korkunun ecele faydası yok cancazımmmmmmmmm umarım herşey güzel olucak
bugun versen bellı olurdu aslında canım..
0 ın altında cıktı mı yada 2-5 falan gebelik olmuyor maalesef...
Canım yaa umarım tez zamanda bebeğin gelir. Hayırlısı olsun
evet cnm haklısın.
sagolun arkadaşlar bennu en iyi siz anlıyorsunuz bi sizinle konuşuyorum tüp bebek yaptığımızı ailem bilmiyor bi kayın validem bide kayın pederim biliyor kimseyle konuşamamak insanı boğuyor herkes bebek düşünmüyor musunuz diyor çok bunaldimCanım benim nasip buymus seni çok iyi anlıyorum hem senin daha yasin küçük bitanem inşallah en kisa zamanda bebisin gelecek her zaman yanındayız
kızlarrrr bal+çörek otu+tarcın+polen karısımı yapıyorummm...baslıycam aksam sabah bı tatlı kasıgı yemeye..ne dersınız...baska ne yemeliyimmm sizceeeeyumoşlar kaliteli olsunnnn
evet ayçiçeği benim de gözlerim doldu kiiiiipis misiniz nesiniz yahuuuu, işteyiz gözler dolunca dalga geçiyolar herhaldeeeeeee
ben bu gidişle hiç yaşayamayacağım.beni de duygusala bağlama lütfen canım.zaten yaram taze.sen tuz basma.sarmaya çalışıyorum.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
cnm çörek otu rahim kaslarını sıkılaştırıp düşük olmasını engelliyomuş bende transferden önce bal tarçın çörek otu yaptım
aç karnına yedim hergün şükür bebeğim tutundu inş şifa olur herkeze
ayyyy gulcannnn e senı tebrık edemedım ben yaaa...Tebrikler canım gözunaydınn...allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsınn canımmmcanım ne zaman basladın yemeye kac gun yedin:44::44:
kızlarrrr bal+çörek otu+tarcın+polen karısımı yapıyorummm...baslıycam aksam sabah bı tatlı kasıgı yemeye..ne dersınız...baska ne yemeliyimmm sizceeeeyumoşlar kaliteli olsunnnn
hımmmm anladımm canım ben iğnelerle beraber kullansam sıkıntı olmaz galıba yaaa...canım Allahım daha buyuk sınavlardan gecırmesın bizi..bebişini de senı de korusun Rabbim...hepimize nasip etsın Allahımmsağol cnm allah hepinize nasip etsin ben nezman başladım hatırlamıyorum ama iğnelere başlayana kadar yedim cnm iğnelere başlayınca bıraktım ne olur ne olmaz die şimdide troit sorunu çıktı hamile kalmakla bitmiyor walla
KIZLARRR ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi tatiller..
sonuç alacak olan arkadaşlarımm umarım pozitif haberler ile gelirsiniz..
amaya sana da iyi tatiller canım..
negatif alan arkadaşlarım sizede rabbım sabır versın pazartesi görüşmek üzere
evet hurmayı da gun de bı ıkı tane yesem faydalı olabılır canım cookkk sagolllllBen hurmanında şifalı geleceğine inanıyorum cnm ya (Kuru Hurma)
Keçiboynuzu Pekmezi ayrıca
evet hurmayı da gun de bı ıkı tane yesem faydalı olabılır canım cookkk sagolllll..bu arada yazını okudumm çok içlendım be kuzucummm...Allahım bize de nasip etsın ne diyelımmm cnm ...
Aminnn kuzum ya aslında böyle konuşmak dile getirmek istemiyorum ama tutamadım kendimi işte kusuruma bakmayın yaaa..
İnşallah süper süper yumurtaların olsun cnm sonra onlardan güzel güzel bebişlerrrr
Canim incir kuru yapabilirsin. Ben yapmıştım yararı olduğunu düşünüyorum.
uzulme cnm hiç bişeycik olmazzzzzz...Allahım senı ve bebısını korusuuunnnn...bızım annelerımız bıze hamıle oldugunu bılmeden ne çapalar yapıp ne agrılıklar kaldırmıss..baakk bıze bıse olmamısskızlar yaa işteyım çalışıyorum birazdan çıkcam.. transfern 3.günündeyım.. bugun karın ağrısı başladı.. ya bu kötümü acaba.. iş yerındekiler bılmıyor..burda liseli stajerler var bi anda şakalaştılar bana vurcaklardı hafıf koluma çarptı.. ben bı anda irkildim korktum bişey olcak dıye karnımı tuttum.. bunun gibi irkilmeler oldu.. yaa bişey olmuşmudurr yaa.. offf... elımde olmayan bı durum oldu..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?