2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet canım 24 mayısta transferım oldu test gunum carsamba gunu fakat ben dayanamayıp 5. gunu yaptırdım negatıf cıktı inşallah canım Allah isteyen herkese tattırsın o güzel duyguyu

canım 5. gun hayattaaaaa cıkmazzz..boşunaaa kendını üzmeeee bebişini de strese sokmaagüzel haberlerını beklıyoruz canımmm

canım ben yumurta oluşumu için iğneye başladım. bu karışımı yumurtalar toplanınca mıı başlamalıyım transferdemi yoksa şimdi mi?
birşey daha soracağımyumurta toplama nasıl oluyor ve transfer nasıl oluyor acaba?

Kızlar, devlette tüp bebek hakkı 3 oluyor artık, şuan hazırlanan taşeronlar ve kadınların çalışma haklarıyla ilgili yasada, tüp bebek hakkıda var,2 den 3 e çıkartıldı, inşallah en kısa zamanda hayata geçirilir.

cnm ben de sabah basladım iğneye...ben yumurta toplanana kadar yemeye devam edıcemm..toplama işlemı anestezı ıle oluyor canım anlamıyorsun merak etme..toplamadan sonra 3. gun ve 5. gun transfer oluyorr...transfer 5 dk suruyor zatenn...ışık gibi göruyorsun bebişlerini rahme bıraktıklarını...

amanda aman iğnelere başlanmış bile.su gibi geçsin zaman ve bebeğin seninle olsun inşallah

Yooo yaptırmam gerekiyor mu?

Yok yawrum senin yaptırman gerek miyorda benim bir beyin cerrahına beynime baktırmam gerekiyor bir arkadaş vardı bu gün test yaptıracak birden aklım sana kaydı

Yok yawrum senin yaptırman gerek miyorda benim bir beyin cerrahına beynime baktırmam gerekiyor bir arkadaş vardı bu gün test yaptıracak birden aklım sana kaydı

He ya bende dedim bu kız benı yine kiminle karıştırdı diye...kuaföre gittim süslendim püslendim akşamda düğüne gitcez inşallah...stres atıyorum yaaaa..

cnm prolaktını adetın 2. veya 3. gunu bakılmıyor mu:44::44::44:

evett oylee cnm ve ben bunu daha oncede hep adetin 3. gunu yaptirmistim simdi neden unuttum yaa bosuna yaptirdimm şu son negatiften sonra kafam çok dalgınlaştı.. simdi adeti bekleyecegim mecburen..

Son düzenleme:

Offf canım neden öyle bir şey yapıyorsun yaaa, tamam napalım olan oldu sen neden sağlığını bozacak şeyler yapıyorsun bak psikolojik olarakta kendine doğru yapmıyorsun. Doktorlar adam gibi müdahale edecekler canım ve her şey bitecek lütfen kendine bunu yapma

He ya bende dedim bu kız benı yine kiminle karıştırdı diye...kuaföre gittim süslendim püslendim akşamda düğüne gitcez inşallah...stres atıyorum yaaaa..

Ohhh sefan olsun arkadaşım benimde dün adetim başladı bu günde epey yoğun hiç bu kadar yoğun olmamıştı

Kahverengi lekelenme oldu bugün ben de. 7.haftadayim. bir şey olur mu acaba ((

Tam niki hatırlamıyorum ama marmale adında bir arkadaşımız vardı bu gün test yapacaktı haberiniz varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…