o cennet kokacaksa benimde ayağımın altında olacak cennet buna ne dersin canım...
tamam canım gelirsede geri çevirmeyiz yaniiiii
kızlar günaydınlarrrrgüzel bir hafta olsun inşşş birazdan çıkacağım cimcimemin doğum günü yarın inşşş 1 yaşına giriyor kızım kızımın annesiyle güzel bir doğum günü pastası yapacağız küçük cadımıza
günaydın hayırlı bir hafta olur inşallah, bol bebişli olur inşallah, dertlerimizden sıkıntılarımızdan kurtuluruz inşallah
daha nice yaşlar olsun ona sağlıkla büyüsün allah onu kazalardan belalardan kötülüklerden korusun inşallah
kızlarrrr herkese kocaman günaydınlar..
hayırlı haftalarr
Sen hala mı oluyorsun canım?
Sen bunu en iyisi doktora sor danış, bu durumda ne yapmanı tavsiye ederler diye canım.
cimcimenin teyzesiyimama güzeller güzeli yeğenlarimden aynı zamanda halayımda
Canim dra kalsa geçen ay tüpü alacaktı.ama dediğim gibi diğer drlar tipte problem yok diyor ben yinde laporoskopi yaptiracam bu ay.aklım cooook kariski hangi dra inanacagimi bilmiyorum
Dru da aradım 11.00 gibi gel dediler bakalim bu sefer kısa protokol olarak başlayacaktı ne diyecek. 1 tane dondurulmusum var zaten
Günaydın can cazım
cimcimenin teyzesiyimama güzeller güzeli yeğenlarimden aynı zamanda halayımda
günaydın hayırlı bir hafta olur inşallah, bol bebişli olur inşallah, dertlerimizden sıkıntılarımızdan kurtuluruz inşallah
kızlar günaydınlarrrrgüzel bir hafta olsun inşşş birazdan çıkacağım cimcimemin doğum günü yarın inşşş 1 yaşına giriyor kızım kızımın annesiyle güzel bir doğum günü pastası yapacağız küçük cadımıza
kızlarrrr herkese kocaman günaydınlar..
hayırlı haftalarr
Oh oh daha ne
nasılsın bitanem..
günaydıın canmm amiin
günaydınlaar yaşı uzun sağlıklı mutlu olsun inşallah tam yemeliktir o şimdi
günaaydııınnn tatlmmmm
günaaydıın canmcım
günaydıın canmm amiin
günaaydııınnn tatlmmmm
günaaydıın canmcım
halalıkta çok güzel bir duygu rabbim nasip etsin ben 2 yeğenime baktım (ABİMİN OĞULARINA ) anneleri hiç akamadı köyde olduğu için 1 tanesi 7 aylık doğmuştu hep mama ile büyütüm şimdi birisi 18 diğeri 17 yaşında yakışıklı delikanlılar oldu annler gününde arayıp hala cennet annelerin ayaklarının altındaymış yaa bizim cennetimiz senin ayağının altında bizi sne büyüytün derler tabi benim gönlümü fet edipnasılsın bitanem..
ohh canım ne güzel ya...
bende teyze olmayı cok isterdim ama hala olucam tek..(inşallah)
rabbım nasıp etsın tabıkı
nice yaşlaraaaa
Ne olsun canım, ilaç araştırmaları yapıyorum.
Günaydınlaştık ya canım biz
günaydıın canmm amiin
günaaydııınnn tatlmmmm
günaaydıın canmcım
ne için kullanacaksın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?