Evet cnm duzelip yolumuza bakmaliyiz ..sen bilirsin dr.undan memnunsan devam et derim .ilac inslh ise yarar sizde
Ben suleyman tosunda baslucam tedaviye o da istanbul cerrahi hast.anlasmali raporumla orda baslicam.bizim ilac ve igneler 15 gun olucak haftaya bi bakicaz esim test vericek.morfolojimiz ne lldu ddiye..ne guzel bak agustosta gene deniceksin o sefer tutunacak bebegin sana...
Buz bebegin senin icinde can bulur ve 9 ay seninle olur...
Hadi inslh bu sefer olacak..
Cnm hemdn stres yapmaaa dr.unu ara dinlen bu kadar tedavini ardindan bence normal cogu kiside oluyor kanama insl duru bisey olmaz bebegine...
kızlarr çokkk saolun ama öyle böyle kanama degll ya cok asırı doktor ne dıcek hıcbırseydemedı cumaya gerı gel dedı duserse duser kalırsa kalır ıstekansulandırıcıı kestı progestan ampverdı50lk okadar pruloton neden vermıyo yaa cok fena kanamm var parcalar dusuruyormmm
canım ben olsam bır drun soyledıgıyle yetınmem dıger başka bı drada gıderdım.sende gıt lütfen.bebegıne bısey olmayacak insallah allahım korusun melegını...
Eşimin morfolojisi için
kendime de yumurta kalitesi için
Bitanem çok haklısın koca izmirde tek merkez bende orayı hiç sevmiyorummorfoloji sorunu bizdede var % 2 oyüzden imsi istiyoruz ve mecburen bursa en yakın olduğu için gitmeyi düşünüyorum benim çok şükür annemin çoğu akrabası orda yer sıkıntısı yok ama ben evimde olmak isterdim tedavimi sonuçta uzun süreç zaten eşim opuya ve transfere gelecek birtek. annemle herseyi halledicez istanbul yada ankara da tanıdık var mı oralanda da birçok merkezde var imsi :26:
Hangi ay düşünüyorsun canım başlamayı?
Birde bursa olmasa bile Yalova da, Kocaelinde filan yakınların yok mu?
Ay evet canım haklısın temiz temiz yağdı ohhh az kaldı bol bol tadını çıkar moral depola haftaya havalar güzel olur kuzum
Bitanem öyle düşünme bebisin sımsıkı tutunacak annesine doktora gittim mi ne dedi:26:
Evet cnm duzelip yolumuza bakmaliyiz ..sen bilirsin dr.undan memnunsan devam et derim .ilac inslh ise yarar sizde
Ben suleyman tosunda baslucam tedaviye o da istanbul cerrahi hast.anlasmali raporumla orda baslicam.bizim ilac ve igneler 15 gun olucak haftaya bi bakicaz esim test vericek.morfolojimiz ne lldu ddiye..ne guzel bak agustosta gene deniceksin o sefer tutunacak bebegin sana...
Buz bebegin senin icinde can bulur ve 9 ay seninle olur...
Hadi inslh bu sefer olacak..
Cnm hemdn stres yapmaaa dr.unu ara dinlen bu kadar tedavini ardindan bence normal cogu kiside oluyor kanama insl duru bisey olmaz bebegine...
kızlarr çokkk saolun ama öyle böyle kanama degll ya cok asırı doktor ne dıcek hıcbırseydemedı cumaya gerı gel dedı duserse duser kalırsa kalır ıstekansulandırıcıı kestı progestan ampverdı50lk okadar pruloton neden vermıyo yaa cok fena kanamm var parcalar dusuruyormmm
yok kuzum yok marmaraya gelmemiş kimsemiz zamanında
hep ege akdeniz tarafındalar yakınlarımız
eylül gibi olur canım sanırım herhangi bi sorun çıkmazsa
selam cnm sen izmirde hangi merkezde denemiştin. sizdeki sorun neydi? IMSI hangi merkezde var. bizde de hem morfoloji hem de yumurta rezervi sorunu var. o yüzden merak ettim.
bursada ben varım kızz gel bende kalll
Şimdi bi hap verdi güzelim sabah akşam onu icecekmisim pazartesi kontrol olacak 10-12 güne veririz embriyoyu dedi.3. Gün embriyosu 9 hücreli insallah olacak bu sefer...birisi vardı ben böyle çocuğum olacak...allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu sefer Rabbim yüzünü guldursun buz bebisin sımsıkı tutunsun ve 9 ay annecigini hiç birakmasin
ya Ceyda benım drum ıllakı yumurta kalıtesını arttıran bısey yok dedı.biosteronu felanda önermedı,burda bayağı ıyı bı eczacıyada sordum böyle böyle alayım mı dıye gerek yok.drlar pek fazla vermıyorlar zaten bu ilacı dedı,sana alma dedıyse alma dıyede ıkaz ettı.
işte bırının dedıgı dıgerını tutmuyor...
yok kuzum yok marmaraya gelmemiş kimsemiz zamanında
hep ege akdeniz tarafındalar yakınlarımız
eylül gibi olur canım sanırım herhangi bi sorun çıkmazsa
canımsınız kız benım...inşallah rabbım yüzümüze baksın daha fazla aratmasın...bu arada ben adana baskentteyım ya burda ıms teknıgıne başlamışlar kullanmaya..haberın olsun canım
Ne bileyim ben, bana iyi geldi ama. Bu doktorlar bizi tedavi etmek istemiyorlar galiba, ne kadar az gebelik acaba onlar için daha çok para mı demek. O yüzden mi böyle yapıyorlar ki
canım bebeklerin seninle kalacak Allah ın izniyle
hiç ayaga kalma dinlen yat sürekli herkesde oluyor kanama artık
prulotonu da dr um bana transfer günü ilk doz olmak üzere 5gün aralıkla 3 kez vurdurdu ama bak tutmadı
Rabbim in izniyle bebişlerine bişey olmayacak canım dualarım seninle
Aaaa ne güzel beraber başlayacağız gene,bgl arkadaşta o tarihlerde başlayacak
sen tedaviye mi başladın canım
hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişlerinin haberini alıcaksın nasipse
Öle deme yaaEger öyle dr.lar varsa Rabbim e havale ediyorum
bizim onca emeğimiz maddi manevi herşeyi geçtim o umutla onların kapısna gidiyoruz
Rabbim hayırlı drlarla karşılaştırsın hepimizi
ayy valla mı inşallah bu sefer beraber başlayıp beraber pozitif alırız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?