Canııım sana da iyi hafta sonları, maşallah günaydın demeden merhaba demeden bize güne başlamıyorsun
Tam niki hatırlamıyorum ama marmale adında bir arkadaşımız vardı bu gün test yapacaktı haberiniz varmı
Kahverengi lekelenme oldu bugün ben de. 7.haftadayim. bir şey olur mu acaba((
cnm plaham beni mi merak etmişşşşTam niki hatırlamıyorum ama marmale adında bir arkadaşımız vardı bu gün test yapacaktı haberiniz varmı
Canım Kanamaların çok çeşitleri varmış. Özellikle 7. 8. haftada plasentanın görevi devralması ve adet dönemine denk gelen günlerde kanama olabiliyormuş. ALLAHKahverengi lekelenme oldu bugün ben de. 7.haftadayim. bir şey olur mu acaba((
amanda aman iğnelere başlanmış bile.su gibi geçsin zaman ve bebeğin seninle olsun inşallah
evett oylee cnm ve ben bunu daha oncede hep adetin 3. gunu yaptirmistim simdi neden unuttum yaa bosuna yaptirdimm şu son negatiften sonra kafam çok dalgınlaştı.. simdi adeti bekleyecegim mecburen..
tatlımmm tebrıklerrrrrrrcnm plaham beni mi merak etmişşşş
cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Hamile çok şükür :)
cnm plaham beni mi merak etmişşşş
cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Canım özelden mesaj attım geldi mi:26:
Teşekkür ederim, Allah kat be kat arttığını da göstersin inşallah. hepimize nasip olsun. Ben Malatya'dayım şuan, Doğufertil, doktorum Denizhan Deniz. Sen neredesin cnm?tatlımmm tebrıklerrrrrrr...allahım kucagında sevdırsınnn tatlım sen nerde yaptırdın tedavıyı
kuzuuumm yasadıklarımız kolay seyler degıll..bazen bende neler neler unutuyorum bı bılsen...canım adetınle bırlıkte baktırırsınn sıkma canını...
inşallah AMİNNNN cnm, ilk adımı atlattık şükür, kat kat arttığını da göstersin rabbim ve hayırlısıyla da alalım kucağımıza. İkinci denemeler daha başarılı oluyor, anne daha temkinli ve bilgili oluyor, inşallah senin de tez vakit güzel haberlerini alıcaz canım, Rabbim yar ve yardımcı olsun kader arkadaşım benimCanımcım buradaymış, ay nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam nihayet bebeğine kavuştun Allahım 9 ay bebeğini senden ayırmasın inşallah valla çok sevindimartık darısı bizlerin başına inşallah
evett oylee cnm ve ben bunu daha oncede hep adetin 3. gunu yaptirmistim simdi neden unuttum yaa bosuna yaptirdimm şu son negatiften sonra kafam çok dalgınlaştı.. simdi adeti bekleyecegim mecburen..
inşallah AMİNNNN cnm, ilk adımı atlattık şükür, kat kat arttığını da göstersin rabbim ve hayırlısıyla da alalım kucağımıza. İkinci denemeler daha başarılı oluyor, anne daha temkinli ve bilgili oluyor, inşallah senin de tez vakit güzel haberlerini alıcaz canım, Rabbim yar ve yardımcı olsun kader arkadaşım benim
Aminnnn hatişimmmm ne olur dua et banaaa...2. deneme hem cok heyecan yaptım hem cok korkuom yaaa:18::18::18:..canım estrofem e ne zaman baslıodukk:44::44:
ben bugun baktırdım prolaktın tahlılıne.. adet zamanıda bakılıo ama normaldede bakılıyor.. transfern 4.günündeyım prolaktım tüp bebeğe başlarken 19 du.. şimdi tavan yapmış 82 çıktı yaaatamda haber beklerken.. yokmu o incirler yiyeceğim tuttu bu ay offf nerden bileyım çıkartacagını prolaktının..doktorum dostınex hapını almamı söyledii.. offff... inş zarar vermez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?