Canim hsg filmimi çekip histereskopimi yapan dr tüpün şiş olmadığını söylüyor ama tüp bebeği yapan dr ise azda şiş gibi diyor.bende tüpü aldirmamak için ısrarcı oldum.ama laporoskopi yaptirmayi düşünüyorum.laporoskopiyle daha net bi sonuç alırız diye düşünüyorum:26:
3. Gün de olsa da mı? erken değil mi? Ay Allahım inşallah keşke öyle olsa. Durduk yere çok mutlu ettin bak beni :):)
benim transferden 48 saat sonra gelmişti ilk,3 gün günde bikaç damla olarak devam etti.meğer bebişim yerleşmiş.senn kaçıncı gün embriyosu?
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah ne mutlu sana :) Benim 3. Gün embriyosu perşembe günü transfer yapıldı. Yalnızca bugün pembe lekelenme oldu.
inşallahhh canım tüm kalbimle herkeze dua ediorum içindede bana versin
melindam'cim uzun zamandir pek denk gelemedik senle..di mi, insallah bu sefer olacak :)) umutluydum ama biraz keyifsizim.sabah embriyolog ile konustum,2embriyo gelismeye devam etmis ama onlarda gayet kaliteli dedi..kismet artik diyorum..seninde en kisa zamanda tedavi haberlerini bekliyorum
Selamlar sevgiler kızlar
Transferin 3. günü bir kaç damla pembe lekelenme? Bilgisi ya da fikri olan?
canım eşinde sayı ve hareket ne durumda..
bazı hastaneler imsiye para istiyorlar bende çok duydum.. artık mecburen verirsin yapacak birşey yok..
ayrıca klasik tüp bebek mi uyguladılar micro enjeksiyonmu onada dikkat et.. erkek infertilitesinde micro enjeksiyon iyi oluyor..
Canim esiminde morfoloji dusuktu doktor tupten bi ay once bi hap icirdi ona emodex diye bi arastr istersen icinde hersey var
anladım canım dediğin gibi düşününce sende haklısıınBu konuda o kadar kendini yıpratma çünkü senden kaç yumurta toplanmışsa o sayı kadar sperme ihtiyaçları var mesela eşinin 1 milyon diyelim sperm sayısı var, atıyorum senden de 4 yumurta toplandı o bir milyonun içinden 4 tane morfolojisi düzgün sperm senin yumurtanı döllemek için hayli hayli seçilebilir zaten
kuzum napıosun nasılsın.Rabbim bütün dualarini kabul etsin inşallah bitanem
Bende 4. yada 5. gün pembe leke gördüm tabi çok korktum hemen doktorumu aradım, korkma o yerleşme kanamasıdır dedi ve şuan hamileyim çok şükür. Çok karşılaşılan bir şey değil sanırım bu çünkü çok az kişiden duydum, inşaallah seninki de yerleşme kanamasıdır merak etme, inşaallah pozitifle geleceksin
Bitanem çok haklısın koca izmirde tek merkez bende orayı hiç sevmiyorumkuzum napıosun nasılsın.
bak ben 2.tedavim için şimdiden hazırlıklara başladım
aslında hastane olarak çok memnun kalsamda imsi cihazı olmadıgı için 2.tedavim için yeni yer arayışına girdim
lakin imsi nasıl olurda koskoca izmirde tek bir yerde olur
ve bende o yere gitmek istemiyorum
sen bursaya mı gideceksin şimdi:26:
benm orda kimsem de yokki mümkün değil gidebilmem
İkinci gebelikte kimyasal oldu ama olsun 4 tane yumurtam oldu ve içleri dolu ve kaliteliydi. Bu kürler 2 aylık birini yap o bitince diğerini yap gerçi ben ikisini aynı anda yaptım. İbrahim Saraçoğlu de bu kürlerin isminide ekle yanına tarifleri çıkıyor. Benim amh 0.86 dıydı sanırsam. Fsh ım 18 di 6.85 miydi neydi en son baya indirdim ama sanırsam amh değeri değişmiyor ama olsun foliküle yumurta daha fazla atılır ve kaliteli olur
cnm amh degeri degisiyor.. benim elimde iki ayri test var ve ayni yerde yaptirmistim.. ilk testim hic ilac ve hazirlik yapmadan onceki testim 0.48 cikmis sonrasinda cok yogun bir hazirlik ve ilac donemi gecirdim 4 ay sonraki testim 1.20 di.. su anda ne durumda bilmiyorum tekrar hazirliksiz olarak yaptiracagim bu hafta..
Laporoskopi yapildiginda tipte şişlik varsa alınsın diyecem ama tüp alınırken hadi yumurtaya zarar verilirse sonuçta nerdeyse yapışık gibi,zaten rezerv az.yoksa laporoskopiyi geçen ay yapacaktı.ufffffff ya aklım çok karışık.ama dondurulmuslarla hamile kalan çok duydum ya.diyorum ki hadi tüp sisse ve rahme sıvı akışı oluyorsa embriyo ondan tutunmadiysa.ama drum şiş diyor diğer 3 dr hayır diyor.kime inanacak bende bilmiyorum
Teşekkür ederim bizim dertler aynı neredeyse bilgi paylaşımı yapabiliriz üçüncüyü ne zaman deneyeceksin ???
kuzum napıosun nasılsın.
bak ben 2.tedavim için şimdiden hazırlıklara başladım
aslında hastane olarak çok memnun kalsamda imsi cihazı olmadıgı için 2.tedavim için yeni yer arayışına girdim
lakin imsi nasıl olurda koskoca izmirde tek bir yerde olur
ve bende o yere gitmek istemiyorum
sen bursaya mı gideceksin şimdi:26:
benm orda kimsem de yokki mümkün değil gidebilmem
kızlar günaydınlarrrrgüzel bir hafta olsun inşşş birazdan çıkacağım cimcimemin doğum günü yarın inşşş 1 yaşına giriyor kızım kızımın annesiyle güzel bir doğum günü pastası yapacağız küçük cadımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?