2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canm bol su ıcmen gerekıyor sanırım yetersız geldı ıctıgın su yumurtaları aldıgın yer sıvı ıle dolacak bunu untma sısmesıde gayet normal ohss olmak ıstemıyorsan su ıc 4 5 lt re ıc

Teşekkürederim bugün az su içtim o yüzden böyle oldum heralde

Peki kürtaj oldunmu cnm kendiliğinden düşme şansı varmı:26:
Yarın doktoruma gidicem ne diyecek çook merak ediyorum keşke kendiiğinden düşse kanamam da yok:85:

kürtaj olmadım canım kendiliğinden düştü 7 haftalık hamileydim aniden bir leke kanamam oldu sürekli ultrasonla kontrol etti doktorum ama kalp atışı yoktu üç gün sonrada kese bozulmuş akşama doğru kürtaj yapacam dedi ama akşam olmadan şiddetli ağrı ve sancıyla bebeğimi kaybettim sonrasında ultrasonla muayene olunca parça kalmadığı için kürtaja gerek yok dendi

inşallah sende bu zorlu süreci en az zararla atlatırsın canım seni çok seviyorum biliyosun Rabbim yardımcın olsun

allah yardımcın olsun tatlım omba gibi başla inşallah

canm benm deger artmış yarın keseye gıdecem cupcake cok uzuldugum ıcın bugun kendmle ıllgılı konusamıyacamm ıcım cayır cayır yanıyor çünküühaberın olsun sendemı yarın gıdıyordun cumamı yarın haber verrm saana

Yarın doktoruma gidicem ne diyecek çook merak ediyorum keşke kendiiğinden düşse kanamam da yok:85:

tatlım ıs yerınden yakın arkadaşım da gecen hafta kürtaj oldu..
bebeğin kesesi görüldü ama kalp atışı duyulmadığı için 3. ayında kürtaj oldu..doktor kendiliğinden düşmesini beklemek bana göre doğru deil.içerisi tam temizlenmeyebilir kürtaj olman gerek demiş.
rabbim sana sabır versin.

Ayyyyy inşallahhh benimde öyle olır ağrıya sızıya razıyım yeterki kendiliğinden düşsün:85:
Bende seni seviyorum bana çok yardımcı olmuşsundur iyiki varsınız

o acı ne buyuk bır acı 3kere cektım o caıyı sıtmasını usumesın sancının tarıfı yok sankı yuz bıcak bırden sokuluyor kasıklarına allahım sanada tez vakıtde versın mucızene canmmmbenmmm

Seni çok seviyorum ve yanında olmak istiyorum. Sana sımsıkı ama sımsıkı sarılıyorum

geçmiş olsun hayatım.. başkada birşey yazmak istemiyorum şu anda çünkü yazacak birşey bulamıyorum..

Benim orda ilk transferim oldu maalesef kimyasal gebelik. İkinciyi de orada düşünüyorum. Sizde sorun nedir canım? Birde doktor bey çok iyi değil mi?

bizde sorun yok canım sebebsiz infertilite

ben üçüncü denemeyi orada düşünmüyorum neden dersen evet doktor bey çok iyi ama ilk tüp bebek tedavimde gördüğüm ilgiyi maalesef ikinci tüp bebekte görmedim ikincisi dondurulmuş embriyo transferiydi bana sormadan altı tane embriyomu çözdürdüler ikisini transfer ettiler oda kimyasal oldu bir merkeze ikiden fazla şans vermeyi doğru bulmuyorum kendimce

Sağol kuzum allahım kimseye yaşatmasın

Canim bende keseyi gördüm fakat kalp atışını duymadım doktor ertesi günü kurtajla alalım dedi tüp bebek tedavisi gördüğün için parça filan kalmasını istemeyiz dedi akşamına kanamayla acile gittik zaten yolda dusurmustum her ihtimale karşı kurtaja aldılar vakumla çekiliyor kurtaj sonrası da ağrı vs olmuyor

bende cupcake arkadaşıma çok üzüldüm o benim umudumdu onu görünce korkmaya başladım yine ben onada bişey diyemiyorum çok üzüldüm bu arada nasip olrda görünürse bende yarın sabah kese görmeye gitcem sonra işe gelcem.haberleşelim

sakınn tek ılacın o şuan transferın ne zaman elıne bır ltrelık suyu al bıtır doldur o sekılde say ne kadar ıctıgnıde bardakla az ıcersın sıseyle ıc canm

Şişeyle içiyordum genelde ama nedense bugün cnm hiç istemedi, transferim daha belli deil. Yarın Yada c.tesi olacak.
Giderek stres basıyor şimdiye kadar çok sakindim oysa ki

Ayyyyy inşallahhh benimde öyle olır ağrıya sızıya razıyım yeterki kendiliğinden düşsün:85:
Bende seni seviyorum bana çok yardımcı olmuşsundur iyiki varsınız

inşallah istediğin gibi olur tatlım korkma Rabbim herşeyin bir kolaylığını verir mutlaka

hemde ne sancı tarifi mümkün değil Allahım kimseye yaşatmasın yaşayanlarada hem dayanma gücü hem de sabır versin

duanada yürekten amin diyorum canım sen hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş dualarında bizlerede yer ver canım

Rabbim seninde sağlıklı ve hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin

Sevindğm cnm ağrı olmamasına
ama senin beneiğinin düşmesine çok üzüldüm bilmiyordum öyle bi acı yaşadığını allahım birdaha yaşatmaz inşallahhhh

Doğru söylüyorsun canım, hadi iki neyse ama bende olsam 3. yü denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…