anladım cnm ben hep dostınex kullandımm...1.2 ye dusuyo hemen.doktorumda hısteroskopı yaptıgı gun daha içme dedı...yumurta kalıtesını dusuruyo hatta yumurtlatmıyo bu lanet hormonn...canım tedavın hayırlı sonuuu bebişli olsunnnnnMaalesef hiç düşmüş halini görmedim. 40'tı benim tedaviye başlamadan önce dostinex çok kötü yapmıştı beni geçen sene o yüzden parlodel verdi dr bu kez 12 tane falan içtim geçen pazartesiye kadar. Pazartesi yumurta toplandı dr artık içme dedi ama bilmiyoruz tabi düştü mü kaldı mı merak da ediyorum açıkçası. Dün transfer oldu canım.
anladım cnm ben hep dostınex kullandımm...1.2 ye dusuyo hemen.doktorumda hısteroskopı yaptıgı gun daha içme dedı...yumurta kalıtesını dusuruyo hatta yumurtlatmıyo bu lanet hormonn...canım tedavın hayırlı sonuuu bebişli olsunnnnn
ewet cnm tüp bebek yaptırdım sekız gun evde yattım sadece evde dolandımm..yemegım bıle kucagıma geldı ama tutmadı...kendılıgımden hamıle kaldımm...haberım bıle yoktuu..herseyı yaptımm..boş gebelık olduu ve düşmedı kurtaj oldum canımm..yanı demem o ki ne yaparsak yapalımmm Rabbim ol dedıyse o melege hiç bişey engel olamaz...sen dıkkatlı ol gerısını Allaha bırakkk
anladım cnm ben hep dostınex kullandımm...1.2 ye dusuyo hemen.doktorumda hısteroskopı yaptıgı gun daha içme dedı...yumurta kalıtesını dusuruyo hatta yumurtlatmıyo bu lanet hormonn...canım tedavın hayırlı sonuuu bebişli olsunnnnn
Canim ne zamandır göremedik merak ettim valla neden d.hapı kullanıyorsun doktor mu dedi:26:
cnm artik pek girmiyorsun islerin seyehatlerin cok yogun sanirim.. neden cesaret edemiyorsun bir yerden baslamak gerek.. bukadar sure neden hap kullandin yumurtalarini cok baskilamazmi..
Hatunlar coştu tatlimm mybayb de tasinicakmis:)))
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
yumurta rezerv azlığı toğiginde bi arkadaş önerdi denemiş o ay 4 tane yumurtası olmuş şimdi hamileydi.. gerçi bende geçen tedavimde 1 ay uyguladım ilk kez 3 tane yumurtam oldu ve hepsi döllendi..
ama benim karışımım şöyledi..
doğal bal, keten tohumu, çörek otu, toz karanfil.. günde iki defa tatlı kaşığı ile
propolis ve polen ihtiyıcımıda Eczaneden aldığım Apiteradan arada yiyerek gideriyordum..
Bende taşınacağım bu arada
canım herseyin hayırlısı :) inşallah hepimiz bir sonraki tedavimizde pozitif diye burayı inletiriz :)
canım malesefrabbim bir sonraki tedavinde yüzünü güldürsün :)
canım ben hayıt suyu da iiyorum iki aydır yumilerin buyudugunu hissediyorum sen de dene istersen :) o dediğin karısımdan bende yapıyorum ama düzenli yemiyorum gelecek ay düzenli olacağım hem hayıt suyu hem de karısımdan :) benim çorek otu ve keten tohumu toz değil birsey olmaz değil mi?
bir de yumurtlama testi aldım onu deniyorum ben pek yumurtlama zamanımı bilemiyorum bakalım :)
ne zaman taşınacaksınız canım? :)nereye idi?(unuttum) tuttunuz mu evi?:) yeni şehir ve yeni evin uğur getirir inşallah :)
2-3 aya taşınırız canım boluya gidiyoruzcanım herseyin hayırlısı :) inşallah hepimiz bir sonraki tedavimizde pozitif diye burayı inletiriz :)
canım malesefrabbim bir sonraki tedavinde yüzünü güldürsün :)
canım ben hayıt suyu da iiyorum iki aydır yumilerin buyudugunu hissediyorum sen de dene istersen :) o dediğin karısımdan bende yapıyorum ama düzenli yemiyorum gelecek ay düzenli olacağım hem hayıt suyu hem de karısımdan :) benim çorek otu ve keten tohumu toz değil birsey olmaz değil mi?
