2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hadi ya..
yazık günah yani boşu boşuna 3 kere stres yaptın sonuçta..doktorlarımıza da rabbim hidayet versin.
ınsallah bu sefer olur canım

Musmutlu bi hafta başlangıcı olsunnn, sonuç bekleyenler pozitifleri görsün, tedavide olanlar kolaylıkla atlatsın ve sonu güzel olsun, benim gibi tedaviye başlamayı bekleyenlerinde son olur inşallaaaahhhh :)
Hepinizi kucaklıyorum kızlar :)

Ben açıkçası hiç birini kullanmasam dahi biosteronu kesin kullanacağım yumurta kalitem için ama şu arı sütü bal polen propoliside yapacağım her şeyi yapacağım yani
Eğer bünyen zayıf ve düşük tansiyonluysan adetin sende böyle etki yapıyor olabilir. Sen hormon testlerini yaptır (adetin 2. günü) en önemlisi amh testini yaptır, ondan sonra doktorun ne içeceğine karar versin tedaviye seni hazırlasın. Bu arada folic asit kullanmayı ihmal etme.
Ayyy ne güzel başlayacağız arkadaşım beraber.

İnşallah son olur kuzuum. Amin

Canım sana da günaydın
Yeni tedavin inşallah son tedavin olur, bebeğine kavuşursun canım.

inşallah canım yaa..bunlar son tedavilerimiz olsun artıkınnn

amiiin canm inşallah günaaydıınnn

kullan kullan tatlım yarasın şifa olsun tmm zayıfımdır ama bünyem öle pek zayıf değildir yani anlamıyom bende:44: haziran sonu gibi adet olcam o zaman gitcem hormon testleri ultrason fln için bakalm canm inşallah hayırlısıyla güzel çıkar hersey raporumuzu alıp eylülde başlarız tedaviye birlikte

rabbım sonun da yüzünü güldürsün inşallah

amin canm hepimizin inşallah

Günaydın kızlar telefondan giriyorum geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah

Fistigin doğum günü kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice mutlu senelere🎂🎂🎁

inşallah canım yaa..bunlar son tedavilerimiz olsun artıkınnn

Inşallah öyle olcak cnm, sen naptın ne zaman başlıyosun? Ben cuma günü histeroskopi oldum agustosda 4. tedaviye başlıycam inşallah, ne gerekiosa yapılmasını istedim genetik test vs.
Biz her türlü tedbirimizi alalım takdir rabbimin çok dua ediyorum herkese bizi bizden başkası anlamaz yaşamayana basit gelio herşey..

Yetercim ben seni geçen gün rüyamda hamile gördüm, hamile oldugunu söylüyordun :) inşallah gerçek olur

bitanem bende ağustosta başlıcam sanırım..
eşim tese olucak ya ela çok sıcaklar da olmasın dedi..zor oluyo cnku dikişleri falan olduğu için
aslında doktor ılk adette gel dedi bi kaç ay daha beklicem..
senin adına sevındım cnm o testleri yaptırman ıyı olmuş

Hadi hayırlısı insallah yüzümüz güler, biraz ara vermek hem vücut hem kafa olarak dinlenmek icin iyi oluo..

cnm maşalalh inşlh kan da da değerin yüksek çıkar git bugün ver kanı ne farkeder ben olsam ben olsam dayanamazdım.
Günaydın herkes :)
Hayırlı müjdeli haftalar.
Transferin 4. günü bayaa geçmiş valla.
hayırlı olsun cnm sonu olsun....
arkadaşım inşaallah yarında kan testin pozitif çıkar sizde sorun neydi ve nerde tüp bebek yaptırdınız ?
nasılsın tatlım biraz kendine gelebildin mi
bu sefer inşlhh bebeğin seninle olsun.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artık günü gelsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm bu sefer rabbim yüzünüzü güldürsün evet eş ameliyat olunca zor oluyor benim eşimde 2 kere ameliyat oldu sıkıntısını ii bilirim:26::26:inşlh bu sefer bol kaliteli spermleriniz çıkar duam sizinle
cnm ne güzel gözüküyor burdannnnndarısı diğer test günü beleyen arkadaşlarımıza ve ardından bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…