2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkese musmutlu pazarlar olsun...
yüzümüzdeki gülücük daim olsun...
yolumuzun sonu bebişli olsun...
eee daha ne olsun...
madem öyle azcıkda param olsun...
en önemlsi saglımız yerinde olsun...

aa hiç dıkkatımı çekmemiş. gördüm şimdi. denedım oldu. çook teşekkür ederm canım..

Herkese hayırlı pazarlar, son bir kaç gündür netim yoktu giremiyordum, pozitif alan arkadaşlar olmuştur inşaallah bu süre içinde, Allah sağlıkla kucaklarına almalarını da nasip etsinn negatif alan arkadaşlar dualarımdasınız, inşaallah birdaha ki tedavi bebeğinizi kucağınıza alacağınız tedavi olsunn, hatta tedaviden önce inşaallah melekleriniz size sürpriz yaparda kendileri gelirler..

hm anladım cnm, tabiki sen daha iyi bilirsin, Allah denk getirsin inşallah. bal, polen, arı sütü karışımı da çok iyi diyorlar yumurta gelişimi için onu da bi araştır cnm, bana faydası olmuştu, araştırmayı seviyosun anladığım kadarıyla. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, inşallah çokçokçok sağlıklı yumurtalar üretirsin dondurursunuz, Her gün senin ismini de söyleyip yalvarıcam Allah'a, insan yaşayınca daha iyi anlıyor, biliyorum ki harika bir anne olursun

Bana gelince Kısmet cnm inşallah Rabbim bağışlar

kaç gün kaldı, kaçıncı gün bugün :26:
hepinize dua ediyorum cnm her sabah, Allah gönlünüze göre versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

transfer gununu saymassam 8. gunum ALLAH razı olsun canım aynen bende tanıdıgım tanımadıgım herkese Allah dusmanıma bıle tattırsın dıye dua edıyorum

Merhaba güzelim nasılsın,ben tarlusalla dün adet oldum.randevu almadım ama yarın gidecem dr a.eğer bi problem yoksa başlarım bende ikinci tedavime ğc kur felan yapmadım ensu nun dediği bal corekotu,tarçın,keten tohumu karanfiller karışımı yemeğe başladım ha bu arada bal propolosliymis eşim oyle almış.bakalim ne olacak.belki yumurta toplayıp dondururum.benim dr tupumun birinin şiş olduğunu idda ediyordu alacaktı nerdeyse ama ben şiş olmadığında israr ettim,diğer drlarda sis olmadığını soylediler ama belki dondurup laporoskopi yaptırırım hiç bilmiyorum.yumurtalar toplanıp kaliteleri olsunlarda hayırlısı...ben zaman geçiyor diye cook korkuyorum.:18:

Transferden sonra mi yoksa tedavi esnasında mi tavsiye etti? Amannnnn bıktım zaten ne duyuyorsak yiyip icmekten
bir avuç fıstık ve iki tane kabuklu elma, transfer gününden itibaren ye, bebeğin tutunmasına yardımcı olur demişti, bol bol da su iç demişti. sen sıkma canını cnm

bir avuç fıstık ve iki tane kabuklu elma, transfer gününden itibaren ye, bebeğin tutunmasına yardımcı olur demişti, bol bol da su iç demişti. sen sıkma canını cnm

Yani hergün iki tane kabuklu elma oylemi??? Vallahi diğerinde hergün 1.5 dilim ananas yiyordum bide kabak çekirdeği hiç fayda saglamadi;((((

Yani hergün iki tane kabuklu elma oylemi??? Vallahi diğerinde hergün 1.5 dilim ananas yiyordum bide kabak çekirdeği hiç fayda saglamadi;((((
Estrojen hormonu olan şeyleri tavsiye ediyolar cnm olsun diye değil, kolaylaştırsın diye, Sen elinden geleni yap gerisi takdir-i ilahi cnm, hayırlısı olsun diye dua etmişsindir, hayırlı olmıycaktı belkide bilemezsin, ben de nekadar yıpratmıştım kendimi, saçlarım ağardı hatta, üzülme o yüzden, o gelecek ama zamanını bekliyor, sen içini ferah tut cnm bnm, olumsuz düşünme

Tesekkurler canim,2. Tedavim..ilki aralik ayinda idi,8.hafta basi alindi kese..
Bu arada seninde test sonucun cok guzel cikmis,allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al e mi :))
Amin cnm Allah razı olsun. Senin için de hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyorum

Canim benim inşallah bu sefer olacak yumilerin bebis olarak gobuse gelsin ve 9 ay sımsıkı tutunsun

melindam'cim uzun zamandir pek denk gelemedik senle..di mi, insallah bu sefer olacak :)) umutluydum ama biraz keyifsizim.sabah embriyolog ile konustum,2embriyo gelismeye devam etmis ama onlarda gayet kaliteli dedi..kismet artik diyorum..seninde en kisa zamanda tedavi haberlerini bekliyorum

şimdi anladım çok öenmliymiş de tabiki + ücreti vardır bizim merkezde var 5. denemesine başlayan bi arkadasın eşinin spermleri IMSI yöntemiyle secilcekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…