2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dert etme canım, çoğu kişide oluyor. Soğan kürü yap bire bir canım
Dogum knt hapini kullanmama gerek kalirmi
offf doğum kontrol hapıyla ramazan :26: geçen sene hergünüm hastanedeydi hangisini kullancan

Niyeki cnm nasil etki etti sana ben daha önce hiç kullanmadim simdi korkt um ginera tablet adi

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım sana da sağlıkla kucağına almayı nasil etsin. Amin. Her şeyi okudum da bi onu okumadım yeminle dur okuyayım sağolasın.

Amin canim insallah☺️☺️Allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin🙏

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızlar ben bebeğimi kaybettim geçen başka bi doktora gittim hiç iyi değil dedi büyük bi ihtimal kürtaj olacak aslında yazmayacaktım bazı arkadaşlarım sağolsun merak etmişler o yüzden yazıyorum lütfen sizden istediğim üzülme geçer buda demeyin hatta şuanki mesajıma cvp bile yazmayın çünkü o kadar çok şaşkınımki cvp yazma durumum yok baya doluyum herşeye ağlar oldum şuan size yazaken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için... geçecek biliyorum zamanla unutucam benden daha kötüleri var ne kadar şükretsem az ama işte yinede içim acıyor
mybaby24 ,phala arkadaşlarada moral vermek çoook isterdim onlara bile bişi yazamıyorum allahtan tek dileğim kimse üzülmesin biran önce bebişlerinize kavuşursunuz inşallahhhhhh

Niyeki cnm nasil etki etti sana ben daha önce hiç kullanmadim simdi korkt um ginera tablet adi

yok kendimi hatırladım ben bi an.bana zararı oldu yanetkisini çok gördüm hatırlamak bile istemiyorum.uyku hali falan olacak çalışıyomusun ev hanımı mısın

hanımlar mrblar

burası daha yoğun olduğu için buraya sormak istedim...bende tedavi oluyorum 3 yıldır henuz tüp bebeğe geçilmedi ..doktorum şuan için gerek görmedi..aşılama yaptrdım daha öncesinden vs detaya girmicem...ben şuan regli oldum normalde 3. günü doktora giderim ama iş için il dışında olacam ve ancak 5. günü doktorumu görebilirm..doktorumla görüşemedim henüz yoğun....haziran ayım boşamı düşer 5. gün gidersem. tedavi uygulamazmı bana:26:hep ilaçlara 3. yada 4. gün başlardım...5. gün çokmu geç....

Dogum knt hapini kullanmama gerek kalirmi

Ona ben cevap vermiyim canım istersen doktoruna sor, e tabi sadece soğan kürü yapsan daha iyi çünkü doğal ama büyüklüğü hakkımda bilgim olmadığı için belki kür yeterli gelmez. Bir arkadaşım var bir sürü kisti vardı o zamanlarda da kürler pek revaçta değildi o yapmış doktoru şaşırmış sen ne yaptın da bu kistler gitti demiş

o ne demek acaba ımsı

İmsı cihazı ile sperm 8000 kat büyütülüp seçiliyor. Diğer makinalar 400 kat büyütüyor, ne kadar büyütülüp seçilirse sağlam sperm alıp yumurtayı onunla döllemek daha şansı arttırıyor. İnternetten araştır bir çok şey okuya bilirsin hakkında

Evet canım 5. gün geç olur.

Canim normalde tahlil yapıp ilaçlara başlıyorlar ya oda 2.veya3.günü yapiliyor.ama sen bi dr imla görüş tüp bebekyyapip uzun protokol denerse adetin 21. Günü lucrin tarzında ilac kullanıyorsun o zaman geç olmaz ama tahlillerin önemli,bend özellikle triod tahlilini beklemisti

Selam kizlar,allahim yar ve yardimciniz olsun.insallah rabbim isteyen herkese iclerindede bize saglikli birer evlat verir

cupcakelova'nın iletisini gördün mü? Cevap yazmak çok istedim ama istemiyor

canımm maddi olarak tabiki kendi durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz ama ben senin yerinde olsam daha hiçbirşeyi oturmamış bir yerde raporluda olsa tedavi olmam.. devlet hastaneleri veya üniversite hastaneleri arasında sistemi oldukca oturmuş yerler var.. örneğin Zeynep Kamil, Süleymaniye Kadın Doğum yada Ankara Başkent Unv. hast. , Çapa gibi yerlerde sistem oturmuş iyi doktorlar var binlerce hasta üzerinde denemeleri var yıllardır, raporunu illaki devlette kullanacaksan herkezin yoğun gittiği yerlerde kullan.. çünkü bizde hem yumurta kalitesi ve rezerv azlığı hemde erkek infertilitesi var çift taraflı sıkıntılıyız..
yada Acıbademin fiyatıda oldukca iyiymiş aslında orasıda çokda sarsmaz sizi.... ilaki özelde olmak istiyorsan raporun gececeği başka özel hastane yokmu yakınlarında canım.. yada devlette olacaksan kapsamlı bir ünv. hastanesi bulman daha faydalı olur..

Bende öyle düşündüm canım bu işi ya tutarsa diye hareket edemem ben gene Acıbademde yaptırırım.

Ama sen gene de doktoruna sor. Çünkü iğneler hemen ikinci üçüncü gün başlanıyor benim öyle oldu

tşk ediyorum kızlar.birden içimi kemirdi....arıcam bakalım doktoru müsait olduğunda görüşücem.iki gün yokum pazarda doktorun tatili pazartesi 5. gün olunca size bi sorayım dedim.saolasınız.rabbim tez zamnda gönlümüzdekileri verir inş

Bir önceki sayfaya baksana şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…