Bende öyle düşündüm canım bu işi ya tutarsa diye hareket edemem ben gene Acıbademde yaptırırım.
tşk ediyorum kızlar.birden içimi kemirdi....arıcam bakalım doktoru müsait olduğunda görüşücem.iki gün yokum pazarda doktorun tatili pazartesi 5. gün olunca size bi sorayım dedim.saolasınız.rabbim tez zamnda gönlümüzdekileri verir inş
Selam kizlar,allahim yar ve yardimciniz olsun.insallah rabbim isteyen herkese iclerindede bize saglikli birer evlat verir
cupcakelova'nın iletisini gördün mü? Cevap yazmak çok istedim ama istemiyor
yok kendimi hatırladım ben bi an.bana zararı oldu yanetkisini çok gördüm hatırlamak bile istemiyorum.uyku hali falan olacak çalışıyomusun ev hanımı mısın
acıbademde doktorun kim canım sen bursadaydın dimi
amin canm inşallah
off aynen yaçok üzüldüm ama bişe yazmamızı istememiş Allahım güç kuvvet versin inşallah bi an önce toparlar canm ya
Ceydanın selamı var de, kadınlar kulübünden tanışıyoruz de tamam mıDoktor beni hatırlar, çünkü benle çok ilgilendi süreklide yazıştık. Belki kadınlar kulübüne üye olduğumuzu söylersek daha daha temkinli ve ilgili olur ki zaten kendisi öyle ben demediğim halde ilgisi süperdi ama ben kendim bulduğum için kadınlar kulübündeki duyumlardan geldim diyemedim.
İnşallah inşallah canım şuan onun yanında o kadar çok olmak istedim ki
Kızlar ben bebeğimi kaybettim geçen başka bi doktora gittim hiç iyi değil dedi büyük bi ihtimal kürtaj olacak aslında yazmayacaktım bazı arkadaşlarım sağolsun merak etmişler o yüzden yazıyorum lütfen sizden istediğim üzülme geçer buda demeyin hatta şuanki mesajıma cvp bile yazmayın çünkü o kadar çok şaşkınımki cvp yazma durumum yok baya doluyum herşeye ağlar oldum şuan size yazaken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için... geçecek biliyorum zamanla unutucam benden daha kötüleri var ne kadar şükretsem az ama işte yinede içim acıyor
mybaby24 ,phala arkadaşlarada moral vermek çoook isterdim onlara bile bişi yazamıyorum allahtan tek dileğim kimse üzülmesin biran önce bebişlerinize kavuşursunuz inşallahhhhhh
Bursa değil ama bursaya yakın yerde oturuyorum. Doktorum Şahin bey sende mi oraya gidiyordun?
söylerim canım bugün saat 3 te gidecem çidere üye olacaktım daha sonra vazgeçtim bi gidip konuşalım bakalım inş iyi olu herşey RABBİM kolaylık versin hepimize zor işler bunlar kucağımız bebiş dolsun
İnşallah inşallah canım şuan onun yanında o kadar çok olmak istedim ki
Evhanimiyim cnm doktorda soyledi mide bulantısı yapabilir diye bu ay trk kullanacağım zaten
cevap yazmayın demişsin ama sadece şunu bilmeni isterim seni çok iyi anlıyorum çünkü bende bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için kaybetmiştim ve üzüntünü paylaşıyorum Rabbim yardımcın olsun
evet canım benim doktorumda şahin beydi iki defa onda tedavi oldum biri negatif diğeri kimyasal oldu malesef
Merhaba arkadaşlar
Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı.bu gün çok şiş hissediyorum kendimi sanki adet olacakmış gibi. Normal midir bu? Bilgisi olan varmı? Kendimi çok kötü hissediyorum😢
Peki kürtaj oldunmu cnm kendiliğinden düşme şansı varmı:26:
Yarın doktoruma gidicem ne diyecek çook merak ediyorum keşke kendiiğinden düşse kanamam da yok:85:
şişkinlik kasık ağrısı iyiye işaret inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?