bir de yumurtlama testi aldım onu deniyorum ben pek yumurtlama zamanımı bilemiyorum bakalım :)
ne zaman taşınacaksınız canım? :)nereye idi?(unuttum) tuttunuz mu evi?:) yeni şehir ve yeni evin uğur getirir inşallah :)
Bizde esim de sorun sperm azlığı 6 ay sperm çıkışı için tedavi gördü ve ilk denememizdi olmadı 18 yumurta toplamıydı 7 tanesi dollendi transfer edildi ama transferin ilk gecesi kanamam olmuştu herhalde o gece tutunamadı ve gitti nasip değilmiş :)
Ne söylense içinin acısını hafifletmeyecektir... Çok güçlü ve şanslı olmanı diliyorum. Umarım en sıkıntısız şekilde bir an önce halledersiniz ve yeniden yola çıkarsınız...
Her aşamasının ayrı bir sıkıntısı var... Benim de 40 yaşıma rağmen rezervim iyi diye sevindiren yumurtlamalarım nedeniyle ısıtılmayı bekleyen dondurulmuşlarımla kavuşmamız ertelenip duruyor. Bu hafta 2. kez ertelendi... Bir sonraki ay ya tutarsa diyerek yola devam edeceğiz.
Yumurtası olmayan, döllenmeyen, tutunmayan, değeri katlanmayan, kesesi oluşmayan, kalp atışı duyulmayan, haftaları çift haneleri çoktan geçmiş olsa da düşüp giden meleklerle dolu bir sürü ayrı öykü var, ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorsun. Umarım bir daha hiç ateş düşmez, hiç yanmazsın... Ve en kısa sürede toparlanıp, yaşadıklarını unutturacak mutlulukların keyfini sürersin...
Şansın bol, yolun açık olsun
hayırlı olsun kızzzzz darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaacnm ben de yarın baslıycam ıgnelereee...hiç korkma hiç can yakmıyorr..bende bak+çörek otu+tarcın kullanıcam canımmm...umarım faydası olur ıkımızedeee
tatlım yazını okumuştum cvp yazmıcam ama sadece diyeceğim dualarım seninle...ahhhh kuzumm yaaa allah yardımcın olsun
Adın duygu sanırım benim adımda duygu sende benim gibi duygusal birimisin ben ismimin anlamını çok güzel taşıyorum çok fazla duygusalım bugün doktorumdan kirtajı duyunca çok kötü oldum kriz geçirdim resmem
dualarımda olacaksın canım benim keşke kimse üzülmese kimse ağlamasa çok isterdim siğirli bi değneğimin olmasını ama nerdeeee
allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh
tatlım yazını okumuştum cvp yazmıcam ama sadece diyeceğim dualarım seninle...
Sağol cnm benim
aynen bitanemmm onu kurtajla kaybettım ondan bı bucuk yıl sonra yıne kendılıgınden hamıle kaldım o da dıs gebelık oldu..onu da düşsün bana zarar vermesın diye aglayarak kanama bekledım...şimdi ise bugun regl im basladı yarın yenı tedavı için yola koyuluyorumm...allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın..meleklerını bıze de nasip etsınn...sizlerle tanısmak istıyorum..bizi bizden baskası anlamaz cunkı..senı sevıyorum kuuzucum..herseyın hayırlsı olsun hakkımızdaa
nasılsın canmm ıyımısınn bırtanemm
nasıl olduğumu sen daha iyi bilirsin
Uzun bi süre gelmem herhalde ama arada takip edicem sizi
kolay bi hamileliğin olur inşallah cnm kendine ve bebeğine çok iyi bak
yok anam yok dağları delerim ben.gebe falanda değilim.bugün kocaman bir negatif aldım kabul ettim
bilmemmi birtanem canm benmmsana öyle dualar ettımkı tahmın edemzsın halada edecem nezaman kurtajın olacakk canmm benı boşver ben suan ıyıym cok cukur rabbmm tez vakıtde sana bır mucıze versın ınsallah allah yardımcn olsnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?