2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Normalde düzenli adet oluyorum takip etmedi doktorum daha doğrusu iki üç ay gittim 3,4 adet folikülüm gözüküyordu her defasında hatta tedavi aşamasındada 3 tane folikül vardı benim gibi hastaların zaten bu kadar olurmuş en fazla tedavi esnasında iğnelere cevap verdi çok güzel ama yumurta toplama zamanı anlaşıldıki içleri boşmuş

Birde bu kürün bala hepsinden. Ne kadar miktar koyuluyor

Bunun için doktorun vere bileceği bir tedavi yok muymuş?

kanamam basladı yıneeee yıne dusuk tehlıkem var

Ay sus ağzından yer alsın, milyonlarca kişilerin kanaması oluyor bir şey olmuyor yat sürekli, ayaklarını da havaya kaldır yat sakın ayağa kalkma.

hiç öle olumsuz düşünme canmm bebişin seninle kalcak Allahın izniyle sen kendine dikkat et doktorunun söylediklerini yap ilacın varsa kullan kanaman da gecer bizim okulda iki hoca da kanaması vardı çok şükür gecti biri bebişini dogurdu ötekinin de gecti kanamaları öle sıkma canını hemen senin moralin güzel olsun tmm tatlm

iyiyim cnm .sen nasılsın yeni tedavin de yakınmış hayırlı ve sonu mutlu olsun inşallah

Allah ıyılık versın canım benım...
valla yakın sanırım daha tam bellı değil tarih eşimin keyfını bekliyoruz şimdide Allahım hepimize mutlu olmayı nasip etsin inşallah

Ay evet canım haklısın temiz temiz yağdı ohhh az kaldı bol bol tadını çıkar moral depola haftaya havalar güzel olur kuzum

Bitanem öyle düşünme bebisin sımsıkı tutunacak annesine doktora gittim mi ne dedi:26:

Evet cnm duzelip yolumuza bakmaliyiz ..sen bilirsin dr.undan memnunsan devam et derim .ilac inslh ise yarar sizde
Ben suleyman tosunda baslucam tedaviye o da istanbul cerrahi hast.anlasmali raporumla orda baslicam.bizim ilac ve igneler 15 gun olucak haftaya bi bakicaz esim test vericek.morfolojimiz ne lldu ddiye..ne guzel bak agustosta gene deniceksin o sefer tutunacak bebegin sana...
Buz bebegin senin icinde can bulur ve 9 ay seninle olur...
Hadi inslh bu sefer olacak..
Cnm hemdn stres yapmaaa dr.unu ara dinlen bu kadar tedavini ardindan bence normal cogu kiside oluyor kanama insl duru bisey olmaz bebegine...

Aaaaa bak ne güzel işte, inşallah tutar canım inşallah ne zaman alacaksın buz bebeğini tatlım?

Şimdi bi hap verdi güzelim sabah akşam onu icecekmisim pazartesi kontrol olacak 10-12 güne veririz embriyoyu dedi.3. Gün embriyosu 9 hücreli insallah olacak bu sefer...birisi vardı ben böyle çocuğum olacak...allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlarr çokkk saolun ama öyle böyle kanama degll ya cok asırı doktor ne dıcek hıcbırseydemedı cumaya gerı gel dedı duserse duser kalırsa kalır ıste kansulandırıcıı kestı progestan ampverdı50lk okadar pruloton neden vermıyo yaa cok fena kanamm var parcalar dusuruyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…