Herkese Günaydın
Bugün adetimin 3. Günü ve doktora gidiyorum
Ilaclara başlayacağız süreç başlayacak.
Korku heyecan hersey var. Bu 4. Transfer olacak ama 3. Transferden sonra tüpler alındı. Yani simdiye kadar olan 3. tüp boşuna yapılmış bu nedenle ilk transfer gibi heyecan yaptım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel olur valla canm aynı döneme denk gelirsek inşallahgidince doktora baya sorcagım var zaten, adet dışı yapılcak tahlilleri yaptırcam, sonra ben adet olunca cogu zaman böyle soguk soguk terleyip istifra ediyorum o niye olur onu sorcam, bi de ilaç fln kullanıyım mı gebelik olursa hazırlık amacıyla ayyy heyecanlandım bak şimdi yaaaaa 9hazirana aldım bakalm randevu hadi hayırlısı
Musmutlu bi hafta başlangıcı olsunnn, sonuç bekleyenler pozitifleri görsün, tedavide olanlar kolaylıkla atlatsın ve sonu güzel olsun, benim gibi tedaviye başlamayı bekleyenlerinde son olur inşallaaaahhhh :)
Hepinizi kucaklıyorum kızlar :)
Herkese Günaydın
Korku heyecan hersey var. Bu 4. Transfer olacak ama 3. Transferden sonra tüpler alındı. Yani simdiye kadar olan 3. tüp boşuna yapılmış bu nedenle ilk transfer gibi heyecan yaptım.
hayırlı olsun canm tedavin inşallah bebişle sonuçlanır
inşallah canm ya inşallah valla düşününce bile içim kıpır kıpır olduu
Musmutlu bi hafta başlangıcı olsunnn, sonuç bekleyenler pozitifleri görsün, tedavide olanlar kolaylıkla atlatsın ve sonu güzel olsun, benim gibi tedaviye başlamayı bekleyenlerinde son olur inşallaaaahhhh :)
Ben açıkçası hiç birini kullanmasam dahi biosteronu kesin kullanacağım yumurta kalitem için ama şu arı sütü bal polen propoliside yapacağım her şeyi yapacağım yani
Eğer bünyen zayıf ve düşük tansiyonluysan adetin sende böyle etki yapıyor olabilir. Sen hormon testlerini yaptır (adetin 2. günü) en önemlisi amh testini yaptır, ondan sonra doktorun ne içeceğine karar versin tedaviye seni hazırlasın. Bu arada folic asit kullanmayı ihmal etme.
Ayyy ne güzel başlayacağız arkadaşım beraber.
rabbım sonun da yüzünü güldürsün inşallah
Günaydın kızlar telefondan giriyorum geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah
kızlar günaydınlarrrrgüzel bir hafta olsun inşşş birazdan çıkacağım cimcimemin doğum günü yarın inşşş 1 yaşına giriyor kızım kızımın annesiyle güzel bir doğum günü pastası yapacağız küçük cadımıza
inşallah canım yaa..bunlar son tedavilerimiz olsun artıkınnn
halalıkta çok güzel bir duygu rabbim nasip etsin ben 2 yeğenime baktım (ABİMİN OĞULARINA ) anneleri hiç akamadı köyde olduğu için 1 tanesi 7 aylık doğmuştu hep mama ile büyütüm şimdi birisi 18 diğeri 17 yaşında yakışıklı delikanlılar oldu annler gününde arayıp hala cennet annelerin ayaklarının altındaymış yaa bizim cennetimiz senin ayağının altında bizi sne büyüytün derler tabi benim gönlümü fet edipgöz yaşımı sel yaparlar
Inşallah öyle olcak cnm, sen naptın ne zaman başlıyosun? Ben cuma günü histeroskopi oldum agustosda 4. tedaviye başlıycam inşallah, ne gerekiosa yapılmasını istedim genetik test vs.
Biz her türlü tedbirimizi alalım takdir rabbimin çok dua ediyorum herkese bizi bizden başkası anlamaz yaşamayana basit gelio herşey..
bitanem bende ağustosta başlıcam sanırım..
eşim tese olucak ya ela çok sıcaklar da olmasın dedi..zor oluyo cnku dikişleri falan olduğu için
aslında doktor ılk adette gel dedi bi kaç ay daha beklicem..
senin adına sevındım cnm o testleri yaptırman ıyı olmuş
Eki Görüntüle 1140898 Eki Görüntüle 1140898 kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
Eki Görüntüle 1140898 Eki Görüntüle 1140898 kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
cnm maşalalh inşlh kan da da değerin yüksek çıkar git bugün ver kanı ne farkeder ben olsam ben olsam dayanamazdım.Kızlar günaydın şuanda ağlıyorum çunki bugün idrarda silik çizgiyi gördüm hemde hemen çıktı ilk idrarla yapmadım progestan fitil kullandım sabah eşim gidince de şimdi yapıyım be kaybederim dedim ve yaptım eğer fitilden değilse sanırım hamileyim 19 aylık beklemem bitti mi şimdi meleğim yada meleklerim. Benimle mi şimdi yarını iple çekiyorum yarın test günümdeyim inşallah güzel bir sonuç çıkar
hayırlı olsun cnm sonuGünaydın herkes :)
Hayırlı müjdeli haftalar.
Transferin 4. günü bayaa geçmiş valla.
nasılsın tatlım biraz kendine gelebildin miarkadaşım inşaallah yarında kan testin pozitif çıkarsizde sorun neydi ve nerde tüp bebek yaptırdınız ?
bu sefer inşlhh bebeğin seninle olsun.Herkese Günaydın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artık günü gelsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhMusmutlu bi hafta başlangıcı olsunnn, sonuç bekleyenler pozitifleri görsün, tedavide olanlar kolaylıkla atlatsın ve sonu güzel olsun, benim gibi tedaviye başlamayı bekleyenlerinde son olur inşallaaaahhhh :)
cnm bu sefer rabbim yüzünüzü güldürsün evet eş ameliyat olunca zor oluyor benim eşimde 2 kere ameliyat oldu sıkıntısını ii bilirim:26::26:inşlh bu sefer bol kaliteli spermleriniz çıkar duam sizinlebitanem bende ağustosta başlıcam sanırım..
eşim tese olucak ya ela çok sıcaklar da olmasın dedi..zor oluyo cnku dikişleri falan olduğu için
aslında doktor ılk adette gel dedi bi kaç ay daha beklicem..
senin adına sevındım cnm o testleri yaptırman ıyı olmuş
cnm ne güzel gözüküyor burdannnnnEki Görüntüle 1140898 Eki Görüntüle 1140898 kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?