlar ya oda 2.veya3.günü yapiliyor.ama sen bi dr imla görüş tüp bebekyyapip uzun protokol denerse adetin 21. Günü lucrin tarzında ilac kullanıyorsun o zaman geç olmaz ama tahlillerin önemli,bend özellikle triod tahlilini beklemisti
canımm maddi olarak tabiki kendi durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz ama ben senin yerinde olsam daha hiçbirşeyi oturmamış bir yerde raporluda olsa tedavi olmam.. devlet hastaneleri veya üniversite hastaneleri arasında sistemi oldukca oturmuş yerler var.. örneğin Zeynep Kamil, Süleymaniye Kadın Doğum yada Ankara Başkent Unv. hast. , Çapa gibi yerlerde sistem oturmuş iyi doktorlar var binlerce hasta üzerinde denemeleri var yıllardır, raporunu illaki devlette kullanacaksan herkezin yoğun gittiği yerlerde kullan.. çünkü bizde hem yumurta kalitesi ve rezerv azlığı hemde erkek infertilitesi var çift taraflı sıkıntılıyız..
yada Acıbademin fiyatıda oldukca iyiymiş aslında orasıda çokda sarsmaz sizi.... ilaki özelde olmak istiyorsan raporun gececeği başka özel hastane yokmu yakınlarında canım.. yada devlette olacaksan kapsamlı bir ünv. hastanesi bulman daha faydalı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?