bizimde görünürde tek sorun eşimin morfolojisi %1 canımevet canm Allahm sizede sabir versin sizde sorun neydi benim esimden kaynakli?
teselli edecek hiçbi cümle yok canımBu sefer olmadı ama bi dahakıine olur inşallah canım.bizi ne teselli eder bilmiyorum...ancak bunlar işte...
kuzum ben 1 mayısda adet olmuştum,ozaman şimdi haziran başı adet olurum dimi herhangi bi gecikme vs olmaz sanırım değil miOhhh sefan olsun arkadaşım benimde dün adetim başladı bu günde epey yoğun hiç bu kadar yoğun olmamıştı
cnm plaham beni mi merak etmişşşş
cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun
ben bugun baktırdım prolaktın tahlılıne.. adet zamanıda bakılıo ama normaldede bakılıyor.. transfern 4.günündeyım prolaktım tüp bebeğe başlarken 19 du.. şimdi tavan yapmış 82 çıktı yaaatamda haber beklerken.. yokmu o incirler yiyeceğim tuttu bu ay offf nerden bileyım çıkartacagını prolaktının..doktorum dostınex hapını almamı söyledii.. offff... inş zarar vermez....
Merhaba arkadaşlar,
Dün histeroskopim yapıldı bugün hastaneden çıktım, çok şükür iyi gecti. Meğer polip varmış bikaçtane almışlar şimdiye kadar kimyasal olması bu sebepten olabilirmiş. Cuma günü patoloji sonucu çıkçak inşallah onlarda iyi gelir, ağustosta 4. Tedavim beni bekler :)
kızlarr sizin yazdıklarınız bana alıntı dıye gelıyor ama okuyamıyorm ne yazdıklarınızı, bnde tek tek sayfaları ıncelıyorum öle buluyorum.. sizi eklemem mı lazım anlamadm.. ilk defa böyle bı yere kayıt oldum.. :)
kızlarr sizin yazdıklarınız bana alıntı dıye gelıyor ama okuyamıyorm ne yazdıklarınızı, bnde tek tek sayfaları ıncelıyorum öle buluyorum.. sizi eklemem mı lazım anlamadm.. ilk defa böyle bı yere kayıt oldum.. :)
canim bi kabin icine bali corek otunu keten tohumunu ve toz karanfili dok iyice karistir ne cok sivi nede cok kati olsun.. tarcinda katanlar var ben katmamistim ama katsanda olur faydali oda.. sonra cam kavanoza koydum.. ac karnina gunde iki defa sabah aksam tatli kasigi ile yemistim..
Ben de araştırırken farketmiştim inciri. Hiç yemedim. Bir yudum süt de içmedim ki çok severim daha neler neler. 7. Gündesin ve ilaç vermiş dr demek ki engelleyebiliyor tüp de olsa bu aşamada da olsa ne pis hormonmuş. İnşallah hayırlı haberler verirsin canım dua ediyorum.
Yok canım bana özelden bir msj gelmemiş, hayırdır?
bizimde görünürde tek sorun eşimin morfolojisi %1 canım
bizde 3 4 ay snra 2. deneriz belki şimdilk bişey düşünemiyorum
biraz zaman gerek sadece hem vucut dinlensin hemde maddi açıdan zaman iyi gelecek
teselli edecek hiçbi cümle yok canım
bizi ancak kendimiz teselli eder yine
gücümüz umudumuz teselli edecek işte
kuzum ben 1 mayısda adet olmuştum,ozaman şimdi haziran başı adet olurum dimi herhangi bi gecikme vs olmaz sanırım değil mi
unutmuştum kırmızıları yine hatırlatacak kendinine olur 9 aycık gelmeyiverse sebebi hamişlik olsa
çok sevindim canımmm haberini merakla bekliyordum
anca yazabildim tebrik ederim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
canım benim dr um dostineksi opu günü başlattı
1 kutu içnde 8 adet vardı ve 3.gün embriyosu transfer edildiği için
5 gün de transfer sonrası içtim zararlı olsa vermezdi herhalde dimi
merak etme Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek
prolaktin hormonuma da hiç bakılmadı tedavi öncesi bakılan sadece:26:
histeroskopi olan herkesde genelde polip çıkıyor ya:26:
benimde polipim varmış meğer nisanda histeroskopi olmuştm mayıs tedavim oldu ve negatif sonuçlandı
şimdi o polipten kurtuldum diye belki kendiliğinden gebe kalırım diyorum umut işte
çok geçmiş olsun sanada canım inşallah patolojinde temiz çıkar
ilk defa mı histeroskopi oldun peki ?daha önce oldugunda bişey çıkmışmıydı bide?
