naber kuzucuk?
Günaydınlaştık ya canım biz
Ay pardon günaydınlaşmamışız ben gene karıştırmışım olay sadece bundan ibaret
sağol canım eklerim resimlerigörürsünüz
kuzum napıosun nasılsın.
bak ben 2.tedavim için şimdiden hazırlıklara başladım
aslında hastane olarak çok memnun kalsamda imsi cihazı olmadıgı için 2.tedavim için yeni yer arayışına girdim
lakin imsi nasıl olurda koskoca izmirde tek bir yerde olur
ve bende o yere gitmek istemiyorum
sen bursaya mı gideceksin şimdi
benm orda kimsem de yokki mümkün değil gidebilmem
Kızlar günaydın şuanda ağlıyorum çunki bugün idrarda silik çizgiyi gördüm hemde hemen çıktı ilk idrarla yapmadım progestan fitil kullandım sabah eşim gidince de şimdi yapıyım be kaybederim dedim ve yaptım eğer fitilden değilse sanırım hamileyim 19 aylık beklemem bitti mi şimdi meleğim yada meleklerim. Benimle mi şimdi yarını iple çekiyorum yarın test günümdeyim inşallah güzel bir sonuç çıkar
Kızlar günaydın şuanda ağlıyorum çunki bugün idrarda silik çizgiyi gördüm hemde hemen çıktı ilk idrarla yapmadım progestan fitil kullandım sabah eşim gidince de şimdi yapıyım be kaybederim dedim ve yaptım eğer fitilden değilse sanırım hamileyim 19 aylık beklemem bitti mi şimdi meleğim yada meleklerim. Benimle mi şimdi yarını iple çekiyorum yarın test günümdeyim inşallah güzel bir sonuç çıkar
halalıkta çok güzel bir duygu rabbim nasip etsin ben 2 yeğenime baktım (ABİMİN OĞULARINA ) anneleri hiç akamadı köyde olduğu için 1 tanesi 7 aylık doğmuştu hep mama ile büyütüm şimdi birisi 18 diğeri 17 yaşında yakışıklı delikanlılar oldu annler gününde arayıp hala cennet annelerin ayaklarının altındaymış yaa bizim cennetimiz senin ayağının altında bizi sne büyüytün derler tabi benim gönlümü fet edipgöz yaşımı sel yaparlar
Eşimin morfolojisi için
kendime de yumurta kalitesi için
iyi canm valla okulda geri sayım başladı hoş bize seminer fln bi ay var tatile ama olsunbende doktordan randevu alcam kadın dogunmdan testleri yaptırmaya başlıyım dimi artık eşimin testi de 24ünde sonra teslim eder evrakları rapora başvururuz inşallah
eveeeeett sabah sabah yine başladık karıştırmaya kuzum yaa
ekle ekle bi sevelim cimcimeyi
arkadaşım inşaallah yarında kan testin pozitif çıkarKızlar günaydın şuanda ağlıyorum çunki bugün idrarda silik çizgiyi gördüm hemde hemen çıktı ilk idrarla yapmadım progestan fitil kullandım sabah eşim gidince de şimdi yapıyım be kaybederim dedim ve yaptım eğer fitilden değilse sanırım hamileyim 19 aylık beklemem bitti mi şimdi meleğim yada meleklerim. Benimle mi şimdi yarını iple çekiyorum yarın test günümdeyim inşallah güzel bir sonuç çıkar
Sen o zaman tedaviye Temmuz Ağustos gibi mi başlayacaksın canım?iyi canm valla okulda geri sayım başladı hoş bize seminer fln bi ay var tatile ama olsunbende doktordan randevu alcam kadın dogunmdan testleri yaptırmaya başlıyım dimi artık eşimin testi de 24ünde sonra teslim eder evrakları rapora başvururuz inşallah
eveeeeett sabah sabah yine başladık karıştırmaya kuzum yaa
ekle ekle bi sevelim cimcimeyi
Günaydın herkes :)
Hayırlı müjdeli haftalar.
Transferin 4. günü bayaa geçmiş valla.
evet cnm valla ne güzel uzun bi tatil yapacaksınız bize göre yani..
bence de biran önce rapor için işlemlere başla anca hazırlarsın hakkımız da hayırlısı
Sen o zaman tedaviye Temmuz Ağustos gibi mi başlayacaksın canım?
yok canm temmuz ramazan zaten sonra fındık var tatil turumuz var fln eylul diye düşünüyoruz bakalm kısmet
Günaydın herkes :)
Hayırlı müjdeli haftalar.
Transferin 4. günü bayaa geçmiş valla.
günayydıın canm inşallah güzel sonuçlanır bekleyişin
evet canm iyi oluyo tatil yoruyo çocuklardinlenip tedaviye hazırlarım kendimi inşallah bi de tatil yaparız kocişle oh tmmdır
Aaaa desene arkadaşım aynı ayda başlayacağız.
Dün ensu ile görüştüm bana Qenzim Q10 kullan dedi
Eşim içinde Advanced Antioxidant Formula (bunu doktorunuza sorun, eşinin doktoruna içinde bol vitamin demir varmış)
Birde Apitera arı sütü bal polan propolis karışı eşim ve benim için
Herkese Günaydın
Bugün adetimin 3. Günü ve doktora gidiyorum
Ilaclara başlayacağız süreç başlayacak.
Korku heyecan hersey var. Bu 4. Transfer olacak ama 3. Transferden sonra tüpler alındı. Yani simdiye kadar olan 3. tüp boşuna yapılmış bu nedenle ilk transfer gibi heyecan yaptım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canımm..
iyi hadii az kalmış..
doğrudur canım yaaa..
aynen öyle yapın.önce güzel bi tatil sonra da gelsin tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?