güzel hafta sonları
ooo belirtiler iyiye işaret bak bende bunların hiçbiri yoktu.hayırlısı be gülümmm...
aaaaaa.... ne zaman öğrendin ayoll.... zaman ne çabuk geçtineyse o zaman ben yaptırırken bi daha yaptır da beraber gebe kalalım bari kız o zaman mybayby de öğrendi mi
merhaba kızlar, dün konuyla ilgili bir başlık da açtım ama doyurucu bir bilgiye sahip olamadım bi türlü
net bir bilginiz varsa söyler misiniz lütfen, tüp bebek için rapor çıkarma şartları tam olarak nedir? hastaneler farklı prosedür mü uyguluyor? kaç başarısız aşılama gerekiyor???
cnm çörek otu rahim kaslarını sıkılaştırıp düşük olmasını engelliyomuş bende transferden önce bal tarçın çörek otu yaptım
aç karnına yedim hergün şükür bebeğim tutundu inş şifa olur herkeze
sagolun hepiniz yaasca benden buyuksunuz Allah biran once hepinize nasip etsin insallah olan oldu ne yapalim elimizden bisey gelmiyor Alan Allah veren Allah... sukrediyorum tup bebek basari hikayelerini okudukca umut topluyorum insallah birdaha ki sefere kavusurumdunyanin sonu degil bizde ilk degiliz Bizim gibi binlercesi var Allahm hepsine sabir versin sabrin sonunda da mukafatini verecektir.. dunya dua ustune kurulu Allah dualarimizi kabul eylesin ...
güzel hafta sonları
Ben taşınacağını bilmiyordum, bende 2 ay sonra taşınacağım, hadi arkadaşım yola devam
Sen hu gün test yaptırmayacakmıydın?
Sen hu gün test yaptırmayacakmıydın?
Canim ya parsen dün test yapmıştı ya;((((
çok tşk ederim canım
zaten planda vardı taşınmak bebek olursa taşınırız diye ama olmadı
şimdi bebeksiz taşıncaz yine de.içime sinecek bir ev bakıyorum hala
hem yeni ev iyi gelecek moral açısından da
çok sağolasın hepimizin yüzü gülsün inşallah
evet canım. samsundayım izmirde tedavi görmüştüm ama
sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlı ugurlu olsun
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla versin evlatlarınızı
kesinlikle canım eşimle görüşüp konuşunca kuş gibi hafifledim
sanki ona elim boş gelmişim gibi içimde bi sıkıntı vardı hep onun telaşı vardı
ama dün uzun uzun konuşup herşeyi planladık yeniden nasip kısmet artık
şimdi iyiyim çok şükür
aynen öyle canımböyle olcaz bizde bir gün
Rabbim bize sağlık versin bu yolda elimizden geleni yapacagız
ahh ahhh ne güzel olur olmaz mı hiç. herşey nasip kısmet bizimde zamanımız gelmemiş demekki
inşallah birdahaki sefere meleklerimiz gelir
bende taşınıcam tatlım ev bakıorum
bende de hiç bi belirti yoktu
ben anlamıştım zaten son 2 gün tutmadıgını
neyse artık sağlık olsun canım
Allah bize sağlık versin bebişlerimizde olur elbet
öğrendim tabi yaa olmadı canım malesef
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402&page=2
tatlım bi bu sayfaya bak bakalım bazı bilgiler mevcut
bildiğim kadarıyla erkekte sperm sayısının 3m den az olması erkek faktöründen rapor çıkartıyo
kadında da amh testinin düşük olması diye biliyorm başka neler var bilmiyorum
ayyyy hemşerim demek pozitifffff nasıl sevindim bu haberine
maşallahRabbim kucagına almayı nasip etsin
canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda bizlerde hayırlısıyla anne oluruz
dediğin gibi dünyanın sonu değil önümüzde uzun yıllar var Allah izin verirse elimzden geldiğince bu yolda mücadelmizi vericez
herşeyde vardır bir hayır biz dualarımızı eksik etmeyelim Rabbim verecekse verir zaten
bende 2gün önce negatifi gördüm seni çok iyi anlıyorum
inşallah kendiliğinden gelir bebklerimiz
sağol canımcım sanada iyi haftasonları
Yooo yaptırmam gerekiyor mu?
