var cnm 5 yaşında kızım var normal yoldan .tam 2 yıldır 2.için uğraşıyoruz.
Sadece duaları yeterli emin ol gerisi ile uğraşma lütfen. Bahsettiğin o karışı mı bende yaptım canım ve devam da ediyorum. Bir şey soracağım hiç bir ay mı yumurtan olmuyor takip etti mi doktorun yoksa bazı aylarda mı oluşmuyor?
Normalde düzenli adet oluyorum takip etmedi doktorum daha doğrusu iki üç ay gittim 3,4 adet folikülüm gözüküyordu her defasında hatta tedavi aşamasındada 3 tane folikül vardı benim gibi hastaların zaten bu kadar olurmuş en fazla tedavi esnasında iğnelere cevap verdi çok güzel ama yumurta toplama zamanı anlaşıldıki içleri boşmuş
Normalde düzenli adet oluyorum takip etmedi doktorum daha doğrusu iki üç ay gittim 3,4 adet folikülüm gözüküyordu her defasında hatta tedavi aşamasındada 3 tane folikül vardı benim gibi hastaların zaten bu kadar olurmuş en fazla tedavi esnasında iğnelere cevap verdi çok güzel ama yumurta toplama zamanı anlaşıldıki içleri boşmuş
Eki Görüntüle 1140898 Eki Görüntüle 1140898 kızlar hadi cevap verin cok heyecan var
nasılsın tatlışım
Bunun için doktorun vere bileceği bir tedavi yok muymuş?
Biestron dhea en az dört ay kullanmam gerekiyormuş o kaliteli hale getiriyormuş ben onu iki buçuk ay kullanıp gitmiştim hızlı olsun diye
kanamam basladı yıneeeeyıne dusuk tehlıkem var
iyiyim cnm .sen nasılsın yeni tedavin de yakınmış hayırlı ve sonu mutlu olsun inşallah
Ay evet canım haklısın temiz temiz yağdı ohhh az kaldı bol bol tadını çıkar moral depola haftaya havalar güzel olur kuzumkuzucum bende cumartesi sildim camları..ama yağmur yağıyor evet..
ee ne yapcan en azından tozu pisliği gitti bitanem ben kaç aydır silmiyordum bide tüllerimi falan yıkadım pis camlara asmamak adına sildim..
pazar akşamı yola çıkçaz canımm haftaya bugun orda olcaz ınsallah..
havalar da kötü :18:
Evet cnm duzelip yolumuza bakmaliyiz ..sen bilirsin dr.undan memnunsan devam et derim .ilac inslh ise yarar sizdegünaydın canım âmin biran önce evlat sahibi oluruz insaallah iyiyim iyi olmak zorumdaymm.. Eşime destek olmak zorundayım sen nasılsın? İkinci denemeyi ağustos ayında falan düşünüyoruz acaba aynı yerde mi yaptıysam yoksa farklı bir merkezde mi kararsız kaldım.. Ne zormus sabretmek ve beklemek.. Sen hangi merkezde başlayacaktın bide emodex kapsül varmış eşim alıp kullansa mi acaba ¿
Buz bebegin senin icinde can bulur ve 9 ay seninle olur...Kizlar,bugün doktora gittim.bir tane dondurulmusum vardı bu ay onu kullanalım,eğer tutmazsa laporoskopi yapıp tekrar tüp bebeği deneriz dedi.ben rapordan yararlanmiyorum hiç olmazsa bu tutmazsa diğer tüp bebekte 2 tane transfer ederiz dedi.bana da mantıkli geldi.ama insallah gerek kalmaz da tutar buz bebegim
Hadi inslh bu sefer olacak..AYNEN Canım öyle yapçaz artık napalım
tebrikler canımmmmmmmmmmmmm..
masalllahh
canım cemremmmmm aynen ya zor oluyor kıyamam ona ben..yoksa bana kalsa haziranda baslıcaktım ama eşim için bekliyorum şimdide..
rabbım hakkımızda hayırlısını versin..
kuzucumm bence de mantıklı öyle yapın..
rabbım buz bebeğini sana nasip etsin inşallah
Cnm hemdn stres yapmaaa dr.unu ara dinlen bu kadar tedavini ardindan bence normal cogu kiside oluyor kanama insl duru bisey olmaz bebegine...kanamam basladı yıneeeeyıne dusuk tehlıkem var
Aaaaa bak ne güzel işte, inşallah tutar canım inşallah ne zaman alacaksın buz bebeğini tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?