2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayırlısı olsun canım bizdede aynı sorun var çok zor bi durum Allahm yardım etsin

Canim bende biosterona basladim ama ilac bana cok fazla uyku ve bas donmesi yapiyor.sende de yaptimi?canim birde incir kuru yapiyodum ama burda prolaktini yukselttigini duydum sizce incir kurune devam edeyim mi cunku ben bu ay lucrin le yani uzun protokolle rabbim nasip ederse ins. Baslayacagim tupbebege?canim sende biosyeron ise yaradi mi onceki tedavilerine gore nasildi yumurtalarin durumu ?

Canim,tebrikler eğer iftarda silik çıkmışsa büyük bi ihtimal hevesin.insallah sonucunda kan yüksek çıkar.alllahim dualarimizi kabul etsin

Kizlar,bugün doktora gittim.bir tane dondurulmusum vardı bu ay onu kullanalım,eğer tutmazsa laporoskopi yapıp tekrar tüp bebeği deneriz dedi.ben rapordan yararlanmiyorum hiç olmazsa bu tutmazsa diğer tüp bebekte 2 tane transfer ederiz dedi.bana da mantıkli geldi.ama insallah gerek kalmaz da tutar buz bebegim

Kizlar,cuma gunu opu oldum ve 5 yumiden 3 u dollendi..sanirim pzt. Transfer olur..ben de gecen ay histeroskopi olmustum,dr bu ay yapalim,sansin artar demisti..hayirlisi artik...

Selam canim bende persembe opu oldum. 5, gun bugun saniyodum meger yarinmis :)
Yarin transeferim var.
Insallah sende bende tum isteyenlere Allah evlat sahibi olmayi nasip eder.

Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu sefer Rabbim yüzünü guldursun buz bebisin sımsıkı tutunsun ve 9 ay annecigini hiç birakmasin

Hadi hayırlısı insallah yüzümüz güler, biraz ara vermek hem vücut hem kafa olarak dinlenmek icin iyi oluo..

AYNEN Canım öyle yapçaz artık napalım

tebrikler canımmmmmmmmmmmmm..
masalllahh

canım cemremmmmm aynen ya zor oluyor kıyamam ona ben..yoksa bana kalsa haziranda baslıcaktım ama eşim için bekliyorum şimdide..
rabbım hakkımızda hayırlısını versin..

kuzucumm bence de mantıklı öyle yapın..
rabbım buz bebeğini sana nasip etsin inşallah

Dualarımız seninle canım merak etme sen

ıdrar testi yapmış mıydın hiç ben 8.gun yaptım hiç bir şey yoktu bide bugün yaptım çıktı

Kan verdiğim gün yaptım canım silik çıkmıştı, dediğim gibi kimyasal gebelikmiş, kanımda da 17.97 çıktı sonra ertesi gün tekrar yaptırdım 14 de düştü 2 gün sonra da adet oldum

Biosteron bana yan etki hiç yapmadı. Bu ilacı kullanmadan önce 1 yumurta toplanmıştı ve döllenmedi bile, kullandıktan sonra ki tedavimde 4 tane toplandı ve fsh ım 18 den 6 ya düşürdü açıkçası çok işe yaradı.
Tabi bunun yanında kürlerde yaptım.
Eğer prolaktin çok yüksekse daha da yükselte bilir ama her ay adetinle homon testi yaptır baktın yükseliyor bırakırsın. Mesela ben incir kürünü yaptım, bakayım prolaktini yükseltmiş mi diye hormon testi yaptırdım hatta düşürmüş bile

Aaaaa bak ne güzel işte, inşallah tutar canım inşallah ne zaman alacaksın buz bebeğini tatlım?

Ah canım ben apitera yedim alerjim varmış Meğer polene karşı bütün gün hapşırdım sonra onun sadece arı sütlü olanı var onu aldım oda alerji yaptı benimde yaş 28 ama yumurta rezervim az malesef ilk tüp bebek denememde bir tane bile yumurta çıkmadı incir kürünüde yaptım ama işte olmadı şimdi bi karışım buldum onu yapıcam adetle başlanıyormuş Keten tohumu tarçın karanfil çörek otunu toz haline getirip balla karıştırıp her sabah bir tatlı kaşığı ye diyorlar birde batıl inanç ama olsun ben inanıyorum arkadaşlarım 41 hamileden para topluyo sonra kuyumcuya gidip ufak bir kolye falan alınıyormuş onu üstünde taşıyınca hamile kalıyormuşun topladıkları kişiler hamile ya dua ediyolar onların duasıda kabul olur inşallah

Sadece duaları yeterli emin ol gerisi ile uğraşma lütfen. Bahsettiğin o karışı mı bende yaptım canım ve devam da ediyorum. Bir şey soracağım hiç bir ay mı yumurtan olmuyor takip etti mi doktorun yoksa bazı aylarda mı oluşmuyor?

Iyiyim kuzum temizlikle uğraşıyorum tam camları sildim yağmur başladıbende kızdım şimdi burda takılıyorum sen napiyorsun didime nezaman gidiyorsun :26:

kuzucum bende cumartesi sildim camları..ama yağmur yağıyor evet..
ee ne yapcan en azından tozu pisliği gitti bitanem ben kaç aydır silmiyordum bide tüllerimi falan yıkadım pis camlara asmamak adına sildim..
pazar akşamı yola çıkçaz canımm haftaya bugun orda olcaz ınsallah..
havalar da kötü :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…