2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım konuşsanda işyerinden çıkışını verseler olmazmı en azından işsizlik maaşı alırdın.. azda olsa kendi masraflarını alış verişini karşılardın sonuçta taşındığın için ayrılıyorsun.. bu belediyeye bir yükte olmayacak sadece onlar senin çıkışını verecek okadar..
tabi işsizlik maaşı şartların uyuyormu onada bir bak üç ayrı kriteri var birine uymalı..

Kizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...

transferin şimdiden hayırlı olsun canım güzel haberlerin gelsin..

İnşallah bağışlar sana yavrularını güzel anne.
Dediğin karışı bende yapmakmistiyorum aslında çünkü çok yerde polani duyuyorum.
Bu aead adım ceyda dua ederken söyleye bilirsin canım:))

Tarlusalla nedir canım anlayamadım!
Canım neden donduracaksın yumurtalarını, toplanınca hemen döllensin neden sonraya bırakıyorsun?

Hayırlı olsn cnm ben haziran 19 da gtcm doktora ilaç kullanıyorum şimdi 19nda bitcek adet olcam. Sonra iğneler başlarım heralde.senin başladı mı tedavi

canım ben yeni sonuçlandırdım tedavimi, negatif maalesef
yanlış alıntıladın yada yanlış anladın sanıyorum
doğum kontrol hapı kullanıyorsun sanırım
Allah ım tedavinin sonunda bebişinin haberini almayı nasip etsin inşallah

Ayy kusura bakma cnm yeni yazdn sandm özür dilerim. Aminn cnmm sağolasın. Allah seninde gönlüne göre versinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi anladım çok öenmliymiş de tabiki + ücreti vardır bizim merkezde var 5. denemesine başlayan bi arkadasın eşinin spermleri IMSI yöntemiyle secilcekmiş

Canım benim hastane o cihaz için ayrı bir ücret almadı ki başka hastanelerde almıyorlar, tedavi dahilinde o sonuçta hastanenin aleti sadece sen ne olur olmaz bu tekniği kullanmak istediğini söyle

İnşallah bağışlar sana yavrularını güzel anne.
Dediğin karışı bende yapmakmistiyorum aslında çünkü çok yerde polani duyuyorum.
Bu aead adım ceyda dua ederken söyleye bilirsin canım:))
Ceydacım, belki bigün görüşebiliriz İstanbul'a taşınıcam bende yakınlaşıcaz inşallah

Ahhh canım tabi almak istiyorum zaten çıkmadan konuşacağım. Bizler sözleşmeli çalışıyoruz Belediyede memur veye işçi kadrosunda değiliz o yüzden tazminat hakkımız yok en azından işsizik maaşı almak istiyorum. Ben bir kere o hakkı mı kullandım aldım, şimdi tekrar primim birikti yani prim ile ilgili kriterleri tamamlıyorum inşallah şirket bir aksilik yapmaz. Zaten başkanla ayrılmadan konuşacağım ilk onun öğrenmesini istiyorum bizler küçük bir kasaba olduğumuz için iş dışında da tanışıklığımız var yani buranın yerlisi insanlarıyız kendisinden rica edeceğim ve bağlı olduğum şirkete öyle yapmaları konusunda talimat versin, ki yapar zaten.

Canım benim hastane o cihaz için ayrı bir ücret almadı ki başka hastanelerde almıyorlar, tedavi dahilinde o sonuçta hastanenin aleti sadece sen ne olur olmaz bu tekniği kullanmak istediğini söyle

kuzum imsi tekniği kullanılınca +ücret oluyor
senin gittiğin merkezde durum nasıl bilemiyorum ama normalde ücretli
ne kdr bi fark oluyor tam bilmiyorum ama
2. deneme için bende imsi düşünüyorum
eşimin morfoloji sorunu var maalesef
şimdi araştırıyordum ne düzeltir ne uygulasam diye

Sagol canim sen ne durumdasin? Test filan yaptiracaksin sanirim?

ben 4 haziranda laparaskopi ve histereskopi olacağım cnm..
bu sırada hormon testlerimin tarihi geçmiş onları yenileyeceğim..
birde trombofili panelini cerrahpaşa yapıyormuş onu yaptıracağım bu hafta..
çok öptüm cnm..

Benim eşim sadece balık yağı hapı içti, sonuçta sperm varsa morfolojiye takılma illa ki o milyon sperm içinden morfolojisi düzgün sperm buluyorlar ki İMSİ ile bakılıp seçlirse daha düzgünü bula biliyorlar. Benim hastane bu cihaz için ücret almadı, ensunun gittiği hastanede almamış. Sen bence doktorunla konuş bir çok hastanenin bu cihaz için ayriyetten para almadığını söyle. Hastanede zaten var bu alet neden ücret alacaklarmış cihaz hastanenin aletidir ben neden o alet için ayrı ücret ödeyeceğim. Hadi aletin parasını çıkartmak için alıyorlar diyelim, e bunca zaman aletin parasını çıkartmış katlamışlardır bile. Morfoloji sorunu olan çiftlerin kesinlikle bu aleti talep etmeleri gerek.

inşallah canım benim.. bizler için en ufak para bile çok önemli çünkü tedavi test vs derken elimizde para kalmıyor..

evet canım dediğin gibi araştırıken farkettim + ücret almamış çoğu hastene ben yanıldım sanırım
daha önce daha maliyetli diye okumuştum imsi tekniğini sanırım aklım ona takıldı
melindamında dediğii gibi izmirde tek merkezde var sanırım
benm yaptırdığım merkezde imsi yok
2.tedavi için araştırmalara başladım şimdiden
morfolojiyi düzelten ne var ne yok gözden geçiriyorum daha önce bi sürü şey denedik ama hiçbi faydası olmadı
şimdi denemediklerimzden deneyecğim artık

canım eşinde sayı ve hareket ne durumda..
bazı hastaneler imsiye para istiyorlar bende çok duydum.. artık mecburen verirsin yapacak birşey yok..
ayrıca klasik tüp bebek mi uyguladılar micro enjeksiyonmu onada dikkat et.. erkek infertilitesinde micro enjeksiyon iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…