1 hafta içinde olmam lazım cmm
çok gecıktırme canm erken olursan vakumla cekıyorlar kolay oluyo ama gec kalırsan kazıma ıslemı yapılıyor o zor oluyo ıyılıesmesı felan ıyı bır doktorda ol canmm allah yar ve yardımcın olsun
Gittiğim merkezede kürtaj olucam cnm biran öncede olmak istiyorım
öptüm cnm kendine çok iyi bak
sende allaha emanet ol haber ver bana msj at tamammı canmm hadı allah rahatlık versın bıde inşirah suresını oku bol bol tamammı
Kizlarrrr,günaydın hepinize..güzel bir haftasonu geçirip bu haftaicinde yaşadığınız her kötü olayı unutun..ben şimdi arkadaşlarımla kahvaltıya gidiyorum bana okadar ozeniyorlar ki çünkü bebeklerini bırakacaklari yer bulamıyorlar)))
Günaydın canım.git tabi sende biraz kafa dağıtırsın.iyi olur ben de şimdi kocişle çıkacam gece kötü kötü rüyalar gördüm biraz alışveriş yapıp kendime gelmem lazım:))
Aaaaaa ama ben şimdi seni kiskandim;((( alışveriş ha vay be ne kocalar var?
Tabi yataktan kaldırabilirsem.giyicek bişeyim yok akşam dügüne gitcez hiçbişey gelmiyor kilo aldım ilaçlardan((
Ya bende kilo aldım dile kolay 1 seneyi geçti hep ilac hep ilac yine de şükür...bi doguralim dal gibi olacağız)))
İyi hafta sonlari kizlar..
canım herseyin hayırlısı :) inşallah hepimiz bir sonraki tedavimizde pozitif diye burayı inletiriz :)
canım malesefrabbim bir sonraki tedavinde yüzünü güldürsün :)
canım ben hayıt suyu da iiyorum iki aydır yumilerin buyudugunu hissediyorum sen de dene istersen :) o dediğin karısımdan bende yapıyorum ama düzenli yemiyorum gelecek ay düzenli olacağım hem hayıt suyu hem de karısımdan :) benim çorek otu ve keten tohumu toz değil birsey olmaz değil mi?
bir de yumurtlama testi aldım onu deniyorum ben pek yumurtlama zamanımı bilemiyorum bakalım :)
ne zaman taşınacaksınız canım? :)nereye idi?(unuttum) tuttunuz mu evi?:) yeni şehir ve yeni evin uğur getirir inşallah :)
sagolun hepiniz yaasca benden buyuksunuz Allah biran once hepinize nasip etsin insallah olan oldu ne yapalim elimizden bisey gelmiyor Alan Allah veren Allah... sukrediyorum tup bebek basari hikayelerini okudukca umut topluyorum insallah birdaha ki sefere kavusurumcanım benim öyle cok sıkıntı yapma yasın genc yumurta kalıten de ıyıdır zaten.bunda olmadıysa dıgerınde olur ki normal yoldan bıle olabılır canım.bunlar senı tesellı edecek sozler degıldır çünkü herkes kendı yasadıgını bilir ama ben 33 yasındayım aralıkta 34 olacam önunde uzun bı zaman var telaşa kapılma sabırlı ol
Kizlarrrr,günaydın hepinize..güzel bir haftasonu geçirip bu haftaicinde yaşadığınız her kötü olayı unutun..ben şimdi arkadaşlarımla kahvaltıya gidiyorum bana okadar ozeniyorlar ki çünkü bebeklerini bırakacaklari yer bulamıyorlar)))
Günaydın canım.git tabi sende biraz kafa dağıtırsın.iyi olur ben de şimdi kocişle çıkacam gece kötü kötü rüyalar gördüm biraz alışveriş yapıp kendime gelmem lazım:))
İyi hafta sonlari kizlar..
cnm ben de yarın baslıycam ıgnelereee...hiç korkma hiç can yakmıyorr..bende bak+çörek otu+tarcın kullanıcam canımmm...umarım faydası olur ıkımızedeee
tatlım geçmiş olsun sanada..ohh mis gibi yerleş yeni evine..bol bol şans getirsin sana yeni evin..rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü hayırlısıyla
cnm sen nerde oturuyordun samsun da mi?
Bu gün biraz daha iyisin değil mi canım?
Arkadaşlar durmak yok yola devamböyle olana kadar tam gaz tam destek
kızlar nasipten öte yol yok galiba.inşallah bundan sonraki denemeleriniz hayırla sonuçlanır.hatta doğal yoldan olsa ne güzel olur.
bende taşınıcam tatlım ev bakıorumMybaby yani eve taşınmadı ki hatibulut taşınacaktı
Ben taşınacağını bilmiyordum, bende 2 ay sonra taşınacağım, hadi arkadaşım yola devamçok tşk ederim canım
zaten planda vardı taşınmak bebek olursa taşınırız diye ama olmadı
şimdi bebeksiz taşıncaz yine de.içime sinecek bir ev bakıyorum hala
hem yeni ev iyi gelecek moral açısından da
çok sağolasın hepimizin yüzü gülsün inşallah
evet canım. samsundayım izmirde tedavi görmüştüm ama
sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlı ugurlu olsun
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla versin evlatlarınızı
kesinlikle canım eşimle görüşüp konuşunca kuş gibi hafifledim
sanki ona elim boş gelmişim gibi içimde bi sıkıntı vardı hep onun telaşı vardı
ama dün uzun uzun konuşup herşeyi planladık yeniden nasip kısmet artık
şimdi iyiyim çok şükür
aynen öyle canımböyle olcaz bizde bir gün
Rabbim bize sağlık versin bu yolda elimizden geleni yapacagız
ahh ahhh ne güzel olur olmaz mı hiç. herşey nasip kısmet bizimde zamanımız gelmemiş demekki
inşallah birdahaki sefere meleklerimiz gelir
bende taşınıcam tatlım ev bakıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?