2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ooo belirtiler iyiye işaret bak bende bunların hiçbiri yoktu.hayırlısı be gülümmm...

bende de hiç bi belirti yoktu
ben anlamıştım zaten son 2 gün tutmadıgını
neyse artık sağlık olsun canım
Allah bize sağlık versin bebişlerimizde olur elbet

aaaaaa.... ne zaman öğrendin ayoll.... zaman ne çabuk geçti neyse o zaman ben yaptırırken bi daha yaptır da beraber gebe kalalım bari kız o zaman mybayby de öğrendi mi

öğrendim tabi yaa olmadı canım malesef

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402&page=2
tatlım bi bu sayfaya bak bakalım bazı bilgiler mevcut
bildiğim kadarıyla erkekte sperm sayısının 3m den az olması erkek faktöründen rapor çıkartıyo
kadında da amh testinin düşük olması diye biliyorm başka neler var bilmiyorum

ayyyy hemşerim demek pozitifffff nasıl sevindim bu haberine
maşallah Rabbim kucagına almayı nasip etsin

canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda bizlerde hayırlısıyla anne oluruz
dediğin gibi dünyanın sonu değil önümüzde uzun yıllar var Allah izin verirse elimzden geldiğince bu yolda mücadelmizi vericez
herşeyde vardır bir hayır biz dualarımızı eksik etmeyelim Rabbim verecekse verir zaten
bende 2gün önce negatifi gördüm seni çok iyi anlıyorum
inşallah kendiliğinden gelir bebklerimiz

güzel hafta sonları

sağol canımcım sanada iyi haftasonları

Ben taşınacağını bilmiyordum, bende 2 ay sonra taşınacağım, hadi arkadaşım yola devam

Canim arkadaşlarım bebeklerini başkalarına bırakıp benimle kahvaltıya geliyorlar,o yüzden bana ozeniyorlar benim oyle bi sıkıntım yok diye))))
Tabi bizlerde hamile kalacağız cocukarimiz olacak ama biz bebeklerimizide yanımıza alacağız)

aminnn cnmmm hepimize inşaAllahh hayırlı saglıklı evlatlarr...bende ılerde samsuna yerleşmek istiyorum canım

Bu sefer olmadı ama bi dahakıine olur inşallah canım.bizi ne teselli eder bilmiyorum...ancak bunlar işte...

cnm hepsını kaşık ölçüsünde aynı ekliyorsun birbirine iyice katıp sabah aksam ac karna tüketiyorsun...yalnız cörek otunu öğüterek kullan diğer türlü ağızda ezmek zor oluyor..bağırsaklaara da zararlı canımm

Amin canım hepimiz en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlara kavusalım ınsaAllah..kuzumm yapma kendıne öyle şeylerr..ınan içim cızz ettı yaaa...offf allahımm yaaa..sabrını versın sana kuzum Allahımm..

hayırlı olsun kızzzzz darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy saooolllll kıgızzzz...geldım sımdı daktırdannniğneler basladııı..gunde 300 le basladım..persembe kontrolum varr...Allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın canım ne yapalımm..Ben elimden gelenı yapıyorum gerisi Yüce Rabbimın takdiri

cnm benim aylardir yuksekti eski doktorum dusmesi icin hicbirsey vermedi ve demedide.. simdi yeni doktorumun dikkatini cekmis o beni uyardi ve yeni test istedi ona gore tedavi uygulayacagim dedi..

canım cok umursuyorlar prolaktınıı..yumurta kalıtesını etkılıyor dırek cunku...yenı doktorun semra hanım demı..

cnm hemen cıkmıyor ilacı bıraktıktan sonra bı ay soonra cıkıyor ancakk..su an dusunme onu..unutma stres dırek artırıyor onu

hemen cıkmaz canım merak etmee..zaten senın kı yükselecek malum hamiş kalacaksın en kısa zamandaaa

evet canm Allahm sizede sabir versin sizde sorun neydi benim esimden kaynakli?

1 Haziran regli günüm ve inşallah olmam dıye dua edıyorum belım de cok ağrıyor kasıklarımda korkuyorum:18:

slm cnm transfer mı oldun..test gunun ne zmaan..yoksa normal denemen mii..bende bekledım normal kalayım dıye hayatımda ılk kez 26.gun tekrar regl oldumm..umarım sen olmaz bebısıne kavusursun cnmm

slm cnm transfer mı oldun..test gunun ne zmaan..yoksa normal denemen mii..bende bekledım normal kalayım dıye hayatımda ılk kez 26.gun tekrar regl oldumm..umarım sen olmaz bebısıne kavusursun cnmm

Evet canım 24 mayısta transferım oldu test gunum carsamba gunu fakat ben dayanamayıp 5. gunu yaptırdım negatıf cıktı inşallah canım Allah isteyen herkese tattırsın o güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…