- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Hatunlar coştu tatlimm mybayb de tasinicakmis:)))Mybaby yani eve taşınmadı ki hatibulut taşınacaktı
kızlar iğneye başlayacağım bugün. ilk defa yapacağım birz tedirginim ama Allah'ım evlat için yaparım herşeyi. inşallah hepimize naip olur neler yemeliyim nelere dikkat etmeliyim kızlar
birde bal çörek otu tarçın kürü yapayım mı
ben şuan incir kürü yapıyorum da
kızlar yaa işteyım çalışıyorum birazdan çıkcam.. transfern 3.günündeyım.. bugun karın ağrısı başladı.. ya bu kötümü acaba.. iş yerındekiler bılmıyor..burda liseli stajerler var bi anda şakalaştılar bana vurcaklardı hafıf koluma çarptı.. ben bı anda irkildim korktum bişey olcak dıye karnımı tuttum.. bunun gibi irkilmeler oldu.. yaa bişey olmuşmudurr yaa.. offf... elımde olmayan bı durum oldu..:18:
sagolun arkadaşlar bennu en iyi siz anlıyorsunuz bi sizinle konuşuyorum tüp bebek yaptığımızı ailem bilmiyor bi kayın validem bide kayın pederim biliyor kimseyle konuşamamak insanı boğuyor herkes bebek düşünmüyor musunuz diyor çok bunaldim(herşeyden herkesten
uzulme cnm hiç bişeycik olmazzzzzz...Allahım senı ve bebısını korusuuunnnn...bızım annelerımız bıze hamıle oldugunu bılmeden ne çapalar yapıp ne agrılıklar kaldırmıss..baakk bıze bıse olmamıss...Allahım ol dedıkten sonra hıc bısey olmazz canımm bebişineee
Vallahi benim tüp bebek yaptığımı herkes biliyor o yüzden çoook rahatım kimse bişey sormuyor...sorun yola canim ben senin sorununu tam bilmiyorum sadece yaşının 22 olduğunu biliyorum))
Sorun ne güzelim sizde?
canım benım süreklı yükselen ve ılacla dusen yuksek prolaktın sorunum varrr....o yuzden incir+maden suyu+dere otundan uzak duruyorum canım..teşekkurler ilgin için canımm...senın de umarım guzel ve kocamaaaannn hcg sonucların olacak canımm
hiç bi şeycik olmaz bi tanem merak etme.
kızlarrrr bal+çörek otu+tarcın+polen karısımı yapıyorummm...baslıycam aksam sabah bı tatlı kasıgı yemeye..ne dersınız...baska ne yemeliyimmm sizceeeeyumoşlar kaliteli olsunnnn
Aslında ben bugun yaptırmak istedim eşim istemedi tam gününde öğrenelim dedi bende ısrar etmedim:)
:)) benimde herkez biliyor canım kafam okadar rahatki hiçkimse umrumda olmuyor artık.. saçma sorularada maruz kalmıyorum
canım incir prolaktini yükseltiyormu hiç bilmiyordum.. benim yüksek çıkmıştı bu ay tekrar test istedi doktorum..
yumurta kalitem artsın diye bir ara günde yarım paket incir yiyordum:))
sağol canım benım.. inş olmaz.. insan tedirgin oluyor tutunamazsa diye.. içimi rahatlatınrabbım nasip ettıyse hiç bişey engel olmaz evet.. inş olmamştır. tüp bebek olunca daha hassas oluyorsun sanırım..
canım ben saracoglu ıle konustum tel de...bana aslan pencesı onerdii...bunlardan da uzak dur dedı canımm...ben denedım aslan pençesi cok ise yarıyorr...prolaktınim o ay cok normal cıktı...bu saydıklarımdan da uzak duruyorum canımmm
ben bu karışıma keten tohumu ve toz karanfilde katıyordum canım..
cnm pekı düşürüp sabıtledın miii..bende yarın test yaptırcam bakalım ne cıkacak prolaktınımm...gecen ay dostınex kullandım bu ay yukselmemıs olabılırr...tüp tedavısinde mısın su an canımmBende de prolaktin ve çikolata kisti var parlodel içtim sürekli. Opu'dan sonra kesiliyor ilaç. Süt yapan her şey yükseltiyor nerdeyse. Faydalı bişey yiyemez olduydum düşürcem diye.
Ne çektim be.
hımmmmm mantıklıı..cnm pekı kım onerdı sana bu ıkı seyııı:44::44::44:
cnm pekı düşürüp sabıtledın miii..bende yarın test yaptırcam bakalım ne cıkacak prolaktınımm...gecen ay dostınex kullandım bu ay yukselmemıs olabılırr...tüp tedavısinde mısın su an canımm
Bizde esim de sorun sperm azlığı 6 ay sperm çıkışı için tedavi gördü ve ilk denememizdi olmadı 18 yumurta toplamıydı 7 tanesi dollendi transfer edildi ama transferin ilk gecesi kanamam olmuştu herhalde o gece tutunamadı ve gitti nasip değilmiş :)Vallahi benim tüp bebek yaptığımı herkes biliyor o yüzden çoook rahatım kimse bişey sormuyor...sorun yola canim ben senin sorununu tam bilmiyorum sadece yaşının 22 olduğunu biliyorum))
Sorun ne güzelim sizde?
anladım cnm du bakalım bulursam karanfılı katacam..saoll güzel bilgilerın için canımmyumurta rezerv azlığı toğiginde bi arkadaş önerdi denemiş o ay 4 tane yumurtası olmuş şimdi hamileydi.. gerçi bende geçen tedavimde 1 ay uyguladım ilk kez 3 tane yumurtam oldu ve hepsi döllendi..
ama benim karışımım şöyledi..
doğal bal, keten tohumu, çörek otu, toz karanfil.. günde iki defa tatlı kaşığı ile
propolis ve polen ihtiyıcımıda Eczaneden aldığım Apiteradan arada yiyerek gideriyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?