selam tedaviye başlayanlar birbirimizi takip edelim
yok canm eklemek gerkemiyor
bildirim geliyor ya mesajınız alıntılandı diye
o mesaja tıkla
altındada mesajı görmek için buraya tıklayınız diyor ona tıkla görürsün
bide şimdi öyle dene bakalım hadi bu msjımla
öle sayfalarla ara gez bul zor olur canım burda sayfa çok ilerliyor
herkese musmutlu pazarlar olsun...
yüzümüzdeki gülücük daim olsun...
yolumuzun sonu bebişli olsun...
eee daha ne olsun...
madem öyle azcıkda param olsun...
en önemlsi saglımız yerinde olsun...
Canım haziran sonu istifa edeceğim, eşimin işi gereği şehir değiştireceğiz, temmuz ayında ev bulma ve taşınma yerleşme işlerimiz olacak, Ağustosta da biraz tatil yapacağım ve düğünlerimiz var kafam dağılır rahatlarım dedim, birde benim fsh yüksek ve yumurta rezevim az olduğu için kür yapmadan başlayamam. İlk tedavimde fsh ım 18 çıktı şükür kürlerle 7 ye indirdim, ilk tedavimde bir yumurta toplandı o da döllenmedi, transferim iptal oldu, ikinci tedavimde 4 yumurta toplandı 3 döllendi 2 si iyi kaliteliydi fakat kimyasal oldu. O yüzden kür yapıp birde bıosterona başlamam gerek. Bu gibi nedenlerle eylül düşündüm canım. Değerin çok güzel maaşallah sanırsam ikiz annesi olacaksın
Amin canım Allah razı olsun, Rabbim hiçbirimize aratmasın bu mutluluğu hepimiz yaşayalım 2015deGozunn aydinn tebrik ederim..rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsinn insallah
kaç gün kaldı, kaçıncı gün bugün :26:
hepinize dua ediyorum cnm her sabah, Allah gönlünüze göre versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
transfer gununu saymassam 8. gunumALLAH razı olsun canım aynen bende tanıdıgım tanımadıgım herkese Allah dusmanıma bıle tattırsın dıye dua edıyorum
Canım haziran sonu istifa edeceğim, eşimin işi gereği şehir değiştireceğiz, temmuz ayında ev bulma ve taşınma yerleşme işlerimiz olacak, Ağustosta da biraz tatil yapacağım ve düğünlerimiz var kafam dağılır rahatlarım dedim, birde benim fsh yüksek ve yumurta rezevim az olduğu için kür yapmadan başlayamam. İlk tedavimde fsh ım 18 çıktı şükür kürlerle 7 ye indirdim, ilk tedavimde bir yumurta toplandı o da döllenmedi, transferim iptal oldu, ikinci tedavimde 4 yumurta toplandı 3 döllendi 2 si iyi kaliteliydi fakat kimyasal oldu. O yüzden kür yapıp birde bıosterona başlamam gerek. Bu gibi nedenlerle eylül düşündüm canım. Değerin çok güzel maaşallah sanırsam ikiz annesi olacaksın
Fıstık çok tavsiye etti doktorum, ceviz, yer fıstığı ve kuru kayısı çok tükettim
bir avuç fıstık ve iki tane kabuklu elma, transfer gününden itibaren ye, bebeğin tutunmasına yardımcı olur demişti, bol bol da su iç demişti. sen sıkma canını cnmTransferden sonra mi yoksa tedavi esnasında mi tavsiye etti? Amannnnn bıktım zaten ne duyuyorsak yiyip icmekten
bir avuç fıstık ve iki tane kabuklu elma, transfer gününden itibaren ye, bebeğin tutunmasına yardımcı olur demişti, bol bol da su iç demişti. sen sıkma canını cnm
Estrojen hormonu olan şeyleri tavsiye ediyolar cnm olsun diye değil, kolaylaştırsın diye, Sen elinden geleni yap gerisi takdir-i ilahi cnm, hayırlısı olsun diye dua etmişsindir, hayırlı olmıycaktı belkide bilemezsin, ben de nekadar yıpratmıştım kendimi, saçlarım ağardı hatta, üzülme o yüzden, o gelecek ama zamanını bekliyor, sen içini ferah tut cnm bnm, olumsuz düşünmeYani hergün iki tane kabuklu elma oylemi??? Vallahi diğerinde hergün 1.5 dilim ananas yiyordum bide kabak çekirdeği hiç fayda saglamadi;((((
Hayırlı olsun cnm, ilk transferin mi olucak?
Amin cnm Allah razı olsun. Senin için de hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyorumTesekkurler canim,2. Tedavim..ilki aralik ayinda idi,8.hafta basi alindi kese..
Bu arada seninde test sonucun cok guzel cikmis,allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al e mi :))
tedavin hayırlı ugurlu olsun sonu bebişli olsun inşallah
tedavin hayırlı ugurlu olsun sonu bebişli olsun inşallah
Canim benim inşallah bu sefer olacak yumilerin bebis olarak gobuse gelsin ve 9 ay sımsıkı tutunsun
Bende kendi doktoruma senin bahsettiğin iğneden bahsettim bana şunu söyledi, bunun gibi 500 e yakın sana ilaç ismi söyleye bilirim dedi fakat bunların hiç bir bilimsel sonucu alınmış değil diye kendiside söyledi. Fakat İMSİ bir cihaz canım, iğne ilaç değil. Erkek sorunlarında kesinlikle gereken bir alet, düşünsene 8000 kat büyütülmüş sperm mi seçmek mi daha mantıklı 400 kat büyütülmüş spermi mi, ne kadar büyütme kapasitesi yüksekse cihazın o kadar sağlıklı sperm bulmak daha kolay. Normal makinelerde bakılan spermde hata gözükmüyor sağlam diye seçiliyor halbu ki çok büyütülmediği için hatası gözükmüyor İMSİ cihazı çok büyüttü için en ufak hatayı görüp spermi eleyebiliyorlar. Zaten İMSİ cihazı her hastanede bulunmuyor çünkü çok pahalı bir alet, sen o yüzden ilk önce hastanende bu cihaz var mı onu öğren varsa da mutlaka spermin o cihazdan geçirilmesini iste. Bu sitede izmirden bir arkadaş var sırf İMSİ cihazı var diye Bursaya gelip tedavi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?