Günaydın kızlar telefondan giriyorum geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah
Eki Görüntüle 1140898 Eki Görüntüle 1140898 kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
herkese günaydınnn
yeni hafta, yeni ay,, yeni haberler, yeni neşeler, yeni halaylık durumlar getirsin bizeeee
mübarek ramazan ayınada sayılı günler kalmışken rabbim bu güzel aya girerken dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin inşlahhhh
hayırlı olsun canm tedavin inşallah bebişle sonuçlanır
inşallah canm ya inşallah valla düşününce bile içim kıpır kıpır olduu
Canım sana da günaydın
Yeni tedavin inşallah son tedavin olur, bebeğine kavuşursun canım.
herkese günaydınnn
yeni hafta, yeni ay,, yeni haberler, yeni neşeler, yeni halaylık durumlar getirsin bizeeee
mübarek ramazan ayınada sayılı günler kalmışken rabbim bu güzel aya girerken dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin inşlahhhh
Aslında 2. diyelimçünkü ilk transfer olmadı. Ben 2. yi eylülde başlayacağım hayırlısı ile. Çünkü hem bir süre vücudu mu dinlendireceğim hem kendimi hazırlayacağım. Sen ne zaman başlayacaksın ve sorun sadece sende mi var eşinde de bir durum var mı?
Bende Ekim'de başlayacağım hayırlısıyla çok şükür eşimde yok problem bende fazlasıyla var Zaten tüplerinde tıkmalı benim bide çalışıyorum izinde problem oluyor ama dağılsın doktorum rapor veriyi sen nerse yaptırıyorsun birde kendini bu sürece nasıl hazırlıyorsun benim aklımdan hiç çıkmıyor dört ay nasıl geçicek bilmiyorumözel olarak bir kür falan yapıcaköısın
Eki Görüntüle 1140898 Eki Görüntüle 1140898 kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
Kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah yarın kandada pozıtıfı güzel bir değerle görürüm alıntı yapamadım evimde çok net çekmiyo ve telefondan giriyorum sorunun ne olduğunu Bi arkadaş sormuş bizde sorun erkek inferlitesı Ankara medıcana hastanesinde yaptırdım ve yarın test günü inşallah darısı sızlere kızlar
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sendecanımmm tebrık ederımm...hayırlı olsunn...canım ne gibi belirtilerin oldu anlatırmısın..
Amin inşallah canım yarın güzel güzel değerlerle gel inşallah.
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sendecanımmm tebrık ederımm...hayırlı olsunn...canım ne gibi belirtilerin oldu anlatırmısın..
Amin inşallah canım yarın güzel güzel değerlerle gel inşallah.
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sende
inşallah c
Kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah yarın kandada pozıtıfı güzel bir değerle görürüm alıntı yapamadım evimde çok net çekmiyo ve telefondan giriyorum sorunun ne olduğunu Bi arkadaş sormuş bizde sorun erkek inferlitesı Ankara medıcana hastanesinde yaptırdım ve yarın test günü inşallah darısı sızlere kızlar
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sende
inşallah c
Benimde bir akşam çok şiddetli ağrım olmuştu, batmalarda vardı ama maalesef kimyasal gebelik oldu.
Eki Görüntüle 1140898 [ATTACH1=CONFIG]1140898[/ATTACH] kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
:) inşallah öyledir teşekkür ederim. Ben de biraz ürktüm erken diye. Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almanı dilerim.
günaydın canım âmin biran önce evlat sahibi oluruz insaallah iyiyim iyi olmak zorumdaymm.. Eşime destek olmak zorundayım sen nasılsınherkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?