2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok sevindim canımmm haberini merakla bekliyordum
anca yazabildim tebrik ederim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin

çok teşekkür ederimm cnmm. Allah razı olsun. Allah sana da kendiliğinden kalmayı nasip etsin ayy ne güzel olur Rabbim aratmasın, senin için de sevinelim hepbirlikte
(sana az önce yazdım ama gitti mi gitmedimi anlayamadım, gittiyse de iki yorum oluversin )

Fıstık çok tavsiye etti doktorum, ceviz, yer fıstığı ve kuru kayısı çok tükettim

Devam et arkadaşım, bu arada değerin kaç çıktı senin? İkinci denemendi ilk ki ile 2. Tedavin arası ne kadar ara verdin birde yaşını öğrene bilir miyim?

çookkk teşekkür ederimmm hepimiz için inşallah cnm, Allah yardımcımız olsun, tüm isteyenlere de önce haberyle sevinmeyi sonra kucağına almayı nasip etsin inşallahhh biz de dahil

Canım gozunaydın rabbım kucağına almayı nasip etsın

Insallah cnm ben ilk kez oldum, benim ilk tedavim negatif son ikisi kimyasal olmustu.. Allah bu yolda bizi boş cevirmesin bizim durumumuzda olan herkese cok dua ediyorum..

Canim gecmis olsun,histeroskopi olmussun..bende nisan sonu oldum ve drum tedaviye ilk regl ile baslatti..rahim ici hasarlandigi icin( embriyo tutunmasi icin kullanilan bi yontem) basari sansi artar dedi..nasilsa tedaviye baslayacaksan dr ile gorus,agustosa birakma derim ben:)))

Kizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...

Devam et arkadaşım, bu arada değerin kaç çıktı senin? İkinci denemendi ilk ki ile 2. Tedavin arası ne kadar ara verdin birde yaşını öğrene bilir miyim?
500 çıktı cnm çok şükür, ilk denemem geçenseneydi o hiç tutmadı, Ocak ayında ikinci denememizi yaptık, 6+4 haftalıkken kaybettim, şimdi üçüncü denememiz, umarım Bu da terketmez beni, hepberaber 2015 annesi oluruz. eylüle kadar bekliycek misin ağustosta yaptır bence cnm, hem daha az kalabalık olur daha iyi ilgilenirler :26: yaşım 28 ve 8 senedir bebek istiyorum. Rabbim daha fazla kucalarımızı boş bırakmasın inşallah

Son düzenleme:
sağol canım iyiki hatırlattın.. cerrahpaşaya trombofili paneli testi vermeye gidecektim ozaman adete denk getirir onuda veririm..

Rica ederim cnm...bende capa da yaptirdim genetik testlerni..allah yardimcin olsun..

canım meraba benm doktoruma dün gebelik aşısı söyledim de şimdiden gerek yok dedi ben öle şeyleri 4. 5 denemeler e sölüom zaten bilimsel sonucu alınmıs bişi değil dedi de ne bileyimm işte ımsı yede gerek yok der

Kizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...
Canim benim inşallah bu sefer olacak yumilerin bebis olarak gobuse gelsin ve 9 ay sımsıkı tutunsun
selam tedaviye başlayanlar birbirimizi takip edelim

Kuzum tedavin hayırlı sonu bebisli olsun Rabbim bu sefer yüzünü guldursun

canım hayırlı olsun tedavin :) kaliteli kaliteli yumilerin olur inşallah :)

canım ben prolaktine adetsizken baktırmıştım :) sadece cinsel perhiz istiyordu dr :)

yaa çok iyii en azından o testimi kullanabileceğim.. canım cinsel perhizde vardı tesadüfen 1 aylık:)

Canım haziran sonu istifa edeceğim, eşimin işi gereği şehir değiştireceğiz, temmuz ayında ev bulma ve taşınma yerleşme işlerimiz olacak, Ağustosta da biraz tatil yapacağım ve düğünlerimiz var kafam dağılır rahatlarım dedim, birde benim fsh yüksek ve yumurta rezevim az olduğu için kür yapmadan başlayamam. İlk tedavimde fsh ım 18 çıktı şükür kürlerle 7 ye indirdim, ilk tedavimde bir yumurta toplandı o da döllenmedi, transferim iptal oldu, ikinci tedavimde 4 yumurta toplandı 3 döllendi 2 si iyi kaliteliydi fakat kimyasal oldu. O yüzden kür yapıp birde bıosterona başlamam gerek. Bu gibi nedenlerle eylül düşündüm canım. Değerin çok güzel maaşallah sanırsam ikiz annesi olacaksın

Bende kendi doktoruma senin bahsettiğin iğneden bahsettim bana şunu söyledi, bunun gibi 500 e yakın sana ilaç ismi söyleye bilirim dedi fakat bunların hiç bir bilimsel sonucu alınmış değil diye kendiside söyledi. Fakat İMSİ bir cihaz canım, iğne ilaç değil. Erkek sorunlarında kesinlikle gereken bir alet, düşünsene 8000 kat büyütülmüş sperm mi seçmek mi daha mantıklı 400 kat büyütülmüş spermi mi, ne kadar büyütme kapasitesi yüksekse cihazın o kadar sağlıklı sperm bulmak daha kolay. Normal makinelerde bakılan spermde hata gözükmüyor sağlam diye seçiliyor halbu ki çok büyütülmediği için hatası gözükmüyor İMSİ cihazı çok büyüttü için en ufak hatayı görüp spermi eleyebiliyorlar. Zaten İMSİ cihazı her hastanede bulunmuyor çünkü çok pahalı bir alet, sen o yüzden ilk önce hastanende bu cihaz var mı onu öğren varsa da mutlaka spermin o cihazdan geçirilmesini iste. Bu sitede izmirden bir arkadaş var sırf İMSİ cihazı var diye Bursaya gelip tedavi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…