2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Eğer bir daha ki aya ertelenirse bu durumda hayırlı olanı buymuş diyip başlarsın.

Selam kizlar,allahim yar ve yardimciniz olsun.insallah rabbim isteyen herkese iclerindede bize saglikli birer evlat verir

amin canm inşallah

cupcakelova'nın iletisini gördün mü? Cevap yazmak çok istedim ama istemiyor

off aynen ya çok üzüldüm ama bişe yazmamızı istememiş Allahım güç kuvvet versin inşallah bi an önce toparlar canm ya

yok kendimi hatırladım ben bi an.bana zararı oldu yanetkisini çok gördüm hatırlamak bile istemiyorum.uyku hali falan olacak çalışıyomusun ev hanımı mısın

Evhanimiyim cnm doktorda soyledi mide bulantısı yapabilir diye bu ay trk kullanacağım zaten

amin canm inşallah

off aynen ya çok üzüldüm ama bişe yazmamızı istememiş Allahım güç kuvvet versin inşallah bi an önce toparlar canm ya

İnşallah inşallah canım şuan onun yanında o kadar çok olmak istedim ki

söylerim canım bugün saat 3 te gidecem çidere üye olacaktım daha sonra vazgeçtim bi gidip konuşalım bakalım inş iyi olu herşey RABBİM kolaylık versin hepimize zor işler bunlar kucağımız bebiş dolsun

çok zor ya yalnız kalıp toparlanmak istiyo anlaşılan canm en kısa zamanda toparlanır inşallah valla Allahım kimseye yaşatmasın bu kadar beklemenin üstüne tmm derken

cevap yazmayın demişsin ama sadece şunu bilmeni isterim seni çok iyi anlıyorum çünkü bende bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için kaybetmiştim ve üzüntünü paylaşıyorum Rabbim yardımcın olsun

canım yaaaaaaaaa olmadı demek..
çok üzüldüm yaa..bu durumda ne denebilir ki..rabbım sabır versin...

Ama muayyene ücreti alacaklar 210 lira. Çidere üye olursan o parayı da sonra sana geri ödüyorlar. Ama üye olmadan gittiğin için öderler mi geri bilmiyorum

bende çok şaşkınım şuan yaa...
nasıl oldu neler oldu bilmiyorum..topiğe bi girdim çok kötü haberler okudum..
rabbim sabrın en büyüğünü versin ona..hamile kalıpta kaybetmek çok büyük acı
keşke yanında olabilseydik...
kıyamam yaaa hamilelik takvimi bile yapmamıştı o kadar ince düşünceliydi

Peki kürtaj oldunmu cnm kendiliğinden düşme şansı varmı:26:
Yarın doktoruma gidicem ne diyecek çook merak ediyorum keşke kendiiğinden düşse kanamam da yok:85:

evet canım benim doktorumda şahin beydi iki defa onda tedavi oldum biri negatif diğeri kimyasal oldu malesef

Benim orda ilk transferim oldu maalesef kimyasal gebelik. İkinciyi de orada düşünüyorum. Sizde sorun nedir canım? Birde doktor bey çok iyi değil mi?

Merhaba arkadaşlar
Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı.bu gün çok şiş hissediyorum kendimi sanki adet olacakmış gibi. Normal midir bu? Bilgisi olan varmı? Kendimi çok kötü hissediyorum😢

canm bol su ıcmen gerekıyor sanırım yetersız geldı ıctıgın su yumurtaları aldıgın yer sıvı ıle dolacak bunu untma sısmesıde gayet normal ohss olmak ıstemıyorsan su ıc 4 5 lt re ıc

Peki kürtaj oldunmu cnm kendiliğinden düşme şansı varmı:26:
Yarın doktoruma gidicem ne diyecek çook merak ediyorum keşke kendiiğinden düşse kanamam da yok:85:

canmm degerın artıyorsa kurtaj olursun deger düşerse düşüyor allah yardımcın olsun canmm arkadaşımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…