2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bende uzun zamandır gelemiyorum yumurta rezerv azlığı var amh 0.13 ilk tüp denemem Pazartesi yumurta toplama sonucu tedavi esnasında büyüyen 2 adet folikülüm boş çıkmasıyla sonlandı çok üzücü biestron dhea ilacına devam bir daha Ekim'de gelin dedi doktor benim gibi sorunu olupta bebeği olan var mı acaba lütfen bilgi istiyorum çok üzgünüm sanki Ekim'de de folikül olucak ve boş çıkıcak diye çok kotkuyprum

Canim esiminde morfoloji dusuktu doktor tupten bi ay once bi hap icirdi ona emodex diye bi arastr istersen icinde hersey var

Aynı şeyi banada söyledi dr.gebelik aşısı tüp bebek yapıştırıcısı vs.bunlar var ama garanti degil kesinligi kanıtlanmamış tekrarlayan negatif lerden sonra bir umut olarak uygulayabiliyoruz dedi.

inşallah canım benim.. bizler için en ufak para bile çok önemli çünkü tedavi test vs derken elimizde para kalmıyor..

Kesinlikle canım inşallah Allah işimi açar da o ücreti alırım

Bu konuda o kadar kendini yıpratma çünkü senden kaç yumurta toplanmışsa o sayı kadar sperme ihtiyaçları var mesela eşinin 1 milyon diyelim sperm sayısı var, atıyorum senden de 4 yumurta toplandı o bir milyonun içinden 4 tane morfolojisi düzgün sperm senin yumurtanı döllemek için hayli hayli seçilebilir zaten

Canım benimde ilk tedavimde tek yumurta toplandı, transferim iptal oldu senin gibi. İkinci tedaviye başlamadan bende biosteron kullandım, testere dişli aslan pençesi yaptım, bşrde incir kürü tedavide 4 tane yumurtam toplandı sende bu kürlere başla canım.

Aynı şeyi banada söyledi dr.gebelik aşısı tüp bebek yapıştırıcısı vs.bunlar var ama garanti degil kesinligi kanıtlanmamış tekrarlayan negatif lerden sonra bir umut olarak uygulayabiliyoruz dedi.

Senin çocuğun var galiba 4. Yümü istiyorsunuz

Tarlusalla nedir canım anlayamadım!
Canım neden donduracaksın yumurtalarını, toplanınca hemen döllensin neden sonraya bırakıyorsun?

Canim tarlusal adet sokturucu.ben yumurta toplansin laporoskopi yapılsın sonra embriyo transfer edilsin diyorum.böylelikle laporoskopiyle tiplere bakılmış olur diyorum zaten aklım karışık

Canim tarlusal adet sokturucu.ben yumurta toplansin laporoskopi yapılsın sonra embriyo transfer edilsin diyorum.böylelikle laporoskopiyle tiplere bakılmış olur diyorum zaten aklım karışık

Ama dondurursan iyi güsel çözülecek mi bakalım, neden taze taze toplanıp döllenmesinler ki? Laporoskopiyi yaptır ondan sonra tedaviye başla

Selamlar sevgiler kızlar
Transferin 3. günü bir kaç damla pembe lekelenme? Bilgisi ya da fikri olan?

Canım peki ikinci denemende bebiş oldumu birde benim başlamama dört ay var dediğin kürleri dört ay boyuncamı yapayım nasıl yapayım bilemedim bana akıl versen bide amh kaç senin

Canım peki ikinci denemende bebiş oldumu birde benim başlamama dört ay var dediğin kürleri dört ay boyuncamı yapayım nasıl yapayım bilemedim bana akıl versen bide amh kaç senin

İkinci gebelikte kimyasal oldu ama olsun 4 tane yumurtam oldu ve içleri dolu ve kaliteliydi. Bu kürler 2 aylık birini yap o bitince diğerini yap gerçi ben ikisini aynı anda yaptım. İbrahim Saraçoğlu de bu kürlerin isminide ekle yanına tarifleri çıkıyor. Benim amh 0.86 dıydı sanırsam. Fsh ım 18 di 6.85 miydi neydi en son baya indirdim ama sanırsam amh değeri değişmiyor ama olsun foliküle yumurta daha fazla atılır ve kaliteli olur

cnm doktor sana tuplerin icin birsey dedimi..

cnm amh degeri degisiyor.. benim elimde iki ayri test var ve ayni yerde yaptirmistim.. ilk testim hic ilac ve hazirlik yapmadan onceki testim 0.48 cikmis sonrasinda cok yogun bir hazirlik ve ilac donemi gecirdim 4 ay sonraki testim 1.20 di.. su anda ne durumda bilmiyorum tekrar hazirliksiz olarak yaptiracagim bu hafta..

cnm doktor sana tuplerin icin birsey dedimi..

Canim hsg filmimi çekip histereskopimi yapan dr tüpün şiş olmadığını söylüyor ama tüp bebeği yapan dr ise azda şiş gibi diyor.bende tüpü aldirmamak için ısrarcı oldum.ama laporoskopi yaptirmayi düşünüyorum.laporoskopiyle daha net bi sonuç alırız diye düşünüyorum:26:

Canim benim bildiğim ve yaptığım araştırmalar ve drlarin dediği bu Amh ile vücudunda kalan yani menopoza girmeden önce vücudunda kalan tahmini yumurta sahibi veriyor.benim drum iki tane çocuk istiyorsan senin önünde 5 denen var demisti ki bunu söylediğinde aralikti.belki ilaçların etkisiyle salgılanan hormon miktarı fazla olunca Amh değeri yüksek çıkmış olabilir.

cnm ama kullandigim ilaclar tup bebek ilaci degildi yumurta gelistirici ilaclardi birde farkli bi beslenme duzeni yapmistim.. doktorlar cok biliyorlar kime gitsek ayri bir konusma hepside kendi tezinde inatci ama sonuca bakinca onlarin tezine gore gebe kalamiyoruz...

Ama dondurursan iyi güsel çözülecek mi bakalım, neden taze taze toplanıp döllenmesinler ki? Laporoskopiyi yaptır ondan sonra tedaviye başla

Laporoskopi yapildiginda tipte şişlik varsa alınsın diyecem ama tüp alınırken hadi yumurtaya zarar verilirse sonuçta nerdeyse yapışık gibi,zaten rezerv az.yoksa laporoskopiyi geçen ay yapacaktı.ufffffff ya aklım çok karışık.ama dondurulmuslarla hamile kalan çok duydum ya.diyorum ki hadi tüp sisse ve rahme sıvı akışı oluyorsa embriyo ondan tutunmadiysa.ama drum şiş diyor diğer 3 dr hayır diyor.kime inanacak bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…