canm bol su ıcmen gerekıyor sanırım yetersız geldı ıctıgın su yumurtaları aldıgın yer sıvı ıle dolacak bunu untma sısmesıde gayet normal ohss olmak ıstemıyorsan su ıc 4 5 lt re ıc
Teşekkürederim bugün az su içtim o yüzden böyle oldum heralde
Peki kürtaj oldunmu cnm kendiliğinden düşme şansı varmı:26:
Yarın doktoruma gidicem ne diyecek çook merak ediyorum keşke kendiiğinden düşse kanamam da yok:85:
allah yardımcın olsun tatlım omba gibi başla inşallah
Yarın doktoruma gidicem ne diyecek çook merak ediyorum keşke kendiiğinden düşse kanamam da yok:85:
kürtaj olmadım canım kendiliğinden düştü 7 haftalık hamileydim aniden bir leke kanamam oldu sürekli ultrasonla kontrol etti doktorum ama kalp atışı yoktu üç gün sonrada kese bozulmuş akşama doğru kürtaj yapacam dedi ama akşam olmadan şiddetli ağrı ve sancıyla bebeğimi kaybettim sonrasında ultrasonla muayene olunca parça kalmadığı için kürtaja gerek yok dendi
inşallah sende bu zorlu süreci en az zararla atlatırsın canım seni çok seviyorum biliyosun Rabbim yardımcın olsun
kürtaj olmadım canım kendiliğinden düştü 7 haftalık hamileydim aniden bir leke kanamam oldu sürekli ultrasonla kontrol etti doktorum ama kalp atışı yoktu üç gün sonrada kese bozulmuş akşama doğru kürtaj yapacam dedi ama akşam olmadan şiddetli ağrı ve sancıyla bebeğimi kaybettim sonrasında ultrasonla muayene olunca parça kalmadığı için kürtaja gerek yok dendi
inşallah sende bu zorlu süreci en az zararla atlatırsın canım seni çok seviyorum biliyosun Rabbim yardımcın olsun
Kızlar ben bebeğimi kaybettim geçen başka bi doktora gittim hiç iyi değil dedi büyük bi ihtimal kürtaj olacak aslında yazmayacaktım bazı arkadaşlarım sağolsun merak etmişler o yüzden yazıyorum lütfen sizden istediğim üzülme geçer buda demeyin hatta şuanki mesajıma cvp bile yazmayın çünkü o kadar çok şaşkınımki cvp yazma durumum yok baya doluyum herşeye ağlar oldum şuan size yazaken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için... geçecek biliyorum zamanla unutucam benden daha kötüleri var ne kadar şükretsem az ama işte yinede içim acıyor
mybaby24 ,phala arkadaşlarada moral vermek çoook isterdim onlara bile bişi yazamıyorum allahtan tek dileğim kimse üzülmesin biran önce bebişlerinize kavuşursunuz inşallahhhhhh
Benim orda ilk transferim oldu maalesef kimyasal gebelik. İkinciyi de orada düşünüyorum. Sizde sorun nedir canım? Birde doktor bey çok iyi değil mi?
tatlım ıs yerınden yakın arkadaşım da gecen hafta kürtaj oldu..
bebeğin kesesi görüldü ama kalp atışı duyulmadığı için 3. ayında kürtaj oldu..doktor kendiliğinden düşmesini beklemek bana göre doğru deil.içerisi tam temizlenmeyebilir kürtaj olman gerek demiş.
rabbim sana sabır versin.
ayy inşallah yaa gaz peki sendede varmı başka ne belirtilerin oldu
canm benm deger artmış yarın keseye gıdecem cupcake cok uzuldugum ıcın bugun kendmle ıllgılı konusamıyacamm ıcım cayır cayır yanıyor çünküühaberın olsun sendemı yarın gıdıyordun cumamı yarın haber verrm saana
Seni çok seviyorum ve yanında olmak istiyorum. Sana sımsıkı ama sımsıkı sarılıyorum
sakınn tek ılacın o şuan transferın ne zaman elıne bır ltrelık suyu al bıtır doldur o sekılde say ne kadar ıctıgnıde bardakla az ıcersın sıseyle ıc canm
Ayyyyy inşallahhh benimde öyle olır ağrıya sızıya razıyım yeterki kendiliğinden düşsün:85:
Bende seni seviyorum bana çok yardımcı olmuşsundur iyiki varsınız
o acı ne buyuk bır acı 3kere cektım o caıyı sıtmasını usumesın sancının tarıfı yok sankı yuz bıcak bırden sokuluyor kasıklarınaallahım sanada tez vakıtde versın mucızene canmmmbenmmm
Canim bende keseyi gördüm fakat kalp atışını duymadım doktor ertesi günü kurtajla alalım dedi tüp bebek tedavisi gördüğün için parça filan kalmasını istemeyiz dedi akşamına kanamayla acile gittik zaten yolda dusurmustum her ihtimale karşı kurtaja aldılar vakumla çekiliyor kurtaj sonrası da ağrı vs olmuyor
bizde sorun yok canım sebebsiz infertilite
ben üçüncü denemeyi orada düşünmüyorum neden dersen evet doktor bey çok iyi ama ilk tüp bebek tedavimde gördüğüm ilgiyi maalesef ikinci tüp bebekte görmedim ikincisi dondurulmuş embriyo transferiydi bana sormadan altı tane embriyomu çözdürdüler ikisini transfer ettiler oda kimyasal oldu bir merkeze ikiden fazla şans vermeyi doğru bulmuyorum kendimce
Canımsın yaaaa sende yeni negatif aldın hiç birşey yazamadım
sizleri tanımıyorım ama bende sizleri çoook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?