hayırlısı olsun canımKızlar hepinize teşekkür ederim inşallah yarın kandada pozıtıfı güzel bir değerle görürüm alıntı yapamadım evimde çok net çekmiyo ve telefondan giriyorum sorunun ne olduğunu Bi arkadaş sormuş bizde sorun erkek inferlitesı Ankara medıcana hastanesinde yaptırdım ve yarın test günü inşallah darısı sızlere kızlar
Canım bizde sorun erkek sorunu, eşimde sperm sayısı 2 milyon morfoloji %0 ileri hareket çok çok az. Bende bir problem yok yumurtlamam oluyor tüplerim açık fakat yaşım 36 olduğu için ve kaliteli yumurta için bir çok şey yaptım. Biliyorsun ne kadar kaliteli yumurtan olur ve sayıca çok toplanırsa tüp tedavisinde o kadar iyi.
Ben kendim için iki kir yaptım, İbrahim Saraçoğlunun kürleri
1. Testere dişli aslan pençesi kürü (Yüksek fsh için) bu kürle 6 ya indirdim.
2. İncir kürü (yumurta sayısı için)
3. Biosteron ilaç (yumurta kalitesi için)
4. ilk defa deneyeceğim şeylerde Qenzim Q10, Apitera arı sütü bal polen propolis karışımı (bunları ilk defa yapacağım)
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sende
inşallah c
Kizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu sefer Rabbim yüzünü guldursun buz bebisin sımsıkı tutunsun ve 9 ay annecigini hiç birakmasinKizlar,bugün doktora gittim.bir tane dondurulmusum vardı bu ay onu kullanalım,eğer tutmazsa laporoskopi yapıp tekrar tüp bebeği deneriz dedi.ben rapordan yararlanmiyorum hiç olmazsa bu tutmazsa diğer tüp bebekte 2 tane transfer ederiz dedi.bana da mantıkli geldi.ama insallah gerek kalmaz da tutar buz bebegim
Hadi hayırlısı insallah yüzümüz güler, biraz ara vermek hem vücut hem kafa olarak dinlenmek icin iyi oluo..
Eki Görüntüle 1140898 Eki Görüntüle 1140898 kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
cnm maşalalh inşlh kan da da değerin yüksek çıkar git bugün ver kanı ne farkeder ben olsam ben olsam dayanamazdım.
hayırlı olsun cnm sonuolsun....
nasılsın tatlım biraz kendine gelebildin mi
bu sefer inşlhh bebeğin seninle olsun.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artık günü gelsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm bu sefer rabbim yüzünüzü güldürsün evet eş ameliyat olunca zor oluyor benim eşimde 2 kere ameliyat oldu sıkıntısını ii bilirim:26::26:inşlh bu sefer bol kaliteli spermleriniz çıkar duam sizinle
cnm ne güzel gözüküyor burdannnnndarısı diğer test günü beleyen arkadaşlarımıza ve ardından bizlere
Kizlar,bugün doktora gittim.bir tane dondurulmusum vardı bu ay onu kullanalım,eğer tutmazsa laporoskopi yapıp tekrar tüp bebeği deneriz dedi.ben rapordan yararlanmiyorum hiç olmazsa bu tutmazsa diğer tüp bebekte 2 tane transfer ederiz dedi.bana da mantıkli geldi.ama insallah gerek kalmaz da tutar buz bebegim
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu sefer Rabbim yüzünü guldursun buz bebisin sımsıkı tutunsun ve 9 ay annecigini hiç birakmasin
çok teşekkürler saol benim belirtim çoktu ama ya olmazsa bu kadar belirtiyle diye korkuyordum gaz şişkinlik kasık ağrım ve 5.gun gece şiddetli ağrıdı kıvrandım resmen ondan sonra ara ara oldu baş dönmesi ve 7.gün midem yanmaya bulanmaya başladı şuanda ara ara bulanıyor çok belirti yaşadım yani hatta bu kadar olmaz kesin tutmadı dedim sabah ve sonra aniden test yaptım çıktı işte böyle umarım pozitif sonuç alırsın sende
inşallah canım inşallah dua edinde öyle olsun sende inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın
ıdrar testi yapmış mıydın hiç ben 8.gun yaptım hiç bir şey yoktu bide bugün yaptım çıktı
Canim bende biosterona basladim ama ilac bana cok fazla uyku ve bas donmesi yapiyor.sende de yaptimi?canim birde incir kuru yapiyodum ama burda prolaktini yukselttigini duydum sizce incir kurune devam edeyim mi cunku ben bu ay lucrin le yani uzun protokolle rabbim nasip ederse ins. Baslayacagim tupbebege?canim sende biosyeron ise yaradi mi onceki tedavilerine gore nasildi yumurtalarin durumu ?
Kizlar,bugün doktora gittim.bir tane dondurulmusum vardı bu ay onu kullanalım,eğer tutmazsa laporoskopi yapıp tekrar tüp bebeği deneriz dedi.ben rapordan yararlanmiyorum hiç olmazsa bu tutmazsa diğer tüp bebekte 2 tane transfer ederiz dedi.bana da mantıkli geldi.ama insallah gerek kalmaz da tutar buz bebegim
melindammmmmmmmmmmm kuzucumm nasılsın
Iyiyim kuzum temizlikle uğraşıyorum tam camları sildim yağmur başladıbende kızdım şimdi burda takılıyorum sen napiyorsun didime nezaman gidiyorsun :26:
Canım bizde sorun erkek sorunu, eşimde sperm sayısı 2 milyon morfoloji %0 ileri hareket çok çok az. Bende bir problem yok yumurtlamam oluyor tüplerim açık fakat yaşım 36 olduğu için ve kaliteli yumurta için bir çok şey yaptım. Biliyorsun ne kadar kaliteli yumurtan olur ve sayıca çok toplanırsa tüp tedavisinde o kadar iyi.
Ben kendim için iki kir yaptım, İbrahim Saraçoğlunun kürleri
1. Testere dişli aslan pençesi kürü (Yüksek fsh için) bu kürle 6 ya indirdim.
2. İncir kürü (yumurta sayısı için)
3. Biosteron ilaç (yumurta kalitesi için)
4. ilk defa deneyeceğim şeylerde Qenzim Q10, Apitera arı sütü bal polen propolis karışımı (bunları ilk defa yapacağım)
O didime değil dideme gidecek kızım
Ah canım ben apitera yedim alerjim varmış Meğer polene karşı bütün gün hapşırdım sonra onun sadece arı sütlü olanı var onu aldım oda alerji yaptı benimde yaş 28 ama yumurta rezervim az malesef ilk tüp bebek denememde bir tane bile yumurta çıkmadı incir kürünüde yaptım ama işte olmadı şimdi bi karışım buldum onu yapıcam adetle başlanıyormuş Keten tohumu tarçın karanfil çörek otunu toz haline getirip balla karıştırıp her sabah bir tatlı kaşığı ye diyorlar birde batıl inanç ama olsun ben inanıyorum arkadaşlarım 41 hamileden para topluyo sonra kuyumcuya gidip ufak bir kolye falan alınıyormuş onu üstünde taşıyınca hamile kalıyormuşun topladıkları kişiler hamile ya dua ediyolar onların duasıda kabul olur inşallah
Senin çocuğun var galiba 4. Yümü istiyorsunuz
var cnm 5 yaşında kızım var normal yoldan .tam 2 yıldır 2.için uğraşıyoruz.
Iyiyim kuzum temizlikle uğraşıyorum tam camları sildim yağmur başladıbende kızdım şimdi burda takılıyorum sen napiyorsun didime nezaman gidiyorsun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?