Canim benim inşallah bu sefer olacak yumilerin bebis olarak gobuse gelsin ve 9 ay sımsıkı tutunsun
Kuzum tedavin hayırlı sonu bebisli olsun Rabbim bu sefer yüzünü guldursun
Canım haziran sonu istifa edeceğim, eşimin işi gereği şehir değiştireceğiz, temmuz ayında ev bulma ve taşınma yerleşme işlerimiz olacak, Ağustosta da biraz tatil yapacağım ve düğünlerimiz var kafam dağılır rahatlarım dedim, birde benim fsh yüksek ve yumurta rezevim az olduğu için kür yapmadan başlayamam. İlk tedavimde fsh ım 18 çıktı şükür kürlerle 7 ye indirdim, ilk tedavimde bir yumurta toplandı o da döllenmedi, transferim iptal oldu, ikinci tedavimde 4 yumurta toplandı 3 döllendi 2 si iyi kaliteliydi fakat kimyasal oldu. O yüzden kür yapıp birde bıosterona başlamam gerek. Bu gibi nedenlerle eylül düşündüm canım. Değerin çok güzel maaşallah sanırsam ikiz annesi olacaksın
Kizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...
hm anladım cnm, tabiki sen daha iyi bilirsin, Allah denk getirsin inşallah. bal, polen, arı sütü karışımı da çok iyi diyorlar yumurta gelişimi için onu da bi araştır cnm, bana faydası olmuştu, araştırmayı seviyosun anladığım kadarıyla. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, inşallah çokçokçok sağlıklı yumurtalar üretirsin dondurursunuz, Her gün senin ismini de söyleyip yalvarıcam Allah'a, insan yaşayınca daha iyi anlıyor, biliyorum ki harika bir anne olursun
Bana gelince Kısmet cnm inşallah Rabbim bağışlar
Merhaba güzelim nasılsın,ben tarlusalla dün adet oldum.randevu almadım ama yarın gidecem dr a.eğer bi problem yoksa başlarım bende ikinci tedavime ğc kur felan yapmadım ensu nun dediği bal corekotu,tarçın,keten tohumu karanfiller karışımı yemeğe başladım ha bu arada bal propolosliymis eşim oyle almış.bakalim ne olacak.belki yumurta toplayıp dondururum.benim dr tupumun birinin şiş olduğunu idda ediyordu alacaktı nerdeyse ama ben şiş olmadığında israr ettim,diğer drlarda sis olmadığını soylediler ama belki dondurup laporoskopi yaptırırım hiç bilmiyorum.yumurtalar toplanıp kaliteleri olsunlarda hayırlısı...ben zaman geçiyor diye cook korkuyorum.:18:
Hayırlı olsn cnm ben haziran 19 da gtcm doktora ilaç kullanıyorum şimdi 19nda bitcek adet olcam. Sonra iğneler başlarım heralde.senin başladı mı tedavi
canım ben yeni sonuçlandırdım tedavimi, negatif maalesef
yanlış alıntıladın yada yanlış anladın sanıyorum
doğum kontrol hapı kullanıyorsun sanırım
Allah ım tedavinin sonunda bebişinin haberini almayı nasip etsin inşallah
şimdi anladım çok öenmliymiş de tabiki + ücreti vardır bizim merkezde var 5. denemesine başlayan bi arkadasın eşinin spermleri IMSI yöntemiyle secilcekmiş
Ceydacım, belki bigün görüşebiliriz İstanbul'a taşınıcam bende yakınlaşıcaz inşallahİnşallah bağışlar sana yavrularını güzel anne.
Dediğin karışı bende yapmakmistiyorum aslında çünkü çok yerde polani duyuyorum.
Bu aead adım ceyda dua ederken söyleye bilirsin canım:))
canım konuşsanda işyerinden çıkışını verseler olmazmı en azından işsizlik maaşı alırdın.. azda olsa kendi masraflarını alış verişini karşılardın sonuçta taşındığın için ayrılıyorsun.. bu belediyeye bir yükte olmayacak sadece onlar senin çıkışını verecek okadar..
tabi işsizlik maaşı şartların uyuyormu onada bir bak üç ayrı kriteri var birine uymalı..
Canım benim hastane o cihaz için ayrı bir ücret almadı ki başka hastanelerde almıyorlar, tedavi dahilinde o sonuçta hastanenin aleti sadece sen ne olur olmaz bu tekniği kullanmak istediğini söyle
Sagol canimsen ne durumdasin? Test filan yaptiracaksin sanirim?
kuzum imsi tekniği kullanılınca +ücret oluyor
senin gittiğin merkezde durum nasıl bilemiyorum ama normalde ücretli
ne kdr bi fark oluyor tam bilmiyorum ama
2. deneme için bende imsi düşünüyorum
eşimin morfoloji sorunu var maalesef
şimdi araştırıyordum ne düzeltir ne uygulasam diye
Ahhh canım tabi almak istiyorum zaten çıkmadan konuşacağım. Bizler sözleşmeli çalışıyoruz Belediyede memur veye işçi kadrosunda değiliz o yüzden tazminat hakkımız yok en azından işsizik maaşı almak istiyorum. Ben bir kere o hakkı mı kullandım aldım, şimdi tekrar primim birikti yani prim ile ilgili kriterleri tamamlıyorum inşallah şirket bir aksilik yapmaz. Zaten başkanla ayrılmadan konuşacağım ilk onun öğrenmesini istiyorum bizler küçük bir kasaba olduğumuz için iş dışında da tanışıklığımız var yani buranın yerlisi insanlarıyız kendisinden rica edeceğim ve bağlı olduğum şirkete öyle yapmaları konusunda talimat versin, ki yapar zaten.
Benim eşim sadece balık yağı hapı içti, sonuçta sperm varsa morfolojiye takılma illa ki o milyon sperm içinden morfolojisi düzgün sperm buluyorlar ki İMSİ ile bakılıp seçlirse daha düzgünü bula biliyorlar. Benim hastane bu cihaz için ücret almadı, ensunun gittiği hastanede almamış. Sen bence doktorunla konuş bir çok hastanenin bu cihaz için ayriyetten para almadığını söyle. Hastanede zaten var bu alet neden ücret alacaklarmış cihaz hastanenin aletidir ben neden o alet için ayrı ücret ödeyeceğim. Hadi aletin parasını çıkartmak için alıyorlar diyelim, e bunca zaman aletin parasını çıkartmış katlamışlardır bile. Morfoloji sorunu olan çiftlerin kesinlikle bu aleti talep etmeleri gerek.
kuzum imsi tekniği kullanılınca +ücret oluyor
senin gittiğin merkezde durum nasıl bilemiyorum ama normalde ücretli
ne kdr bi fark oluyor tam bilmiyorum ama
2. deneme için bende imsi düşünüyorum
eşimin morfoloji sorunu var maalesef
şimdi araştırıyordum ne düzeltir ne uygulasam diye
hadi inşlh bebeğin seninledir kan değerlerin yüksek çıkarkızlar bugun tranferın 8. gunu ve rgl gunum hastalanmadım fakat dune kadar olan agrılarımın hepsı gıttı:18:
hadi inşlh bebeğin seninledir kan değerlerin yüksek çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?