inşlh adet olmazsın cnm....1 Haziran regli günüm ve inşallah olmam dıye dua edıyorumbelım de cok ağrıyor kasıklarımda korkuyorum:18:
ayy gızzz darısı bana da olsun yaaaayyy saooolllll kıgızzzz...geldım sımdı daktırdannniğneler basladııı..gunde 300 le basladım..persembe kontrolum varr...Allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın canım ne yapalımm..Ben elimden gelenı yapıyorum gerisi Yüce Rabbimın takdiri
cnm çok şükür pozitif çıktı, darısı sizlerin başına inşallah, Hepiniz için daha fazla dua edicem artık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun
inşl bi zararı olmaz kötü düşünme iyi düşün...ben bugun baktırdım prolaktın tahlılıne.. adet zamanıda bakılıo ama normaldede bakılıyor.. transfern 4.günündeyım prolaktım tüp bebeğe başlarken 19 du.. şimdi tavan yapmış 82 çıktı yaaatamda haber beklerken.. yokmu o incirler yiyeceğim tuttu bu ay offf nerden bileyım çıkartacagını prolaktının..doktorum dostınex hapını almamı söyledii.. offff... inş zarar vermez....
sonucun temiz gelsin veee ağustos da da güzel günlern başlangıcı olsun...Merhaba arkadaşlar,
Dün histeroskopim yapıldı bugün hastaneden çıktım, çok şükür iyi gecti. Meğer polip varmış bikaçtane almışlar şimdiye kadar kimyasal olması bu sebepten olabilirmiş. Cuma günü patoloji sonucu çıkçak inşallah onlarda iyi gelir, ağustosta 4. Tedavim beni bekler :)
haziran güzel haberler getirsin sana....Geçen hafta bende historoskopi oldum Allaha Şükür bişey çıkmadı. Haziran 19nda gidicez tekrar iğneler başlıcak heralde
Merhabalar 19 mayıstan beri sizleri takipteyim. Benimde transferim 19 mayısta yapıldı. Bu gün test günümdü. 3.gün 5 hücreli tek embriyo transferi yapıldı. Sonuç bu gün 7,44 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim p.tesi tekrarlancak. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Işte canim miktar olarak nekadar koyacak bu corekotundan felan onu bilmiyorum
bizimde görünürde tek sorun eşimin morfolojisi %1 canım
bizde 3 4 ay snra 2. deneriz belki şimdilk bişey düşünemiyorum
biraz zaman gerek sadece hem vucut dinlensin hemde maddi açıdan zaman iyi gelecek
teselli edecek hiçbi cümle yok canım
bizi ancak kendimiz teselli eder yine
gücümüz umudumuz teselli edecek işte
kuzum ben 1 mayısda adet olmuştum,ozaman şimdi haziran başı adet olurum dimi herhangi bi gecikme vs olmaz sanırım değil mi
unutmuştum kırmızıları yine hatırlatacak kendinine olur 9 aycık gelmeyiverse sebebi hamişlik olsa
çok sevindim canımmm haberini merakla bekliyordum
anca yazabildim tebrik ederim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
canım benim dr um dostineksi opu günü başlattı
1 kutu içnde 8 adet vardı ve 3.gün embriyosu transfer edildiği için
5 gün de transfer sonrası içtim zararlı olsa vermezdi herhalde dimi
merak etme Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek
prolaktin hormonuma da hiç bakılmadı tedavi öncesi bakılan sadece:26:
histeroskopi olan herkesde genelde polip çıkıyor ya:26:
benimde polipim varmış meğer nisanda histeroskopi olmuştm mayıs tedavim oldu ve negatif sonuçlandı
şimdi o polipten kurtuldum diye belki kendiliğinden gebe kalırım diyorum umut işte
çok geçmiş olsun sanada canım inşallah patolojinde temiz çıkar
ilk defa mı histeroskopi oldun peki ?daha önce oldugunda bişey çıkmışmıydı bide?
Merhabalar 19 mayıstan beri sizleri takipteyim. Benimde transferim 19 mayısta yapıldı. Bu gün test günümdü. 3.gün 5 hücreli tek embriyo transferi yapıldı. Sonuç bu gün 7,44 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim p.tesi tekrarlancak. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Canım benimde 17.94 dü ertesi gün gene yaptırdım 14 e düşmüştü maalesef kimyasal gebeliktir, yüksele bşlirde düşe bilirde canım hazırlıklı ol hepsine
ayyy saooolllll kıgızzzz...geldım sımdı daktırdannniğneler basladııı..gunde 300 le basladım..persembe kontrolum varr...Allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın canım ne yapalımm..Ben elimden gelenı yapıyorum gerisi Yüce Rabbimın takdiri
Evet canım 24 mayısta transferım oldu test gunum carsamba gunu fakat ben dayanamayıp 5. gunu yaptırdım negatıf cıktıinşallah canım Allah isteyen herkese tattırsın o güzel duyguyu
haklısınnn ama ben neden unuttum bunuu..
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta bende historoskopi oldum Allaha Şükür bişey çıkmadı. Haziran 19nda gidicez tekrar iğneler başlıcak heralde
Ne diyelim hakkımızda hayirlisi ne ise o olsun...
inşallah cnm, çok teşekkürler Allah razı olsunmaşallah gözünaydınn 9 ay sağlıkla geçer ... darısı bizeeeeeeee
çookkk teşekkür ederimmmcanım hayırlı olsun :)kat kat artsın değerin :)
Amin canım inşallahınşaAllah ikizlerin olur canım..güzel haberlerini bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?