2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm ben de yarın baslıycam ıgnelereee...hiç korkma hiç can yakmıyorr..bende bak+çörek otu+tarcın kullanıcam canımmm...umarım faydası olur ıkımızedeee

hiç bi şeycik olmaz bi tanem merak etme.

Vallahi benim tüp bebek yaptığımı herkes biliyor o yüzden çoook rahatım kimse bişey sormuyor...sorun yola canim ben senin sorununu tam bilmiyorum sadece yaşının 22 olduğunu biliyorum))
Sorun ne güzelim sizde?

sağol canım benım.. inş olmaz.. insan tedirgin oluyor tutunamazsa diye.. içimi rahatlatın rabbım nasip ettıyse hiç bişey engel olmaz evet.. inş olmamştır. tüp bebek olunca daha hassas oluyorsun sanırım..

:)) benimde herkez biliyor canım kafam okadar rahatki hiçkimse umrumda olmuyor artık.. saçma sorularada maruz kalmıyorum

canım incir prolaktini yükseltiyormu hiç bilmiyordum.. benim yüksek çıkmıştı bu ay tekrar test istedi doktorum..
yumurta kalitem artsın diye bir ara günde yarım paket incir yiyordum:))

kızlarrrr bal+çörek otu+tarcın+polen karısımı yapıyorummm...baslıycam aksam sabah bı tatlı kasıgı yemeye..ne dersınız...baska ne yemeliyimmm sizceeee yumoşlar kaliteli olsunnnn

ben bu karışıma keten tohumu ve toz karanfilde katıyordum canım..

:)) benimde herkez biliyor canım kafam okadar rahatki hiçkimse umrumda olmuyor artık.. saçma sorularada maruz kalmıyorum

Vallahi en güzeli ışte yoksa herkes gelip çocuk dusunmuyon mu,bak o yeni evlendi yaptı sen daha ne haklıyım yaşında geçiyor diye söylüyordu.şimdi hiçkimse bişey deyemiyor

canım incir prolaktini yükseltiyormu hiç bilmiyordum.. benim yüksek çıkmıştı bu ay tekrar test istedi doktorum..
yumurta kalitem artsın diye bir ara günde yarım paket incir yiyordum:))

canım ben saracoglu ıle konustum tel de...bana aslan pencesı onerdii...bunlardan da uzak dur dedı canımm...ben denedım aslan pençesi cok ise yarıyorr...prolaktınim o ay cok normal cıktı...bu saydıklarımdan da uzak duruyorum canımmm

ewet cnm tüp bebek yaptırdım sekız gun evde yattım sadece evde dolandımm..yemegım bıle kucagıma geldı ama tutmadı...kendılıgımden hamıle kaldımm...haberım bıle yoktuu..herseyı yaptımm..boş gebelık olduu ve düşmedı kurtaj oldum canımm..yanı demem o ki ne yaparsak yapalımmm Rabbim ol dedıyse o melege hiç bişey engel olamaz...sen dıkkatlı ol gerısını Allaha bırakkk

Bende de prolaktin ve çikolata kisti var parlodel içtim sürekli. Opu'dan sonra kesiliyor ilaç. Süt yapan her şey yükseltiyor nerdeyse. Faydalı bişey yiyemez olduydum düşürcem diye.

Ne çektim be.

Bende de prolaktin ve çikolata kisti var parlodel içtim sürekli. Opu'dan sonra kesiliyor ilaç. Süt yapan her şey yükseltiyor nerdeyse. Faydalı bişey yiyemez olduydum düşürcem diye.

Ne çektim be.
cnm pekı düşürüp sabıtledın miii..bende yarın test yaptırcam bakalım ne cıkacak prolaktınımm...gecen ay dostınex kullandım bu ay yukselmemıs olabılırr...tüp tedavısinde mısın su an canımm

hımmmmm mantıklıı..cnm pekı kım onerdı sana bu ıkı seyııı:44::44::44:

yumurta rezerv azlığı toğiginde bi arkadaş önerdi denemiş o ay 4 tane yumurtası olmuş şimdi hamileydi.. gerçi bende geçen tedavimde 1 ay uyguladım ilk kez 3 tane yumurtam oldu ve hepsi döllendi..
ama benim karışımım şöyledi..
doğal bal, keten tohumu, çörek otu, toz karanfil.. günde iki defa tatlı kaşığı ile
propolis ve polen ihtiyıcımıda Eczaneden aldığım Apiteradan arada yiyerek gideriyordum..

Maalesef hiç düşmüş halini görmedim. 40'tı benim tedaviye başlamadan önce dostinex çok kötü yapmıştı beni geçen sene o yüzden parlodel verdi dr bu kez 12 tane falan içtim geçen pazartesiye kadar. Pazartesi yumurta toplandı dr artık içme dedi ama bilmiyoruz tabi düştü mü kaldı mı merak da ediyorum açıkçası. Dün transfer oldu canım.

Bizde esim de sorun sperm azlığı 6 ay sperm çıkışı için tedavi gördü ve ilk denememizdi olmadı 18 yumurta toplamıydı 7 tanesi dollendi transfer edildi ama transferin ilk gecesi kanamam olmuştu herhalde o gece tutunamadı ve gitti nasip değilmiş :)

anladım cnm du bakalım bulursam karanfılı katacam..saoll güzel bilgilerın için canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…