2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sen hala mı oluyorsun canım?

günaydın hayırlı bir hafta olur inşallah, bol bebişli olur inşallah, dertlerimizden sıkıntılarımızdan kurtuluruz inşallah

Günaydın canım, dualarına canı gönülden amin diyorum güzel arkadaşım

daha nice yaşlar olsun ona sağlıkla büyüsün allah onu kazalardan belalardan kötülüklerden korusun inşallah

amin amin aminn inşşş rabbim bizlerde nasip etsin onun gibi tatlı kuzular biz her banyomuzda abdest alıyoruz cimcimemle sonrada dua ediyoruz allhım tüm bebek bekleyen teyzelerime benim gibi yavrular gönder diyee

Sen bunu en iyisi doktora sor danış, bu durumda ne yapmanı tavsiye ederler diye canım.

Canim dra kalsa geçen ay tüpü alacaktı.ama dediğim gibi diğer drlar tipte problem yok diyor ben yinde laporoskopi yaptiracam bu ay.aklım cooook kariski hangi dra inanacagimi bilmiyorum
Dru da aradım 11.00 gibi gel dediler bakalim bu sefer kısa protokol olarak başlayacaktı ne diyecek. 1 tane dondurulmusum var zaten

Neyse bende kafanı daha fazla karıştırmayayım, sen git doktoruna bir konuş bakalım sonra bize haber ver ne dedi.

günaydın hayırlı bir hafta olur inşallah, bol bebişli olur inşallah, dertlerimizden sıkıntılarımızdan kurtuluruz inşallah

günaydıın canmm amiin

günaydınlaar yaşı uzun sağlıklı mutlu olsun inşallah tam yemeliktir o şimdi

kızlarrrr herkese kocaman günaydınlar..
hayırlı haftalarr

günaaydııınnn tatlmmmm

günaaydıın canmcım

günaydıın canmm amiin

günaaydııınnn tatlmmmm

günaaydıın canmcım

Günaydınlaştık ya canım biz

nasılsın bitanem..

ohh canım ne güzel ya...
bende teyze olmayı cok isterdim ama hala olucam tek..(inşallah)
rabbım nasıp etsın tabıkı

nice yaşlaraaaa
halalıkta çok güzel bir duygu rabbim nasip etsin ben 2 yeğenime baktım (ABİMİN OĞULARINA ) anneleri hiç akamadı köyde olduğu için 1 tanesi 7 aylık doğmuştu hep mama ile büyütüm şimdi birisi 18 diğeri 17 yaşında yakışıklı delikanlılar oldu annler gününde arayıp hala cennet annelerin ayaklarının altındaymış yaa bizim cennetimiz senin ayağının altında bizi sne büyüytün derler tabi benim gönlümü fet edip göz yaşımı sel yaparlar

günaydıın canmm amiin

günaaydııınnn tatlmmmm

günaaydıın canmcım

sağol canım eklerim resimlerigörürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…