2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok gecıktırme canm erken olursan vakumla cekıyorlar kolay oluyo ama gec kalırsan kazıma ıslemı yapılıyor o zor oluyo ıyılıesmesı felan ıyı bır doktorda ol canmm allah yar ve yardımcın olsun

Gittiğim merkezede kürtaj olucam cnm biran öncede olmak istiyorım
öptüm cnm kendine çok iyi bak

Kizlarrrr,günaydın hepinize..güzel bir haftasonu geçirip bu haftaicinde yaşadığınız her kötü olayı unutun..ben şimdi arkadaşlarımla kahvaltıya gidiyorum bana okadar ozeniyorlar ki çünkü bebeklerini bırakacaklari yer bulamıyorlar)))

Günaydın canım.git tabi sende biraz kafa dağıtırsın.iyi olur ben de şimdi kocişle çıkacam gece kötü kötü rüyalar gördüm biraz alışveriş yapıp kendime gelmem lazım:))

Günaydın canım.git tabi sende biraz kafa dağıtırsın.iyi olur ben de şimdi kocişle çıkacam gece kötü kötü rüyalar gördüm biraz alışveriş yapıp kendime gelmem lazım:))

Aaaaaa ama ben şimdi seni kiskandim;((( alışveriş ha vay be ne kocalar var?

Ya bende kilo aldım dile kolay 1 seneyi geçti hep ilac hep ilac yine de şükür...bi doguralim dal gibi olacağız)))

Tabi canım artık doğum yaptıktan sonra zayıflamak moda.baksana ünlülere uçacaklar.nerdeyse doğurdukları çocuğu taşımıyolar...püfffff((

sagolun hepiniz yaasca benden buyuksunuz Allah biran once hepinize nasip etsin insallah olan oldu ne yapalim elimizden bisey gelmiyor Alan Allah veren Allah... sukrediyorum tup bebek basari hikayelerini okudukca umut topluyorum insallah birdaha ki sefere kavusurum dunyanin sonu degil bizde ilk degiliz Bizim gibi binlercesi var Allahm hepsine sabir versin sabrin sonunda da mukafatini verecektir.. dunya dua ustune kurulu Allah dualarimizi kabul eylesin ...

Ayyyy ne güzel arkdaşların bebekleri sana bırakıp gidiyorlar ha Bizde hamile kalacağız değil mi arkadaşım

Sen hu gün test yaptırmayacakmıydın?

cnm ben de yarın baslıycam ıgnelereee...hiç korkma hiç can yakmıyorr..bende bak+çörek otu+tarcın kullanıcam canımmm...umarım faydası olur ıkımızedeee

bende pko var canım incir adet olmamı son 2 aydır düzenledi ilaçsız. bu ayda kullanayım diyorum çörek otu bal tarçını da yapayım mı birde nasıl yapılıyor. iğneyi yaptım evet can acıtmıyormuş:)

tatlım geçmiş olsun sanada..ohh mis gibi yerleş yeni evine..bol bol şans getirsin sana yeni evin..rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü hayırlısıyla

çok tşk ederim canım
zaten planda vardı taşınmak bebek olursa taşınırız diye ama olmadı
şimdi bebeksiz taşıncaz yine de.içime sinecek bir ev bakıyorum hala
hem yeni ev iyi gelecek moral açısından da
çok sağolasın hepimizin yüzü gülsün inşallah

cnm sen nerde oturuyordun samsun da mi?

evet canım. samsundayım izmirde tedavi görmüştüm ama
sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlı ugurlu olsun
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla versin evlatlarınızı

Bu gün biraz daha iyisin değil mi canım?

kesinlikle canım eşimle görüşüp konuşunca kuş gibi hafifledim
sanki ona elim boş gelmişim gibi içimde bi sıkıntı vardı hep onun telaşı vardı
ama dün uzun uzun konuşup herşeyi planladık yeniden nasip kısmet artık
şimdi iyiyim çok şükür

Arkadaşlar durmak yok yola devam böyle olana kadar tam gaz tam destek

aynen öyle canım böyle olcaz bizde bir gün

Rabbim bize sağlık versin bu yolda elimizden geleni yapacagız

kızlar nasipten öte yol yok galiba.inşallah bundan sonraki denemeleriniz hayırla sonuçlanır.hatta doğal yoldan olsa ne güzel olur.

ahh ahhh ne güzel olur olmaz mı hiç. herşey nasip kısmet bizimde zamanımız gelmemiş demekki
inşallah birdahaki sefere meleklerimiz gelir

Mybaby yani eve taşınmadı ki hatibulut taşınacaktı
bende taşınıcam tatlım ev bakıorum

Ben taşınacağını bilmiyordum, bende 2 ay sonra taşınacağım, hadi arkadaşım yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…