bende pko var canım incir adet olmamı son 2 aydır düzenledi ilaçsız. bu ayda kullanayım diyorum çörek otu bal tarçını da yapayım mı birde nasıl yapılıyor. iğneyi yaptım evet can acıtmıyormuş:)
Gerekmiyor bitanem eğer 22 17 vs gibi değerler ciksaydi gerekirdi düştü mu yükseldi mi diye
Bu arada iyi alisverisler
Bende bebeğim düşsün diye karnıma 1 kere vurdum ama sonra daha kötü oldum kesenin içinde duruyor düşmüyor kanamada yok 1 hafta içinde kürtaj olucam allahım kimseye yaşatmasın inşallahhhhh seninde son tedavin olur cnm benşm bebeğine biran önce kavuşursun inşallah
hayırlı olsun kızzzzz darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm benim aylardir yuksekti eski doktorum dusmesi icin hicbirsey vermedi ve demedide.. simdi yeni doktorumun dikkatini cekmis o beni uyardi ve yeni test istedi ona gore tedavi uygulayacagim dedi..
cnm hemen cıkmıyor ilacı bıraktıktan sonra bı ay soonra cıkıyor ancakk..su an dusunme onu..unutma stres dırek artırıyor onuİşte ben de onu anlamıyorum canım ya embriyolog yumurtalar gayet iyi dedi. Eğer düşmediyse prolaktin iyi çıkmazdı heralde? Bi de şimdi kullanmıyorum 5 gündür çıktıysa tutunmaya çalışan zavallı embriyoma bişiy yapmaz inşallah.
Teşekkür ederim dediğin gibi olur umarım. Senin de her şey istediğin gibi olsun. :)
hemen cıkmaz canım merak etmee..zaten senın kı yükselecek malum hamiş kalacaksın en kısa zamandaaacanım inş rabbım çoçuk sahıbı olmayı nasip eder hepimize..rabbım sabır versın.. haklısın evet...prolaktınden bahsetmışsınız.. benımde prolaktın sorunum oldu.. valla ıncırın yumurta oluşumna faydası var dıye yedım.. bırde kabızlık sorunum var ıncır kayısıyı her sabah aç karnına yıyorum ıyı gelıyor kabızlığa... hala yıyorum.. şimdi ben tüp bebeğe başladgımdan beri incir yedim.. prolaktını çıkarttıgını bılmıyordum..en son değerm 19 du. doktorum normal dedi. acaba çıktımıkı..
evet canm Allahm sizede sabir versin sizde sorun neydi benim esimden kaynakli?bende de hiç bi belirti yoktu
ben anlamıştım zaten son 2 gün tutmadıgını
neyse artık sağlık olsun canım
Allah bize sağlık versin bebişlerimizde olur elbet
öğrendim tabi yaa olmadı canım malesef
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402&page=2
tatlım bi bu sayfaya bak bakalım bazı bilgiler mevcut
bildiğim kadarıyla erkekte sperm sayısının 3m den az olması erkek faktöründen rapor çıkartıyo
kadında da amh testinin düşük olması diye biliyorm başka neler var bilmiyorum
ayyyy hemşerim demek pozitifffff nasıl sevindim bu haberine
maşallahRabbim kucagına almayı nasip etsin
canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda bizlerde hayırlısıyla anne oluruz
dediğin gibi dünyanın sonu değil önümüzde uzun yıllar var Allah izin verirse elimzden geldiğince bu yolda mücadelmizi vericez
herşeyde vardır bir hayır biz dualarımızı eksik etmeyelim Rabbim verecekse verir zaten
bende 2gün önce negatifi gördüm seni çok iyi anlıyorum
inşallah kendiliğinden gelir bebklerimiz
sağol canımcım sanada iyi haftasonları
1 Haziran regli günüm ve inşallah olmam dıye dua edıyorumbelım de cok ağrıyor kasıklarımda korkuyorum:18:
slm cnm transfer mı oldun..test gunun ne zmaan..yoksa normal denemen mii..bende bekledım normal kalayım dıye hayatımda ılk kez 26.gun tekrar regl oldumm..umarım sen olmaz bebısıne kavusursun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?