2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bugun versen bellı olurdu aslında canım..
0 ın altında cıktı mı yada 2-5 falan gebelik olmuyor maalesef...

Canım yaa umarım tez zamanda bebeğin gelir. Hayırlısı olsun

evet cnm haklısın.

Canım benim nasip buymus seni çok iyi anlıyorum hem senin daha yasin küçük bitanem inşallah en kisa zamanda bebisin gelecek her zaman yanındayız
sagolun arkadaşlar bennu en iyi siz anlıyorsunuz bi sizinle konuşuyorum tüp bebek yaptığımızı ailem bilmiyor bi kayın validem bide kayın pederim biliyor kimseyle konuşamamak insanı boğuyor herkes bebek düşünmüyor musunuz diyor çok bunaldim (herşeyden herkesten

kızlarrrr bal+çörek otu+tarcın+polen karısımı yapıyorummm...baslıycam aksam sabah bı tatlı kasıgı yemeye..ne dersınız...baska ne yemeliyimmm sizceeee yumoşlar kaliteli olsunnnn

merhaba kızlar, dün konuyla ilgili bir başlık da açtım ama doyurucu bir bilgiye sahip olamadım bi türlü
net bir bilginiz varsa söyler misiniz lütfen, tüp bebek için rapor çıkarma şartları tam olarak nedir? hastaneler farklı prosedür mü uyguluyor? kaç başarısız aşılama gerekiyor???

kızlarrrr bal+çörek otu+tarcın+polen karısımı yapıyorummm...baslıycam aksam sabah bı tatlı kasıgı yemeye..ne dersınız...baska ne yemeliyimmm sizceeee yumoşlar kaliteli olsunnnn

cnm çörek otu rahim kaslarını sıkılaştırıp düşük olmasını engelliyomuş bende transferden önce bal tarçın çörek otu yaptım
aç karnına yedim hergün şükür bebeğim tutundu inş şifa olur herkeze

KIZLARRR ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi tatiller..
sonuç alacak olan arkadaşlarımm umarım pozitif haberler ile gelirsiniz..
amaya sana da iyi tatiller canım..
negatif alan arkadaşlarım sizede rabbım sabır versın pazartesi görüşmek üzere

evet ayçiçeği benim de gözlerim doldu kiiiii pis misiniz nesiniz yahuuuu, işteyiz gözler dolunca dalga geçiyolar herhaldeeeeeee

ben bu gidişle hiç yaşayamayacağım.beni de duygusala bağlama lütfen canım.zaten yaram taze.sen tuz basma.sarmaya çalışıyorum.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Elimden geldiğince olumlu olmaya çalışıyorum ama bugün içim bi tuhaf yaa özür dilerim hepinizden kızlar tutamıyorum bazen kendimiii
İnşallah güzel günler yakında. Dualarım yalnız kendime değil, hepiniz için...

ayyyy gulcannnn e senı tebrık edemedım ben yaaa...Tebrikler canım gözunaydınn...allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsınn canımmm canım ne zaman basladın yemeye kac gun yedin:44::44:

ayyyy gulcannnn e senı tebrık edemedım ben yaaa...Tebrikler canım gözunaydınn...allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsınn canımmm canım ne zaman basladın yemeye kac gun yedin:44::44:

sağol cnm allah hepinize nasip etsin ben nezman başladım hatırlamıyorum ama iğnelere başlayana kadar yedim cnm iğnelere başlayınca bıraktım ne olur ne olmaz die şimdide troit sorunu çıktı hamile kalmakla bitmiyor walla

Ben hurmanında şifalı geleceğine inanıyorum cnm ya (Kuru Hurma)
Keçiboynuzu Pekmezi ayrıca

hımmmm anladımm canım ben iğnelerle beraber kullansam sıkıntı olmaz galıba yaaa...canım Allahım daha buyuk sınavlardan gecırmesın bizi..bebişini de senı de korusun Rabbim...hepimize nasip etsın Allahımm

görüşürüz cnm iyi akşamlar.

Ben hurmanında şifalı geleceğine inanıyorum cnm ya (Kuru Hurma)
Keçiboynuzu Pekmezi ayrıca
evet hurmayı da gun de bı ıkı tane yesem faydalı olabılır canım cookkk sagolllll..bu arada yazını okudumm çok içlendım be kuzucummm...Allahım bize de nasip etsın ne diyelımmm cnm ...

kızlar yaa işteyım çalışıyorum birazdan çıkcam.. transfern 3.günündeyım.. bugun karın ağrısı başladı.. ya bu kötümü acaba.. iş yerındekiler bılmıyor..burda liseli stajerler var bi anda şakalaştılar bana vurcaklardı hafıf koluma çarptı.. ben bı anda irkildim korktum bişey olcak dıye karnımı tuttum.. bunun gibi irkilmeler oldu.. yaa bişey olmuşmudurr yaa.. offf... elımde olmayan bı durum oldu..:18:

Son düzenleme:
evet hurmayı da gun de bı ıkı tane yesem faydalı olabılır canım cookkk sagolllll..bu arada yazını okudumm çok içlendım be kuzucummm...Allahım bize de nasip etsın ne diyelımmm cnm ...

Aminnn kuzum ya aslında böyle konuşmak dile getirmek istemiyorum ama tutamadım kendimi işte kusuruma bakmayın yaaa..
İnşallah süper süper yumurtaların olsun cnm sonra onlardan güzel güzel bebişlerrrr

Canim incir kuru yapabilirsin. Ben yapmıştım yararı olduğunu düşünüyorum.

kızlar iğneye başlayacağım bugün. ilk defa yapacağım birz tedirginim ama Allah'ım evlat için yaparım herşeyi. inşallah hepimize naip olur neler yemeliyim nelere dikkat etmeliyim kızlar
birde bal çörek otu tarçın kürü yapayım mı
ben şuan incir kürü yapıyorum da

Son düzenleme:
Aminnn kuzum ya aslında böyle konuşmak dile getirmek istemiyorum ama tutamadım kendimi işte kusuruma bakmayın yaaa..
İnşallah süper süper yumurtaların olsun cnm sonra onlardan güzel güzel bebişlerrrr

Aminnnnnn kuzucummm beee...Allahım hem cok korkuyorum hem de cok heyecanlıyımmm yaaa...biraz sakin olmalıyımmm

Canim incir kuru yapabilirsin. Ben yapmıştım yararı olduğunu düşünüyorum.

canım benım süreklı yükselen ve ılacla dusen yuksek prolaktın sorunum varrr....o yuzden incir+maden suyu+dere otundan uzak duruyorum canım..teşekkurler ilgin için canımm...senın de umarım guzel ve kocamaaaannn hcg sonucların olacak canımm

uzulme cnm hiç bişeycik olmazzzzzz...Allahım senı ve bebısını korusuuunnnn...bızım annelerımız bıze hamıle oldugunu bılmeden ne çapalar yapıp ne agrılıklar kaldırmıss..baakk bıze bıse olmamıss...Allahım ol dedıkten sonra hıc bısey olmazz canımm bebişineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…