2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet canm Allahm sizede sabir versin sizde sorun neydi benim esimden kaynakli?
bizimde görünürde tek sorun eşimin morfolojisi %1 canım
bizde 3 4 ay snra 2. deneriz belki şimdilk bişey düşünemiyorum
biraz zaman gerek sadece hem vucut dinlensin hemde maddi açıdan zaman iyi gelecek

Bu sefer olmadı ama bi dahakıine olur inşallah canım.bizi ne teselli eder bilmiyorum...ancak bunlar işte...
teselli edecek hiçbi cümle yok canım
bizi ancak kendimiz teselli eder yine
gücümüz umudumuz teselli edecek işte

Ohhh sefan olsun arkadaşım benimde dün adetim başladı bu günde epey yoğun hiç bu kadar yoğun olmamıştı
kuzum ben 1 mayısda adet olmuştum,ozaman şimdi haziran başı adet olurum dimi herhangi bi gecikme vs olmaz sanırım değil mi
unutmuştum kırmızıları yine hatırlatacak kendini ne olur 9 aycık gelmeyiverse sebebi hamişlik olsa

cnm plaham beni mi merak etmişşşş
cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun

çok sevindim canımmm haberini merakla bekliyordum
anca yazabildim tebrik ederim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin

canım benim dr um dostineksi opu günü başlattı
1 kutu içnde 8 adet vardı ve 3.gün embriyosu transfer edildiği için
5 gün de transfer sonrası içtim zararlı olsa vermezdi herhalde dimi
merak etme Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek
prolaktin hormonuma da hiç bakılmadı tedavi öncesi bakılan sadece:26:

histeroskopi olan herkesde genelde polip çıkıyor ya:26:
benimde polipim varmış meğer nisanda histeroskopi olmuştm mayıs tedavim oldu ve negatif sonuçlandı
şimdi o polipten kurtuldum diye belki kendiliğinden gebe kalırım diyorum umut işte
çok geçmiş olsun sanada canım inşallah patolojinde temiz çıkar
ilk defa mı histeroskopi oldun peki ?daha önce oldugunda bişey çıkmışmıydı bide?

alintili mesajin uzerine tikla cnm sonra karsina buraya tikla diye bi yazi cikacak ona tikla direk mesaja yonlendiriliyorsun..

yok canm eklemek gerkemiyor
bildirim geliyor ya mesajınız alıntılandı diye
o mesaja tıkla
altındada mesajı görmek için buraya tıklayınız diyor ona tıkla görürsün
bide şimdi öyle dene bakalım hadi bu msjımla
öle sayfalarla ara gez bul zor olur canım burda sayfa çok ilerliyor

Geçen hafta bende historoskopi oldum Allaha Şükür bişey çıkmadı. Haziran 19nda gidicez tekrar iğneler başlıcak heralde

Merhabalar 19 mayıstan beri sizleri takipteyim. Benimde transferim 19 mayısta yapıldı. Bu gün test günümdü. 3.gün 5 hücreli tek embriyo transferi yapıldı. Sonuç bu gün 7,44 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim p.tesi tekrarlancak. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

Işte canim miktar olarak nekadar koyacak bu corekotundan felan onu bilmiyorum

allah razı olsun canım.. inş senden de hayırlı haberler alırız.. transferın oldugu gun sayılmıyormuş. benm bugun 4.günüm canım.. bılmıyorum inş bebeğim tutunmuştur prolaktın engel olmadan.. ben tam prolaktını artırıcı şeyler yapmışım... çok pis hormon gerçekten ya..stresede gelemıyor çıkıo hemen..doktor önlemını alıyor gerisi allaha kaldı artık.. hayırlısı herşeyın..

mybaby24 ....cnım benim dr um dostineksi opu günü başlattı
1 kutu içnde 8 adet vardı ve 3.gün embriyosu transfer edildiği için
5 gün de transfer sonrası içtim zararlı olsa vermezdi herhalde dimi
merak etme Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek
prolaktin hormonuma da hiç bakılmadı tedavi öncesi bakılan sadece:26:
[/QUOTE]

canım senın düşmüştür kesin. çunku en başından içmişsin..doktor gerek görmemiş demekki.. bende ilaç zarar verir diye korktum ama öle verdıyse doktorun demek zararı yokmuş.. iyi ki sizlere sormuşum strese girmiştm...

Son düzenleme:

Insallah cnm ben ilk kez oldum, benim ilk tedavim negatif son ikisi kimyasal olmustu.. Allah bu yolda bizi boş cevirmesin bizim durumumuzda olan herkese cok dua ediyorum..

1 Haziran regli günüm ve inşallah olmam dıye dua edıyorum belım de cok ağrıyor kasıklarımda korkuyorum:18:
inşlh adet olmazsın cnm....
ayy gızzz darısı bana da olsun yaaadua et şekerr
cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun
maşallah gözünaydınn 9 ay sağlıkla geçer ...darısı bizeeeeeeee
inşl bi zararı olmaz kötü düşünme iyi düşün...
sonucun temiz gelsin veee ağustos da da güzel günlern başlangıcı olsun...
Geçen hafta bende historoskopi oldum Allaha Şükür bişey çıkmadı. Haziran 19nda gidicez tekrar iğneler başlıcak heralde
haziran güzel haberler getirsin sana....

cnm pazartesi inşlh yükselir...:26:

Işte canim miktar olarak nekadar koyacak bu corekotundan felan onu bilmiyorum

bende Arifoglu baharata sormustum onlar kur konusunda uzman dedilerki bizde goz karari hepsinden koyuyoruz.. biraz dok cnm kivamina bak ona gore ayarla.. cok kati olmasin..

Canım benim iki gün gecikti mesela, seninde bir kaç gün sekteye uğraya bilir o yüzden merak etme

Canım benimde 17.94 dü ertesi gün gene yaptırdım 14 e düşmüştü maalesef kimyasal gebeliktir, yüksele bşlirde düşe bilirde canım hazırlıklı ol hepsine

canım hayırlı olsun tedavin :) kaliteli kaliteli yumilerin olur inşallah :)

Evet canım 24 mayısta transferım oldu test gunum carsamba gunu fakat ben dayanamayıp 5. gunu yaptırdım negatıf cıktı inşallah canım Allah isteyen herkese tattırsın o güzel duyguyu

canım 5. günde belli olmazki :) endişe etme :) biraz sabret:) inşallah pozitif olur :)

haklısınnn ama ben neden unuttum bunuu..

canım ben prolaktine adetsizken baktırmıştım :) sadece cinsel perhiz istiyordu dr :)

canım hayırlı olsun :) kat kat artsın değerin :)

canım geçmiş olsun :) sonuçların da güzel çıkar ve gelsin tedaviiiiiiiiiiiiiii :)

canım değerin düsük gibi :) inşallah artar canım :)

canım inşallah tedavinde yüzün güler :)

Ne diyelim hakkımızda hayirlisi ne ise o olsun...

Ben sana yanlış yazdım, kimyasal gebeliktir demişim "gebelikti" yazıcaktım yani kendimden bahsediyordum benim ki maalesef kimyasal gebelikti demek istedim. Senin sayı düşük ama yükselmez diyemeyiz geç tutunma olmuşsa galiba düşük çıkıyormuş ama ne kadar düşük bilmiyorum benim doktorum 5 dğerle gebe olup doğuran gördüm demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…