- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
çok sevindim canımmm haberini merakla bekliyordum
anca yazabildim tebrik ederim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Tedaviya başlamadan kısa bir süre önce kürleri sonlandırmalısınız, tedavi ile hiç bir kür uygulanmaz sadece ceviz tarzı şeyler yemeniz yeterli
Fıstık çok tavsiye etti doktorum, ceviz, yer fıstığı ve kuru kayısı çok tükettim
çookkk teşekkür ederimmmhepimiz için inşallah cnm, Allah yardımcımız olsun, tüm isteyenlere de önce haberyle sevinmeyi sonra kucağına almayı nasip etsin inşallahhh biz de dahil
Insallah cnm ben ilk kez oldum, benim ilk tedavim negatif son ikisi kimyasal olmustu.. Allah bu yolda bizi boş cevirmesin bizim durumumuzda olan herkese cok dua ediyorum..
500 çıktı cnm çok şükür, ilk denemem geçenseneydi o hiç tutmadı, Ocak ayında ikinci denememizi yaptık, 6+4 haftalıkken kaybettim, şimdi üçüncü denememiz, umarım Bu da terketmez beni, hepberaber 2015 annesi oluruz.Devam et arkadaşım, bu arada değerin kaç çıktı senin? İkinci denemendi ilk ki ile 2. Tedavin arası ne kadar ara verdin birde yaşını öğrene bilir miyim?
sağol canım iyiki hatırlattın.. cerrahpaşaya trombofili paneli testi vermeye gidecektim ozaman adete denk getirir onuda veririm..
Hayırlı olsun cnm, ilk transferin mi olucak?Kizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...
Allah razı olsun cnm, hepimizin inşallahCanım gozunaydınrabbım kucağına almayı nasip etsın
kaç gün kaldı, kaçıncı gün bugün :26:LİLYUM
İnşallah canım az kaldı cok heyecanlıyım ama panıklıgım gectı
İmsı cihazı ile sperm 8000 kat büyütülüp seçiliyor. Diğer makinalar 400 kat büyütüyor, ne kadar büyütülüp seçilirse sağlam sperm alıp yumurtayı onunla döllemek daha şansı arttırıyor. İnternetten araştır bir çok şey okuya bilirsin hakkında
Benim kıymetli kızçelerim
Gelemiyorum aranıza çok yoğunum paşalarım bende ve bu hafta sipariş teslim etmem gerekiyor..
Hepinizi çok özlüyorum
Canim benim inşallah bu sefer olacak yumilerin bebis olarak gobuse gelsin ve 9 ay sımsıkı tutunsunKizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...
selam tedaviye başlayanlar birbirimizi takip edelim
canım hayırlı olsun tedavin :) kaliteli kaliteli yumilerin olur inşallah :)
canım ben prolaktine adetsizken baktırmıştım :) sadece cinsel perhiz istiyordu dr :)
500 çıktı cnm çok şükür, ilk denemem geçenseneydi o hiç tutmadı, Ocak ayında ikinci denememizi yaptık, 6+4 haftalıkken kaybettim, şimdi üçüncü denememiz, umarım Bu da terketmez beni, hepberaber 2015 annesi oluruz.eylüle kadar bekliycek misin ağustosta yaptır bence cnm, hem daha az kalabalık olur daha iyi ilgilenirler :26: yaşım 28 ve 8 senedir bebek istiyorum. Rabbim daha fazla kucalarımızı boş bırakmasın inşallah
Gozunn aydinn tebrik ederim..rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsinn insallahAllah razı olsun cnm, hepimizin inşallah
canım meraba benm doktoruma dün gebelik aşısı söyledim de şimdiden gerek yok dedi ben öle şeyleri 4. 5 denemeler e sölüom zaten bilimsel sonucu alınmıs bişi değil dedi de ne bileyimm işte ımsı yede gerek yok der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?