- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
Amin canım inşallah, çok teşekkür ederim sizlerin sevincini de göstersin Rabbim.Canim hayirli olsun tebrik ederim,bugün senin için ara ara girip bakıyordum cooooook sevindim.darısı bizlere insalllah
ben bugun baktırdım prolaktın tahlılıne.. adet zamanıda bakılıo ama normaldede bakılıyor.. transfern 4.günündeyım prolaktım tüp bebeğe başlarken 19 du.. şimdi tavan yapmış 82 çıktı yaaatamda haber beklerken.. yokmu o incirler yiyeceğim tuttu bu ay offf nerden bileyım çıkartacagını prolaktının..doktorum dostınex hapını almamı söyledii.. offff... inş zarar vermez....
ben bugun baktırdım prolaktın tahlılıne.. adet zamanıda bakılıo ama normaldede bakılıyor.. transfern 4.günündeyım prolaktım tüp bebeğe başlarken 19 du.. şimdi tavan yapmış 82 çıktı yaaatamda haber beklerken.. yokmu o incirler yiyeceğim tuttu bu ay offf nerden bileyım çıkartacagını prolaktının..doktorum dostınex hapını almamı söyledii.. offff... inş zarar vermez....
Canimben bugün tarlusalla adet oldum senin yazdığın şu bal,çörek otu,tarçın felan karışımını yapım diyon akşam baslayacam herbirisinden 100 gram aldım ama nasıl karıştırın miktarları ne olsun? Bi tatlı kaşığı felan mi? Yazarmisin canim benim
inşallah AMİNNNN cnm, ilk adımı atlattık şükür, kat kat arttığını da göstersin rabbim ve hayırlısıyla da alalım kucağımıza. İkinci denemeler daha başarılı oluyor, anne daha temkinli ve bilgili oluyor, inşallah senin de tez vakit güzel haberlerini alıcaz canım, Rabbim yar ve yardımcı olsun kader arkadaşım benim
İnşallah zarar vermez cnm, Rabbim büyük. Tedirgin olma, doktorun gerekeni yapacaktır.
İncir yemeyelim mi şimdi :26:
Canimben bugün tarlusalla adet oldum senin yazdığın şu bal,çörek otu,tarçın felan karışımını yapım diyon akşam baslayacam herbirisinden 100 gram aldım ama nasıl karıştırın miktarları ne olsun? Bi tatlı kaşığı felan mi? Yazarmisin canim benim
Çok merak ettim sana dr mu söyledi bugün baktırmanı? Ben de transferin 2. Günüdeyim en son opu'ya kadar parlodel içmiştim acaba çıkmış mıdır 1 haftada? Ya da çıktıysa düşürmemiz mi lazım şu durumdayken bile?
sen öncesi ilaç kullandıysan çıkmaz canım merak etme sen.. ben ilaç kullanmamştım. prolaktın değerim 19 çıktı ilaç almadan.. öle başladık tüp bebeğe.. ama ben de kabızlık sorunu vardı bende kayısı yıyordum yumurtam gelişsin dıyede ıncır yedım hep.. incirde prolaktınımı çıkartmış.. doktorum demedi bişey ben dedım incir yedim acaba çıktımıkı diye sordum oda tahlıl istedi bugun. verdım 82 çıktı.. çook üzüldümmm yaaaa.. bilseydım yermıydımmm.. işte şimdi dostinex aldım onu yutcam.. sana bişey olmaz canmm 1 haftada çıkmaz..
İnşallah zarar vermez cnm, Rabbim büyük. Tedirgin olma, doktorun gerekeni yapacaktır.
İncir yemeyelim mi şimdi :26:
cnm en azindan takip edilmis buda guzel birsey.. hapla normal seviyesine kesin doner canini sikma daha basindasin transferin.. bende cok incir yemistim yumurta kalitesi icin.. benimde en son 28 cikmisti sinir 26 di.. adetsiz yaptirdimya icim rahat etmez tekrar yaptiracagim gidip.. hap zarar verse doktorun vermezdi..
inş.. düşer canımmm benım.. adet olcak gibi hissedıyorum bazen.. ama kasık ağrım yok.... hayırlısıı bakalım nasipde varsa hamıle kalmak olur, yoksa olmaz..
Aminnnn canımmm...bende istanbuldayım cnm...bahcecı klınıgı...Teşekkür ederim, Allah kat be kat arttığını da göstersin inşallah. hepimize nasip olsun. Ben Malatya'dayım şuan, Doğufertil, doktorum Denizhan Deniz. Sen neredesin cnm?
Of faydalı ne varsa süt yapan hepsi bize zararlıben öncesinde 12-13 gün parlodel içtim 40'tı benim ilaçtan sonra opu oldu hiç baktırmadık düşmüş mü diye inşallah düşmüştür.
Dr sana bu halde dostinex iç dediyse demek ki tutunmayı da etkiliyor bu hormon. Ben sadece yumurtlamada sıkıntı yapıyor diye düşünmüştüm hep. Ben de kayısı yedim çıkarabilecek ama inşallah çıkmamıştır yarın tahlil yaptırcam içim rahat etmez yoksa. Dostinex hemen düşürür canım daha fazla üzülme. İyki aklıma gelmiş.
Of faydalı ne varsa süt yapan hepsi bize zararlıben öncesinde 12-13 gün parlodel içtim 40'tı benim ilaçtan sonra opu oldu hiç baktırmadık düşmüş mü diye inşallah düşmüştür.
Dr sana bu halde dostinex iç dediyse demek ki tutunmayı da etkiliyor bu hormon. Ben sadece yumurtlamada sıkıntı yapıyor diye düşünmüştüm hep. Ben de kayısı yedim çıkarabilecek ama inşallah çıkmamıştır yarın tahlil yaptırcam içim rahat etmez yoksa. Dostinex hemen düşürür canım daha fazla üzülme. İyki aklıma gelmiş.
senınkıde bence düşmüştür. ilaç almışsın çnku.... valla bu prolaktın bırakmadı peşimii...burda okudum prolaktın sorunu olanlar incir kuru yapmasn demişler.. ıyıkı dedilerde bende uyandım ölelikk...kayısı bişey yapmıyor canım yıyebılırsın.. prolaktın süt hormonu normal yolla gebeliğe engel oluyor dıye bılıyorum ama tüp bebekte ılk oluşma dışarda oldugu için heralde fazla etkılenmıyor sanırım ama yınede düşük olmasında fayda var...bekleyecez artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?