2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bendede laparaskopi olacamya gecen hafta bahceci ve amerikan hast de ayrica gidip filmimi gosterdim laparaskopi sartmi diye hepsi ayri birsey diyor.. carsamba kesin olarak memorialda tanisal amacli olmaya karar verdim..

3. Gün de olsa da mı? erken değil mi? Ay Allahım inşallah keşke öyle olsa. Durduk yere çok mutlu ettin bak beni :):)

benim transferden 48 saat sonra gelmişti ilk,3 gün günde bikaç damla olarak devam etti.meğer bebişim yerleşmiş.senn kaçıncı gün embriyosu?

benim transferden 48 saat sonra gelmişti ilk,3 gün günde bikaç damla olarak devam etti.meğer bebişim yerleşmiş.senn kaçıncı gün embriyosu?

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah ne mutlu sana :) Benim 3. Gün embriyosu perşembe günü transfer yapıldı. Yalnızca bugün pembe lekelenme oldu.

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah ne mutlu sana :) Benim 3. Gün embriyosu perşembe günü transfer yapıldı. Yalnızca bugün pembe lekelenme oldu.

sağol canım,inşallah sende pozitif sonuç alırsın.inşallah yerleşme kanamasıdır:)

Haklısın bitanem uzun süre oldu tek olsun senin olsun kuzum bak ne güzel ikiside kaliteliymis onlar bebis olarak donsunler annelerinin gobusune ve 9 ay sımsıkı yapissinlar

Selamlar sevgiler kızlar
Transferin 3. günü bir kaç damla pembe lekelenme? Bilgisi ya da fikri olan?

Bende 4. yada 5. gün pembe leke gördüm tabi çok korktum hemen doktorumu aradım, korkma o yerleşme kanamasıdır dedi ve şuan hamileyim çok şükür. Çok karşılaşılan bir şey değil sanırım bu çünkü çok az kişiden duydum, inşaallah seninki de yerleşme kanamasıdır merak etme, inşaallah pozitifle geleceksin

sayı 25m çıktı tüp bebekde ileri hareket de iyi dedi ama morfolojik olarak %1 dedi
microenjeksiyon yapılmıştı zaten ama sonuçta morfolojisi ne kdr düzgün spermi seçebildiler ki
ne bileyim kafam karıştı :44: imsi olsa daha mı iyi olurdu bilemedim
14 yumim toplandı 9 u micro yapıldı ve 6sı döllendi o 6 nın sadece 2.si 3.gün 8 hücreliydi kalan 4 ünü emriyolog gelişimleri iyi değil diyerek dondurma yapmadı. spermler daha iyi olsaydı 14 yumiden daha fazla emriyo elde edilmez miydi
internette okudum 3.gün embriyo gelişimi durmuş yada 5.güne gidemiyorsa spermin hasarlı olmasından diyor sitelerde

Canim esiminde morfoloji dusuktu doktor tupten bi ay once bi hap icirdi ona emodex diye bi arastr istersen icinde hersey var

sağol canım bakarım tabiki iyi gelsin de tek

anladım canım dediğin gibi düşününce sende haklısıın
o zaman geriye sadece imsi mi kalıyo bulmam gereken hemde en zoru pofff

kuzum napıosun nasılsın.
bak ben 2.tedavim için şimdiden hazırlıklara başladım
aslında hastane olarak çok memnun kalsamda imsi cihazı olmadıgı için 2.tedavim için yeni yer arayışına girdim
lakin imsi nasıl olurda koskoca izmirde tek bir yerde olur
ve bende o yere gitmek istemiyorum
sen bursaya mı gideceksin şimdi:26:
benm orda kimsem de yokki mümkün değil gidebilmem

Rabbim bütün dualarini kabul etsin inşallah bitanem
kuzum napıosun nasılsın.
bak ben 2.tedavim için şimdiden hazırlıklara başladım
aslında hastane olarak çok memnun kalsamda imsi cihazı olmadıgı için 2.tedavim için yeni yer arayışına girdim
lakin imsi nasıl olurda koskoca izmirde tek bir yerde olur
ve bende o yere gitmek istemiyorum
sen bursaya mı gideceksin şimdi
benm orda kimsem de yokki mümkün değil gidebilmem

:) inşallah öyledir teşekkür ederim. Ben de biraz ürktüm erken diye. Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Bitanem çok haklısın koca izmirde tek merkez bende orayı hiç sevmiyorummorfoloji sorunu bizdede var % 2 oyüzden imsi istiyoruz ve mecburen bursa en yakın olduğu için gitmeyi düşünüyorum benim çok şükür annemin çoğu akrabası orda yer sıkıntısı yok ama ben evimde olmak isterdim tedavimisonuçta uzun süreç zaten eşim opuya ve transfere gelecek birtek. annemle herseyi halledicez istanbul yada ankara da tanıdık var mı oralanda da birçok merkezde var imsi :26:

Teşekkür ederim bizim dertler aynı neredeyse bilgi paylaşımı yapabiliriz üçüncüyü ne zaman deneyeceksin ???

günaydın hayırlı bir hafta olur inşallah, bol bebişli olur inşallah, dertlerimizden sıkıntılarımızdan kurtuluruz inşallah

Ama bana amh değerinin değişmediğini söylemişlerdi, okumuştum vs demek değişiyor, değişiyorsa ne ala

Sen bunu en iyisi doktora sor danış, bu durumda ne yapmanı tavsiye ederler diye canım.

Teşekkür ederim bizim dertler aynı neredeyse bilgi paylaşımı yapabiliriz üçüncüyü ne zaman deneyeceksin ???

Aslında 2. diyelim çünkü ilk transfer olmadı. Ben 2. yi eylülde başlayacağım hayırlısı ile. Çünkü hem bir süre vücudu mu dinlendireceğim hem kendimi hazırlayacağım. Sen ne zaman başlayacaksın ve sorun sadece sende mi var eşinde de bir durum var mı?

Hangi ay düşünüyorsun canım başlamayı?
Birde bursa olmasa bile Yalova da, Kocaelinde filan yakınların yok mu?

kızlar günaydınlarrrr güzel bir hafta olsun inşşş birazdan çıkacağım cimcimemin doğum günü yarın inşşş 1 yaşına giriyor kızımkızımın annesiyle güzel bir doğum günü pastası yapacağız küçük cadımıza

daha nice yaşlar olsun ona sağlıkla büyüsün allah onu kazalardan belalardan kötülüklerden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…