2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkese günaydınnn
yeni hafta, yeni ay,, yeni haberler, yeni neşeler, yeni halaylık durumlar getirsin bizeeee
mübarek ramazan ayınada sayılı günler kalmışken rabbim bu güzel aya girerken dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin inşlahhhh

amiin canm inşallah ne güzel dua etmişsin öle

hayırlı olsun canm tedavin inşallah bebişle sonuçlanır

inşallah canm ya inşallah valla düşününce bile içim kıpır kıpır olduu

Amin teşekkür ederim
Dua edelim birbirimize.
Benden de dualarinizi eksik etmeyin
Su an yoldayiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnn inşallah.

Kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah yarın kandada pozıtıfı güzel bir değerle görürüm alıntı yapamadım evimde çok net çekmiyo ve telefondan giriyorum sorunun ne olduğunu Bi arkadaş sormuş bizde sorun erkek inferlitesı Ankara medıcana hastanesinde yaptırdım ve yarın test günü inşallah darısı sızlere kızlar

Bende Ekim'de başlayacağım hayırlısıyla çok şükür eşimde yok problem bende fazlasıyla var Zaten tüplerinde tıkmalı benim bide çalışıyorum izinde problem oluyor ama dağılsın doktorum rapor veriyi sen nerse yaptırıyorsun birde kendini bu sürece nasıl hazırlıyorsun benim aklımdan hiç çıkmıyor dört ay nasıl geçicek bilmiyorum özel olarak bir kür falan yapıcaköısın

Canım bizde sorun erkek sorunu, eşimde sperm sayısı 2 milyon morfoloji %0 ileri hareket çok çok az. Bende bir problem yok yumurtlamam oluyor tüplerim açık fakat yaşım 36 olduğu için ve kaliteli yumurta için bir çok şey yaptım. Biliyorsun ne kadar kaliteli yumurtan olur ve sayıca çok toplanırsa tüp tedavisinde o kadar iyi.
Ben kendim için iki kir yaptım, İbrahim Saraçoğlunun kürleri
1. Testere dişli aslan pençesi kürü (Yüksek fsh için) bu kürle 6 ya indirdim.
2. İncir kürü (yumurta sayısı için)
3. Biosteron ilaç (yumurta kalitesi için)
4. ilk defa deneyeceğim şeylerde Qenzim Q10, Apitera arı sütü bal polen propolis karışımı (bunları ilk defa yapacağım)

Amin inşallah canım yarın güzel güzel değerlerle gel inşallah.

canımmm tebrık ederımm...hayırlı olsunn... canım ne gibi belirtilerin oldu anlatırmısın..
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sende

inşallah c

canımmm tebrık ederımm...hayırlı olsunn... canım ne gibi belirtilerin oldu anlatırmısın..
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sende

inşallah canım inşallah dua edinde öyle olsun sende inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın

Benimde bir akşam çok şiddetli ağrım olmuştu, batmalarda vardı ama maalesef kimyasal gebelik oldu.

Tebrikler arkadasim allahim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah darisi bizlere olur bizede dua eye

Son düzenleme:

anladım canım inş yarında değerin yüksek çıkar..inş benım pek belirtım yok.. 6.günüm.. hayırlısı bakalım..

:) inşallah öyledir teşekkür ederim. Ben de biraz ürktüm erken diye. Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almanı dilerim.

amin amin amin canım Allah razı olsun, inşaallah sende pozitif güzel haberlerle gelirsinn

ikinci çizgi gayet net, bir pozitif daha geliyor inşaallah, tebriklerr canım

günaydın canım âmin biran önce evlat sahibi oluruz insaallah iyiyim iyi olmak zorumdaymm.. Eşime destek olmak zorundayım sen nasılsın ? İkinci denemeyi ağustos ayında falan düşünüyoruz acaba aynı yerde mi yaptıysam yoksa farklı bir merkezde mi kararsız kaldım.. Ne zormus sabretmek ve beklemek.. Sen hangi merkezde başlayacaktın bide emodex kapsül varmış eşim alıp kullansa mi acaba ¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…