Sen kaffalyıya gitmedinmi cicim..
Evet canım 24 mayısta transferım oldu test gunum carsamba gunu fakat ben dayanamayıp 5. gunu yaptırdım negatıf cıktıinşallah canım Allah isteyen herkese tattırsın o güzel duyguyu
canım cok umursuyorlar prolaktınıı..yumurta kalıtesını etkılıyor dırek cunku...yenı doktorun semra hanım demı..
cnm hepsını kaşık ölçüsünde aynı ekliyorsun birbirine iyice katıp sabah aksam ac karna tüketiyorsun...yalnız cörek otunu öğüterek kullan diğer türlü ağızda ezmek zor oluyor..bağırsaklaara da zararlı canımm
canım 5. gun hayattaaaaa cıkmazzz..boşunaaa kendını üzmeeeebebişini de strese sokmaa güzel haberlerını beklıyoruz canımmm
cnm ben de sabah basladım iğneye...ben yumurta toplanana kadar yemeye devam edıcemm..toplama işlemı anestezı ıle oluyor canım anlamıyorsun merak etme..toplamadan sonra 3. gun ve 5. gun transfer oluyorr...transfer 5 dk suruyor zatenn...ışık gibi göruyorsun bebişlerini rahme bıraktıklarını...canım ben yumurta oluşumu için iğneye başladım. bu karışımı yumurtalar toplanınca mıı başlamalıyım transferdemi yoksa şimdi mi?
birşey daha soracağımyumurta toplama nasıl oluyor ve transfer nasıl oluyor acaba?
evet canım onun dikkatini çekti Allahtan.. benden yeni test istedi yaptırdım haftaya çıkacak..
inşallah canım öyledir eger ALLAHın izniyle olursa bebişlerim olcak 2 embriyo transferım oldu çarşamba gunu sonucumu alır almaz paylaşcam
cnm ben de sabah basladım iğneye...ben yumurta toplanana kadar yemeye devam edıcemm..toplama işlemı anestezı ıle oluyor canım anlamıyorsun merak etme..toplamadan sonra 3. gun ve 5. gun transfer oluyorr...transfer 5 dk suruyor zatenn...ışık gibi göruyorsun bebişlerini rahme bıraktıklarını...
Merakından arada da buraya girip bakıyorum)))
Canim ya parsen dün test yapmıştı ya;((((
cnm prolaktını adetın 2. veya 3. gunu bakılmıyor mu:44::44::44:
Yooo yaptırmam gerekiyor mu?
Yok yawrum senin yaptırman gerek miyorda benim bir beyin cerrahına beynime baktırmam gerekiyorbir arkadaş vardı bu gün test yaptıracak birden aklım sana kaydı
cnm prolaktını adetın 2. veya 3. gunu bakılmıyor mu:44::44::44:
Bende bebeğim düşsün diye karnıma 1 kere vurdum ama sonra daha kötü oldum kesenin içinde duruyor düşmüyor kanamada yok 1 hafta içinde kürtaj olucam allahım kimseye yaşatmasın inşallahhhhh seninde son tedavin olur cnm benşm bebeğine biran önce kavuşursun inşallah
He ya bende dedim bu kız benı yine kiminle karıştırdı diye...kuaföre gittim süslendim püslendim akşamda düğüne gitcez inşallah...stres atıyorum yaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?