2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
anladım cnm ben hep dostınex kullandımm...1.2 ye dusuyo hemen.doktorumda hısteroskopı yaptıgı gun daha içme dedı...yumurta kalıtesını dusuruyo hatta yumurtlatmıyo bu lanet hormonn...canım tedavın hayırlı sonuuu bebişli olsunnnnn

İşte ben de onu anlamıyorum canım ya embriyolog yumurtalar gayet iyi dedi. Eğer düşmediyse prolaktin iyi çıkmazdı heralde? Bi de şimdi kullanmıyorum 5 gündür çıktıysa tutunmaya çalışan zavallı embriyoma bişiy yapmaz inşallah.
Teşekkür ederim dediğin gibi olur umarım. Senin de her şey istediğin gibi olsun. :)

canım inş rabbım çoçuk sahıbı olmayı nasip eder hepimize..rabbım sabır versın.. haklısın evet...prolaktınden bahsetmışsınız.. benımde prolaktın sorunum oldu.. valla ıncırın yumurta oluşumna faydası var dıye yedım.. bırde kabızlık sorunum var ıncır kayısıyı her sabah aç karnına yıyorum ıyı gelıyor kabızlığa... hala yıyorum.. şimdi ben tüp bebeğe başladgımdan beri incir yedim.. prolaktını çıkarttıgını bılmıyordum..en son değerm 19 du. doktorum normal dedi. acaba çıktımıkı..

cnm benim aylardir yuksekti eski doktorum dusmesi icin hicbirsey vermedi ve demedide.. simdi yeni doktorumun dikkatini cekmis o beni uyardi ve yeni test istedi ona gore tedavi uygulayacagim dedi..

Canim ne zamandır göremedik merak ettim valla neden d.hapı kullanıyorsun doktor mu dedi:26:

cnm artik pek girmiyorsun islerin seyehatlerin cok yogun sanirim.. neden cesaret edemiyorsun bir yerden baslamak gerek.. bukadar sure neden hap kullandin yumurtalarini cok baskilamazmi..

Evet arkadaşlar ya çikolata kistlerim büyümesin diye doktor dedi. Ama ilk ay başlamaktan geciktim ve kendi kendime hamile kaldım. Ama o da kimyasaldan öteye geçemedi. İnşallah haziran sonunda yeni bir deneme yapacağız.

Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.

canım herseyin hayırlısı :) inşallah hepimiz bir sonraki tedavimizde pozitif diye burayı inletiriz :)

Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim ?

canım malesef rabbim bir sonraki tedavinde yüzünü güldürsün :)

canım ben hayıt suyu da iiyorum iki aydır yumilerin buyudugunu hissediyorum sen de dene istersen :) o dediğin karısımdan bende yapıyorum ama düzenli yemiyorum gelecek ay düzenli olacağım hem hayıt suyu hem de karısımdan :) benim çorek otu ve keten tohumu toz değil birsey olmaz değil mi?
bir de yumurtlama testi aldım onu deniyorum ben pek yumurtlama zamanımı bilemiyorum bakalım :)

Bende taşınacağım bu arada

ne zaman taşınacaksınız canım? :)nereye idi?(unuttum) tuttunuz mu evi?:) yeni şehir ve yeni evin uğur getirir inşallah :)

cnm bende hayit tohumu almistim cayini iciyordumda bana sakin icme hayit adet sorunu olanlarda etkili duzene sokmasi icin senin hormonlarini bozar dediler.. bende biraktim cunku hic regly sorunum yok..
corek otu keten tohumunun toz olmamasi onemli degil bence onemli olan vucudun almasi sonucta..
ben yillardir hic bilmiyorum yumurtlama zamanimi cnm bilsemde esimin spermleri sorunlu birsey degismiyor:))
bu arada ben carsamba gunu laparaskopi ve histereskopi oluyorum cnm..

2-3 aya taşınırız canım boluya gidiyoruz

canım benim öyle cok sıkıntı yapma yasın genc yumurta kalıten de ıyıdır zaten.bunda olmadıysa dıgerınde olur ki normal yoldan bıle olabılır canım.bunlar senı tesellı edecek sozler degıldır çünkü herkes kendı yasadıgını bilir ama ben 33 yasındayım aralıkta 34 olacam önunde uzun bı zaman var telaşa kapılma sabırlı ol

ahhhh kuzumm yaaa allah yardımcın olsun
Adın duygu sanırım benim adımda duygu sende benim gibi duygusal birimisin ben ismimin anlamını çok güzel taşıyorum çok fazla duygusalım bugün doktorumdan kirtajı duyunca çok kötü oldum kriz geçirdim resmem
dualarımda olacaksın canım benim keşke kimse üzülmese kimse ağlamasa çok isterdim siğirli bi değneğimin olmasını ama nerdeeee
allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh

cnm ben de yarın baslıycam ıgnelereee...hiç korkma hiç can yakmıyorr..bende bak+çörek otu+tarcın kullanıcam canımmm...umarım faydası olur ıkımızedeee
hayırlı olsun kızzzzz darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaa

tatlım yazını okumuştum cvp yazmıcam ama sadece diyeceğim dualarım seninle...

Bende bebeğim düşsün diye karnıma 1 kere vurdum ama sonra daha kötü oldum kesenin içinde duruyor düşmüyor kanamada yok 1 hafta içinde kürtaj olucam allahım kimseye yaşatmasın inşallahhhhh seninde son tedavin olur cnm benşm bebeğine biran önce kavuşursun inşallah

nasıl olduğumu sen daha iyi bilirsin
Uzun bi süre gelmem herhalde ama arada takip edicem sizi
kolay bi hamileliğin olur inşallah cnm kendine ve bebeğine çok iyi bak

bilmemmi birtanem canm benmmsana öyle dualar ettımkı tahmın edemzsın halada edecem nezaman kurtajın olacakk canmm benı boşver ben suan ıyıym cok cukur rabbmm tez vakıtde sana bır mucıze versın ınsallah allah yardımcn olsnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…