2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tam niki hatırlamıyorum ama marmale adında bir arkadaşımız vardı bu gün test yapacaktı haberiniz varmı
cnm plaham beni mi merak etmişşşş
cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun

amanda aman iğnelere başlanmış bile.su gibi geçsin zaman ve bebeğin seninle olsun inşallah

Aminnnn hatişimmmm ne olur dua et banaaa...2. deneme hem cok heyecan yaptım hem cok korkuom yaaa:18::18::18:..canım estrofem e ne zaman baslıodukk:44::44:

evett oylee cnm ve ben bunu daha oncede hep adetin 3. gunu yaptirmistim simdi neden unuttum yaa bosuna yaptirdimm şu son negatiften sonra kafam çok dalgınlaştı.. simdi adeti bekleyecegim mecburen..

kuzuuumm yasadıklarımız kolay seyler degıll..bazen bende neler neler unutuyorum bı bılsen...canım adetınle bırlıkte baktırırsınn sıkma canını...

cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun
tatlımmm tebrıklerrrrrrr...allahım kucagında sevdırsınnn tatlım sen nerde yaptırdın tedavıyı

Canımcım buradaymış, ay nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam nihayet bebeğine kavuştun Allahım 9 ay bebeğini senden ayırmasın inşallah valla çok sevindim artık darısı bizlerin başına inşallah

tatlımmm tebrıklerrrrrrr...allahım kucagında sevdırsınnn tatlım sen nerde yaptırdın tedavıyı
Teşekkür ederim, Allah kat be kat arttığını da göstersin inşallah. hepimize nasip olsun. Ben Malatya'dayım şuan, Doğufertil, doktorum Denizhan Deniz. Sen neredesin cnm?

kuzuuumm yasadıklarımız kolay seyler degıll..bazen bende neler neler unutuyorum bı bılsen...canım adetınle bırlıkte baktırırsınn sıkma canını...

sağol canım iyiki hatırlattın.. cerrahpaşaya trombofili paneli testi vermeye gidecektim ozaman adete denk getirir onuda veririm..

inşallah AMİNNNN cnm, ilk adımı atlattık şükür, kat kat arttığını da göstersin rabbim ve hayırlısıyla da alalım kucağımıza. İkinci denemeler daha başarılı oluyor, anne daha temkinli ve bilgili oluyor, inşallah senin de tez vakit güzel haberlerini alıcaz canım, Rabbim yar ve yardımcı olsun kader arkadaşım benim

evett oylee cnm ve ben bunu daha oncede hep adetin 3. gunu yaptirmistim simdi neden unuttum yaa bosuna yaptirdimm şu son negatiften sonra kafam çok dalgınlaştı.. simdi adeti bekleyecegim mecburen..

ben bugun baktırdım prolaktın tahlılıne.. adet zamanıda bakılıo ama normaldede bakılıyor.. transfern 4.günündeyım prolaktım tüp bebeğe başlarken 19 du.. şimdi tavan yapmış 82 çıktı yaaa tamda haber beklerken.. yokmu o incirler yiyeceğim tuttu bu ay offf nerden bileyım çıkartacagını prolaktının..doktorum dostınex hapını almamı söyledii.. offff... inş zarar vermez....

Canimben bugün tarlusalla adet oldum senin yazdığın şu bal,çörek otu,tarçın felan karışımını yapım diyon akşam baslayacam herbirisinden 100 gram aldım ama nasıl karıştırın miktarları ne olsun? Bi tatlı kaşığı felan mi? Yazarmisin canim benim

Canim hayirli olsun tebrik ederim,bugün senin için ara ara girip bakıyordum cooooook sevindim.darısı bizlere insalllah

Aminnnn hatişimmmm ne olur dua et banaaa...2. deneme hem cok heyecan yaptım hem cok korkuom yaaa:18::18::18:..canım estrofem e ne zaman baslıodukk:44::44:

opu olduğun gün başlıyorsun estrofeme hayatım.şimdi kullanırsan e2 değerini şaşırtır.rabbim bu sefer evladını versin sana inşallah aminnnnnnnn

Transferden sonra da mı bakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…