kuzum imsi tekniği kullanılınca +ücret oluyor
senin gittiğin merkezde durum nasıl bilemiyorum ama normalde ücretli
ne kdr bi fark oluyor tam bilmiyorum ama
2. deneme için bende imsi düşünüyorum
eşimin morfoloji sorunu var maalesef
şimdi araştırıyordum ne düzeltir ne uygulasam diye
Bende kendi doktoruma senin bahsettiğin iğneden bahsettim bana şunu söyledi, bunun gibi 500 e yakın sana ilaç ismi söyleye bilirim dedi fakat bunların hiç bir bilimsel sonucu alınmış değil diye kendiside söyledi. Fakat İMSİ bir cihaz canım, iğne ilaç değil. Erkek sorunlarında kesinlikle gereken bir alet, düşünsene 8000 kat büyütülmüş sperm mi seçmek mi daha mantıklı 400 kat büyütülmüş spermi mi, ne kadar büyütme kapasitesi yüksekse cihazın o kadar sağlıklı sperm bulmak daha kolay. Normal makinelerde bakılan spermde hata gözükmüyor sağlam diye seçiliyor halbu ki çok büyütülmediği için hatası gözükmüyor İMSİ cihazı çok büyüttü için en ufak hatayı görüp spermi eleyebiliyorlar. Zaten İMSİ cihazı her hastanede bulunmuyor çünkü çok pahalı bir alet, sen o yüzden ilk önce hastanende bu cihaz var mı onu öğren varsa da mutlaka spermin o cihazdan geçirilmesini iste. Bu sitede izmirden bir arkadaş var sırf İMSİ cihazı var diye Bursaya gelip tedavi olacak.
inşallah canım benim.. bizler için en ufak para bile çok önemli çünkü tedavi test vs derken elimizde para kalmıyor..
evet canım dediğin gibi araştırıken farkettim + ücret almamış çoğu hastene ben yanıldım sanırım
daha önce daha maliyetli diye okumuştum imsi tekniğini sanırım aklım ona takıldı
melindamında dediğii gibi izmirde tek merkezde var sanırım
benm yaptırdığım merkezde imsi yok
2.tedavi için araştırmalara başladım şimdiden
morfolojiyi düzelten ne var ne yok gözden geçiriyorum daha önce bi sürü şey denedik ama hiçbi faydası olmadı
şimdi denemediklerimzden deneyecğim artık
Arkadaşlar bende uzun zamandır gelemiyorum yumurta rezerv azlığı var amh 0.13 ilk tüp denemem Pazartesi yumurta toplama sonucu tedavi esnasında büyüyen 2 adet folikülüm boş çıkmasıyla sonlandı çok üzücü biestron dhea ilacına devam bir daha Ekim'de gelin dedi doktor benim gibi sorunu olupta bebeği olan var mı acaba lütfen bilgi istiyorum çok üzgünüm sanki Ekim'de de folikül olucak ve boş çıkıcak diye çok kotkuyprum
Aynı şeyi banada söyledi dr.gebelik aşısı tüp bebek yapıştırıcısı vs.bunlar var ama garanti degil kesinligi kanıtlanmamış tekrarlayan negatif lerden sonra bir umut olarak uygulayabiliyoruz dedi.
Tarlusalla nedir canım anlayamadım!
Canım neden donduracaksın yumurtalarını, toplanınca hemen döllensin neden sonraya bırakıyorsun?
Canim tarlusal adet sokturucu.ben yumurta toplansin laporoskopi yapılsın sonra embriyo transfer edilsin diyorum.böylelikle laporoskopiyle tiplere bakılmış olur diyorum zaten aklım karışık
Selamlar sevgiler kızlar
Transferin 3. günü bir kaç damla pembe lekelenme? Bilgisi ya da fikri olan?
yerleşme kanaması:)aynısını bende yaşamıştım,sonucum pozitifti:)
Canım benimde ilk tedavimde tek yumurta toplandı, transferim iptal oldu senin gibi. İkinci tedaviye başlamadan bende biosteron kullandım, testere dişli aslan pençesi yaptım, bşrde incir kürü tedavide 4 tane yumurtam toplandı sende bu kürlere başla canım.
Canım peki ikinci denemende bebiş oldumu birde benim başlamama dört ay var dediğin kürleri dört ay boyuncamı yapayım nasıl yapayım bilemedim bana akıl versen bide amh kaç senin
Canim tarlusal adet sokturucu.ben yumurta toplansin laporoskopi yapılsın sonra embriyo transfer edilsin diyorum.böylelikle laporoskopiyle tiplere bakılmış olur diyorum zaten aklım karışık
İkinci gebelikte kimyasal oldu ama olsun 4 tane yumurtam oldu ve içleri dolu ve kaliteliydi. Bu kürler 2 aylık birini yap o bitince diğerini yap gerçi ben ikisini aynı anda yaptım. İbrahim Saraçoğlu de bu kürlerin isminide ekle yanına tarifleri çıkıyor. Benim amh 0.86 dıydı sanırsam. Fsh ım 18 di 6.85 miydi neydi en son baya indirdim ama sanırsam amh değeri değişmiyor ama olsun foliküle yumurta daha fazla atılır ve kaliteli olur
cnm doktor sana tuplerin icin birsey dedimi..
cnm amh degeri degisiyor.. benim elimde iki ayri test var ve ayni yerde yaptirmistim.. ilk testim hic ilac ve hazirlik yapmadan onceki testim 0.48 cikmis sonrasinda cok yogun bir hazirlik ve ilac donemi gecirdim 4 ay sonraki testim 1.20 di.. su anda ne durumda bilmiyorum tekrar hazirliksiz olarak yaptiracagim bu hafta..
Canim benim bildiğim ve yaptığım araştırmalar ve drlarin dediği bu Amh ile vücudunda kalan yani menopoza girmeden önce vücudunda kalan tahmini yumurta sahibi veriyor.benim drum iki tane çocuk istiyorsan senin önünde 5 denen var demisti ki bunu söylediğinde aralikti.belki ilaçların etkisiyle salgılanan hormon miktarı fazla olunca Amh değeri yüksek çıkmış olabilir.
Ama dondurursan iyi güsel çözülecek mi bakalım, neden taze taze toplanıp döllenmesinler ki? Laporoskopiyi yaptır ondan sonra tedaviye başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?